دستور العمل آشپزی: Recipe!

سلام.
میگم من چی کار کنم ترجمهم بهتر بشه؟ این دستور آشپزی را از انگلیسی به فارسی ترجمه کردم. لطفا کسانی که میتونند, اشکالات احتمالیشا بگیرند واسم ایمیل کنند. ممنون میشم.

      Title: ZARDALU POLO - PERSIAN LAMB AND APRICOT PILAF

 Categories: Lamb, Rice, Oriental

      Yield: 6 servings

     1/2 c  Butter
      1    Onion, finely chopped
      1 lb Lean lamb, cubed
           Salt, pepper
    1/2 ts Ground turmeric
    1/2 ts Ground cinnamon
  2 1/2 tb Seedless raisins, preferably
           -golden
      4 oz Fresh or dried apricots,
           -halved
      2 c  Long-grain rice, washed in 3
           -changes of water
   Heat butter in heavy pan and fry onion until golden.
  Add meat and brown on all sides. Season to taste with
  salt, pepper, turmeric and cinnamon. Mix in raisins
  and apricots. Add water (about 3/4 cup) to cover.
  Cover and simmer over very low heat 1 1/4 to 1 1/2
  hours or until meat is very tender. Stir occasionally
  to prevent scorching, adding water if necessary.
  Texture should be thick but pourable.
  Boil 4 cups water, add 1/2 teaspoon salt and rice.
  Bring to boil again and boil 2 minutes, then reduce
  heat, cover pan and cook over low heat 10 to 15
  minutes or until almost tender. Fluff with fork.
  Arrange rice and stew in alternate layers in heavy
  saucepan, beginning and ending with layers of rice.
  Set over very low heat, stretch clean cloth over pot
  and place cover over cloth. Steam 20 minutes, or until
  rice is tender. Makes 6 servings.
 دستور آشپزی:

عنوان غذا: زردآلو پلوی ایرانی با گوشت.

دسته بندی: غذا های گوشتی, برنجی, شرقی.

حجم غذا: برای شش نفر.

مواد لازم:

روغن یا کره: یک دوم پیمانه.

پیاز خرد شده: یک عدد.

گوشت بدون چربی خرد شده: 450 گرم.

نمک و فلفل: به میزان لازم.

زردچوبه: یک دوم قاشق چای خوری.

دارچین: یک دوم قاشق چای خوری.

کشمش پاک کرده: دو و یک دوم قاشق سوپ خوری. (ترجیحا طلایی).

زردآلوی تازه یا خشک شده نصف شده: صد گرم.

برنج سه بار شسته شده در آب: دو پیمانه.

کره را در یک قابلمه داغ کنید.

پیازها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آیند.

گوشت را اضافه کنید و در تمام جهات سرخ کنید.

جهت طعم دادن به غذا چاشنی های نمک, فلفل, زردچوبه و دارچین را اضافه کنید.

کشمش و زردآلو را اضافه کنید.

به اندازه سه چهارم پیمانه آب اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا مواد بین یک ساعت و ربع تا یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد و گوشت ترد شود. هرز گاهی مواد را هم بزنید و در صورت نیاز آب اضافه کنید تا ته نگیرد.

مواد باید قلیض باشد ولی نه طوری که تمام آب آن گرفته شود.

در یک قابلمه, چهار پیمانه آب بجوشانید, یک دوم قاشق چای خوری نمک و برنج را اضافه کنید.

حرارت را افزایش دهید تا به مدت دو دقیقه بجوشد سپس حرارت را کم کنید.

بگذارید مواد و برنج به طور جداگانه ده تا پانزده دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا جا بیفتند.

دانه های برنج را با چنگال از هم جدا کنید تا برنج پف کند و حالت خمیری به خود نگیرد.

برنج و مواد را یک لایه در میان در قابلمه بریزید, طوری که لایه رویین و لایه زیرین را برنج تشکیل دهد.

با یک پارچه تمیز (دمی) روی قابلمه را بپوشانید و درب قابلمه را بگذارید.

صبر کنید غزا حدود بیست دقیقه روی حرارت ملایم بپزد و برنج جا بیفتد.

مناسب برای شش نفر.

درباره مجتبی خادمی

مجتبی خادمی. متولد 7 بهمن 66. دارای مدرک کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه اصفهان. ارزیاب مرکز تماس گروه صنعتی انتخاب. گرداننده اسبق محله نابینایان. مدرس علوم کامپیوتر و زبان انگلیسی. طراح وب. برنامه نویس. مجری برنامه های رادیویی. آشنا به راه اندازی و استفاده از چاپگر های خط بینایی و بریل. دوره پیش دبستانی را در مدرسه کمتوانان ذهنی بصیرت زرین شهر گذراندم. دوره های دبستان و راهنمایی را در مجتمع آموزشی ابابصیر اصفهان. پایه اول دبیرستان را در دبیرستان غیر انتفاعی محمد باقر زرین شهر. پایه های دوم و سوم هنرستان را در رشته کامپیوتر در هنرستان ملا صدرا. مقطع کاردانی کامپیوتر را در دانشگاه های آزاد مبارکه و دولتی شهرکرد. و مقطع کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی را در دانشگاه اصفهان گذراندم. همزمان، در انجمن موج نور نابینایان، به عنوان مسئول تولید محتوا، مؤلف کتب صوتی ویژه نابینایان، صدابردار، مسئول کنترل کیفی مواد آموزشی، پاسخگو به پرسش های کامپیوتری نابینایان، طراح سامانه تلفن گویا، مدرس کلاس های آموزش رایانه و مسیر یابی ویژه نابینایان، مدرس دوره های تربیت مربی آموزش رایانه به نابینایان، و تحلیلگر نیاز های آموزشی نابینایان در خانه ریاضیات مشغول به خدمت شدم. در ادامه، به عنوان اپراتور در مرکز تماس گروه صنعتی انتخاب مشغول بودم و اکنون در مقام ارزیاب در تیم پایش عملکرد در گروه صنعتی انتخاب خدمت می کنم. از دوران کودکی، مخارج زندگی و تحصیل را شخصا به عهده گرفتم و به سختی فراهم کردم. در دوران دبیرستان، اولین رساله ی گویا در ایران از آیتالله مکارم شیرازی را به کمک خواهرم و روحانی محل، تهیه کردم و در سطح وسیعی بین نابینایان در کشور توزیع کردم. در همان دوران، اولین مجموعه ی آموزشی بازی های کامپیوتری ویژه نابینایان را تولید و در سطح وسیعی بین نابینایان در کشور توزیع نمودم. در دوران نوجوانی، اولین بازی رایانه ای ویژه نابینایان به زبان فارسی با نام دو در جنگل را طراحی کردم و توسعه دادم. به ترجمه و دوبله ی بازی های رایانه ای محبوب نابینایان از جمله تخت گاز و شو‌دان جهت استفاده ی نابینایان این مرز و بوم مبادرت ورزیده ام. اولین کتابچه ی راهنمای آموزش رایانه به کودکان نابینا را طراحی کردم و توسعه دادم. در دوران دانشجویی، اولین، پر بازدید ترین و پر محتواترین سایت ویژه نابینایان ایران با نام گوشکن را تأسیس کردم. همواره در سایت گوش‌کن، سه شعار آموزش، استقلال و تفریح نابینایان را دنبال کرده و در جهت سوق دادن نابینایان به سمت این سه هدف، اقدام به ضبط آموزش های مختلف، تولید و ترجمه ی مقالات مرتبط و تشویق دیگران به انجام نظیر این کار ها نموده ام. تهیه کننده و مجری یکی از پر شنونده ترین برنامه های اولین رادیوی اینترنتی نابینایان ایران (که تعطیل شده) بودم. همیشه از مصاحبه های آگاهی بخش با رسانه ها از جمله برنامه به روز شبکه سوم سیما به عنوان یکی از کارشناسان فاوا و نابینایان استقبال کرده ام. به دلیل تجربه ی تدریس موفق به دانش آموزان، همواره با استقبال والدین کودکان و نوجوانان جهت تدریس روبرو بوده ام. از تألیفاتم می توانم به کتاب آموزش نرم افزار آماری SPSS به اتفاق استاد ندا همتپور اشاره کنم. یکی از مهمترین نرم افزار های مسیریابی نابینایان را با نام نزدیک یاب به همراه دفترچه راهنمای استفاده، جهت کمک به استقلال نابینایان در رفت و آمد، ترجمه کردم و به رایگان در سطح بین المللی برای تمام فارسی زبانان منتشر نمودم. در حال حاضر، رویای امکان سفر به استان های محروم جهت همسان سازی سطح آموزشی و پرورشی کودکان محروم با کودکان کلان شهر ها را در ذهن می پرورانم. اطلاعات تماس: شماره موبایل شخصی: 09139342943 آدرس ایمیل شخصی: gooshkon2020@gmail.com شناسه اسکایپ: mojtaba1007 شناسه تلگرام: @luckymojy آدرس شناسه تلگرام: https://t.me/luckymojy شماره واتساپ: 09139342943 آدرس وبلاگ شخصی: https://gooshkon.wordpress.com
این نوشته در آموزش, رستوران محله نابینایان, صحبت های خودمونی ارسال و , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید