با سلام خدمت گوشکنی های محترم!
من مهمون جدیدتونم. تازه وارد محله شدم. می خواستم بپرسم ذرت مکزیکی اینجا پیدا می شه که یه خبر خوندم که ترجیح دادم با یه آب پرتقال خستگیمو در کنم. حالا برا شمام نوشتمش. قبل از این که بخونید دوست دارم بدونید که قلبا خوشحالم که دور همین و برا همین خواستم که هم محله ای شما بشم. امیدوارم براتون مفید باشم و تلاشمو می کنم که با صدای کم موزیک گوش کنم.
ذرت مکزیکی به صورتی که در حال حاضر ارائه می شود حتی برای افراد سالم نیز توصیه نمیشود.
مهنوش صاحبدل کارشناس مسؤل واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: ذرت سرشار از ویتامینهای گروه C، B، A و املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن
بوده و قسمت اعظم آن را مواد نشاستهای تشکیل میدهد. همچنین ذرت دارای مواد آنتی اکسیدان(ضد سرطان) و فیبر غذایی بوده که در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر
مثل دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای گوارشی مثل یبوست بسیار مناسب است.
وی ادامه داد: ذرت به اشکال متنوعی مثل کنسروی، بخار پز، کبابی و بو داده مورد استفاده قرار میگیرد که بهترین نوع آن بخار پز کردن دانه های ذرت در خانه است.
تا چند سال پیش ذرت به صورت ذرت کبابی یا همان بلال تهیه و مصرف می شد که نوع کم نمک آن به عنوان یک میان وعده غذایی مفید توصیه میشود، ولی باید توجه داشت
که بلالها هنگام کباب شدن نسوزند؛ چرا که با سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطانزایی آن افزایش مییابد.
کارشناس مسؤل واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان افزود: نوع دیگری از ذرت به صورت بو داده تهیه می شود و اگر به صورت خانگی، کم نمک و بدون روغن تهیه شود یک
میان وعده بسیار مناسب بوده، و می تواند جانشین خوبی بجای چیپس و پفک در کودکان باشد.
صاحبدل با بیان اینکه ذرت مکزیکی نوع دیگری از مصرف ذرتها است، گفت: نوعی از ذرت که چند سالی است رواج یافته ذرت مکزیکی می باشد که به عنوان میان وعده مصرف
می شود. ذرت مکزیکی به صورتی که در حال حاضر ارائه می شود حتی برای افراد سالم نیز توصیه نمی شود.
وی خاطرنشان کرد: اضافه کردن کره، نمک، سسهای پرچرب و در مواردی افزودن کالباس و برخی افزودنیهای دیگر که به دلیل بهتر کردن طعم و مزه ذرت مکزیکی است سبب افزایش
کالری آن میشود. این ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند شده و مصرف آن برای بیماران قلبی عروقی و مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه
وزن بسیار مضر و خطرناک است.
صاحبدل همچنین گفت: اگر ذرت مکزیکی بدون نمک تهیه شده و به جای کره و روغن جامد به آن مقدار کمی روغن مایع افزوده شود و از سسهای چرب نیز استفاده نشود یک میان
وعده مناسب است که اگر به شکل صحیح تهیه و مصرف شود، می تواند جای مواد غذایی مضر مانند چیپس و پفک را نیز بگیرد. البته مصرف زیاد آن نیز میتواند مضر باشد،
ولی مصرف کافی و بهداشتی میتواند این ماده غذایی را به یک میان وعده خوب تبدیل کند.
منبع : ايسنا
سلام عالی بود بنظر من هرکدوم جای خودش رو داره
سلام. ممنونم. آره حتما که نمی شه ذرت مکزیکیو ترک کرد اما می شه مقدارشو کنترل کرد.
خوش آمدی
بودن شما در این محله حد اقل برای من یک افتخار است محمد رضا عزیز
من که از بوی ذرت مکزیکی هم حالم بهم می خوره
مرسی CHESHMAK جان. منم از همسایگی با شما خوشحالم. خیلی جالبه که با این که ذرت مکزیکی دوست نداری خوندی و نظر دادی. این نشونه خوبیه.
سلام و سپاس آقای قنبری
با اینکه از طرفدارای پر و پا قُرص ذرت بو داده هستم اما تا حالا هیچی در مورد ذرت تحقیق نکرده بودم !
مطلبتون مفید بود .
اما بیشتر از مطلبی که گذاشتید ازنوشته تون درباره خودتون خوشم اومد و به پشتکارتون تبریک میگم . این همه تلاش و پشتکار و هدفمندی شماها رو که میبینم از تنبلی خودم خجالت میکشم 🙂
سلام. خواهش می کنم. از لطفتون ممنونم. به نظر من کسایی که می تونن موفقیت های یه نفرو هرچند کم باشه ببینن شخصیت ستودنی دارن. خوشحالم از آشنایی با شما.
میگم محمد جونم سلااام.
بازم میگم کلاست بالاست و وقتی مییایی توی محله, کلاس ما را هم بالا میبری.
با اجازهت من نقشت را نویسنده میکنم که نوشته هات با تاخیر منتشر نشه.
اسمستم گرفتم, ببخشید دیر شد.
مییییپرستمت, تو رو تاحالا نپرستیده بودم که خوب الان به جمع کسایی که از این به بعد پرستیده خواهی شد اضافه شدی. آخه این جریانی داره که اهالی سابقه دار محله به اون واقفند.
ی کمی کوچه های اینجا را تاب بخور, پس کوچه ها را ببین و اگه بشه شربت و نوشیدنیهای خنک هم از دوستان بگیر.
قنبر خان یکی بود که بستنیها و شیرموز ها و آب طالبیهای خوبی میفروخت الانم نیستش.
از وقتی اینجا را اشتراکی کردم با اینکه به محله لطف داره ولی قهر کرده بیخیال شده توی پست همه نظر میده غیر از من.
خلاصه که دلم یکمی تنگ بود گفتم اینجا به بهونه خوشآمد گویی به تو, ی کمی خودمم آروم بشم.
خلاصهش که خیلی میخوامت!
سلاام مجتبی جان! مرسی از استقبال گرمت! ظرفیت ندارما! مجبور می شم به قنبر خان بگم نوشیدنیای بیشتر و باحالتر بیاره بعد دیگه… میام سراغت.
سلاام محمد رضا جان خوش اومدی .
من که اگه بگن زرتمکزیکی سرتان میاره هم باز ازش متنفر نمیشم و به قول مجتبی میییپرستمش
خدا وکیلی خیلی خوشمزست خو .چرا هر چیزی که خوشمازست مزر هست :(به هر حال ممنون محمد رضا جان مطلب مفید و جالبی بود .
سلام ساجده خانم. منم نمی تونم بیخیال ذرت بشم واقعا. البته چند وقته دیگه از بیرون نگرفتم. خونه درست می کنیم. اینا همش برا اینه که می دونن اگه بگن مضره ما مشتریش میشیم و خلاصه پول بیشتری ازش به جیب می زنن. قابل نبود.
سلام ورودتون رو به محله تبریک میگم
(حالا یکی نیست به من بگه تو سر پیازی ! ته پیازی ! چکاره محله ای !!!)
ولی جدای از شوخی انشاالله که بتونیم با هم همکاری های خوبی داشته باشیم .
یا علی .
درود
ابوالفضل: تو رییسی! سروری! استادی! همه فن حریفی!
بازم اگه خواستی باقی سمت هات را دارم که بگما!
منم مث خادمهای این اماکن مذهبی می مونم که مییاند ی جارویی کف محیط میکشند, یکی دوتا کفش جفت میکنند, بچه ها رو دعوا میکنند که شیطونی نکنند و چایی دم میکنند!
راستی من ذرت مکزیکی را خیلی دوس دارم و مطمئنم سرطان نمیگیرم.
اصلا قانون مورفی میگه هر چیز مفید و لذت بخشی که توی دنیا هست: یا حرامه, یا مضره, یا غیر اخلاقیه, یا چاق کنندهست.
سلام! اختیار دارین. منم خوشحال میشم.
آقا محمدرضا سلام. خیلی ازت ممنونم. با این کار مفیدت چیزهای خیلی خوبی بهم یاد دادی. خسته نباشی پسر.
سلام. مرسی از لطف شما.
سلام سلام, خوش آمدی, و باز هم اصفهانی ….!!!!
خیلی جالب و مفید بود.
مرسی, مر30 مرc
من از همه نوعش به جز ذرت مکزیکی که از بوش هم حالم بهم میخوره خوشم میاد در سالاد حکم پسته تو آجیلو واسم داره.
بابا پشتکار بابا فعال بابا مهندس.
تازه مجتبی اینو بدون که اصلً هرکی با کلاسه میاد تو این محله.
سلام، محمدرضا جان خیلی خوش آمدی، از بودن چنین استادی خوش حالم، راستی تا یادم نرفته بگم، اصفهانی ها همه در هر زمینه که فکرش را کنیم موفق هستند، آفرین به پشت کارتان، موفق باشید.
منم بهتون خوشآمد میگم و خوشحالم که فردی مثل شمارو توی محلمون داریم واقعا مایه افتخار هممون هستید
در مورد ذرت مکزیکی هم اگه حتی بهم بگن اگه بخوری یک ثانیه دیگه بیشتر زنده نمیمونی من بازم میخورمش به قول ساجده و آقای خادمی مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییپرستمش
سلام بچه ها خوش آمدید آقای قنبری درود بر شما مرسی موفق باشید من بر عکس توی همین ریاضی و زبان همیشه مشکل داشتم مگه وقتی که معلم یا دوستی پیدا میشد درست یاد میداد البته تنبلی از خودمم بود راهی هم این جا نمیشناختیم که بریم دنبالش خوش به حالتون شما همگی استادید ما هم حرکت میکنیم بسمت شکوفایی استعداد هامان.خوب از هرچه بگذریم سخن این خوردنیها خوشتر است البته از اون واقعیهاش.وای ذرت که برا من فقط بلال نسوخته و پر و پیمون با لیموی جهرم یکم هم نمک.این مضر های ظاهرً لذت بخش و خوشمزه که فکر میکنیم نمیشه ازشون گذشت و با حیله به سمت ما اومدن جایگزین های محشری هم دارن که باید راجع بهشون تحقیق کنیم تا پیروز و سلامت بشیم و بالاخره روزی عوامل این مذخرفات رو شکست بدیم البت کم کم همون طور که اونا کم کم دارن جون آدما رو میگیرن
خوش باشید دلشاد آرام و سلامت
سلام آقای قنبری، مطلبتون جالب بود، از این که شما را اینجا دیدم خوشحال شدم، دست آقا مجتبی هم درد نکنه که با این سایت موجبات دور هم بودن بچه ها را فراهم کرده، به نظر بنده ی حقیر یکی از بزرگترین مزایای این محله همین دور هم بودن ولو به صورت مجازی است. من که شرمنده ی همه ی گوش کنی ها هستم که به علت مشغله ی زیاد دیر به دیر سر میزنم ولی باور کنید هر وقت هم میام لذت میبرم. موفقیت دوستانی چون شما را آرزوی قلبی خود می دانم و از شنیدنش خوشحال میشم. یا علی.
سلام آقای حاتمی بزرگوار! ارادتمند شما! من که از دیدن شما، این جا مشعوف شدم! شما همیشه ثابت کردین که خیر خواه هستین و هیچ موقع محبتتونو دریغ نکردین.
بازم از همه دوستان گرامی ممنونم. من اصلا در مورد خودم برای تعریف و تمجید ننوشتم. فقط دوست داشتم اگه وقت میزارم دوستان با ظرفیت های منم به عنوان یه عضو محل آشنا باشن تا اگه فعالیتی به ذهنشون میرسه و من میتونم سهمی داشته باشم دست به کاربشیم.
زهره خانم: آره بازم اصفهانی. سالادو بدجور هستم.
Sanna خانم: پیشنهاد شما رو خیلی خوشم اومد باید حتما امتحان کنم. باید جذاب باشه.
با شاد باش های فراوان برای ورود شما یک پیشنهاد به مجتبی خان خادمی هم دارم که اگر صلاح میداند انجامش بده و آن هم این است که مکانی را در محله ایجاد کنند برای تازه وارد ها بامید روز های بهتر برای محله و تمامی هم محله ایی ها.