در مورد ذرت بیشتر بدونید

با سلام خدمت گوشکنی های محترم!

من مهمون جدیدتونم. تازه وارد محله شدم. می خواستم بپرسم ذرت مکزیکی اینجا پیدا می شه که یه خبر خوندم که ترجیح دادم با یه آب پرتقال خستگیمو در کنم. حالا برا شمام نوشتمش. قبل از این که بخونید دوست دارم بدونید که قلبا خوشحالم که دور همین و برا همین خواستم که هم محله ای شما بشم. امیدوارم براتون مفید باشم و تلاشمو می کنم که با صدای کم موزیک گوش کنم.

ذرت مکزیکی به صورتی که در حال حاضر ارائه می شود حتی برای افراد سالم نیز توصیه نمی‌شود.

مهنوش صاحبدل کارشناس مسؤل واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: ذرت سرشار از ویتامین‌های گروه C، B، A و املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن
بوده و قسمت اعظم آن را مواد نشاسته‌ای تشکیل می‌دهد. همچنین ذرت دارای مواد آنتی اکسیدان(ضد سرطان) و فیبر غذایی بوده که در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر
مثل دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های گوارشی مثل یبوست بسیار مناسب است.

وی ادامه داد: ذرت به اشکال متنوعی مثل کنسروی، بخار پز، کبابی و بو داده مورد استفاده قرار می‌گیرد که بهترین نوع آن بخار پز کردن دانه های ذرت در خانه است.
تا چند سال پیش ذرت به صورت ذرت کبابی یا همان بلال تهیه و مصرف می شد که نوع کم نمک آن به عنوان یک میان وعده غذایی مفید توصیه می‌شود، ولی باید توجه داشت
که بلال‌ها هنگام کباب شدن نسوزند؛ چرا که با سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطان‌زایی آن افزایش می‌یابد.

کارشناس مسؤل واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان افزود: نوع دیگری از ذرت به صورت بو داده تهیه می شود و اگر به صورت خانگی، کم نمک و بدون روغن تهیه شود یک
میان وعده بسیار مناسب بوده، و می تواند جانشین خوبی بجای چیپس و پفک در کودکان باشد.

صاحبدل با بیان اینکه ذرت مکزیکی نوع دیگری از مصرف ذرت‌ها است، گفت: نوعی از ذرت که چند سالی است رواج یافته ذرت مکزیکی می باشد که به عنوان میان وعده مصرف
می شود. ذرت مکزیکی به صورتی که در حال حاضر ارائه می شود حتی برای افراد سالم نیز توصیه نمی شود.

وی خاطرنشان کرد: اضافه کردن کره، نمک، سس‌های پرچرب و در مواردی افزودن کالباس و برخی افزودنی‌های دیگر که به دلیل بهتر کردن طعم و مزه ذرت مکزیکی است سبب افزایش
کالری آن می‌شود. این ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند شده و مصرف آن برای بیماران قلبی عروقی و مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه
وزن بسیار مضر و خطرناک است.

صاحبدل همچنین گفت: اگر ذرت مکزیکی بدون نمک تهیه شده و به جای کره و روغن جامد به آن مقدار کمی روغن مایع افزوده شود و از سس‌های چرب نیز استفاده نشود یک میان
وعده مناسب است که اگر به شکل صحیح تهیه و مصرف شود، می ‌تواند جای مواد غذایی مضر مانند چیپس و پفک را نیز بگیرد. البته مصرف زیاد آن نیز می‌تواند مضر باشد،
ولی مصرف کافی و بهداشتی می‌تواند این ماده غذایی را به یک میان وعده خوب تبدیل کند.

منبع : ايسنا

درباره محمدرضا قنبری

سلام. من محمدرضا قنبری وِِلاشانی هستم. سال 1369 در اصفهان به دنیا اومدم و نابینای مطلق هستم. در دوران ابتدایی علاقه خاصی به ریاضیات داشتم، به طوری که واقعا می تونم بگم فقط لذت ریاضی و شیطنت های بچگونه بود که منو هر روز تا مدرسه می رسوند. در دوران راهنمایی بود که فهمیدم استعداد خوبی برای یادگیری زبان دارم. سال دوم راهنمایی با کامپیوتر آشنا شدم و هر روز بعد از مدرسه تمام وقتمو صرف کنجکاوی در مورد اون می کردم. کم کم به حرفه برنامه نویسی علاقه پیدا کردم و خیلی زود چون صفحه خوان و منابع متنی فارسی نبود، علاوه بر منابع فارسی صوتی کمی که در اختیار داشتم، مقاله ها و کتاب های انگلیسی که پیدا می کردمو می خوندم و سعی می کردم مهارت های مربوط به زبان و برنامه نویسی رو در خودم با هم تقویت کنم. اول دبیرستان بخاطر این که معدل بالایی می خواستم تا بتونم وارد رشته کامپیوتر بشم، در کنار مطالعاتی که در زمینه نرم افزار داشتم واقعا درس خوندم و فهمیدم درس خوندن چیه. بعد از اون با تمام سختگیری هایی که برای ثبت نام هنرستان کردن موفق شدم به مدیر هنرستان بفهمونم که نباید منو با دیگرانی که ناموفق عمل کردن مقایسه کنن و باید به من فرصت بدن تا خودمو نشون بدم. خوب خیلی تحت فشار و کنترل بودم اما ثابت کردم که توانایی تحصیل توی این رشته رو دارم. سال آخر هنرستان به عنوان تنها نماینده از هنرستان در المپیاد علمی عملی کامپیوتر در اصفهان شرکت کردم و رتبه چهارم رو کسب کردم و همون سال در کنکور فنی رتبه 32 رو به دست آوردم. بعد از اون در آموزشکده شهید محسن مهاجر اصفهان در مقطع کاردانی مشغول به تحصیل شدم. از فعالیت هایی که در جامعه نابینایی انجام دادم می تونم به همکاری در تولید نرم افزار نت سفید (White Note) (نرم افزار نت خوان) و برنامه نویسی چند بازی نابینایی ترجمه شده از مجتبی خادمی اشاره کنم، همینطور در آماده سازی مطالب آموزشی و بازنگری و ویرایش چندین کتاب از انجمن موج نور سعی داشتم خدمتی انجام بدم. بیش از دو سال در مرکز تماس گروه صنعتی انتخاب، تولید کننده لوازم خانگی، در واحد پایش عملکرد به عنوان ارزیاب مشغول به کار بودم که به دلایلی ترجیح دادم کارم رو رها کنم تا فرصت مناسبی برای دستیابی به اهداف بلندتری که دارم پیدا کنم و در حال حاضر مشغول به یادگیری پیانو و برنامه نویسی هستم. میتونید از طریق اسکایپ با من در تماس باشید و یا در کانال شخصی من در تلگرام با من همراه بشید. Skype: MGH1369 Telegram: HTTPS://Telegram.me/mghfans
این نوشته در اخبار, صحبت های خودمونی ارسال و برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

23 Responses to در مورد ذرت بیشتر بدونید

  1. 1
    hamid says:

    سلام عالی بود بنظر من هرکدوم جای خودش رو داره

  2. 2
    cheshmak00 says:

    خوش آمدی
    بودن شما در این محله حد اقل برای من یک افتخار است محمد رضا عزیز
    من که از بوی ذرت مکزیکی هم حالم بهم می خوره

  3. 3
    الماسی says:

    سلام و سپاس آقای قنبری
    با اینکه از طرفدارای پر و پا قُرص ذرت بو داده هستم اما تا حالا هیچی در مورد ذرت تحقیق نکرده بودم !
    مطلبتون مفید بود .
    اما بیشتر از مطلبی که گذاشتید ازنوشته تون درباره خودتون خوشم اومد و به پشتکارتون تبریک میگم . این همه تلاش و پشتکار و هدفمندی شماها رو که میبینم از تنبلی خودم خجالت میکشم 🙂

  4. 4

    میگم محمد جونم سلااام.
    بازم میگم کلاست بالاست و وقتی مییایی توی محله, کلاس ما را هم بالا میبری.
    با اجازهت من نقشت را نویسنده میکنم که نوشته هات با تاخیر منتشر نشه.
    اسمستم گرفتم, ببخشید دیر شد.
    مییییپرستمت, تو رو تاحالا نپرستیده بودم که خوب الان به جمع کسایی که از این به بعد پرستیده خواهی شد اضافه شدی. آخه این جریانی داره که اهالی سابقه دار محله به اون واقفند.
    ی کمی کوچه های اینجا را تاب بخور, پس کوچه ها را ببین و اگه بشه شربت و نوشیدنیهای خنک هم از دوستان بگیر.
    قنبر خان یکی بود که بستنیها و شیرموز ها و آب طالبیهای خوبی میفروخت الانم نیستش.
    از وقتی اینجا را اشتراکی کردم با اینکه به محله لطف داره ولی قهر کرده بیخیال شده توی پست همه نظر میده غیر از من.
    خلاصه که دلم یکمی تنگ بود گفتم اینجا به بهونه خوشآمد گویی به تو, ی کمی خودمم آروم بشم.
    خلاصهش که خیلی میخوامت!

  5. 5
    ساجده says:

    سلاام محمد رضا جان خوش اومدی .
    من که اگه بگن زرتمکزیکی سرتان میاره هم باز ازش متنفر نمیشم و به قول مجتبی میییپرستمش
    خدا وکیلی خیلی خوشمزست خو .چرا هر چیزی که خوشمازست مزر هست :(به هر حال ممنون محمد رضا جان مطلب مفید و جالبی بود .

    • 5.1
      محمدرضا قنبری says:

      سلام ساجده خانم. منم نمی تونم بیخیال ذرت بشم واقعا. البته چند وقته دیگه از بیرون نگرفتم. خونه درست می کنیم. اینا همش برا اینه که می دونن اگه بگن مضره ما مشتریش میشیم و خلاصه پول بیشتری ازش به جیب می زنن. قابل نبود.

  6. 6
    ابوالفضل says:

    سلام ورودتون رو به محله تبریک میگم
    (حالا یکی نیست به من بگه تو سر پیازی ! ته پیازی ! چکاره محله ای !!!)

    ولی جدای از شوخی انشاالله که بتونیم با هم همکاری های خوبی داشته باشیم .

    یا علی .

    • 6.1

      درود
      ابوالفضل: تو رییسی! سروری! استادی! همه فن حریفی!
      بازم اگه خواستی باقی سمت هات را دارم که بگما!
      منم مث خادمهای این اماکن مذهبی می مونم که مییاند ی جارویی کف محیط میکشند, یکی دوتا کفش جفت میکنند, بچه ها رو دعوا میکنند که شیطونی نکنند و چایی دم میکنند!
      راستی من ذرت مکزیکی را خیلی دوس دارم و مطمئنم سرطان نمیگیرم.
      اصلا قانون مورفی میگه هر چیز مفید و لذت بخشی که توی دنیا هست: یا حرامه, یا مضره, یا غیر اخلاقیه, یا چاق کنندهست.

    • 6.2
      محمدرضا قنبری says:

      سلام! اختیار دارین. منم خوشحال میشم.

  7. 7
    قاصدک says:

    آقا محمدرضا سلام. خیلی ازت ممنونم. با این کار مفیدت چیزهای خیلی خوبی بهم یاد دادی. خسته نباشی پسر.

  8. 8
    زهره says:

    سلام سلام, خوش آمدی, و باز هم اصفهانی ….!!!!
    خیلی جالب و مفید بود.
    مرسی, مر30 مرc
    من از همه نوعش به جز ذرت مکزیکی که از بوش هم حالم بهم میخوره خوشم میاد در سالاد حکم پسته تو آجیلو واسم داره.
    بابا پشتکار بابا فعال بابا مهندس.
    تازه مجتبی اینو بدون که اصلً هرکی با کلاسه میاد تو این محله.

  9. 9
    مرتضی معصومی says:

    سلام، محمدرضا جان خیلی خوش آمدی، از بودن چنین استادی خوش حالم، راستی تا یادم نرفته بگم، اصفهانی ها همه در هر زمینه که فکرش را کنیم موفق هستند، آفرین به پشت کارتان، موفق باشید.

  10. 10
    مینا says:

    منم بهتون خوشآمد میگم و خوشحالم که فردی مثل شمارو توی محلمون داریم واقعا مایه افتخار هممون هستید
    در مورد ذرت مکزیکی هم اگه حتی بهم بگن اگه بخوری یک ثانیه دیگه بیشتر زنده نمیمونی من بازم میخورمش به قول ساجده و آقای خادمی مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییپرستمش

  11. 11
    sanna says:

    سلام بچه ها خوش آمدید آقای قنبری درود بر شما مرسی موفق باشید من بر عکس توی همین ریاضی و زبان همیشه مشکل داشتم مگه وقتی که معلم یا دوستی پیدا میشد درست یاد میداد البته تنبلی از خودمم بود راهی هم این جا نمیشناختیم که بریم دنبالش خوش به حالتون شما همگی استادید ما هم حرکت میکنیم بسمت شکوفایی استعداد هامان.خوب از هرچه بگذریم سخن این خوردنیها خوشتر است البته از اون واقعیهاش.وای ذرت که برا من فقط بلال نسوخته و پر و پیمون با لیموی جهرم یکم هم نمک.این مضر های ظاهرً لذت بخش و خوشمزه که فکر میکنیم نمیشه ازشون گذشت و با حیله به سمت ما اومدن جایگزین های محشری هم دارن که باید راجع بهشون تحقیق کنیم تا پیروز و سلامت بشیم و بالاخره روزی عوامل این مذخرفات رو شکست بدیم البت کم کم همون طور که اونا کم کم دارن جون آدما رو میگیرن
    خوش باشید دلشاد آرام و سلامت

  12. 12
    علی اکبر حاتمی says:

    سلام آقای قنبری، مطلبتون جالب بود، از این که شما را اینجا دیدم خوشحال شدم، دست آقا مجتبی هم درد نکنه که با این سایت موجبات دور هم بودن بچه ها را فراهم کرده، به نظر بنده ی حقیر یکی از بزرگترین مزایای این محله همین دور هم بودن ولو به صورت مجازی است. من که شرمنده ی همه ی گوش کنی ها هستم که به علت مشغله ی زیاد دیر به دیر سر میزنم ولی باور کنید هر وقت هم میام لذت میبرم. موفقیت دوستانی چون شما را آرزوی قلبی خود می دانم و از شنیدنش خوشحال میشم. یا علی.

  13. 13
    محمدرضا قنبری says:

    بازم از همه دوستان گرامی ممنونم. من اصلا در مورد خودم برای تعریف و تمجید ننوشتم. فقط دوست داشتم اگه وقت میزارم دوستان با ظرفیت های منم به عنوان یه عضو محل آشنا باشن تا اگه فعالیتی به ذهنشون میرسه و من میتونم سهمی داشته باشم دست به کاربشیم.
    زهره خانم: آره بازم اصفهانی. سالادو بدجور هستم.
    Sanna خانم: پیشنهاد شما رو خیلی خوشم اومد باید حتما امتحان کنم. باید جذاب باشه.

  14. 14
    saeed says:

    با شاد باش های فراوان برای ورود شما یک پیشنهاد به مجتبی خان خادمی هم دارم که اگر صلاح میداند انجامش بده و آن هم این است که مکانی را در محله ایجاد کنند برای تازه وارد ها بامید روز های بهتر برای محله و تمامی هم محله ایی ها.

دیدگاهتان را بنویسید