خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
دستور پخت کیک کشمشی در رستوران محله .

سلام و 1000 سلام خدمت همسایه های خوبم حالتون چطوره .
در اول میخوام ازتون عذرخواهی کنم که بد قولی کردم و آموزش رو اینقدر دیر واستون آماده کردم شما به بزرگواریتون من رو ببخشید .
این آموزش, آموزش کیک کشمشی هست که کیک مورد علاقه ی منم هست و مطمئنم که اگر شما هم امتحانش کنید خوشتون مییاد ازش .

مواد لازم برای کیک کشمشی …

2 لیوان آرد سفید …
1 لیوان شکر یا پودر قند …
250 گرم کره …
1 قاشق چای خوری وانیل و 1 قاشق غذا خوری سر خالی بیکم پودر …
3 عدد تخم مرغ …
1 لیوان شیر …
کشمش به مقدار لازم …

دستور پخت …

اول 250 گرم کره رو میزاریم رو گاز تا به صورت مایع در بییاد روی شعله ی کم که دستمون هم نسوزه بعد وقتی کاملا آب شد اون رو تو ظرفی میریزیم که میخوایم مایع کیک رو در اون درست کنیم
توجه توجه : برای انتخاب ظرفی که میخواین مایع کیک رو در اون درست کنید سعی کنید که ی ظرف سبک رو انتخاب کنید که وقتی میخواین مایع رو در ظرفی که باید در اون کیکمون بپزه خالی کنید راحتتر این کار رو انجام بدین و دستتون درد نگیره یا ظرف به علت سنگینی از دستتون لیز نخوره و همه ی زحمتاتون به باد بره و تازه زحمت تمیز کردن آشپز خونه هم رو گردنتون بیفته …

حالا کره ی ما کاملا آب شده و ما اون رو تو ظرف ریختیم بعد نوبت شکر هست 1 لیوان شکرمون رو در ظرف میریزیم و خوب با کره هم میزنیم تا شکر ی حالت چسبندگی پیدا کنه بعد نوبت 3 عدد تخم مرغ ماست .
توجه توجه : اگر بخوایم کیک اسفنجی که یکمی از این کیک سختتره رو درست کنیم باید سفیده ی تخم مرغمون رو از زرده جدا کنیم و در ی ظرف دیگه خوب هم بزنیم تا ی حالت سفتی به خودش بگیره و بعد به مایعمون اضافه کنیم …
تخم مرغ ها رو یکی پس از دیگری در ظرفمون میشکونیم و خوب هم میزنیم تا با شکر کاملا حل بشه و دیگه خبری از بلورهای شکر باقی نمونه بعد که مطمئن شدیم که تخم مرغ خوب با شکر و کره مخلوط شد نوبت آرد میرسه …
توجه توجه : سعی کنید که آردتون رو از قبل به همراه بیکم پودر الک کنید چون این کار باعث میشه که کیکتون نرمتر بشه و هم بیشتر پف کنه …

2 لیوان آرد الک شده رو به همراه بیکم پودر رو کم کم در مایع میریزیم و آروم هم میزنیم تا آرد پخش نشه و آشپز خونه رو کثیف نکنه …
وقتی که همه ی 2 لیوان آرد رو در مایع ریختیم ی مایع کاملا سفت رو مشاهده میکنیم ی چیزی مثل گچ …
خوب حالا نوبت شیر میرسه که اون مایع سفت رو نرم و رقیق کنه 1 لیوان شیر رو کم کم به مایع اضافه میکنیم و مایع رو خوب هم میزنیم توجه کنید که اگه نصف لیوان شیر رو به مایع اضافه کردین و دیدین که مایع شل شده و اگه باقی شیر رو بریزید ممکنه مایع دیگه خیلی رقیق و آبکی بشه از این کار پرهیز کنید شیر رو که میریزید باید ی مایع غلیظ به طوری که اگه با اون قاشق یا چنگال یا اون همزنی که دارید هم میزنید مایع رو از تو ظرف بردارید و دوباره تو ظرف بریزید مایعتون حالت کشی به خودش بگیره و کش بییاد …
بعد وانیل و کشمش رو به مایع اضافه میکنید و باز هم آروم هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه …
توجه توجه : وقتی که مایع خوب مخلوط شده باشه و مایع کیکتون آماده باشه باید این حالت رو داشته باشه وقتی اون رو هم میزنید باید اون رو به راحتی هم بزنید ولی ی کمی سنگینی هم روی دستتون احساس کنید یعنی نه شل شل و نه سفت سفت …
خب حالا مایع کیک کشمشی ما آمادهست حالا باید ظرفی رو که میخوایم تو فر قرار بدیم رو با کمی روغن چرب کنیم تا مایع کیک به ظرف نچسبه و بعد آروم مایع رو در ظرف مورد نظر خالی میکنین و با قاشق مایع رو همه جای ظرف پخش میکنیم و ظرف رو در فر قرار میدیم تا کیکمون بپزه …
توجه توجه : فر رو از اولی که دارید شروع به آماده کردن مایع میکنید روشن کنید و بزارید خوب داغ شه .دمای فر رو روی 170 درجه بزارید و هر 8 یا 10 دقیقه یک بار در فر رو باز کنید و یک چنگال رو در کیک فرو ببرید و اگه کیک به چنگال چسبید که هنوز نپخته ولی اگه نچسبید یعنی پخته .اول شعله ی پایین فر رو باید روشن کنید تا اول زیره کیک پخته بشه و وقتی که چنگال زدید و دیدین که پایین پخته شعله ی بالا رو روشن میکنید و به مدت زمان 5 تا 8 دقیقه میزارید بپزه بالای کیک رو باید خیلی حواستون باشه که نسوزه و زود به زود بهش سر بزنید و وقتی کیک کاملا پخته و آمادهست که بالای کیک حالت نونی مانند به خودش بگیره ….
بعد که کیک رو از فر بیرون آوردین بزارید یکمی سرد بشه و بعد با هر چیزی که دوست داشتین تزئینش کنید و نوشه جان کنید …
اینم از دستور پخته ی کیک خوشمزه امیدوارم که درست توضیح داده باشم و بتونید به راحتی درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید

 

۲۶ دیدگاه دربارهٔ «دستور پخت کیک کشمشی در رستوران محله .»

سلام خانمی عالی گفتی عزیزم مرسی دیر یا زود مهم اینه که ال وعده وفا
من که تو این زمینه پخت کیک اینا تبحری اصن ندارم باید عملی از یکی یاد بگیرم تا دستم بیا ولی غضاهای خونگی رو توضیح بدی تمرین میکنم از خودمم شیرینی من درآوردی اختراع میکنم خاستی برات میگم امتحان کنی تلفات هم نداشته

درود
بسیار عالی دستور دادی مناسب حال ما احسنت بر شما ساجده خانم که به قولتان عمل نمودید منتظر بهترینهای دیگریم .
جالب ترین نکته همان چنگالی بود که گفتید بهترین راه حل و مناسب ترین است البته باید چند بار دستمان بسوزد تا مهارت شما را بیابیم .موفق باشید .

سلام عالی بود ساجده جون. من اصلا طرف آشپزی نرفتم. یعنی جرأتش رو ندارم. بچّه که بودم یکی دو بار از کبریت به شدّت ترسیدم و یک بار هم کبریت دستمو سوزوند و کلّی خون از انگشتم رفت. از کتاب هنر آشپزی روزا منتزمی استفاده میکنی یا نه؟ از یکی از کسانی که برای آشپزی از این کتاب استفاده میکنه شنیده بودم که اندازه ی مواد مورد نیاز رو خیلی دقیق گفته. یعنی اگه غذایی رو برای ۶ نفر توضیح داده باشه ما اگه تمام مواد رو دو برابر کنیم میتونیم برای دوازده نفر یه غذای خوشمزه درست کنیم. در صورتی که بعضی از کتابها اینجور نیستن مطابق دستورشون هم عمل میکنی میبینی غذا خوب در نمیاد. و این مزیت کتاب هنر آشپزی برای ما نابیناها عالیه.

آره با این نکته کاملا موافقم. منم چون این کتاب رو هدیه گرفتم گاهی سراغش میرفتم میخوندم. ولی بعضی چیزا اونجا هست که مامانا خیلی طرف درست کردنش نمیرن. در این موارد میتونه کاربردی باشه. انواع بستنیهای خونگی و شیرینی و کیک با تنوع زیاد. بعضیاش برای ما واقعا غیر ممکنه. مگر اینکه یه نابغه پیدا بشه برای نابیناها مناسبسازیش کنه. موفق باشی

ساجده خانم
خیلی جالب بود. باید یک روز بپزم. من هم خیلی به آشپزی علاقمندم. به کیک کشمشی نیز همینطور. گاهی آشپزی می کنم. امید که بتونم چیزهایی از شما یاد بگیرم. ضمناً من تا حالا خیلی کیک درست کردم. روش کار تقریباً همین طور بوده که گفتید به جز این که به جای کره، روغن مایع یا روغن جامد می ریختم. حالا باید برم با کره امتحان کنم. باید خوب بشه. کره ی ارژن بهترین نوعی بود که سراغ داشتم چون خوشبو و خوش طعم بود. ضمناً شاید یک بار به صورت امتحانی به جای شکر معمولی، شکر آسیاب شده بریزم تا نرم تر بشه.
موفق باشید

پاسخ دادن به ساقی لغو پاسخ