پنیر پیتزا را خودتان تهیه کنید ؟!

درود بر شما هم محله ای های عزیز
این مطلب را من خودم از نت گرفتم ولی کاربردش برای ما راحت تر است چون پنیر قبلی را طرز تهیه اش را یاد گرفتیم مابقی نیز راحت به دست می آید .
این را هم بگم پیتزا خیلی مورد علاقه مدیر محله است و انشاءالله به زودی از نوع خانگی آن تجربه خواهد کرد .
بریم سر اصل مرحله تهیه پنیر پیتزا :
پیتزا غذایی است که دیگر همه آن را دوست دارند. غذایی کامل و بسیار خوشمزه ! و البته خیلی ها مثل خود ما ترجیح می دهند پیتزا را در خانه درست کنند نه اینکه از بیرون تهیه کنند. تهیه این غذا نیازمند مقدار زیادی پنیر پیتزا است که البته اگر به تازگی سری به فروشگاه های مواد غذایی زده باشید متوجه افزایش قیمت شدید آن شده اید. حال اگر ما بتوانیم پنیر این غذا را نیز خودمان در خانه درست کنیم هم در هزینه ها صرفه جویی کردیم و هم پیتزایمان کاملا خانگی می شود.

مواد لازم برای تهیه پنیز پیتزای خانگی :
شیر پاستوریزه کامل ۲ لیتر
سرکه یا جوهر لیمو یک تا دو قاشق غذاخوری
نمک کمی
پارچه نازک یا توری

طرز تهیه :
شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.

شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر ندارد.

وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.

به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و پارچه را فشار می دهیم. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم. حرارت نباید خیلی زیاد باشد. حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم. هرچه بیشتر پنیر را بپزیم میزان کش آمدن پنیر بیشتر می شود. البته اگر زیاد این کار را انجام دهیم باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر می شود.

پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد. آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار می دهیم.

danestaniha.net

درباره قنبر

درود متولد 1973 میلادی ، دارای مدرک لیسانس مدیریت دولتی از دانشگاه پیام نور هستم که به روش عادی موفق به اخذ مدرک شده ام . از اواسط دهه 80 به تدریج دچار مشکل بینائی شدم و این مشکل به آنجا رسید که از خواندن و نوشتن به صورت عادی محروم شدم و این معضل بخاطر تصادف من شد که به تدریج این مشکل بروز کرد .مدتی دچار افسردگی شدم و این موضوع آنطور شد که برای مراسم خاک سپاری یکی از مردان خوب رفته بودیم و هنگام بازگشت و بمنظور تسلی خانواده مرحوم به خانه رفتیم و هنگام خروج من کفش هایم را نیافتم و فردی با صدای بلند خندید و عنوان کرد که کفش هایش را نمی شناسد ؟! اینطور شد که گوشه گیر شدم .از دیماه 89 همزمان با تولید پارس آوای دو به زندگی عادی برگشتم و هم اکنون با آموزش های لازم که از محله و سایر دوستان عزیزم گرفتم توانسته ام یک رابطه منطقی با دنیای مجازی داشته باشم .از این بابت از خدای خودم شاکر هستم. محله نابینایان را به همین صورت که هست برای عموم باشد را بیشتر می پسندم ، ضمن اینکه خواستار حفظ آن به هر طریق ممکن در برابر نا امنی های مجازی هستم . از زحمات کلیه دوستان عزیز هم تشکر و قدر دانی می شود .
این نوشته در رستوران محله نابینایان ارسال و , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

24 Responses to پنیر پیتزا را خودتان تهیه کنید ؟!

  1. 1
    سامان says:

    عمو غمبر سلام! عالی بود ممنون! اول!‏

  2. 2
    amin says:

    عمو قنبر سلام! کارت مثل خودت عالی بود.‏ حتمان خودم به تنهایی درستش میکنم.‏ نایب قهرمانی هم خوبه.‏ ‏

  3. 3
    زهره says:

    چه با حال بود ایشالا میرم درست میکنم مرسی
    من داشتم سنتونو حساب میکردم عمو قنبر,!
    مرحبا به پشتکار شما, ایشالا که زندگیتون همین روالرو طی کنه و روز به روز بی دغدغه تر و آرومتر بشه
    منتظر پستهای بعدیتون هستم

  4. 4
    بهار! says:

    سلام شبتون بخیر.ممنون به خاطر پست زیباتون.منم سعی میکنم درستش کنم ولی بر خلاف خیلی ها من زیاد اهل پیتزا نیستم.شاد باشید

  5. 5
    الهام says:

    درود
    ما دیدیم هم شهریمون اوله زنبیلو اینجا گذاشتیم اینجا
    عالی ب نظر میرسه اما باید تست کنم ببینم کیفیتش تا چه حده آخه من عاااااااشق پنیر پیتزام .
    مدیر محله هم ک بله عاااااشق پیتزاست

  6. 6
    امید علیوردیلو says:

    سلام خیلی خوب توضیح دادید مرسی

  7. 7
    ghanbar says:

    درود
    سامان جان ،امین نایب قهرمان ،ورزشی ، زهره خانم ، الهام خانم شیرازی ، امید بزرگوار و دوست داشتنی
    از همه شما بسیار سپاسگزار هستم .راستش در متن گفتم که دنبال چیز دیگر یعنی تهیه قرقروت می گشتم که به این مورد دست یافتم و تصمیم گرفتم تا در محله بگذارم البته به دلیل اینکه ادامه آموزش قبلی خودم بود و راحت اجرا می شد .
    ا سامان دیکتن چی شد عمو ؟
    امین فوتبالی یا ورزش بودی عموجان .خوبه .
    زهره خسته نباشی این گونه نوشتن تاریخ تولد هم بد نیست ها اشتغال ایجاد کنه دیگه .آمار اشتغال دولت را بالا برد .زهره خانم ای کاش پشتکار می داشتم اما این پارس آوا واقعا مرا دگرگون کرد راستش خیلی مشکل بود برام تحمل وضعیت که ایجاد شده بود اما حالا تا حد زیادی با وضعیتم دوست شده ام .
    الهام خانم صاحب این پست هم اصالتا شیرازی الاصل است . و اجدادش برای دفاع از مرزهای مورد تهاجم شمالی به آنجا اعزام شده اند و بدین گونه هم مرزها امن شد و هم شیرازی ها گسترش یافتند .مثلا یکی از دوستان ما می گفت که حوالی اقلید اماکنی که در روستاهای ما نام گذاری شده وجود دارد .مثلا پیر باد یا پیر غار ، ده چشمه و اینگونه اسامی یعنی می خواهم بگم که سامان زنبیل را در خانه غریبه نبسته که نگران باشید .ضمنا سامان هم با فهمیدن این نکته نگه تعداد شیرازی ها زیاد شد بیا کودتا کنیم .ما نمی تونیم در محله این کار را بکنیم به دلایل محفوظ که قابل طرح نیست !!!!!
    امید جان ممنون از توجه شما من اعلام میدارم که نیازمند اطلاعات مفید و کارآمد شما می باشم و امیدوارم که در فرصت های آینده از اطلاعات ارزشمندتان بهره ببرم .
    با آرزوی توفیق و قبولی طاعات همه شما دوستان عزیز
    دستان پر ارزش یکایک شما را می بوسم و نیازمند راهنمائی های ارزشمندتان می باشم
    توفیق یکا یک شما هم محله ای ها آرزوی قلبی ما است .

  8. 8
    ساجده says:

    سلااام عمو جونم بابا آفرین .خیلی آموزش جالب و خوبی بود من که به امید خدا حتما امتهانش میکنم .
    واقا ممنون عمو قنبر مهربون محله …

  9. 9
    سامان says:

    عمو سلام! این روزا سرم یکم شلوغه! ولی به زودی ردیفش میکنم!‏

  10. 10
    amin says:

    سلام بچهها! من امتحان کردم.‏ چیز باحالی بود توصیه میکنم حتی برای یکبار هم که شده امتحان کنید. بعد هم عمو قنبر فقط پرسپلیس.

  11. 11
    ghanbar says:

    درود
    سلام بر ساجده ممنون از ابراز لطف شما منتظر دستورات جدید شما هستم برای رستوران محله در واقع این یک نوع تشویق است برای خانم های گل این محله تا شروع کنند البته که مختص به خانم ها نیست و همه باید دست به دست هم بدهند تا رستوران محله بال بگیرد
    سامان ممنون از شما .منتظر هستم تا سر شما خلوت شود از نظر کاری تا این مهم را برای این حقیر ارسال کنی باز هم ممنون که مرا فراموش نکردید .
    امین پرسپولیس فقط پرسپولیس ممنون که امتحان کردی و به بچه ها تجربه اتان را گفتید امیدوار هستم به درد سایر بچه ها هم بخورد .
    سامان من یادم می ره ساعت دو و نه بیام ولی چت داره روز به روز شلوغ میشه ها مرحبا به همتت باید تبلیغ کرد که این محله هم جای مناسب است و بچه ها بخاطر اینکه اولین بار است کمی مردد هستند اما خیلی ها آمده اند .این خوب است و موفق باشید .

  12. 12
    امیر شفیعی says:

    سلام قنبر جون دمت گرم

  13. 13
    ghanbar says:

    درود
    بهار گرامی ببخشید که کامنت شما منتشر نشده بود ممنون از شما امیر عزیز ممنون از شما
    موفق باشید

  14. 14
    نخودي says:

    سلام قنبر آقا نه بابا اون بار هم اشتباه نكرده بودم عجب كدآقايي هستيد شما ها! خوش به حال خانم تون!
    من كه با عرض شرمندگي از همه حضار محترم حالش رو ندارم پيتزا درست كنم سالي ماهي يه بار هوس كردم دست به جيب باباي محترم ميشم كلي هم رو مغذش كار ميكنم ميريم بيرون ميخريم بعدشم ميبريم پاركي جايي ميخوريم … هان از قيمت پنير پيتزا گفتيد كه ما كه نمي دونستيم گرون شده آخه ديگه جرأت خريد رفتن نداريم …. خطرناك شده خريد … تحقيقات دانشمندان دانشگاه هاسمي تالاسمي نشون داده مهم ترين عامل سكته و مرگ نوع بشريت خريد رفتن هست …. !!!!!!

  15. 15
    ghanbar says:

    درود بر نخودی
    بله به قول مثلی بیرونش مردم را کشته درونش خودمان را .
    مگه هر کی دستور پخت را صادر کنه کد آشپز خانه شامل حالش می شه !؟
    والا امروز ما به حسابدار استانمان عرض کردیم که بابا ما که مردیم لا اقل برای اونا که زنده اند حقوق واریز کنید ! آنقدر جدی بود و عذر خواهی کرد و تلفن را قطع کرد که من مجبور شدم به دفتر مدیر کل و بازرس و عندالزوم بازرس استانداری زنگ زدم البته معاون پشتیبانی یادم رفت که همه متواضع بودند و شوخ طبع به یکی از ایشان که مقام بود گفتم اگه همین شوخی را هم بلد نبودیم شاید کاملا مرده بودیم که بلند بلند خندید .کی گفته برید بخرید بابا ما گفتیم که خودتان تولید کنید .
    راستی آخر نفهمیدیم نخودی آقا است یا خانم !!!!!!ههه ممنون که نوشته های این بای حقیر را میخوانید .

  16. 16
  17. 17
    ترانه says:

    واقعا عالی بود راستش قبلنا فکر می کردم دنگ و فنگش زیاده ولی حالا می بینم نه و این بخاطر لطف شماس ……پس……مرسی!

  18. 18
  19. 19
    سامیار says:

    سلام
    ممنون از توضیحات واضح شما در مورد پنیر پیتزا
    فقط اینکه می گید در قابلمه باید ده دقیقه پخته بشه یعنی قابلمه رو گرم می کنیم پنیر داخلش میزارم تا ده دقیقه بپزه اینو متوجه نشدم.

  20. 20
    پوریا says:

    آقا زحمت نکشید . درست کردن پنیر پیتزا با قابلمه گازو و … نمی شه. نیاز به ابزار دقیق و مایکروفرو و …. داره. در کل این مطلب درست نیست. من که امتحان کردم . این مطالبو تو چند تا سایته دیگه ام نوشته بودن . ولی نمی شه.

  21. 21
    مریم says:

    سلام
    درستش کردم 40 دقیقه هم حراتش دادم ولی پنیرش کش نیاورد

  22. 22
    مانا says:

    مرسی عموی عزیز.. خیلی خوشحالم ک انقد شاداب هستین. التماس دعا

  23. 23
    saeide says:

    سلام
    من درست کردم مزه ی پنیر هم میده اما کش نمیاد 🙁

  24. 24
    آدم says:

    من همین 10 دقیقه پیش از شیر محلی در حدود 1 لیتر درست کردم در آخر نه تنها اصلا خوب نشد یعنی نه طعم نه ظاهر ونه کش می یومد بلکه 1 لیتر شیر یه پیاله کوچک شده بود و تمامی موادم هدر رفتند خلاصه که دیووونه شدم به شما هم توصیه می کنم این کارو نکنید چون بی نهایت پشیمون می شید.

دیدگاهتان را بنویسید