راهی ساده و جالب برای تشخیص عسل اصل:

سلام دوستان.
شاید دوست داشته باشید عسل اصلی را از تقلبی تشخیص بدید، امیدوارم از این پست خوشتون بیاد و مورد استفاده قرار بگیره:

روشهای مختلفي براي تشخيص دادن عسل اصل وجود دارد.
روش های زیادی که در حقیقت به افسانه شباهت دارد در این باره شنیده میشود مثلا میگویند اگر عسل شکرک بزند تقلبی است یا اینکه رنگش باید کهربایی باشد یا اینکه اگر در ظرف بریزیم نباید رشته اش قطع شود اما در واقع هیچ کدام از این روشها برای تشخیص عسل اصل جواب نمیدهد! یک روش مطمئن برای شناخت عسل خوب این است که آن را داخل یک لیوان آب سرد بریزید .. اگر قطره های عسل حل نشدند و ته لیوان ته نشین شدند عسل اصل است اما اگر عسل در آب حل و ذرات آن به صورت رشتههایی در آب ناپدید شدند تقلبی است.

مهرداد چشمه

درباره مهرداد چشمه

سلام. من مهرداد چشمه، متولد 22 تیرماه 1343 در شهر قایم شهر در استان مازندران. بزرگ شده در شهر اراک در استان مرکزی. و سالیان درازیست که ساکن شهر کرج در استان البرز هستم. تحصیلات من در حد دیپلم، هست، که البته به خاطر برخورد با انقلاب فرهنگی در اوایل انقلاب و کمبود امکانات در اون زمان با این که سه سال متوالی در دانشگاههای دولتی و تربیت معلم قبول شدم نتونستم به تحصیلات عالی دست پیدا کنم. من کارمند شرکت آب و فاضلاب استان البرز هستم و در شغل شریف اپراتوری تلفن مشغول به خدمت میباشم. از علایق شخصی خودم، میتونم به شنیدن موسیقی ملل، دیدن یا شنیدن فیلمهای کلاسیک و ارزشمند، خوندن رمانهای فاخر دنیا، کامپیوتر و اینترنت و غیره اشاره کنم. پست الکترونیک: mr.cheshmeh@gmail.com آدرس سایت چشمه سرا: cheshmehsara.com آیدی اسکایپ: mr.cheshmeh تلفن همراه: 09121641278 تلفن محل کار: 02632224020
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, مقاله ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

10 Responses to راهی ساده و جالب برای تشخیص عسل اصل:

  1. 1
    behzad says:

    با درود
    منظورتون از تشخیص عسل اصل از تقلبی چیه؟
    -اگه منظورتون این هست که صد در صد طبیعی باشه باید خدمتتون بگم چنین عسلی بر فرض وجود بسیار اندکه
    و این مقدار اندک برای فروش در عسل فروشی ها یافت نمیشه.
    -ولی اگه منظورتون این هست که زنبور اون رو تهیه کرده یا این که مصنوعی هستش
    باید بگم این روش خیلی صد در صد نیست.
    1- رنگ عسل بسته به گلی که زنبور از اون استفاده میکنه متفاوته
    2- شکرک زدن یا نزدن عسل بسته به روش جدا کردن موم از عسل داره
    3- عسلی که صد در صد از زنبور گرفته شده باشه بسیار کمیابه
    4- عسل خوب رو باید از عرضه کننده اون شناخت
    5- همین که عسل از زنبور گرفته بشه برای خواص درمانی اون کافی هست و لازم نیست تمام تغذیه زنبور از گل باشه
    6- امیدوارم کافی بوده باشه با تشکر از دوست خوبمون جناب چشمه

  2. 2
    یلدام says:

    سلام
    وقت بخیر

    قبل هر چی باید گفت که شکرک واژه ی مناسبی نیس
    عسلرس میبنده نه شکرک
    در گذشته های دور زمان مصر باستان به کل عسل به ثورت جامد روشن مث کره استفاده میشده و رسی که به کلمه ی لاتین یعنی شکر در بین عموم به اشتباه گفته میشه همون گرده های گل هستند که رسوب میکنند تنها از رنگ ,بو,طعم و غیره نمیشه به یقین چیزی گفت
    تنها راه دقیق که میشهه شناسنامه برای عسل اصل ارائه داد آزمایش تجذیه گرده ی گل موجود در عسل است
    جالب اینجاست در طب سنتی اسلامی گفته شده عسل اصل کلا رس میکنه

  3. 3
    یک دوست says:

    سلام یکی از آرزوهای من این بوده و است که یک روز خودم عسل رو از جاش بردارم تا اطمینان پیدا کنم اصل است راستی یک سوال الانا که همش شکر به خورده زنبور میدند تا عسل بسازه خب حالا چطور میشه فهمید عسل ساخته زنبوره یا ساخته دست انسان ؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

  4. 4
    زهره says:

    منم اولها فکر میکردم اگه عسلرس ببنده عسل خوبی نیست بعدها فهمیدم بر عکسه
    ممنون از مطلبتون

  5. 5
    بهنام says:

    سلام آقای چشمه
    اولا اینکه عالی بود.
    اما تو این گرونی همون تقلبیشم گیر بیاد، باز خدا رو شکر.
    فعلا که زنبورا هم ناز میکنن.

  6. 6
  7. 7

    سلام بر زهره خانم و آقا سامان و ممنون از توجه شما.
    ضمنا آقا بهنام با سلام، حق با شماست، خدا زنبورها رو به راه راست هدایت کنه.

دیدگاهتان را بنویسید