دسته‌ها
داستان و حکایت صوتی کتاب کتاب صوتی

دانلود رمان چال مورچه

درود

يادم هست ميثم گاهي اينجا يا توي سايت خودش يك داستانهايي ميگذاشت. منم امشب يك داستان خيلي خوشگل از راديو تهران گوشيدم گفتم شماها هم بشنويد. من كه خيلي از آخر داستان لذت بردم اما خوب نبايد آخرشو بگم تا شما هم طعم اين لذت رو بچشيد. معمولا راديو تهران كتابها رو به صورت چكيده و راديويي گويا ميكنه كه خوب از ي لحاظ خوبه كه ميشه سريع يك رمان رو خوند و از يك لحاظ بده كه جزئيات رمان حذف ميشند.

روایت روابط دو كودك در چال مورچه

 «چال مورچه» داستان بلند روابط دو كودك سیاه و سفید اثر دوریس لسینگ نويسنده معاصر انگليسي است . رمان «چال مورچه» با ترجمه ضياء‌الدين ترابي ، اثر دوریس لسینگ که برنده جايزه نوبل ادبیات است. بیشتر آثار لسینگ به روابط سیاه و سفید و تبیعض نژادی در آفریقا اختصاص دارد، ليسينگ نويسنده‌اي است كه حدود سي سال از عمرش را در آفريقا و در ميان سياهپوستان اين سرزمين گذرانده و از نزديك با دردها، شاديها، زخمها و فريادهاي آنان آشنا شده است. سه موضوع زنان، زندگي سياه پوستان و تبعيض‌هاي اجتماعي و جنسيتي اساس داستان‌هاي او را تشكيل مي‌دهد.  رمان بلند چال مورچه نیز مانند برخی دیگر از آثار او بر محور روابط دو کودک خردسال، یکی سیاه و یکی سفید و روابط این دو با جامعه ای که در آن رشد و نمو می کنند، می گذرد. نويسنده لحظه‌اي از محيط زندگي و روابط اجتماعي حاكم بر آن غافل نبوده است و ضمن پيشرفت گام‌به‌گام و توصيف لحظات حساس رشد و نمو دو كودك خردسالي كه در دو دنياي متفاوت و با باورداشتهاي مختلف متعلق به دو گروه اجتماعي خاص، نفس مي‌كشند، به گونه‌اي دقيق و روانشناسانه به تشريح ويژگيهاي ذهني و عاطفي آن دو پرداخته و از دوستيها، دشمني ها، جنگها و آشتي هاي كودكانه و دنياي معصومانه آنها مي‌گويد.

بخش اول

بخش دوم

بخش سوم

بخش چهارم

بخش پنجم

بخش ششم

بخش هفتم

از مجتبی خادمی

مجتبی خادمی.
متولد 7 بهمن 66.
دارای مدرک کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه
اصفهان.
ارزیاب مرکز تماس گروه صنعتی انتخاب.
مؤسس و گرداننده اسبق محله نابینایان.
مدرس علوم کامپیوتر و زبان انگلیسی.
طراح وب.
برنامه نویس.
مجری برنامه های رادیویی.
آشنا به راه اندازی و استفاده از چاپگر های خط بینایی و بریل.
دوره پیش دبستانی را در مدرسه کمتوانان ذهنی بصیرت زرین شهر گذراندم.
دوره های دبستان و راهنمایی را در مجتمع آموزشی ابابصیر اصفهان.
پایه اول دبیرستان را در دبیرستان غیر انتفاعی محمد باقر زرین شهر.
پایه های دوم و سوم هنرستان را در رشته کامپیوتر در هنرستان ملا صدرا.
مقطع کاردانی کامپیوتر را در دانشگاه های آزاد مبارکه و دولتی شهرکرد.
و مقطع کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی را در دانشگاه اصفهان گذراندم.
همزمان، در انجمن موج نور نابینایان، به عنوان مسئول تولید محتوا، مؤلف کتب صوتی ویژه نابینایان، صدابردار، مسئول کنترل کیفی مواد آموزشی، پاسخگو به پرسش های کامپیوتری نابینایان، طراح سامانه تلفن گویا، مدرس کلاس های آموزش رایانه و مسیر یابی ویژه نابینایان، مدرس دوره های تربیت مربی آموزش رایانه به نابینایان، و تحلیلگر نیاز های آموزشی نابینایان در خانه ریاضیات مشغول به خدمت شدم.
در ادامه، به عنوان اپراتور در مرکز تماس گروه صنعتی انتخاب مشغول بودم و اکنون در مقام ارزیاب در تیم پایش عملکرد در گروه صنعتی انتخاب خدمت می کنم.
از دوران کودکی، مخارج زندگی و تحصیل را شخصا
به عهده گرفتم و به سختی فراهم کردم.
در دوران دبیرستان، اولین رساله ی گویا در ایران از آیتالله مکارم شیرازی را به کمک خواهرم و روحانی محل، تهیه کردم و در سطح وسیعی بین نابینایان در کشور توزیع کردم.
در همان دوران، اولین مجموعه ی آموزشی بازی های کامپیوتری ویژه نابینایان را تولید و در سطح وسیعی بین نابینایان در کشور توزیع نمودم.
در دوران نوجوانی، اولین بازی رایانه ای ویژه نابینایان به زبان فارسی با نام دو در جنگل را طراحی کردم و توسعه دادم.
به ترجمه و دوبله ی بازی های رایانه ای محبوب نابینایان از جمله تخت گاز و شو‌دان جهت استفاده ی نابینایان این مرز و بوم مبادرت ورزیده ام.
اولین کتابچه ی راهنمای آموزش رایانه به کودکان نابینا را طراحی کردم و توسعه دادم.
در دوران دانشجویی، اولین، پر بازدید ترین و پر محتواترین سایت ویژه نابینایان ایران با نام گوشکن را تأسیس کردم.
همواره در سایت گوش‌کن، سه شعار آموزش، استقلال و تفریح نابینایان را دنبال کرده و در جهت سوق دادن نابینایان به سمت این سه هدف، اقدام به ضبط آموزش های مختلف، تولید و ترجمه ی مقالات مرتبط و تشویق دیگران به انجام نظیر این کار ها نموده ام.
تهیه کننده و مجری یکی از پر شنونده ترین برنامه های اولین رادیوی اینترنتی نابینایان ایران (که چند سال پیش تعطیل شده است)، بودم.
همیشه از مصاحبه های آگاهی بخش با رسانه ها از جمله برنامه به روز شبکه سوم سیما به عنوان یکی از کارشناسان فاوا و نابینایان استقبال کرده ام.
به دلیل تجربه ی تدریس موفق به دانش آموزان، همواره با استقبال والدین کودکان و نوجوانان جهت تدریس روبرو بوده ام.
از تألیفاتم می توانم به کتاب آموزش نرم افزار آماری SPSS به اتفاق استاد ندا همتپور اشاره کنم.
یکی از مهمترین نرم افزار های مسیریابی نابینایان را با نام نزدیک یاب به همراه دفترچه راهنمای استفاده، جهت کمک به استقلال نابینایان در رفت و آمد، ترجمه کردم و به رایگان در سطح بین المللی برای تمام فارسی زبانان منتشر نمودم.
در حال حاضر، رویای امکان سفر به استان های محروم جهت همسان سازی سطح آموزشی و پرورشی کودکان محروم با کودکان کلان شهر ها را در ذهن می پرورانم.
اطلاعات تماس:
شماره موبایل شخصی: 09139342943
آدرس ایمیل شخصی:
gooshkon2020@gmail.com
شناسه اسکایپ:
mojtaba1007
شناسه تلگرام:
@luckymojy
آدرس شناسه تلگرام:
https://t.me/luckymojy
شماره واتساپ:
09139342943
آدرس وبلاگ شخصی:
https://gooshkon.wordpress.com

10 دیدگاه دربارهٔ «دانلود رمان چال مورچه»

با درود خدمت همه
میگم رئیس دستت درد نکنه اگه میشه از این کارا زیاد بکن
راستی منم مثل زهره انقد گفتم ترکیدم
جون هر کی دوست داری این کامنتارو به شکل اول برگردون
آخه این طوری چه حسنی داره تو میخوای کامنت آخر اول باشه تا راحت تر بخونیش حالا اگه کسی میخواد بره کامنت اول رو بخونه باز باید بره پایین دیگه بعد اگه بخواد کامنت دوم رو بخونه باید کمی بیاد بالا بعد کامنت دوم رو بخونه بره پایین و دوباره راه رفته رو برگرده بیاد بالا کامنت سوم رو بخونه بازم به اندازه ی کامنت سوم بره پایین و بخونتش دوباره همون اندازرو بیاد بالا کمیم بیشتر تا به کامنت چهارم برسه!!
بسه یا بازم بگم خب برش گردون به حال اولش دیگه بگم خدا چیکار کنه کسی رو که این پیشنهاد رو داد

مجتبی ی عزیز باز هم ممنون. واقعا می مونم یه آدم چقدر توان داره. هم اداره ی سایت, هم دانشگاه, هم کار در انجمن موج نور, هم کلاس خصوصی و هم کارهای خونه و هم کارهایی که ما از اش اطلاع نداریم و بعدم بره رادیو گوش بده. واقعا بهت تبریک میگم که اینقدر توان و انرژی داری و احتمالا مهمتر از همه کارات طبق برنامه ریزی انجام میشه.
قربونت برم پسر شاداب و پر توان و پر تلاشم.

دیدگاهتان را بنویسید