بُدوبُدو بستنی

تق, تق, تق, سلام ِ انگار کسی تو کافیشاپ  نیست پس چرا در کافیشاپ بستس؟ پس من چیکار کنم اومدم اینجا میخام یه بستنی خوش مزه درست کنم. خب بزارید برم پیش مدیر ببینم کلید کافیشاپ رو بهم میدن یا نه؟
سلام مدیر میشه کلید کافیشاپ رو به من بدید میخام برم اونجا و یه بستنی خوشمزه درست کنم که بچه های محله بخورن تا کمی خنک  بشن و انرژی بگیرن تا بتونن بهتر تو محله کار کنن. آخه مدیر خیلی وقته که در کافیشاپ بستس و هیچ کس نیومده چیزی درست کنه که همه بخورن و انرژی بگیرن. من هم دیدم چون هوا گرم هست و بچه ها احتیاج دارن به یه چیز خنک من هم بستنی خامه ای سنتی رو انتخاب کردم که بیام تو کافیشاپ اینجا درست کنم. کلید رو به من بدید که برم سریع درست کنم تا بچه ها بخورن و انرژی بگیرن.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. خب بچه ها من کلید رو از مدیر گرفتم اومدم که در کافیشاپ رو باز کنم و بیام یه بستنی خوشمزه براتون درست کنم. خب در کافیشاپ باز شد. وای وای که چقدر اینجا گرم شده بزارید اول کولر رو روشن کنم. آهان خب این هم از کولر. خب بریم سر اصل مطلب که اون هم درست کردن یک بستنی خامه ای سنتی هست.
خب اول شیر رو میجوشانیم و بعد نشاسته رو به آن اضافه میکنیم, تا چند دقیقه بپزد. بعد زرده ی تخمه مرغ رو با شکر خوب هم میزنیم و به شیر و نشاسته اضافه میکنیم و به هم میزنیم. سفیده ی تخمه مرغ رو آنقدر هم میزنیم تا کف خالصی شود. آن رو هم به مایع اضافه میکنیم. سپس وانیل و زعفران رو هم به مایع اضافه میکنیم. این مایع نباید  بیشتر از دو دقیقه روی گاز بماند. سپس ظرف مایع رو بگذارید تا کمی سرد شود. سپس خامه رو به مایع اضافه نموده و هم بزنید. و بعد در لیوان های  مخصوص بریزید و داخل فریزر بگذارید تا مایع سفت شود و خودش رو بگیرد. خب وقتی مواد سفت شد از فریزر بیرون آورده و چند دقیقه ای صبر کنید که کمی یخش وا بره که بشه از لیوان های مخصوص درش بیارید. و بعد نوش جان کنید.
دوستان گلم این هم از بستنی امیدوارم که خوب توضیح داده باشم و وقتی درستش میکنید از تعمش خوشتون بیاد. شما ها هم بیایید هر دفعه تو کافیشاپ نوشیدنی یا خوراکی های خوشمزه و خنک درست کنید دیگه هوا گرم شده و بچه ها به همین چیزهای خنک احتیاج دارن. خب دیگه من برم زیادی حرف زدم خدا نگهدار.

درباره سحر مرادی

سلام من سحر مرادی هستم در 13 آزر 1367 در اصفهان به دنیا آمدم در سن شش سالگی برای تحصیل به مدرسه ی عبابصیر رفتم و در سوم راهنمایی در همان مدرسه به تحصیل پرداختم. و برای گذراندن دوران دبیرستان به دبیرستان صالحات رفتم. در سال 1388 کنکور دادم و رشته ی تاریخ قبول شدم ولی به این دلیل که من از تاریخ بد جور متنفرم آن رو رها کردم و دوباره برای شرکت در کنکور به خواندن درسهایم پرداختم و در سال 1389 در رشته ی روانشناسی عمومی قبول شدم و به تحصیل میپردازم. در 18 بهمن 1391 هم ازدواج کردم.
این نوشته در رستوران محله نابینایان ارسال و , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

53 Responses to بُدوبُدو بستنی

  1. 1
    محمد رضا خوشی says:

    سلام خانم مرادی
    اول شدم برم درست بکنم
    از اینجای که خانما درست میکنم من هم تو منزل کمک دست مامانم هستمگاهی
    پس برم درست بکنم تا ببینم چی میشه
    اولین بستنی که میخوام درست بکنم هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاه

  2. 2
    كاظميان says:

    سلام سحر جان، خيلي ممنون. واقعا خوش مزه بود
    نه كه فكر كني كه درست كردم
    اما خوب مجسم كردم
    حتما ميرم درست ميكنم
    راستي بالاخره اول شدم
    موفق باشيد.

  3. 3
    فریبا says:

    بچه ها دست نگه دارید. میخوام قبل از درست کردن یه چیزی رو بهتون بگم. البته سحر جون جسارت منو ببخشید. وقتی این مواد رو تو فریزر میذارید یخ میزنند و بستنی نمیشن فکر کنم باید یکی دو بار درشون بیاریم و با هم زن بزنیمشون تا شکل و فرم بستنی بگیره. بعدش هم اینقدر بدو بدو اومدی سر صبحی ما رو بیدار کردی که بستنی بخوریم عزیزم. یه کله پاچه ای چیزی بار میکردی. باز هم معذرت میخوام نازنین.

    • 3.1
      سحر مرادی says:

      سلام فریبا جان, ممنونم از این که پستم رو کامل کردی. ولی من بستنی های دیگه ای رو که تو دستورش دیدم نوشته بود باید یکی دو بار از یخچال بیاریدش بیرون و با همزن همش بزنی ولی تو دستور این بستنی که من گذاشتم چیزی ننوشته بود. دوم این که گلم برای کله پاچه تشریف بیارید خونمون اینجا نمیشه کله پاچه درست کرد خیلی ها شاید دوست نداشته باشن.

  4. 4

    سلام خانم مرادي متشكرم از تعليم شيريني پزي لطف كرديد

  5. 5
    سحر مرادی says:

    سلام آقای سعادت ایول. برید شما هم درست کنید امیدوارم که از مزش خوشتون بیاد. شما هم بیایید دستور درست کردن بستنی با تعم های دیگه رو بزارید.

  6. 6
    یلدام says:

    سلام سحری جونم
    آخ جونمی بستنی . من دوست می دارم که
    شکلک شکمو
    چند وقتی بود کلا همش محله شده بود شکل گوشی و برنامه های اندروید . وای دیگه مخم داشت می پکید . اصلا حسش نبود کامنت بدم . خیلی روتین شده بود . خوب کاری کردی این پستو گذاشتی دلم خنکش شد
    بازم به داده ما برس سحری , آبنبات من
    میسی از آموزش . کدبانو جونم
    شکلک کلی گل ارغوانی

    • 6.1
      سحر مرادی says:

      سلاااااااام یلدا جونم خواهش میکنم عزیییزم. آره خودم هم دیدم خیییلی وقت بود که در کافیشاپ بسته بود. دیدم کسی نمیاد سراغش گفتم بزار خودم برم. خدا را شکر که عزیزم تونستم از این حال و هوا بیارمت بیرون. دوستت دارم گیگیلی خودم.

  7. 7
    ثنا says:

    به به سلااام سحری گل کاشتی عزیزم خیلی خوشال شدم خب من سه تا میخوام یکیش زعفرانی یکیش نارگیلی یکیشم پر از مغز پسته مرسی

  8. 8
    اصغر خیراندیش مقدم says:

    سلام سحر خانم
    دستتون درد نکنه فقط اندازه ی مواد رو نگفتین
    مرسی.

  9. 9
    هادی عباسی says:

    با درود به خانم مرادی.
    اینجا چقدر خوشمزه است.
    حال کردم.بازم ما رو دعوت کن.

  10. 10

    سلام سحر.
    ضمن تشکر از پستت، منم با اینکه از شیرینی پزی و آشپزی و این جور چیزا سر رشته ای ندارم فقط میخواستم بپرسم مثلا برای 4 نفر، چقدر شیر، تخم مرغ و غیره.
    ممنون از پست خوشمزه و خنک کنندهت.

  11. 11
    shahab says:

    سلام خانم مرادی من که بلد نیستم خب اگه درست کردید یکمم به من بدید.بخدا صواب داره!!!!!!

  12. 12
    gentleman says:

    سلام
    خیلی جالب بود لطفا اگه میشه روش ریختن چای درلیوانرو هم اموزش بدین ادم از کجا بفهمه لیوان کامل پر شده گوش دادن بصدای ریختن چای در لیوان سخته من حالشو ندارم پیش خودمون باشه من انگشتمو میزارم لبه لیوان
    ههه خب چه میشه کرد ب ۱ بودن و هزار دردسر
    لطفا اکه کسی تجربه داره بگه همینجا از اونای که براشون چای تاحالا ریختم halaliyat‎ ‎میخام
    سپهر هادی مریم ترانه اریا بفرماید چای نترسین دستامو شستم اقای پجوهنده و اصغرخان شماهم بفرماید
    حالا گزشته از شوخی سخته ها که نه لبریز بشه و نه یکم خالی بمونه
    علی

  13. 13
    شهروز حسینی says:

    سلام.
    آخیییییییییییش. خدا خیرتون بده.
    خب من ناهار هنوز نخوردم برقمون هم تا چند دقیقه ی پیش قطع بود کلی گرممه. خب این پست رو خوندم ضعف کردم. یکی سِرُم برسونه لطفً.
    ولی خیلی عالی بود. وسط پکتوس و جاوز و اندروید و این چیزا یه دفه سر و کله ی یه لیوان بستنی پیدا بشه.
    مرررررسی خیلی زیاد.
    موفق باشید.

  14. 14
    محمد رضا خوشی says:

    خانم مرادی سلام مجدد
    ببین رفتم درست بکنم
    خامه که شما گفتی از چه نو خامه ای باشه یعنی خامه صبحانه باشه یا خامه ای که رو کیک تولد یا نون خامه ی میریزن باشه
    فقط سری جوابم بدین که کارم رو زمین نمانه

  15. 15
    زهره says:

    به به بستنی مررسی دوست خوبم
    آقای جنتل من شما یه سرچی بزن تو محله نابینا چگونه چای بریزد یه پست جدا داریم
    آقای خوشی چون کارتون رو زمینه میگم من فقط میدونم باید یه نوع خامه تیکه تیکه ای باشه یعنی کاملا جامد

  16. 16
    ترانه says:

    سلام سحر جون چه به موقع دخترم همش می گفت بستنی درست کن منم می گفتم بلد نیستم درست کنم ! حالا دیگه بلد شدم خامه میگیرم فردا درست می کنم

  17. 17
    زهره says:

    به نظر شما یک فرد نابینا چطور باید چای بریزد؟
    دقیقا اینو بزن تو سرچ میاد جنتل من اگه ریختی یه دیشلمه قند پهلو پولکی تو قندون
    همه لبا خندون
    تو یه سینی سیلور خوشگل واسه منم بیار ححح

  18. 18
    زهره says:

    نه والا اگه همون نون خامه ای باشه که من خوردم خامش که جامد نیست
    ببین مثل تیکه کاکائو هست اونجوری باید باشه

  19. 19
    تاها says:

    سلام خانوم مرادی خیلی آلی بود
    خوشا با هاله آقا سید که همسر
    کعت بانوی دارد راستی برا ایشون
    کم درست کنید کمی ازافه وزن دارد

  20. 20
    gentleman says:

    سلام بر اشپزهای بزرگ محله
    ۱ سوال سخت فقط وجدانا جای سرچ نکنید ازکسی هم نپرسید میگم کسی هست بدونه پفک نمکی چطور درست میشه???
    عمرا کسی تاحالا درست کرده باشه
    ایام بکام

  21. 21
    زهره says:

    این که کاری نداره پفک رو با نمک قاطی میکنن میشه پفک نمکی کاری داشت؟ نداشت!!

  22. 22
    gentleman says:

    سلام زهره خانم
    چون ادرسی رو که گفته بودین پیدا نکردم بازم بروش خودم براتون چای ریختم البته چون پولکهارو خودم خوردم و قند نداشتیم بجاش پفک کذاشتم بی نمک لطفا با نمک خودتون نمکیش کنین و میل بفرماید
    ههه
    بابت نظرتون مرسی
    بای

  23. 23
    gentleman says:

    تا پلیس محله نیومده خانم مرادی ببخشید مطالب غیر اشپزی شد یلحظه فکر کردم صندلی داغه بازم ببخشید

  24. 24
    ثنا says:

    نمیدونم چرا با خوندن دیدگاهها دلم خواست مقداری بخندم
    هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاپاباباآآ

  25. 25
    نخودي says:

    دويدم دويدم … نه اول سلام … دويدم دويدم … من بستني برجي يا سالار توت فرنگي يا حصيري مي‌خورم و اصلاً همه مدل بجز عروسكي مرسي … خب حالا برم پست رو بخونم خخخخ

  26. 26
    سحر مرادی says:

    سلام مریم جان آخی عزیزم چرا اضطراب؟ بیا اصفهان خودم برات درست میکنم.

  27. 27
    نخودي says:

    دوباره سلام
    سحر جون مي‌شه منم دعوت كني بيام برام بستني درست كني … آخه من طاقت ندارم كه … آخه تا من بيام اين بستني رو آماده كنم و درست بشه و آماده خوردن بشه شش بار رفتم سر خيابون هشتا بستني گرفتم اوردم خوردم ….. ولي مرسي اصلاً عنوان پستت چسبيد حتماً خودش هم خوش مزست كه ايشالا ميام برام درست مي كني ديگه :ظ)

  28. 28
    زهره says:

    مرررسی جنتلمن تو یک جنتلمن واقعی هستی خخخ
    چسبید تا حالا با این همه نمک چای نخورده بودم تازه کلیش رو هم شستم ولی خب,
    به نظر شما یک فرد نابینا چطور باید چای بریزد؟
    اینو بزن اونجا که میگه جست و جو بعد یه اینتر بزن قشنگ میاد دقیقا تیترش همینه

  29. 29
    gentleman says:

    سلام زهره
    بابت راهنمایت مرسی
    بای

  30. 30
    gentleman says:

    سلام
    لطفا اگه تونستید اموزش تهیه پولکی و گزو بزارید
    باسپاس
    باسپاس

دیدگاهتان را بنویسید