این هم آموزش دو نوع شکلات بسیار خوشمزه به مناسبت تولد ایلیا بعد از یک هفته،

سلام بر شما دوستان خوب و مهربان محله،

از اینکه بعد از مدتها میخام برای بار دوم در این محله پست بگذارم بسیار خوشحالم، و امیدوارم که شما هم همیشه شاد و خوشحال باشید.

قبل از اینکه برم سر اصل مطلب دلم میخواد از همه ی دوستانی که هفته ی پیش به مناسبت تولد ایلیا در این محله جشن گرفتند تشکر کنم،  چه اونایی که کامنت دادند و چه اونایی که فقط خواننده بودند و با خوندن  متن از خوشحالی ما خوشحال شدند، یه تشکر ویژه هم از داداش جواد گل میکنم که سنگ تموم گذاشت و آهنگ زیبایی رو آماده کرد، و  البته اینجا هم منتشر کرد.

خُب حالا بریم سراغ  اصل مطلب، راستش  درسته که من تو اون پست کامنت ندادم اما در جریان اتفاقات پست بودم، بعضی از بچه ها  از من کیک خواسته بودند اما من امروز برای اینکه به اونا پاسخ شایسته داده باشم با طرز تهیه  ی   دو نوع شکلات خوشمزه خدمت رسیدم که امیدوارم شما هم تهیه کنید و نوش جان کنید، خیلی خوشمزه و با طرز تهیه ی بسیار راحت،

********

1- شکلات توپی خرمایی،

مواد لازم،

خرما 300  گِرَم،

پودر نارگیل، پودر پسته، کنجد، به میزان لازم،

کره 50 گِرَم،

گردوی خورد شده یک قاشق غذا خوری،

ذرت پرک شده چهار قاشق غذا خوری،

*******

طرز تهیه،

هسته ی خرما ها را درآورده با کره ورز دهید، و به مدت 5  دقیقه داخل فر گرم قرار دهید، تا خرما نرم شود، ذرت پرک شده را خورد کنید و با گردوی خورد شده به خرما اضافه کنید، و دوباره ورز دهید تا خوب با هم مخلوط شوند.

از مایه ی به دست آمده به اندازه ی یک گردو بردارید و  گرد کنید، سپس آنها را در پودر نارگیل و پودر پسته و کنجد بغلتانید و در کاغذ   شکلاتی قرار دهید.

این شکلات را میتوانید به همراه چای یا شیر داغ نوش جان کنید و میتوانید در مهمانیها هم از آنها استفاده کنید.

*************

2- کلاههای شکلاتی،

مواد لازم،

کره 185  گِرَم،

تخممرغ 1  عدد،

شکر 160 گِرَم،

آرد 300  گِرَم

بیکینگپودر یکدوم قاشق چای خوری،

اسانس بادام کمی،

شکلات 45 گِرَم،

پودر کاکاو  20 گِرَم،

************

طرز تهیه،

کره را با همزن برقی به مدت 1  دقیقه بزنید،  شکر و کاکاو رو اضافه کرده هم بزنید،  سپس بیکینگپودر را بریزید و تخممرغ و اسانس بادام را اضافه کنید، آرد را کم کم بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید، تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید، خمیر را داخل نایلون بگذارید و  در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید، سپس روی یک سینی مقداری آرد بپاشید و خمیر را در آن باز کنید و قالب بزنید بطوری که مثلثهای تو خالی درست شود،  بعد آنها را در سینی فر بچینید و سینی فر را در فری که قبلاً  روشن کرده اید و روی 180 درجه تنظیم کرده اید و خوب گرم شده است قرار دهید تا بپزد، آنها را از فر درآورید  و بگذارید تا سرد شوند، سپس روی آنها را با شکلات تزیین کنید،

البته میتوانید در تزیین از مربا ی  گیلاس بدون شهد هم استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه، زمان پخت هم حدود 30 دقیقه هست که بسته به خمیر گاهی کم و گاهی زیاد میشود،

امیدوارم که از این پست خوشمزه هم خوشتون بیاد و شکلاتها رو درست کنید و نوش جان کنید،

تا یه پست دیگه،  خدافظی،

درباره الهام هاشمی

سلام، من الهام هاشمی متولد 19/4/1364 در اردبیل هستم، تا پیش دانشگاهی درس خوندم و بعد ازدواج کردم، دوتا بچه دارم، با اینکه بعد از جراحی چشم مشکل خاصی از نظر بینایی ندارم اما هرگز خودم را جدا از نابینایان نمیدانم، اگرچه زیاد با افراد مختلف قاطی نمیشم اما اگه با کسی دوست بشم تا آخرش پاش وا می ایستم، اسکایپ هم ندارم یعنی قراره درست کنم ولی زیاد اهل کامپیوتر و اینترنت نیستم و بیشتر خانهداری و سرگرم شدن با بچه ها رو دوست دارم، امیدوارم که اینجا هم دوستان خوبی پیدا کنم.
این نوشته در رستوران محله نابینایان ارسال و , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

24 Responses to این هم آموزش دو نوع شکلات بسیار خوشمزه به مناسبت تولد ایلیا بعد از یک هفته،

  1. 1

    با سلام بالاخره اول شدم
    مگه میشه با این شکلاتهایی که الهام آجیم طرز تهیه اش را نوشتند که دستشون هم درد نکنه و انشا الاه شیرینی عروسی بچه هایشان را بخوریم اول نشم
    آجی من از این شکلاتها میخواما حتمً موفق باشی.زندگیتان همیشه شیرین باشه انشا الاه

  2. 2
    علیرضا ایزدی says:

    سلام خانم هاشمی. خب من اومدم تشکر کنم. همین. خب مواد اولیهش که خوشمذه بودن. حتما خودش هم خوشمذهست دیگه. موفق باشید.

  3. 3
    میلاد says:

    سلام و خیر مقدم به خانم هاشمی ورود شما را از طرف ورزشکاران محله به شما تبریک می گویم امیدوارم در این محله شاهد حضور بیشتر شما باشیم همچنین تشکر ویژه به خاطر آموزش زیبایتان

  4. 4
    شهروز حسینی says:

    سلام.
    وااااااااااااای.
    من هردوتاشو میخوااااااااااااام.
    میگم اصغر تو الآن چند کیلویی دقیقً؟
    فکر کنم هفته ای یکی دو بار از این شکلاتا میخوریهاااااااااا.
    خیلی ممنون خانم هاشمی.
    فقط الآن من موندم و حوزم.
    چون الآن نمیشه درستشون کرد.
    موفق باشید.

    • 4.1
      الهام هاشمی says:

      سلام آقای حسینی، انشاء الله به وقتش درست میکنید و نوش جان میکنید، اگر هم تشریف بیارید اردبیل من قول میدم که اگه موقعیتش بود براتون درست کنم، مرسی که اومدید و نظر دادید، موفق باشید.

  5. 5
    سمانه says:

    سلام بر مامان الهام محله ی خودمون خوبید ؟ ممنون از آموزش بسیار خوشمزتون فقط ای کاش میتونستید طرز تهیه اون شیرینی های خوشمزه شهر اردبیل رو هم برامون اینجا بذارید من که خیلی ازشون خوشم اومده ای کاش میشد بازم بیام اردبیل از اون شیرینی ها و شکلاتهای خوشمزه اردبیل بخورم

    • 5.1
      الهام هاشمی says:

      سلام سمانه جان، انشاءالله که باز هم میایی اردبیل تا در خدمت باشیم، اگه اسم اون شیرینیهایی که ازشون خوشت اومده بگی اونایی رو که بلدم سعی میکنم اینجا ترض تهیه شو بذارم، مرسی از نظرت عزیزم.

  6. 6

    سلام خانم هاشمی به خاطر آموزش تهیه ی این شکولاتها از شما ممنونم باید خیلی لذیذ باشن از موادی که توشون به کار رفته مشخصه

  7. 7

    سلام بر الهام هنرمند.
    اول اینکه چه جالب تاریخ تولد من و شما سه روز با هم فاصله داره.
    بعدش هم بشدت خوردن این شکلاتهای خوشمزه رو به خودم و دوستان محله توصیه میکنم، چون باید خیلی خباحال باشه.
    در آخر ، باز هم تولد ایلیای کوچولو و نازنین رو به شما و اصغر عزیز تبریک میگم.
    منتظر هنرنماییهای بعدی شما هستیم.

  8. 8
    پریسیما says:

    سلام الهام خانم
    ببخشید دیر اومدم
    مرسی بابت این آموزش و حضورتون تو محله
    خدا ایلیا و اسما خانم رو حفظ کنه همچنین مامان و باباشونو وقتی از این خانواده های موفق میبینم شاد میشم ان شا الله روز به روز شادتر بشید و با موفقیت زندگی کنید

  9. 9
    roya says:

    سلام بر دوست عزیز و نازنینم الهام جان . مرسی از بابت این آموزش. ببخش که من دیر اومدم . آخه تازه به جمع هممحلیها پیوستم. از طرف من ایلیا رو ببوس. میام خونتون از اون شکلاتها واسم درست میکنی. فدای تو منتظر پستهای بعدیتم

  10. 10
    نخودي says:

    سلام الهام خانمي عزيز مامان ايليا جونم كه كلي تولدش مبارك بود و اسم اون يكي گل گلابتون رو هم كه بلد نيستم ….
    چه پست خوش مزه اي هم زديد كه اي ول مي‌شه كه بتونم و البته دوست هم دارم بزنم تو كارش درست كنم ببينم نه حتمي خوب مي‌شه …. مرسي زياد ….

  11. 11
    عباس هاشمی says:

    سلام خوش اومدید به محله پست جالب و خوشمزه ای بود مرسی

  12. 12

    سلام الهام خانم. مرسی.. بازم تولد ایلیا کوچولو رو تبریک میگم. خدا اسما و ایلیا رو براتون نگه داره تا سالهای سال زیر سایه ی پر مهر پدر و مادرشون زندگی پر نشاطی داشته باشن. من اولی رو در آینده ای نه چندان دور درست خواهم کرد. ولی دومی رو فعلاً وسایل و مواد اولیشو ندارم. شاد باشید.

دیدگاهتان را بنویسید