به نام الله یگانه دادار مهربان
سلام به همه ی دوستان دوست داشتنی و هم محله ی خودم
سه تا نوشیدنی خوشمزه ی پاییزی زمستونی رو براتون میزارم ان شالله تعالی ازشون لذت ببرین ضمن این که عید سعید ابراهیمی رو هم به همتون شادباش عرض می کنم می دونین که دوستون دارم خیلی زیاد …
مواد لازم:
1 فنجان شیر بادام باخرمای تازه =پودر بادام +شیر رو در همزن قشنگ مخلوط کنین و سپس مغز خرما رو جدا باون اضافه و باز هم بزنین
1/2 ق چای خوری وانیل
1 دارچین چوب
چوب دارچین
کمی هل
کمی نمک دریا
راهنمایی:
1.) شیر بادام با خرمارو باوانیل مخلوط کنین
2.) بعد اونو در شیرجوش ریخته کمی بجوش بیاد شعله رو کم و یه شاخه کوتاه دارچین رو اضافه کنین
3.) این نوشیدنی مقوی برای هضم و سیستم تنفسی رو گرم نوش جان کنین !
ب-
4 گوجه فرنگی
1 فلفل قرمز بزرگ (فلفل) که دونه هاشو در اوردین
1 هویج
2 میله های کرفس
1-2 فلفل قرمز یا همون چیلی
همه رو بشورین و از اب میوه گیری رد کنین بسیار مفیده برای جلوگیری از سرماخوردگی و گرم نگه داشتن بدن
ج-
4 فنجان آب انگور بنفش
2 فنجان لیموناد
2 فنجان آب آناناس
سپس همه رو با هم مخلوط کنین بسیار خوشرنگ و مفید برای هوای پاییزی هستش
۲۰ دیدگاه دربارهٔ «نوشیدنی های خوشمزه»
سلااااآاااا،ااااا،اااا،ااا،ااا،اااا،ااااآااااام تر تر تر تر تر تر تر تر ترانه جووووٱوووون خوبی نانازی
واااااییییی میسی عزیزکم هر ستاش خوشممزه و مفید فایده هست حتما باید درست کنم
دست گلت درد نکنه جیگیلی من
بوس بوس بوووووٱووووٱووووٱووووٱووووس
بای باایییییٱیییٱییییٱییییٱییییٱییی
نوش جونت عزیزم در واقع این نوشیدنی ها بیشتر از مزه دنبال اینن که کمتر سرما بخوریم و بدنمون مقاوم تر باشه
واااااییییی یادم رفت
من شدم اولولولولولولولوولولولولوللیلیلیلیلیلیلیل یهوووووٱووووٱووووٱووووٱووو
هو هو هوووو
سلااااااااام ترانه جون. خوبی؟ امیدوارم حالت خوب باشه و غم تو دلت نباشه عزیزم.
مرسی به توان بی نهایت مرسیییییی. اولیش خیلی خوبه و چون وانیلم هست، خیلی خوشمزه میشه و حتماً درست مکنم. ولی دومیش یه جوریه و مخصوصاً گوجه فرنگی داره خب بعضی ها نمیخورن، پس ترانه جون ببخشید اینو بی خیال. سومیش هم که خیلیییی آسونه، حتماً خوشمزه میشه.
ترترترترانه دوسِت دارم…
نوش جونت تبسم جان امیدوارم لذتشو ببری هر چند من بشخصه عاشق مزه های تندم و دومیو خیلی دوسش دارم
منم مزه ی تند رو عاشقم ولی به خاطر یه چیزی دیگه گفتم. مرسی عزیزم
خوبه اگه مزه دهنمون یکیه میام خونه تون مهمونی!خخخخ
سلاااااااام. به به. نوشیدنی. از مواد اولیهشون که مشخص بود باید مقوی باشن. خوشمذگیش هم که خیلی محتمله. یعنی حتما خوشمذهست دیگه. ولی ما که شانس نداریم. هرچی مقویه خیلی خوشمذه نیست! خخخ. در کل به خاطر قرار دادن این مطلب در اینجا بسیار متشکرم. موفق و مؤید باشید. یا حق.
ههه با این حرفت موافقم !ولی خب اینجا سعی کردم بهشون مزه بدم تا حداقل قابل خوردن باشن مثلا دومیشو با فلفل هم مزه دادم هم اثر گرمابخشیشو گرفتم که واقعا ضد هر نوع سرماخوردگیه با ترکیبی از ویتامین ث
سلاااااااااااام ترانه.
وااااااااااای اینا چه قدر باحال بودن!
همشون رو دوست داشتم.
خیلی خوب بودن.
ولی بهتر از همشون حضور مجددت در محله بود.
امیدوارم یه روز مثل سابق اینجا پرکار باشی.
ممنون.
شهروز جان خوشحالم که خوشت اومد و من فقط بخاطر فوت عزیزی نبودم وگرنه ان شالله همیشه هستم ممنون از محبتت
سلام ترانه خانم خیلی لطف کردید به نظر میرسه نوشیدنی اول و سوم خیلی خوش مزه باشه ممنون
نوش جانت وحید گرامی من پیشنهاد میدم دومیشو با طعم تند هم امتحان کن البته اگه مزه های تندو مثل من دوسشون داری !
سلااااام بر ترانه.
بازم خوشامدی.
احساس حضورت در محله از این نوشیدنیها بسیار خوشایند تر بود.
ولی با این حال نوشیدنی سوم بسیااااار خوشایند طبع من بود و منو شاد کرد.
بازم زود بزود بیا و از پست های زیبات ما رو محروم نکنن.
مرسی محمدرضا بازم محبتت جاریه و من شرمنده ی محبت همتونم… همیشه دلشاد باشی بزرگوار
شلام که . اوخ جونمی من اولیشو دوس میدارم که . خوشمزه و درخشانه که . هوهو . فردا صبح درستش مینمایم که . میسی ترانه جونی . بهش سلام برسون ها . نینیتو میگم . شکلک بابایی خدافسی یعنی
قربونت برم عزیزم ان شالله بخوری و در رگات مایه ی سلامتت بشه
سلام ترانه خانم مرسی از نوشیدنیها من هم با سومیش و اولیش موافقم دومیشو فکر نکنم دوست داشته باشم، مرسی از پست و آموزش موفق باشید.
می گم اصغر آغا چرا همه از مزه ی تند فراری ان ؟یخورین تا سرما نخورین حداقل از مزه ی سرما خوردگی بهتره که مگه نه !خخخخخخ
سلام ترانه جان. من دیشب نوشیدنی شیر خرما رو درست کردم. ولی بجای بادام گردو ریختم و دارچینم نریختم. ولی خییییییلی خوشمزه شد. علاوه بر هسته، پوسته ی خرما رو هم جدا کردم. من اینجا امکانات آشپزیم خیلی کمه. مثلاً همزن نداشتم ولی خمیر خرما و پودر گردو رو ریختم توی تابه تا یه کم گرم که شد بعدش شیر رو که ریختم به راحتی هل شد. بازم ازت ممنونم.