کیک اسفنجی کاکاویی .

سلااااام سلاااام بر شماااااااااا، .

من خوب میباشم، شما خوب میباشید؟ خخخخ . چه خبرااااااا؟ امیدوارم که حال همهگیتون خوب باشه و در سلامتی کامل به سر ببرید. خخخ. میخوام یه خاطره براتون تعریف کنم.

یَک روز بر خانَ نِشَستَ بودیم که یهویی دیدم تیلیفونم زنگ زد. گوشینو برداشتم گفتم کیستَ گفت کیک اسفنجی هستَ خخخخ . گفتم چیکارم داری؟ گفت بیا منو بپز بخور خخخ.

گفتم خُب : حالا چیطوری تورو بپزم؟ برگشت بهم گفت که برو این چیزایی که میگم بیار تا بهت بگم.

گفتم: بگو.

گفت که:

1: آرد: یک لیوان دسته دار پر که تو هر خونه ای پیدا میشه. تازه فروشنده ها هم به دروغ میگن فرانسه هست.

2: شکر: یک و نیم لیوان از همون لیوانا.

3: آب جوش: یک استکان. این استکانش فرق میکنه هاااااا . کوچیکتره

4: تخم مرغ: 6 عدد.

5: پودر کاکاو: یک قاشق غذاخوری. وانیل: نصف قاشق چای خوری. بکینگپودر: یک قاشق چای خوری.

خُب: رفتم آماده کردم که بهم گفت: حالا زرده و سفیده ی تخم مرغها رو از هم جدا کن. بعد زرده ها رو به همراه شکر با همزن برقی اونقده هم بزن تا کش بیاد. بعد آب در حال جوش رو بهش اضافه کن و باز هم هم بزن. سر همزن رو خوب تمیز کن که اصلاً اثری از زرده ها روش نباشه و کاملاً هم خشک باشه. سپس سفیده های تخم مرغها رو در یه ظرف جدا خووووووب هم بزن به قدری که وقتی ظرف رو برگردونی نریزه. سپس زرده ها رو که با شکر و آب جوش هم زدی بهش اضافه کن و باز هم با همزن هم بزن. آرد، وانیل، بکینگپودر و پودر کاکاو رو با هم مخلوط کن و الک کن که البته من الک نکردم و اتفاق خاصی هم نیافتاد خخخ . بعد اونو به مواد آروم آروم اضاف کن و خوب هم بزن که یکنواخت بشه. فر رو روی درجه حرارت 175 سانتیگراد از ده دقیقه قبل روشن کن تا خوب گرم بشه. حالا داخل قالب یه کاغذ روغنی بنداز و روشو چرب کن. مواد رو بریز داخل قالب و بذار توی فر مدت 45 دقیقه تا بپزه. من این کارا رو کردم که یه کیک اسفنجی کاکاویی خوشمزه درست شد که با چایی خوردیم و من اومدم اینجا ببینم که شما چیطور هستید؟ خوب هستید؟ در سلامتی کامل به سر میبرید؟ ههه

درباره الهام هاشمی

سلام، من الهام هاشمی متولد 19/4/1364 در اردبیل هستم، تا پیش دانشگاهی درس خوندم و بعد ازدواج کردم، دوتا بچه دارم، با اینکه بعد از جراحی چشم مشکل خاصی از نظر بینایی ندارم اما هرگز خودم را جدا از نابینایان نمیدانم، اگرچه زیاد با افراد مختلف قاطی نمیشم اما اگه با کسی دوست بشم تا آخرش پاش وا می ایستم، اسکایپ هم ندارم یعنی قراره درست کنم ولی زیاد اهل کامپیوتر و اینترنت نیستم و بیشتر خانهداری و سرگرم شدن با بچه ها رو دوست دارم، امیدوارم که اینجا هم دوستان خوبی پیدا کنم.
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, خاطره, رستوران محله نابینایان, طنز ارسال و , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

27 Responses to کیک اسفنجی کاکاویی .

  1. 1
  2. 2
    gentleman says:

    خب من اول حالا سرفرصت بریم سراغ کیک من ازقدیما بازدن سفیده مشکل داشتم هرقد میزدم بازم جالب نمیشد آخرا کشف کردم که اگه ظرفی که میخوایم توش سفیده ها رو بزنیم خشک باشه خیلی بهتره و زودتر حاضر میشه سپاس ازشما بخاطر این آموزش خوب

  3. 3
    هادی عباسی says:

    سلاااام بر خانم هاشمی گرامی.
    پست شما هم خوشمزه بود ما که دلبسته کیک هستیم از آموزش شما استفاده بردیم فقط من موندم شما برای نمونه هم باید کمکی از کیکتان را بیاورید تا ما بیازماییم چرا من کیکی نمی بینم شایدم بوده دیگران قبل از ما میلش کرده اند.خخخخخخخ
    به هر حال از این پست آموزشی خوراکی در حد خودمان ممنونیم.راستی من نمی دونم چرا با ایلیا تلپاتی دارم هر جا شما یا اصغر جان را میبینم باید سفارش لپش را بکنم.
    فعلا با اجازه

  4. 4
    محمدرضا چشمه says:

    سلام بر الهام، خانمی در مزرعه خخخ.
    ببینم نمیشه این کیک اسفنجی بجای اینکه تلفن کنه یه روز بیاد در خونه ما رو بزنه، من بگم کیه؟ اون بگه من کیک اسفنجی هستم، بعد من بگم چیکار داری؟ اون بگه اومدم تا هنوز سرد نشدم منو بخوری. خخخ.
    آخه مگه چی میشه که این اتفاق ساده یه روزی برام بیفته؟
    ممنون از این پست بسی خوشمزه.

    • 4.1
      الهام هاشمی says:

      سلااام عمو چشمه. من دعا میکنم که این اتفاق ساده یه روز براتون بیافته . اگه نزدیک هم بودیم یه بار درست میکردم میآوردم میذاشتم پشت درتون زنگتونو میزدم در میرفتم خخخ .مرسی از حضورتون.

  5. 5
    رعد بارانی says:

    سلام بر الهام جون ،شما خانوم جناب اصغر خان هستی ، همونی که یه بار تو قهوه خونه ازمون پذیرایی کردی ، خوبی عزیزم. وای تو چقدر کم سن و سالی هههه اون روز تو تصور من شما یه کم سنت بیشتر بود . من الان چند ماهه اینجا هستم ولی کم سعادت بودم و با شما زیاد آشنا نشدم. اردبیل شهر زیباییه و مهمتر از همه برف و بارووونه زیادی داره. من عاشق برف و بارونم. شکلک رععععد بزرگ وارد میشه و به باررون جون چشم غره میره و میگه تو باز چشم منو دور دیدی دختر ؟؟؟؟ رععععد با صدای مردونه ی بمی میگه سلام آبجی الهام. میگم من عاشق خوردن کیک و شیرینی هستم . مخصوصاََ غروبا که میشه دوست دارم کیک و چایی بخورم ، به باروون بگید برای من کیک درست کنه. ههههههه بی زحمت یه برش به منم بدید هههه

    • 5.1
      الهام هاشمی says:

      سلام رعد بزرگ. من کلاً تو محله زیاد کامنت نمیدم. شما چرا فکر کردید که سن من زیاده؟
      راستی اگه تشریف آوردید اردبیل خوشحال میشم که در خدمتتون باشم.
      این دور و ور رو هم بگردید اگه کیکی باقی مونده بردارید نوش جان کنید خخخخ

  6. 6
    پریسیما says:

    سلام الهام بانو
    خوبی؟
    الهام من یه مشکل دارم هیچ وقت نتونستم زرده رو از سفیده جدا کنم تو روشت چیه؟
    ممنون از پست مفیدت

    • 6.1
      الهام هاشمی says:

      سلام بر پریسیما. تخم مرغ رو به یه چیزی میزنم تا پوستش ترک برداره. سپس با انگشتم اون ترک رو یه کم از هم جدا میکنم تا باز بشه. مقداری از سفیده رو از همون سوراخ ایجاد شده سعی میکنم که خالی کنم. بعد تخم مرغ رو جوری از هم جدا میکنم که مواد داخلش بیرون نریزه. بعد یه طرف تخم مرغ رو که فقط سفیده داره خالی میکنم و اون طرف که زرده و کمی سفیده داخلش هست رو خم میکنم تا فقط زرده داخل اون طرف تخم مرغ که خالی کردم بیافته بعد اون طرف رو که کمی توش سفیده باقی مونده خالی میکنم. اگه باز در کنار زرده سفیده باقی مونده باشه میتونی این کار رو تکرار کنی تا سفیده کاملاً خالی بشه.
      نمیدونم که با نوشتن تا چه حد تونستم توضیح بدم. مرسی از نظرت. خدافظی

  7. 7
    آریا says:

    سلام خانوم هاشمی
    ممنونم از آموزش خوش مزه تون
    موفق باشید

  8. 8

    سلام به کدبانوی محله. مثل همیشه مفید و عالی. دستتون درد نکنه. من آشپزی کمی بلدم در حد بخور و نمیر خخخخ. ولی شیرینی پزی هیچ. ممنون از آموزشتون الهام جون

  9. 9
    نخودی says:

    سلام ممنون من خوب هستم در سلامتي كامل هم به سر مي برم
    فقط يه سوال البته اين سؤال هميشه برام سؤال بوده كه نپرسيده بودمش
    چرا زرده و سفيده تخم مرغ رو با هم هم نزنيم آيا؟ آخه چه كاريه يه بار زرده يه بار سفيده آخرش هم كه قاتي مي شند ديگه ….؟؟؟؟؟
    دلم الآني كيك اسفنجي كاكاوويي خواست “خدايا برسون البته يه دوتا كيك خامه اي نارنجكي هم كنارش باشه لطفاً:
    ممنون از پست هاي بسيار بسيار بسيار بسيار بسيار بسيار بسيار بسيار ….. خوشمزه تون…… و البته آموزش جدا كردن سفيده از زرده “به كسي نگيد ها من هميشه در اين قسمت جر زدم جداشون نكردم هيچ اتفاقي هم نيفتاد … البته شايد اگه جداشون مي كردم يه اتفاق بهتري مي افتاد كه من در جريان اون نيستم خخخخ”

  10. 10
    ملیسا says:

    سلااااآاام الهامی،خوبی نانازم،وااااییی چقدر خوشممزه هست کیک هااااآااا،میسی از آموزش خوشممزت،من که لذت بردم،هوراااا،خدافسی

  11. 11
    پریسا says:

    سلام.
    کیک دوست دارم. میگم1سوال. من کاکائو خیلی دوست دارم نمیشه پودر کاکائوش رو بیشتر کنم؟ خراب میشه آیا؟ اتفاق بی ریختی توی کیکم می افته آیا؟
    ممنونم از پست شیرین شما.
    ایام به کام.

    • 11.1
      الهام هاشمی says:

      سلااام پریسا جون. اون اندازه کاکاو خودش زیااااده. ولی اگه خواستی میتونی اضافه کنی ولی دقت کن که رنگ کیک تیره تر میشه و باید شکر رو هم بیشتر بریزی تا تلخ نشه. باز هم مررررسی خدافظی

  12. 12
    وحید امپراتور says:

    سلام بر الهام آجیم خیلی خیلی ممنونم از پست جالبت بابا دیروز هم که حسابی منو شرمنده کردین ممنون از مهمان نوازی تون این عیلیا کوچولو را هم که دیدم خیلی خوشحال شدم دیروز برام خداییش بهترین روز بود خلاصه دمتون گرم زندگی تون شیرین و پر از عشق و امید باشه انشا الاه آمین
    از داداش اصغرم هم واقعً نهایت تشکر را دارم خوش باشید.

  13. 13
    محب says:

    سلام الهام خانم کدبانو
    منم همون سؤال نخودی جون
    یعنی منظورم اینه که خب حالا چرا همهشونو با هم هم نزنیم
    چرا یه بار زرده و یه بار سفیدهش
    ممنون.

  14. 14
    اعظم کمالی says:

    سلامالهام خانم بسيار ممنون دوستان عزيز من هم مثل شما فكر مي كردم چه كاريه جدا كردن زرده وسفيده با اين طرز فكر يكبار كيك پختم افتضاه شد ريختمش دور ولي بار بعد زرده وسفيده رو جدا كردم كيكم عالي در اومد اينو گفتم تا شما ديگه مثل من تنبلي نكنين و زرده و سفيده رو از هم جدا كنين هر چند نميدونم فلسفش چيه

دیدگاهتان را بنویسید