خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
کیک اسفنجی کاکاویی .

سلااااام سلاااام بر شماااااااااا، .

من خوب میباشم، شما خوب میباشید؟ خخخخ . چه خبرااااااا؟ امیدوارم که حال همهگیتون خوب باشه و در سلامتی کامل به سر ببرید. خخخ. میخوام یه خاطره براتون تعریف کنم.

یَک روز بر خانَ نِشَستَ بودیم که یهویی دیدم تیلیفونم زنگ زد. گوشینو برداشتم گفتم کیستَ گفت کیک اسفنجی هستَ خخخخ . گفتم چیکارم داری؟ گفت بیا منو بپز بخور خخخ.

گفتم خُب : حالا چیطوری تورو بپزم؟ برگشت بهم گفت که برو این چیزایی که میگم بیار تا بهت بگم.

گفتم: بگو.

گفت که:

1: آرد: یک لیوان دسته دار پر که تو هر خونه ای پیدا میشه. تازه فروشنده ها هم به دروغ میگن فرانسه هست.

2: شکر: یک و نیم لیوان از همون لیوانا.

3: آب جوش: یک استکان. این استکانش فرق میکنه هاااااا . کوچیکتره

4: تخم مرغ: 6 عدد.

5: پودر کاکاو: یک قاشق غذاخوری. وانیل: نصف قاشق چای خوری. بکینگپودر: یک قاشق چای خوری.

خُب: رفتم آماده کردم که بهم گفت: حالا زرده و سفیده ی تخم مرغها رو از هم جدا کن. بعد زرده ها رو به همراه شکر با همزن برقی اونقده هم بزن تا کش بیاد. بعد آب در حال جوش رو بهش اضافه کن و باز هم هم بزن. سر همزن رو خوب تمیز کن که اصلاً اثری از زرده ها روش نباشه و کاملاً هم خشک باشه. سپس سفیده های تخم مرغها رو در یه ظرف جدا خووووووب هم بزن به قدری که وقتی ظرف رو برگردونی نریزه. سپس زرده ها رو که با شکر و آب جوش هم زدی بهش اضافه کن و باز هم با همزن هم بزن. آرد، وانیل، بکینگپودر و پودر کاکاو رو با هم مخلوط کن و الک کن که البته من الک نکردم و اتفاق خاصی هم نیافتاد خخخ . بعد اونو به مواد آروم آروم اضاف کن و خوب هم بزن که یکنواخت بشه. فر رو روی درجه حرارت 175 سانتیگراد از ده دقیقه قبل روشن کن تا خوب گرم بشه. حالا داخل قالب یه کاغذ روغنی بنداز و روشو چرب کن. مواد رو بریز داخل قالب و بذار توی فر مدت 45 دقیقه تا بپزه. من این کارا رو کردم که یه کیک اسفنجی کاکاویی خوشمزه درست شد که با چایی خوردیم و من اومدم اینجا ببینم که شما چیطور هستید؟ خوب هستید؟ در سلامتی کامل به سر میبرید؟ ههه

۲۷ دیدگاه دربارهٔ «کیک اسفنجی کاکاویی .»

خب من اول حالا سرفرصت بریم سراغ کیک من ازقدیما بازدن سفیده مشکل داشتم هرقد میزدم بازم جالب نمیشد آخرا کشف کردم که اگه ظرفی که میخوایم توش سفیده ها رو بزنیم خشک باشه خیلی بهتره و زودتر حاضر میشه سپاس ازشما بخاطر این آموزش خوب

سلاااام بر خانم هاشمی گرامی.
پست شما هم خوشمزه بود ما که دلبسته کیک هستیم از آموزش شما استفاده بردیم فقط من موندم شما برای نمونه هم باید کمکی از کیکتان را بیاورید تا ما بیازماییم چرا من کیکی نمی بینم شایدم بوده دیگران قبل از ما میلش کرده اند.خخخخخخخ
به هر حال از این پست آموزشی خوراکی در حد خودمان ممنونیم.راستی من نمی دونم چرا با ایلیا تلپاتی دارم هر جا شما یا اصغر جان را میبینم باید سفارش لپش را بکنم.
فعلا با اجازه

سلام بر الهام، خانمی در مزرعه خخخ.
ببینم نمیشه این کیک اسفنجی بجای اینکه تلفن کنه یه روز بیاد در خونه ما رو بزنه، من بگم کیه؟ اون بگه من کیک اسفنجی هستم، بعد من بگم چیکار داری؟ اون بگه اومدم تا هنوز سرد نشدم منو بخوری. خخخ.
آخه مگه چی میشه که این اتفاق ساده یه روزی برام بیفته؟
ممنون از این پست بسی خوشمزه.

سلااام عمو چشمه. من دعا میکنم که این اتفاق ساده یه روز براتون بیافته . اگه نزدیک هم بودیم یه بار درست میکردم میآوردم میذاشتم پشت درتون زنگتونو میزدم در میرفتم خخخ .مرسی از حضورتون.

سلام بر الهام جون ،شما خانوم جناب اصغر خان هستی ، همونی که یه بار تو قهوه خونه ازمون پذیرایی کردی ، خوبی عزیزم. وای تو چقدر کم سن و سالی هههه اون روز تو تصور من شما یه کم سنت بیشتر بود . من الان چند ماهه اینجا هستم ولی کم سعادت بودم و با شما زیاد آشنا نشدم. اردبیل شهر زیباییه و مهمتر از همه برف و بارووونه زیادی داره. من عاشق برف و بارونم. شکلک رععععد بزرگ وارد میشه و به باررون جون چشم غره میره و میگه تو باز چشم منو دور دیدی دختر ؟؟؟؟ رععععد با صدای مردونه ی بمی میگه سلام آبجی الهام. میگم من عاشق خوردن کیک و شیرینی هستم . مخصوصاََ غروبا که میشه دوست دارم کیک و چایی بخورم ، به باروون بگید برای من کیک درست کنه. ههههههه بی زحمت یه برش به منم بدید هههه

سلام رعد بزرگ. من کلاً تو محله زیاد کامنت نمیدم. شما چرا فکر کردید که سن من زیاده؟
راستی اگه تشریف آوردید اردبیل خوشحال میشم که در خدمتتون باشم.
این دور و ور رو هم بگردید اگه کیکی باقی مونده بردارید نوش جان کنید خخخخ

سلام بر پریسیما. تخم مرغ رو به یه چیزی میزنم تا پوستش ترک برداره. سپس با انگشتم اون ترک رو یه کم از هم جدا میکنم تا باز بشه. مقداری از سفیده رو از همون سوراخ ایجاد شده سعی میکنم که خالی کنم. بعد تخم مرغ رو جوری از هم جدا میکنم که مواد داخلش بیرون نریزه. بعد یه طرف تخم مرغ رو که فقط سفیده داره خالی میکنم و اون طرف که زرده و کمی سفیده داخلش هست رو خم میکنم تا فقط زرده داخل اون طرف تخم مرغ که خالی کردم بیافته بعد اون طرف رو که کمی توش سفیده باقی مونده خالی میکنم. اگه باز در کنار زرده سفیده باقی مونده باشه میتونی این کار رو تکرار کنی تا سفیده کاملاً خالی بشه.
نمیدونم که با نوشتن تا چه حد تونستم توضیح بدم. مرسی از نظرت. خدافظی

سلام ممنون من خوب هستم در سلامتی کامل هم به سر می برم
فقط یه سوال البته این سؤال همیشه برام سؤال بوده که نپرسیده بودمش
چرا زرده و سفیده تخم مرغ رو با هم هم نزنیم آیا؟ آخه چه کاریه یه بار زرده یه بار سفیده آخرش هم که قاتی می شند دیگه ….؟؟؟؟؟
دلم الآنی کیک اسفنجی کاکاوویی خواست “خدایا برسون البته یه دوتا کیک خامه ای نارنجکی هم کنارش باشه لطفاً:
ممنون از پست های بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار ….. خوشمزه تون…… و البته آموزش جدا کردن سفیده از زرده “به کسی نگید ها من همیشه در این قسمت جر زدم جداشون نکردم هیچ اتفاقی هم نیفتاد … البته شاید اگه جداشون می کردم یه اتفاق بهتری می افتاد که من در جریان اون نیستم خخخخ”

سلااام پریسا جون. اون اندازه کاکاو خودش زیااااده. ولی اگه خواستی میتونی اضافه کنی ولی دقت کن که رنگ کیک تیره تر میشه و باید شکر رو هم بیشتر بریزی تا تلخ نشه. باز هم مررررسی خدافظی

سلام بر الهام آجیم خیلی خیلی ممنونم از پست جالبت بابا دیروز هم که حسابی منو شرمنده کردین ممنون از مهمان نوازی تون این عیلیا کوچولو را هم که دیدم خیلی خوشحال شدم دیروز برام خداییش بهترین روز بود خلاصه دمتون گرم زندگی تون شیرین و پر از عشق و امید باشه انشا الاه آمین
از داداش اصغرم هم واقعً نهایت تشکر را دارم خوش باشید.

سلامالهام خانم بسیار ممنون دوستان عزیز من هم مثل شما فکر می کردم چه کاریه جدا کردن زرده وسفیده با این طرز فکر یکبار کیک پختم افتضاه شد ریختمش دور ولی بار بعد زرده وسفیده رو جدا کردم کیکم عالی در اومد اینو گفتم تا شما دیگه مثل من تنبلی نکنین و زرده و سفیده رو از هم جدا کنین هر چند نمیدونم فلسفش چیه

دیدگاهتان را بنویسید