خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
آموزش آشپزی، طبخ فرنی به شیوه نابینایی

سلام و صد سلام
حتما توی این روزها شاد و شنگول هستین دیگه.
عید فطر و تعطیلات و احتمالا سفری چیزی و از طرفی هم پایان مذاکرات هسته ای و آثار دلچسبش.
من که انگار حال و احوالم خوبه، اونقد که سر ذوق اومدم یه فایل ضبط کنم و تقدیم کنم به همه دوستان هم محله ای.
شیرینی توافق هسته ای یا شیرینی عید فطر یا هر چی خواستید حسابش کنین. آخه فایلم شیرینه. آموزش یه غذای خوشمزه شیرین.
توضیحش اینه که آموزش فرنی هستش.
درسته آموزش فرنی رو که میشه از کسی پرسید یا توی سایتا خوند و درستش کرد دیگه.
اما من اومدم آموزشمو مناسب سازی کردم. یعنی تمام تلاشم رو به کار گرفتم آموزشی بدم که با استفاده از حواسی غیر از بینایی بشه یه فرنی خوب از آب در آورد.
فک کنم شنیدنش خالی از لطف نباشه.
البته نخواستم به کدبانو های محله جسارت بشه، این یکی خیلی آسون بود که من بلد بودم درستش کنم.
دیگه اینکه خواستم یه شروعی باشه واسه دختر پسرای کوچیکتر یا اونایی که تا حالا آشپزی نکردن و این میتونه یه تمرین توأم با موفقیت باشه.
دیگه ….. دیگه …..
آهان، قسمت های اضافه رو از فایل حذف کردم تا به اینترنت شما رحم کرده باشم و وقت زیادی هم از شما گرفته نشه. پس زمان درست شدن غذا بیشتر از زمان فایل هست که جای نگرانی نداره و اگه شروع کنین، خودتون لحظه عبور از خط پایان درست شدن غذا رو با کمک اطلاعاتی که دادم کشف میکنین.
امیدوارم این فایل آموزشی، بتونه کمکی باشه برای کسانی که میخوان به یه نابینا آموزش آشپزی بدن اما نمیدونن چطوری.
پس:
• اگه فرزند نابینا دارید و تصمیم گرفتید بهش توی این تابستون آشپزی یاد بدید، حتما دانلود کنید
• اگه خواهر یا برادر یا یه دوست نابینا دارید که با هم دیگه برنامه آموزش آشپزی گذاشتید، حتما این فایلو گوش بدید
• اگه خودتون نابینا هستید و تا حالا سراغ آشپزی کردن نرفتید، اینو از دست ندید.
• اگه ته آشپزیتون انواع و اقسام تخم مرغه به طوری که وقتی تخم مرغو میبینید یه حس غم انگیزی بهتون دست میده، این بار واسه اینکه به تخم مرغ ثابت کنین که خیلی هم بهش محتاج نیستید و بلدید چیز های دیگه هم بپزید و بخورید، اینو دان کنید، چندتا تخم مرغ هم از یخچال در بیارید بذارید کنار گاز که شاهد ماجرا باشن و شروع کنین به درست کردن فرنی. آماده خوردن که شد، باز فرنی رو در حضور تخم مرغ ها میل کنین و به به و چه چه هم یادتون نره. اینطوری غذای وعده بعدتون هم خود به خود درست میشه! آره تخم مرغا از شدت حرص و عصبانیت جلز ولز میکنن و هیچی دیگه پخته میشن و آماده خوردن.
خب، بگذریم، این شما و اینم دانلود
به حجم 25 MB
آموزش صوتی تهیه فرنی به روش نابینایی
و ببخشید که حجمشو کم نکردم، آخه کیفیت صدا میامد پایین و دیگه آموزش هایی که به کمک صدا داشتیم، قابل دسترسی نبود.
کامتون همیشه شیرین
خداحافظ تا بعد

۴۶ دیدگاه دربارهٔ «آموزش آشپزی، طبخ فرنی به شیوه نابینایی»

سلااام . رععععد بزرگ مطلب شما رو پسندید . خیییلی خوبه که نبین ها به هم چیز میز یاد بدن .
الان تازه شناس نومتو خوندم . چه خوب که در تهرووون بد بو و پر دود زندگانی میکنی .
ای کاش ی روزکی شما رو ببینم دخمل خوبم .

درود به شما رعد بزرگ
بله ما باید به هم دیگه چیز هایی رو که بلدیم یاد بدیم و از هم یاد بگیریم. گاهی وقتا بینا های دور و برمون خیلی با محبتن و خیلی دلشون میخواد به ما چیز یاد بدن ولی نمیدونن چطوری.
والله من از رعد واقعی می ترسم به خصوص اگه رعدش رععععععد باشه ولی فک می کنم دیدار شما یه چیز دیگه باشه و جز خاطره و یه حس قشنگ چیز دیگه ای اونم از نوع ترس دیگه نباشه.
مشتاق دیدارتون همکار عزیز.
راستی همسر منم دبیر ادبیاته.
زندگیتون شیرین مثل فرنی.

درود بر خانم محب. به شما بعنوان اولین خانمی که جرأت کرده و آموزش صوتی تهیه کرده تبریک می گویم. امید که دیگر بانوان خوب و فهیم محله از این اقدام خوب و ارزنده ی شما یاد بگیرند و در آینده شاهد آموزشهای صوتی از طرف بانوان بیشتری باشیم.
باز هم تبریک و باز هم تشکر بخاطر این آموزش مفید و کاربردی

سلام بر شما.
البته من خیلی وقت نیست که توی محله هستم و دقیقا نمیدونم که آیا خانم دیگه ای هم توی محله آموزش صوتی گذاشته یا نه احتمالا شما بهتر میدونید ولی فک نمیکنم اینطوری باشه و صد البته هم خانم های محله خیلی با جرأت تر از این حرفا هستن.
مرسی از نظرتون.

سلام بر خانم محب گرامی بزرگوار واقعا تشکر از این پست با ارزشتون من گوش کردم خیلی عالی بود راستش بلد نبودم طریقه درست کردن فرنی رو که حالا خیلی خوشحالم یاد گرفتم خیلی دوست دارم این قبیل آموزش ها رو به خصوص که اگر صوتی هم باشن بازم از این کارها برای ما بکنید

سلام سمانه عزیزم
امیدوارم برای شما و بقیه دوستان مفید باشه.
بله صوتی بود چون یه نشونه ها و یه نکات صوتی داشت که اگه دوستان میشنیدن خیلی بهتر بود تا این که بخوام خودمو خفه کنم و بنویسمشون.
مرسی از حضور ارزنده ات و بازم ممنون از نظرت

سلام به خانم محب عزیز و دوست داران خوراکی های خوشمزه و همین طور شاد مثل ما
بابا شما که خودتون کدبانوی حسابی هستین خوبه که بچه ها جاهای مختلف ازین آموزشهای نابینایی میذارن انشا الله بیشترم بشه
من فکر کردم دو دقه ای آموزشو میخونم ولی میره توی صف دانلود و امید که به زودی بگوشمش ههه بسیار ممنون میتونم نشنیده بگم آموزش عالیی بود
خانمای دیگه ای هم بودن که توی فضای مجازی آموزش صوتی دادن
اتفاقاً من غذاهایی ممکنه آماده کنم که خیلی کار شاید داشته باشه ولی تخم مرغ رو خیلی کم پیش میاد درست درست کنم
بیشتر یا خراب میشه یا اون طوری که بقیه درست میکنن نمیشه ولی اکثراً برا خودم قابل تحمل هست گاهی آب پز رو ترجیح میدم
مثل دوران دبستانم که جوابهای سخت رو بلد بودم ولی خیلی آسوناشو یادم میرفت یا نمیفهمیدم
نمیدونم چرا این قد عجیب

ثنای عزیزم سلام.
مرسی که اومدی و مطلبو گذاشتی توی نوبت دانلود.
امیدوارم گوشش بدی و حتما نظرات کدبانویی خودتو هم به من بگی.
ثنا، این فرنی درست کردن اون آخرش یه قسمت خیلی خوشمزه داره که من دیگه روم نشد توی آموزش مطرحش کنم.
اونم اون قسمت هست که وقتی ظرف ها رو از فرنی پر می کنی، یه کمش ته قابلمه میمونه و تو میمونی و اون فرنی ها که موندن و با انگشت خوردن و یه عالمه لذت.
حالا یواشکی این رو این دفعه که فرنی درست کردی تست کن ببین چه حالی میده.
شیرین کام باشی همیشه ایام.

سمانه جان سلام بر تو.
تو و اون سمانه یکی هستید آیا یا دو تا؟
یعنی یک سمانه یه بار کامنت داده و مشکلی پیش اومده یا این که اون سمانه یه بار یه کامنت داده و تو الان یه کامنت دیگه.
نمیدونم.
به هر حال اگه شما دوتایید من دو تا تشکر می کنم از حضور هردوتاتون و اگه یکی هم هستید که مجدد تشکر میکنم از این یک حضور پررنگ
من که فرنی خیلی دوست دارم.
تو هم فردا شب امتحانش کن. آخرین شب ماه رمضونه دیگه. ببین تو هم عاشقش میشی مثل من یا نه.
فقط یه کم دشمن جون وزنه که خب اشکالی نداره دیگه.

سلام به سمانه و samaaneh.
خانمای محترم، اذیت میکنینا!
خب قربون هردوتاتون این همه اسم توی دنیا، مجبورین آیا؟
نمیدونم چرا یاد یکی از دوستام افتادم .اسم یه بچهشو گذاشته امیر رضا و دومی رو گذاشته امیر علی. حالا اولی رو صدا میزنه امیر و دومی رو صدا میزنه علی.
همیشه بهش میگم مجبور بودی؟
این همه اسم توی دنیا؟
خخخخخخخخخ خب دوست داشته دیگه.
حالا شما هم یکی فینگلیشید و یکی هم فارسی.
خخخخ خب دوست داشتید دیگه

نه عزیز، من سمانه فینگیلیشم!
به‌به! چه با‌سلیقه! تا تهش گوش کردم، و اگه فردا آرد برنج گیرم بیاد حتما درست می‌کنم. آخه مادرم با نشاسته فرنی درست می‌کنن، ولی بین خودمون بمونه، من با آرد برنج بیشتر دوست دارم، یکی‌دو‌بار جایی خوردم…
کاش بازم برامون ازین آموزشای خوب بذارید.
دست گل‌تون درد نکنه

سلام گلم!
من تا حالا با نشاسته درست نکردم. شاید اونم خوشمزه بشه ها!
من فردا اونو درست میکنم.
راستی samaaneh بین خودمون بمونه این آسون بود من آموزشش دادم، سختاش دیگه کار شماس. آبرومونو حفظ کنینا.
انشا الله تا چند روز آینده یه آموزش واسه درست کردن یه غذای توپ بذارید کهههههههههه
دلت شاد و لبت خندون.

جییییییغ
سلااااااام عمو چشمه
وقتی دو نفر عاشق یکی باشن چی میشه؟
وقتی اون یکی، فرنی باشه چی میشه؟
هیچی، مشکل جدی نمیشه، یه کم بیشتر می پزن که به هر دو عاشق برسه.
مرسی از حضورتون توی این پست

سلام آقای امپراتور.

شما یه راه حل ساده دیگه هم داری، میتونی یه کدبانو تهیه کنی که انواع این غذا های خوشمزه رو براتون بپزه و دیگه خودتون زحمت یادگیری نیفته گردنتون.
مرسی از حضورتون.
شاد باشید

درود بر همکار گرامی کار خیلی جالب شما را گوش دادم البته من بلد بودم هم با نشاسته هم با آرد برنج درست کردم البته زمان دانش جویی هر وقت فقیر بودم به جای شیر از آب استفاده میکردم عوضش درصد پودر یا نشاسته را کمی بالا میبردم

آرتیمان عزیز، سلام.
بله دوران دانشجویی، سر تا پاش قشنگه و خاطره ست.
راستی وقتی شما شیر رو حذف کنی و بجاش آب بریزی و اون طرف ماجرا هم به جای آرد برنج نشاسته باشه، دیگه داستان کلا عوض میشه. چیزی که درست میشه اسمش فرق میکنه. البته نمیدونم اسمش چی میشه.
یه چیزی هم بگما:. من کلا خودمو درگیر این اسما و این بازیا نمیکنم. هر چی با هر چی بپزه خوبه. دلم نمیخواد واسه خودم محدودیت بذارم.
من از این کار بیشتر هدف آموزشی داشتم، یعنی خواستم اولا چیزی که آموزش میدم خیلی ساده باشه تا کسی که برای اولین بار میخواد شروع کنه با پیچیدگی خاصی مواجه نشه. دوما دیدن توش خیلی نقش نداشته باشه و سوما بشه با کمک حس لامسه و شنیدن از پسش بر اومد.
شما هم گویا معلمید و اگه این جوری باشه میدونید که تجربه اول چقدر در ایجاد انگیزه برای تجربه های بعدی و ایجاد حس مثبت چقدر در یادگیری های بعدی مؤثره.
ولی کلا مرسی از شما و از همه اساتیدی که خودشون بلد بودن ولی اومدن، فایلو دان کردن و گوش کردن تا سهیم بشن در یه حرکت که همون انتقال تجربه به دیگران هست.

درود فراوون بر کدبانوی محله سرکار خانم محب عزیز! من گوش کردم و بسیار لذت بردم! من خیلی دوس دارم خلال بادوم هم بهش اضافه بشه! کی میشه اضافه کرد؟ مرسی از لطفتون! بی صبرانه منتظر آموزش های مفید بعدیتون هستم! مرسی

سلام بر فرشته محله.
من نسبت به کدبانو بودن خیلی حس خوبی ندارم که حالا این جا، جای بحث در موردش نیست.
فرشته جون من که گفتم خیلی چیزی بلد نیستم قربونت، حالا منم همراه تو میشینم تا یکی از کدبانو ها بیاد بگه کی میشه خلال بادامو اضافه کرد. من تا حالا خلال بادام نریختم توی فرنی ولی از هر گونه ابتکار همیشه استقبال می کنم.
راستی آموزشای بعدی با شما دیگه. من زرنگ بودم آسونه رو گفتم، سختاش با شما.
پیروز باشی.

با درود خدمت خانم محب و بقیه دوستان. از شما و آموزشتون کمال تشکر را دارم. راستش چند روز پیش برای اولین بار فرنی خوردم. یه سریال ۳۰۰ قسمتی ترکی از یکی از شبکه های ماهواره گوش میدادم صدف برای عایشه فرنی آورد که سرما خوردگیش خوب بشه. همون روز همه هوس فرنی کردند و من زیاد خوشم نیومد. غذای شیرین دوست ندارم آخههههه. امیدوارم از این دست آموزش ها رو باز هم از شما ببینیم. با سپاس
شریعتی

hi صد سال شریعتی، no, صد سال تنهایی

نخستین فرنی صد سال تنهایی، در پی هوس فرنی، حین دیدن سریال سیصد قسمتی، فرنی برای بدست آوردن دوباره سلامتی شخصیت فیلم، فرنی خوردن صد سال تنهایی و نپسندیدنش به دلیل دوست نداشتن غذاهای شیرین.
سلیقه ست دیگه دوست عزیز.
مرسی که هستید.
وااااای پارس آوا چقد س س کرد.

سلام خانم خانما خیلی ساده و البته با حوصله و خوب آموزش دادید, من قبلا چند بار فرنی درست کرده بودم ولی اول شیر را میگذاشتم جوش بیاد بعد شکر و آرد برنج مخلوط شده را کم کم بهش اضافه می کردم و هم می زدم که گوله نشه, این آموزش شما خیلی ساده تر هست حتما امتحانش می کنم البته من بادام خرد شده هم داخلش می ریختم, (مثل حریره که به کوچولوهامون می دیم). موفق باشی.

مسافر عزیز، خوش اومدی، سلام.
مسافر جون اگه زحمتی نیست بگو بادامو کی میریزی توی فرنی که هم من یاد بگیرم و هم جواب فرشته محله هم که همین سؤالو داشت، داده بشه.
سفرات بی خطر عزیزم.
مرسی که این پستو گوش دادی و مرسی که نظر دادی.

سلام دست گلتون درد نکنه بابت این آموزش. میگم من یه خواهشی داشتم, میشه روش تهیه مسقطی رو هم بذارین؟ حالا چه با پودر آماده اش و چه خونگیش. هرچند ماه مبارک که تموم شد ولی به درد دسر میخوره. بازم ممنونم

سلااااااااام زهره جون.
ببینم تو در مورد من چی فکککککککک می کنی هاااااااا؟
کیکو که اصلا درست نکردم و اون یکی هم خیلی درست نکردم. ولی خب میشه ضبط کرد ببینیم چطوری در میاد.
زهره جوووونم، اشتباه نشه، من کدبانو نیستم. من همینجوری یه چیزایی میپزم.
مرسی از حضور قشنگت.
روش درست کردن کیکو یاد گرفتی، آموزششو توی محله بذار منم یاد بگیرم.
bye.

دوباره سلام این بار در جواب خانم خواجه باید بگم که من از اون پودر کیک های آماده کیک درست کردم فقط مشکلی که هست هر کدوم از برند ها یه دستور پخت برای درست شدن کیکشون نوشتن مثلا یکی دو تا تخم مرغ میخواد یکی چهار تا یکیش باید زرده و سفیده کاملا جدا بشه و جداگانه با همزن زده بشه ولی این آخری که درست کردم خیلی راحت بود تمام مواد رو باهم تو مخلوط کن ریختم و به هم زدم البته هر برندی که شما بخرید دستور تهیه اش روش هست دیگه بستگی داره شما چی خریده باشید

عاشق فرنیم و عاشق اینجور پست ها و پادکست ها که توی جامعه ی نابینایان فارسی، مثلش خیلی خیلی کم گیر مییاد، تازه اگه بیاد!
ممنون که وقت گذاشتید و مطمئن باشید درست میکنم به همین زودی ها!
راستی، ی چی بگم؟ هیچی. فعلا نمیگم تا واسه محله، سورپریز باشه.

شلالالااااامی،که،خوبی محب جووونم،میگم میسی از این آموزش بسیار مفید مفیدت،خب خلال بادام رو سعی کنید همون اوایل پختن فرنی بهش اضافه کنید که خوب بپزه،چون میدونید که خلال بادام یکمی سفت تشریف داره،لیلیلیلیییی،بووووٱووووس،خدافسی

سلام فقط بگم ممنون و تشکر عالی بود بهتر از این نمیشه امید که این آموزش ها زیاد بشه به نحوی که جرقه ای بزنه تو کله این مدیر مجتبی که یک بخش آشپزی ویژه نابینایان تو گوش کن بزنه که نیازی به سایت های دیگه نباشه واقعا مفید بود تشکر خانم محب

سلام. نظر من مثل این که به خاطر اینترنت سرعت زغال سنگیم ثبت نشده.
خیلی عالی کار کردید.
ممنون.
استفاده از صدا کلاً در آشپزی خیلی به درد ما می خوره واقعاً اگه ضبطش نمی کردید نمی شد چون اون قسمت که با قاشق کمی جدا می کنید و دوباره می ریزید تو قابلمه و کم کم صداش فرق می کنه دقیقاً باید شنیده می شد.
در کل خسته نباشید و به دلیل بالا بردن انتظارات ما دوباره منتظر پست هایی از شما و به ویژه از این دست هستیم.

پاسخ دادن به محب لغو پاسخ