خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
آموزش خوراک سوسیس و قارچ به روش پوریا

به نام خالق طعمهای خوش
دوباره سلام. سلامی گرم و صمیمی به همتون. خوبین؟ خوشین؟ خب خدا رو شکر. در خدمتتون هستم با آموزش خوراک سوسیس و قارچ.
مواد لازم برای استفاده ی دو نفر.
7 عدد گوجه ی رنده شده ی متوسط و البته آبدار.
3 عدد سیر خُرد شده.
یه پیاز رنده شده ی کوچولو.
3 عدد سوسیس بریده شده به شکل دایره ای یا نیم دایره.
قارچ هم اگه بزرگ هست 6 عدد و اگه متوسط یا کوچک هست 10 الی 13 عدد به شکل خرد شده.
یک چهارم فلفل دلمه ی خرد شده.
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم.
طرز تهیه:

مقدار کمی روغن در تابه میریزید، سپس پیاز رنده شده رو بهش اضافه میکنید، هم میزنید، کمی نمک و زردچوبه اضافه میکنید، سپس گوجه رنده شده و سیر رو که از قبل با هم مخلوط کردید خیلی آروم میریزید تو تابه، قشنگ قشنگ هم میزنید تا اون صدا قشنگه از گوجه ها دربیاد، یه غلغل خاصی داره.
زیر گاز هم که میدونید باید خیلی کم باشه، وگرنه چی میشه؟ هیچی! بعدش باید عزا بگیرید که غذامون سوخته!
خب! و اما بعد. قارچ رو که از قبل خرد کردید، به همراه فلفل دلمه نم نمک اضافه میکنید. نحوه ی ریز کردن قارچ هم اینه که ابتدا قارچها رو خیلی خیلی با وسواس میشورید. سپس اون قسمت دایره مانند قارچ رو از قسمت پایه مانندش جدا میکنید. بعد اون نوار سیاه رنگ دور قارچ رو با ظرافت تمام میبرید و می اندازید تو سطل زباله. بعد هم آروم آروم خردش میکنید. اون قسمت پایه مانندش که نمیدونم بهش چی میگن رو هم بعضیا خرد میکنند اما من اعتقادی به اون قسمت از قارچ ندارم.
و اما ادامه ماجرا! قارچ و فلفل رو که اضافه کردید قشََََََََََََنگ هم میزنید، خیلی قشنگ باید هم بزنید، چونکه اگه یه ذره از قشنگیش کم بشه، ممکنه قارچا در نهایت نپزن. خب! حالا وقت چیه؟ هیچی. باید بذارید 10 الی 15 دقیقه همینجوری غلغل کنن اون مواد به کار رفته. البته نباید به امون خدا رهاش کنید ها. باید دائماً هم بزنید.
سوسیس خرد شده رو هم همزمان باید تو یک ظرف جدا تو روغن تفتش بدید تا طعم خوبی بگیره و برای خوش طعمتر کردنش میتونید علاوه بر کمی روغن، یه ذره فلفل یا سس کچاب رو باهاش مخلوط کنید. این کار رو حتماً باید به شکل موازی با هم زدن مواد دیگه ی غذا انجام بدید ها.
حالا که سوسیسا بعد از 7 8 دقیقه تو روغن غلت خوردن، خالیشون میکنیم تو ظرفی که گوجه اینا توش بود. با روغن و تمام تشکیلاتش ها. هم میزنید. حواستون باشه که آب گوجه هنوز خشک نشده باشه وگرنه غذا ته میگیره. از اون تها که بعد از یه ماه هم با اره برقی اگه به جون تابه بیفتی بازم کنده نمیشن! خخخخ
در نهایت، بعد از 4 5 دقیقه، زیر گاز رو خاموش کنید.
برای تزئین این غذا هم میتونید زیتون یا خیارشور خورد شده به شکل نگینی رو روی غذاتون بذارید تا هم خوشگلتر بشه، هم خوش طعمتر.
اگه توضیحاتم بد بود یا لوس بود یا هر چیز دیگه ای منو ببخشید. امیدوارم امتحانش کنید. با خیارشور خیلی میچَسبه. خییییییییییلی.
سیر خیلی خیلی خوشبوش میکنه، پیاز هم نخواستید بریزید نریزید ولی غذای سرخیدنی بی پیاز نمیشه. هر چند غذاش از نظر دکترا خیلی مضره، ولی خب در ماه یه بار مصرفش به جایی برنمیخوره والا. اصلاً نمیدونم چرا غذاهای خوشمزه اغلب مضر هستند، منم که دیوونه ی سوسیس و کالباس و این طور چیزا! همش میان میگن نخورید، بَده، زشته، فییدییییییییییی؟ این تکیه کلام خشایار مستوفی بود یادش به خیر.
دلاتون بهاری و لبخند رو لبای همتون جاری باد.
بای تا پست بعدی

۲۹ دیدگاه دربارهٔ «آموزش خوراک سوسیس و قارچ به روش پوریا»

سلام
خب عجیبه که اینم دوستش ندارم خخخ
اما تشکر که میتونم بکنم مگه نه؟
بازم آفرین به شما که میتونید اینا رو درست کنید.
سعی کنید همون ماهی یه دفعه باشه و تبدیل به هر روز یه دفعه نشه خخخ.
بازم منتظر پستهای بعدیتون هستم.
شاد و موفق باشید.

سلام.
خیلی با مزه بود باید حتماً امتحانش کنم چون شک دارم این طوری حتماً سوسیس ها خوب سرخ میشن یا نه به همین خاطر یه بار همین طوری درست می کنم اگر خوب نبود میام خونه تون یا اتاقت در دانشگاه و خودت باید برام درست کنی خخخخخخخ
موفق باشی.

سلام حسین جان. خوبی؟ حتماً بیا دانشگاه قدمت رو چشم! البته اگه به خودم باشه که اصلاً سوسیسا رو تو ظرف جدا سرخ نمیکنم و همین طوری میریزمشون تو مواد دیگه، چون آخرش باید خوردشون دیگه، چه سرخ شده، چه آب پز شده. خخخخخخخخخ. قربانت مؤید باشی.

سلام پوریااااااااا
وای پسر تو قاری هسی؟
من دوس دارم اگه یه زمونی پسر دار شدم حتمی پسرم قاری قرآن شه… وای یکی از داداشام از وقتی تو قنداق بود تو مسجد بود هی اذان میگف ولی صوت و لحنش خوب نبود و نیس… فقط اذان خالیش قشنگه… هاههاهاهاهاهاههاا…خیلی وقتا موقع نقاشی ساعتها قرآن گوش میکنم… لذتی میبرم وافررررررررررر….
این غذا رم فردا ظهر وق کردم حتمی میپزمش… هاها… تا حالا این مدلیشا نپزونده بودم والله…
یاشاسین پوریا…

سلام بر رهگذر مهربون. روزتون به خیر. البته من خیلی وقته که فعالیت هام در اون زمینه کم شده اما از علاقم به قرآن گوش دادن و خوندن هرگز کم نمیشه. فعلاً بیشتر تو باغ موسیقی اینام. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد از طعمش. به داداش هم سلام برسونید. بگید استاد عبد القاتی بن قارداش علی بهت سلام رسوند و دعوتت کرد بیای مصر ولی خودش اون جا نیست. خخخخخخخخخخ. شاد باشی رهگذر عزیز

○سلام و درود بر کدآقای محله پوریا خان عزیز, میگم من عاشق دو آتیشه این غذام و خیلی دوستش دارم مخصوصاً اگه با سیر و پیاز فراوان و با سوسیس کُکتِل درستش کنی البته من دو سالی میشه که از خوردن سوسیس منع شدم و این غذا رو که قدیما منُ و داداشم خیلی درست میکردیم و میخوردیم خیلی هم خوشمزه بود اما حالا من و دوستای که یا سوسیس رو دوست ندارند یا نمیتونن بخورن بجاش از گوشت قرمز یا مرغ یا بوقلمون چرخ کرده استفاده کنند مخصوصاً با گوشت بوقلمون یه چیزه دیگه هست و هیچ سوسیسی به گردش هم نمیرسه یه بار پوریا جان امتحان کن با گوشت بوقلمون ضرر نمیکنی به هر حال با هر چی که دوست داری درست کن در هر صورت مرسی بابت این پست و مرسی بابت غذایی که آوردی و من با این غذا کلی خاطره دارم و اگه باهاش سس تند هم بخوری خیلی خوشمزه هست در ضمن من الآن بجای روغن مایه که در غذا های سرخ کرده استفاده میکردم روغن زیتون استفاده میکنم بازم مرسی از شما در پناه حق بدرود و خدا نگه دار

سلام احمد آقای گل و با معرفت. بابا شما وضعتون خیلی خوبه مث اینکه! فکر ما بیکارها رو هم بکنید! به قول آقای کاووسی که میگفت دیجیتالم کجا بود منم میگم بوقلمونم کجا بود. کشتیم به گل نشسته! خخخخخخ
ولی خب ممنون از راهنماییت. ان شاء الله یک اختلاسی چیزی کنم بوقلمونم میریزم توش، بوقلمون که سهله، شما بگو گوشت برزیلی، میریزم! قربون لطفت کاکو

امروز میخوام غذای دیروزت رو بپزم البته اگه کاری که الآن مشغولش هستم تموم بشه
حتما فردا شب این غذا رو درست میکنم
واقعا ممنونم
حقیقتا این چند وقت شدیدا دارم به مستقل شدن فکر میکنم و قطعا این آموزش ها به دردم میخورن
پس زود به زود بهمون سر بزن راستی تشکر کردم؟؟؟
نمیدونم والا یادم رفت
ممنونم

سلام بر آقای ملکی. حالتون خوبه؟ خوشحالم که شما هم آشپزی میکنید. آشپزی درسته اسماً برای خانوماست، اما من از وقتی وارد این حوزه شدم خیلی خیلی ازش لذت میبرم، اصلاً احساس نمیکنم که وقتم رو میگیره. باحاله کلاً آشپزی. مرسی از نظرتون. امیدوارم همیشه شاد باشید.

سلام بر شما. خوبید؟ من با اینکه ۵ ساله به شدت از بیماری گوارشی رنج میبرم اما هرگز به این فکر نبودم که چی خوبه، چی خوب نیس، هر چیزی که خوشمزه باشه میخورم و درست میکنم. حتی کالباس، سوسیس، کباب لقمه، همبرگر و… اینا خیلی خوشمزه هستند، ساندویچ خوراک هم خیلی خیلی دوس دارم. مگه ما میخوایم چه قدر زندگی کنیم که هی به فکر این باشیم که این رو نخورم خوب نیس، این رو بخورم خوبه؟! ولی خب راست میگین زیادیشم خوب نیست. منم گفتم ماهی یه بار. مرسی از نظرتون. سالم باشید

سلام پوریا.
بابا این یکی غذات هم که سیر داره که!! یه بار هم یه غذای بدون سیر معرفی کن لطفا.
ببینم، تو مطمینی که برای دو نفر هفت تا گوجه فرنگی و دوازده سیزده تا سوسیس لازمه؟
وااااای میترکیم که!!
ضمنا اگه این بار هم نیای و به کامنت دوستانت جواب ندی، من که واقعا دیگه برات کامنت نمیذارم داش اسماعیل خان علیپور.
بااااای.

سلام آقای چشمه، خوبین؟ چشم. جواب میدم. ولی باور کنید خیلی خیلی سخته! منم که تنبللللللللل. اما گفته بودم سه تا سوسیس، بابااااااا دوازده سیزده تا که یه طایفه رو جواب میده!!! ۳ تا سوسیس بود. به خدا سیر خوبه، پختش رو میگما، خومش هم که واسه دستگاه گوارش مفیده. فکر کنم ببینم چی آموزش بدم که سیر نداشته باشه که آقا مهرداد چشمه هم از من راضی باشن دیگه، بالاخره یه مهرداد چشمه که بیشتر نداریم! پیروز باشین

سلام بر آقای علیپور گرامی
جدی جدی آش پذی هستید برا خودتون ها
گمانم یه مقدار البته بیشتر از اندکی هم شکمو هم باشید خخخ از مدل توضیحاتتون معلومه در حالت نوشتن هم دلتون میخواد اون غذا رو …..
مرسی جدا جالب توضیح می دید و همیشه سربلند باشید.

سلام بر بانوی عزیز. مرسی از لطفتون. آره خیلی خیلی شکمو هستم. واسه همونه که طی ۱۰ سال وزنم از ۶۴ رسیده به ۹۶. غذا خوردن خیلی کار خوبیه، ولی متأسفانه نمیدونم چرا بچه های نسل امروز زیاد علاقه ای بهش نشون نمیدن و فقط هله هوله میخورن و یه سره مشغول موبایل و تبلت بازی هستند. به جاشون من و امثال من ۲ ۳ برابر میخوریم. سربلند باشید

بله . مشتبهی همون اعظمه چیزه یعنی همون اکرم . بله مدیر بزرگ آقای خادمی منظورمه .
نخیر جیبش پر پول نیست . تنبله و بسیار در آشپزی ناوارده هاهاها اما تو هم ببهتره پر خوری رو بذاری کنار و الا هزار درد بی درمون میاد سراغت خخخ از من گفتن بود . بدتر از همه اینه که یک آدم شلخته به نظر میایی . یک آدم چاق هیچ لباسی بهش نمیاد . از رعد گفتن بود

اتفاقاً تعریف از خود نباشه بسیار خوش تیپ و شیک پوش و خوش لباس هستم و هیکلم هم درشته و قدمم بلند. این جوری نیست که کل هیکلم جمع شده باشه تو شکمم. شلخته نیستم اما زیاد از نظم و انضباط خوشم نمیاد! وسایلم هر کدوم یک طرفن، اما تو لباس پوشیدنم همیشه و همه جا یک دستم. مثلاً ست کامل زرشکی میپوشم از تیشرت تا کفش، ست کامل آبی میپوشم از کلاه لبه دار گرفته تا کفش، ست دو رنگ میپوشم مثلاً کلاه و تیشرت بنفش و شلوار و کفش زرشکی. خدا رو شکر خیلی به خودم میرسم. از اون چاقالو هایی نیستم که به زور باید بکشیشون تا راه برن. با اینکه کم تحرکم اما سریع راه میرم. اینم توضیحی کلی از خودم برای رعد بارانی که به شکلی برقآسا و رعدآسا میکوبه و میره! خخخخخخخخخخ
همین الآنشم ناراحتی گوارشی دارم و این خودش برابر با هزار درد بی درمون. شاد باشی آقا رعده. راستی یه اسمم واسه من انتخاب کن! خخخخخخخخ

اوه اوه متولد ۷۰ هستیو وزنت ۹۶ . وااااااای .
اولا قدت مهمه که چند سانت باشه . اگه از ۱۹۶ کمتر باشی اضافه وزن داری .
شما هنوز خییییلی جوونی و باید مواظب وزنت باشی پسرم و الا تا ده سال دیگه وزنت میشه ۱۵۰ هاهاها
فعلا که خودت برای خودت اسم در وکردی خخخ
تو نبین کامل هستی یا نیم نبین ؟؟یا نیم نبین ؟؟از بدو تولد نبین بودی یا وسط راه بی خیال دید زدن شدی ؟؟هاهاها

من اندکی سو در چشم، تکیه دارم بر نور، آدمی شب کورم، چشم چپ کم بینا، راست نابینا هست، لنگ کفشم در دست، تکه نانی دارم! این هم یه چرت و پرت از من. من خیلی خیلی خیلی کم میبینم. در حد شناختن رنگها، روزا هم تو مناطقی که بهشون اشراف دارم بدون عصا و با سرعت بالا تردد میکنم و همون طور که در قطعه شعر هم گفتم، شب کور یا همون شب نبین هستم. قدم ۱۷۸ هستش. اون زمانی که ۶۴ کیلو بودم قدم ۱۶۸ بود. یادش به خیر. چه قدر تر و فرز و اکتیو بودم! هییییییییی! جوونی کجایی که یادت به خیر. چشم، بیشتر رعایت میکنم. کاش میشد شما رو بیشتر بشناسم، از بُعد حقیقی میگم.

خخخ شب نبین هستی .
ی اسم خوب برات سراغ دارم شب نبین که سخته . شبنم چی ؟ مؤافقی ؟ خیلی هم توی دهن راحت میچرخه خخخ
خیلی حرفات جالب بود . خوشمان آمد . جووون حسابی مواظب جووونیت باش . قبلنا کودک بودی .
قدت هم بلندتر ازین نمیشه فرزندم هاهاها

پاسخ دادن به رعد بارانی لغو پاسخ