خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
بدو بدو بیا داخل که نوشیدنی خوشمزه دارم. طرز تهیه فالوده کرمانی

سلام به جانانم در محله ی همیشه محبوب نابینایان
خوبین؟
موافقین با هم یه نوشیدنی خنک بزنیم به بدن که جیگرمون حال بیاد؟
باید موافق باشین
یکی من رو با اون ریموت بزنه کاناب ادبی

ترظ تهیه فالوده ی کرمانی
مواد لازم
نشاسته یک پیمانه
آب پنج پیمانه
عرق نعنا یا گلاب یک پیمانه

شربت قوام آمده
یک پیمانه شکر و یک پیمانه آب
طرز تهیه
در ابتدا باید نشاسته را در یک پیمانه آب سرد بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته حل شود تا یک مایع یک دست داشته باشید
حالا ۴پیمانه آب را روی حرارت قرار دهید تا خوب جوش بیاید
حالا نشاسته ای را که در آب سرد حل کرده اید را کم کم به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید که نشاسته بوی خامی ندهد
حدود ۱۰ دقیقه باید مایع را مدام هم بزنید
توجه، حرارت باید کم باشد در غیر این صورت نشاسته زود سفت میشود و شکل فالوده ی شما به هم میریزد
در ظرفی ۳پیمانه آب و یخ را آماده کرده و و روی یک سافی با سافی با سوراخ های ریز گذاشته و مواد را درون سافی ریخته و با پشت قاشق هم بزنید تا مواد کاملا رد شود
سپس ۵دقیقه صبر کنید تا نشاسته خودش را بگیرد
حالا باید شربت فالوده را درست کنید
در یک ظرف یک پیمانه شکر را در یک پیمانه آب حل کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید بعد از این که نشاسته را از سافی رد کردید شربت و عرق نعنا یا گلاب را به آن اضافه کرده و نوش جان کنید
اگر فالوده کرمانی را با بستنی امتحان کنید هرگز طعم آن را فراموش نخواهید کرد
و اما مرحله آخر و مهمترین مرحله
در مرورگرتان آدرس سایت گوش کن را تایپ کرده و سایت را باز کنید
سپس غبار غم را از سایت کنار زده و بخش جستجوی سایت را پیدا کرده و جمله ی شهروز ظرف شور میشود را تایپ کرده و دکمه ی سرچ را محکم بفشارید
پستی در مقابل شما ظاهر میشود
پست را باز کرده و مطابق آن عمل کنید
شاد، پیروز و سربلند باشید

۴۳ دیدگاه دربارهٔ «بدو بدو بیا داخل که نوشیدنی خوشمزه دارم. طرز تهیه فالوده کرمانی»

سلااااااااااااام سلاااااااام سلااااام سلاااام بر کدبانو چی ببخشید کدآقا فالوده ساز محله میگم ما شنیده بودیم فالوده ی شیراز ولی تا حالا فالوده ی ناف کرمون رو نشنیده بودیم میگم حاااالاااا این خوش مزه هست آیا خوش تعم هست آیا اصلاً قابل خوردن هست آیا اصلاً به گرد فالوده ی شیرازی میرسد آیا اگر میرسد یه دو کیلو واسم بذار کنار میبرم فقط فرد اعلا باشه با گلاب اصیل و شربت نعنا که بشه خورد
میگم راستی محمد تو یه قول به من ندادی آیا نمیدونی اگه قول بدی باید بهش عمل کنی آیا حالا چرااا چپچپ به من نگاه میکنی لابد یادت رفته که ازت درخواست سه تا فول مرضیه الاهه و عهدیه را کردم آخه بهت چی بگم همین کارا رو میکنی که فرزانه خانم بهت گیر میده پسر
میگم خععععععععععععلی خعععععععععلی پستت باااا حاااال بود مخصوصاً قسمت آخرش یعنی شهروز ظرف شور میشود بازم مِقسی بابت قسمت آخر پستت و فالوده میگم بازم واسمون غذا بپز پس یادم باشه روز ۱۸ خرداد که تولدم هست بگم بیای یه شیرینی کرمونی درست کنی بزنیم بر بدن فعلاً همین در پناه حق بدرود و خدا نگه دار

نه فرزانه خانم اون عمراً بتونه منُ بخره عمراً پس اگه بهش گیر ندادم این چیه بهش میگم یا فولا رو در اختیارم میگذاری یا من میدونم با تو فالوده ها هم باید مجانی واسم بفرسته شیراز توی جشن تولدم هم میاد هم شیرینی میپزه هم باید بزنه و هم برقصه تا این کارا رو نکنه که من دست از سرش بر نمیدارم حااااالاااا بازم اگه میزان گیر دادنم بهش کم بود بگو تا بیشترش کنم فعلاً بای

سلام دخترم نه یعنی چیزه احمد جون
بزن به بدن لذت ببر
بخدا یادم نرفته ولی یه مشکل وجود داره
من ۵شنبه آزمون دارم و به قول رهگذر الآن دیگه از خرخونی گذشتم رسیدم به گاو خونی
حتما برات میخونم نه ببخش میذارم

چه جالب
ملکی بیا بگو بینم این همون فالوده س که تو بستنی فروشیا میفروشن؟ رشته رشته س؟ اگه بشه درستش کرد که فوق العادس… فردا درستش میکنم…
پودر مودر زاد دارم اینجا تو کشوم.. رو هیچ کدومم ننوشتم اسماشون چیه…هاههاهاهاهاهاهاها.. سیریش و سیریشُم و صمغ و جوش شیرین و سینکا و مِل و یه عالم پودرِ رنگ.. حالا باس بیشینم بینم کدومشون نشاسته س… هاههاهاهاهاهاهاها.. حالا حتمی باس با نشاسته باشه؟ نمیشه با سیریش باشه یعنی؟ هاههاهاهاهاهاهاهاها…
فردا حتمی درست میکنم.. فک کنم اگه بهار نارنجم توش بریزیم خوب شه ها… من عاشق فالوده ام پسر.. مرسی

طرز تهیه فالوده یزدی (ساده)

مواد لازم برای شربت :

شکر:۲پیمانه (۴۴۰گرم)
آب: ۱پیمانه
۲۵۰میلی لیتر گلاب: ۲قاشق سوپخوری

مواد لازم برای فالوده :

تخم شربتی: ۱قاشق سوپخوری
آب گرم :یک چهارم پیمانه (۶۰میلی لیتر)
نشاسته گل: ۱پیمانه ۲۰۰گرم
آب سرد :۴پیمانه (۱لیتر)
گلاب: ۱قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

ابتدا شربت فالوده را حاضرکنید . شکر را با یک پیمانه آب روی حرارت بگذارید و خوب هم بزنید .تا شکرحل شود اجازه دهید شربت با حرارت ملایم بجوشد تا شهد آماده
شود. درآخرگلاب را بریزید و شربت را از روی حرارت بردارید. درظرف دیگرتخم شربتی را با آب گرم خیس کنیدوکنار بگذارید تا دانه های آن بازشود. درکاسه ای نشاسته
گل ،آب سرد و یک قاشق گلاب را خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود بعد ازیک صافی رد کنید تا گلوله نداشته باشد . مایه را دخل قابلمه ای بریزید و ری حرارت ملایم
بگذارید .مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیردو غلیظ شود در حدود ۱۵دقیقه زمان می برد تا مایه ازفرنی سفت تر شود بعد نشاسته آماده شده را داخل یک سینی به اندازه
۳۰در۴۰سانتیمتر بریزید.سینی را خوب تکان دهید تا درهمه جای سینی یکسان پخش شود. سینی را ۵ساعت دریخچال بگذارید. پس ازاینکه سینی را ازیخچال درآوردید ،به وسیله
چاقو به شکل مربع های کوچک برش دهید . شربت آماده و تخم شربتی خیس خورده را با آب سرد و تکه های یخ مخلوط کنید و سپس فالوده آماده را آرام در ظرف شربت خنک بریزید.
حتماً موقع ریختن فالوده باید شربت در حد تگری خنک باشد.

میگما همه دارن اینجا آشپز میشن خب از این به بعد اگه عروسی و یا جشن تولد داشتید محمد و شهروز واسه پخت شیرینی و کیک آشپزای قابلیند و آقا پوریا هم واسه غذا آشپز بارزی میباشد خب من احتمالاً الآن اعمال مدیریت میشم پس تا اعمال مدیریت نشدم الفرااااااااااااااااار و بای

وای خب رفتیم آهنگ رو دانلودیدم و گوشیدم ای بدک نبود ای بسی خوشمان آمد ای فالوده کرمونی عمراً به گرد پای فالوده شیرازی برسه ای بعد از پنج شنبه که امتحانت رو دادی منتظر قولی که بهم دادی هستم ای قرار شد در روز جشن تولدم کیک فرد اعلا بپزی یادت نره و دیگر هیچ و الفرااااااار و بای

ببین منم الآن دارم چلو کباب کوبیده میزنم بر بدن اصلاً یه لقمه هم بهت نمیدم بخوری تا دلت بسوزه تا دفعه ی دیگه که پیتزا میخوری یادت بمونه که به ما هم یه لقمه بدی همین قولت فراموش نشه البته بعد از پنجشنبه فعلاً بای

سلام.
چه خوشمزه!
فعلاً که گذرم به کرمان نمی افته که بیام خودت برام درست کنی ولی همین جا دوستان کرمانی و جیرفتی دارم و ازشون میخوام که البته بهتره بگم مجبورشون می کنم با هم درست کنیم.
باید خیلی شیرین باشه و من از شیرینی زیاد و همین طور ترشی فراوان خوشم میاد اگر خوراکی که مزه ترشی زیادی داشته باشه بلدی درست کنی بی زحمت طرز تهیه اش رو توی محله برامون بذار.
سپاس.

سلام محمد.
مدال که بهم نرسید، احتمالا ته ظرف محتوی فالوده هم نباید چیزی به جز نشاسته ی خشک شده مونده باشه، لا اقل یه تیکه یخ بده بزنیم جیگرمون حال بیاد.
میدونم که مجازات دی اومدن همینه.
ضمنا بشدت منتظر کلمپیر هستم، بد جور دوسش دارم.

دیدگاهتان را بنویسید