خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
دانلود آشپزی صوتی قسمت بیست و هشتم و طرز تهیه پلو مرغ کرمانی

با سلام خدمت کدبانوها و کدآقاهای محترم. امیدوارم حالتون خوب باشه و تعطیلات آخر هفته رو به خوبی و خوشی سپری کنید.

به غیر از یکی از پستهای آشپزی من که به علت تأخیر مدیران در انتشار آن در جمعه منتشر شد و تأخیر از جانب من نبود این اولین پست آشپزیِ که من با تأخیر منتشر میکنم. علتش هم این بود که دیروز شارژ اینترنتمون تموم شده بود و وقتی برادرم شب اینترنت رو شارژ کرد بلافاصله باید به مهمونی میرفتیم و من بخاطر همین نتونستم پستم رو در سایت بذارم.

در این پست ابتدا طرز تهیه ی پلو مرغ کرمانی رو براتون مینویسم و بعد هم لینک دانلود فایلهای آموزش آشپزی رو میذارم.

پلو مرغ کرمان

مواد لازم پلو مرغ کرمانی

برنج      ۳ پیمانه

پیاز نگینی     ۱ عدد

سینه مرغ خرد شده     ۵۰۰ گرم

کلم برگ سفید        ۲۰۰ گرم

هویج خرد شده       ۱۰۰ گرم

قارچ خرد شده        ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی       ۱/۴ پیمانه

پودر دارچین         ۱ قاشق چایخوری

پودر زیره        ۱ قاشق چایخوری

کره        ۵۰ گرم

روغن مایع      ۱/۴ پیمانه

نمک ، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه پلو مرغ کرمانی

پیاز را تفت دهید تا سبک شود . سینه مرغ را ریز خرد کرده و به همراه زردچوبه با پیاز تفت دهید.

بعد از حدود ۲ دقیقه رب را اضافه کرده تفت دهید تا رنگ باز کند ، قارچ ، هویج ، نمک ، زیره نیم کوب، دارچین و در آخر کلم ریز خرد شده را به مواد اضافه کنید. .

نیازی نیست تمام سبزیجات کاملا تفت بخورد چون با برنج پختشان کامل خواهد شد.

کمی روغن کف قابلمه ریخته برنج و مواد مخلوط را لا به لا داخل قابلمه میریزیم. برنج که بعد از مدتی بخار کرد و دم داد رویش کره میریزیم.

نکته

در ترکیب سنتی این غذا قارچ وجود نداشته.

لینک مستقیم آموزشهای آشپزی که در این قسمت براتون میذارم شامل موارد زیر میباشد:

 

املت ایتالیایی

 

کلوچه خرمایی خوزستان

و

 

ماهی با سس فندوق

برای دانلود آشپزی های صوتی موارد بالا با حجم 47 مگا بایت از

 

اینجا

وارد شوید.

برای خرید آرشیو آشپزی صوتی یا تصویری بنده با موبایل من 09136278072 تماس بگیرید.

خدا یار و نگهدار.

۱۱ دیدگاه دربارهٔ «دانلود آشپزی صوتی قسمت بیست و هشتم و طرز تهیه پلو مرغ کرمانی»

سلاااام و دروود بر کبیر کدبانوی محله سرکار خانم سلامی گرامی میگم وای عجب غذای خوشمزهی آموزش دادیدا میگم من که دهنم آب افتاد میگم میشه توی این غذا از کره استفاده نکرد آیا اگه میشه باید چی جایگزینش کرد بازم ممنونم بابت آموزش این غذا و فایلاتون که واسه دانلود گذاشتید در پناه حق بدرود و خدا نگه دار

سلام بر خانم سلامی. وقت شما به خیر. ممنون از این آموزش. آخر این هفته حتما سعی میکنم درستش کنم. فقط نگفتید که برنج و مرغ رو از قبل باید پخته باشیمش یا نه همین طور خام خام بریزیم تو قابلمه؟ ممنون میشم اگه توضیح بدید. شاد و پیروز باشید

سلام انشا الله که درست کنید و از طعمش لذت ببرید مرغ را آشپز این غذا به صورت خام به همراه پیاز تفت داد و برنج رو هم باید به مدت ۳ الی ۴ ساعت به همراه آب و نمک خیس کرد و بعد در آب جوش تا حدی که برنج نیم پز شود بپزیم و سپس آبکش کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید