خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
دانلود آشپزی صوتی قسمت سی و دوم و طرز تهیه پیتزای کنجد و بادنجان

با سلام خدمت کدبانوها و کدآقاهای محترم محله. امیدوارم حالتون خوب باشه و روزگار را به خوشی سپری کنید.

در این پست قبل از گذاشتن لینک دانلود فایلهای آموزش آشپزی طرز تهیه ی پیتزای بادنجان و کنجد رو براتون میذارم که از آموزش یکی از فایلهای آرشیوم نوشته شده و اگرچه من این پیتزا رو درست نکردم اما بنظرم پیتزای خوش مزه ای از آب در میاد.

هر کی درست کرد و نوش جان فرمود تجربه ی طعم این پیتزا رو در کامنتها بنویسه.

حسن این آموزش اینِ که طرز تهیه ی خمیرش رو هم داره و نیازی به تهیه ی خمیر پیتزا ندارید.

خمیر پیتزای بادمجان و کنجد

مواد لازم

آرد گندم       ۵۰۰ گرم

آب گرم      ۳۰۰ میلی لیتر

ماست موسیر       ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون      ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر      ۲ قاشق مرباخوری

نمک     ۱ قاشق چایخوری

شکر     ۱ قاشق مرباخوری

مواد پیتزای بادمجان و کنجد

بادمجان حلقه شده       ۳ عدد

فلفل دلمه ای قرمز     ۱ عدد

جعفری       ۵ شاخه

کنجد خام        ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده      ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر      ۱ قاشق غذاخوری

دارچین      ۱ قاشق چایخوری

پنیر پیتزای تی اس تی       ۱ بسته

طرز تهیه پیتزای بادمجان و کنجد

1 در آب داغ  ،   نمک ، بکینگ پودر ، روغن زیتون و شکر را حل نموده و به آرد و ماست موسیر اضافه کرده و هم میزنیم . سپس با کمی آرد (  حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری ) خمیر را ورز میدهیم تا زمانی که دیگر به دست نچسبد . خمیر را داخل نایلون میگذاریم و اجازه میدهیم در دمای آشپزخانه استراحت کند تا پف کرده و حجیم شود.

2 بادمجان های حلقه شده را درون سینی فر گذاشته کمی روغن رویش اسپری میکنیم و کمی نمک میزنیم و درون فر با حرارت دو طرفه به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا گریل شود .

3 برای تهیه سس فلفل دلمه ای ، زعفران ، روغن زیتون ، دارچین ، پودر سیر را با هم میکس میکنیم .

4 کمی روغن کف سینی فر میزنیم ، خمیر حجیم شده داخل سینی فر پهن میکنیم ( خمیر این پیتزا زخیم است )

5 سس را روی خمیر میکشیم و رویش پنیر پیتزا و سپس کمی کنجد و بعد بادمجان ها را به صورت لایه لایه روی خمیر میگذاریم  و دوباره روی بادنجان را پنیر و کنجد میریزیم  و با کمی سس رویش را تزئین میکنیم.

6 پیتزا را کف فر گذاشته ، با حرارت دوطرفه ، ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و در پایان کمی جعفری روی پیتزا میگذاریم.

نکات لازم برای تهیه پیتزای بادمجان و کنجد

ماستی که استفاده میکنید به هیچ عنوان ترش نباشد

بادمجان ها را حلقه کرده و درون آب میخوابانیم تا زمانی که حالت معقر به خودشان بگیرند ، در اینصورت روغن کمتری جذب میکنند.

آموزشهای آشپزی که جدیداً دانلود کردم و لینک دانلودشون رو براتون میذارم شامل موارد زیر میباشد:

 

خوراک سبزیجات با سس ریحان و آویشن

 

خورش قیمه کنگر

و

 

مربای هویج

 

برای دانلود فایلهای صوتی آموزشهای فوق با حجم 54 مگا بایت از

 

اینجا

وارد شوید.

برای خرید آرشیو صوتی یا تصویری بنده با موبایل من 09136278072 تماس بگیرید.

خدا یار و نگهدار.

۹ دیدگاه دربارهٔ «دانلود آشپزی صوتی قسمت سی و دوم و طرز تهیه پیتزای کنجد و بادنجان»

سلاااام سلااام سلااام و درووود دروود درودی همچو تعم فالوده بستنی تقدیم به سرآشپز کدبانوی محله خانم سلامی وای پیتزا وای من که عاشق و دیوونه ی پیتزا از هر نوعش هستم از پِپِرونی گرفته تا پیتزا قارچ و گوشت و پیتزای مخلوط سبزیجات پیتزای مخصوص و غیره این پیتزا هم عالیه چون که توش بادنجون داره که من خعععععلی بادنجون دوست دارم فلفل دلمهی هم که دیگه نگو پس باید عالی باشد به هر حاااال من الآن پیتزا میخواااام
به هر حااال بازم بابت این پیتزای خوشمزه که من رو الآن گشنم کرد و بخاطر فایلای که واسه دانلود گذاشتید ممنونم و ازتون بخاطر این پست میتشکرم در پناه حق بدرود و خدا نگه دار

سلام خدمت شما و خصوصاً مدیران محترم ممنونم از شما که کامنت آقای مرد دانشمند رو تغییر دادید متشکرم

******
ویرایشگر: سلام بر شما.
خواهش میکنم. وظیفست. امیدوارم دیگه چنین مشکلی پیش نیاد. عذرخواهی بابت تأخیر در ویرایش دیدگاه.
موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید