خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
دانلود آشپزی صوتی قسمت سی و ششم و طرز تهیه ی پای سیب

با سلام خدمت کدبانوها و کدآقاهای محترم. امیدوارم حالتون خوب باشه و تعطیلات پیش رو رو با سلامتی و دلخوشی  سپری کنید.سالروز رحلت بنیانگزار انقلاب امام خمینی رو خدمتتون تسلیت عرض میکنم.

در این پست هم قصد داشتم لیست فایلهای dvd شماره 3 آرشیو آشپزیمو خدمتتون معرفی کنم ولی چون امروز برای گردش به باغمون رفته بودیم و شب هم باید به مهمونی بریم وقت نکردم لیست آموزشها رو تایپ کنم.

بنا بر این در این پست به گذاشتن آموزش پای سیب که هفته گذشته قول نوشتن طرز تهیه ی این آموزش رو داده بودم و همچنین به گذاشتن لینک آموزشهای آشپزی اکتفا میکنم.

ابتدا طرز تهیه ی یک پای سیب از خانم فرهنگ مربی آشپزی برنامه به خانه برمیگردیم رو که لینک دانلود و فایل  صوتیش رو هم در این پست گذاشتم براتون مینویسم و بعد لینک دانلود آموزشهای آشپزی رو قرار میدم.

پای سیب

مواد لازم

آرد 375 گرم

نمک 1 چهارم قاشق چایخوری

شکر 100 گرم

کره ی خنک 185 گرم

تخم مرغ 1 عدد

شیر به میزان لازم حدود 1 پیمانه

مواد لازم برای مواد میانی

سیب زرد نگینی خرد شده 2 عدد

شکر 2 قاشق سوپخوری

عرق بهار نارنج 1 چهارم پیمانه 60 میلی لیتر

کشمش 30 گرم

گردو 50 گرم

مارمالاد سیب 1 چهارم پیمانه

دارچین 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

1 ابتدای امر آرد را به همراه نمک ، شکر و کره ای که به دمای محیط نرسیده باشد در ظرفی ریخته و با نوک انگشتان دست مخلوط کرده و هم میزنیم.

2 بعد به میزان یک پیمانه از مواد کنار گذاشته مابقی مواد را تخم مرغ زده و میگذاریم تا با همزن مخلوط شود.

3 البته میتوانیم یک پیمانه شیر سرد هم به آن اضافه کنیم تا خمیر یکدستی تشکیل شود.

4 بعد خمیر را به مدت یکساعت در یخچال استراحت میدهیم.

5 سپس سیب را به همراه شکر و عرق بهار نارنج ترکیب نموده و بمدت 15 دقیقه روی حرارت میگذاریم تا سیب هایمان خوب پخته شوند.

6  بعد کشمش ها را خوب خیس کرده و کمی آرد روی آنها می پاشیم.

7  یک سطح صاف را آردپاشی نموده و خمیرمان را که خوب استراحت کرده است روی آن سطح صاف با وردنه باز میکنیم  و قالبمان را روغن زده ، کمی آردپاشی کرده و خمیر را درون قالب قرار میدهیم  و با چنگال چندین سوراخ روی آن زده و مارمالاد را روی آن میریزیم.

8 سپس مقداری از سیب پخته شده ، کشمش و کمی از مواد اولیه که ابتدای کار کنار گذاشته بودیم به همراه مقداری گردوی نگینی شده و دارچین روی آن میریزیم.

9 دمای فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و قالبهایمان را بمدت 25 دقیقه درون فر قرار میدهیم تا خوب پخته شوند .

10 پس از پخت و خنک شدن نیز آنها را از قالبهایشان جدا می کنیم .

علاوه بر آموزش بالا لینک دانلود و فایل صوتی یک آموزش پای سیب رو هم قرار داده ام که با این آموزش متفاوتِ و میتونید از این آموزش پای سیب هم استفاده بفرمایید.

آموزشهای آشپزی که جدیداً دانلود کردم و لینک مستقیم دانلودشون رو براتون قرار میدم شامل موارد زیر میباشد:

 

آش ماست سبزه وار

 

پای توت فرنگی شکلاتی

 

خورش قارچ

 

دسر بستنی

 

ژله رولتی

 

سالاد فلفل دلمه ای

 

سرد نوش شیر عسل و بادام زمینی

 

عدس پلوی خراسانی

 

پای سیب خانم فرهنگ

 

پای سیب خانم فراهی

برای دانلود فایلهای صوتی آموزشهای فوق با حجم 90 مگا بایت از

 

اینجا

وارد شوید.

برای خرید آرشیو صوتی یا تصویری من با موبایل بنده 09136278072 تماس بگیرید.

خدا یار و نگهدار.

۳ دیدگاه دربارهٔ «دانلود آشپزی صوتی قسمت سی و ششم و طرز تهیه ی پای سیب»

دیدگاهتان را بنویسید