خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
من دراوردی های بی ادعا, این بار از نوع خوردنیش.

درود. میگم. نظرتون در مورده اینکه حالتون خوبه یا نه چیه؟ خوبه. خوب نیست. نه خوب نه بَده. کلاً چه طورین.
بگم. بگم بگم.
نه نمیگم. چرا بگم.
خب امیدوارم که همگی خوب و خوشتر از خوش باشین و من دراوردیهای منو هم تحمل کنین و به بزرگی خودتون ببخشین.
این بار هم با یه من دراوردی منتها از نوع خوردنیش و یه تجربه ی شخصیه دیگه اوردم واسه تون و قبلش بگم شوما فقط حرف بزن خَخ.
جدی جمله ی خوبیه. مخصوصاً وقتی آدم گیر کنه و ندونه چی باید بگه خَخ.
یعنی خداییش این جمله از پست من حذف میشه. من که فکر نمیکنم. چون وقتی میگن اگه بگم شوما فقط حرف بزن ناراحت میشی؟ و بعدش علامت سؤال هم میذارن دیدم که خب من ناراحت نشدم خب.
پس چرا باید حذف بشه. شکلک اذیت کردن مجتبی از نوعی که خودش همیشه اذیت میکنه خَخ.
میگم اصلاً نظرتون چیه بیاییم با زبون اشاره حرف بزنیم. یعنی میشه آیا؟ یعنی تکنولوژی میتونه تا این حد پیشرفت کنه خداییش.
هاهااااهاااهایهایهاایییهاهاها. خَخوخَخَخوَخوخَخهَهَهیایاهَهاااااها.
خب حالا خارج از شوخی بریم سراغ بحث خوشمزه ی خودمون و چه چیزی بهتر از خوردن و آشامیدن.
فقط قبلش بگم که هر جا لر هست, کبابو پیازو دوغ محلی هم هست. پس تعجب نکنین.

کباب ساندویچی, از نو آوریهای بی ادعا.

تست شده و کاملاً تضمینی.
ولی از تجربیات شخصی.

مواد مورد نیاز.

1. یک کیلو سینه ی مرغ
2. یک عدد لیوان کوچیک چای خوری آب داغ.
3. یک قاشق غذا خوری پودر سیر.
4. نصب قاشق غذا خوری. کاری.
5. یک قاشق غذا خوری نمک.
6. یک کیلو گوجه سفت و محکم مخصوص کباب.
7. یک کیلو فلفل دلمه.
8. یک کیلو پیاز سفید.
9. دو قاشق غذا خوری آب لیمو ترش.
10. زغال جنگل مخصوص کباب.
11. نان ساندویچی فرانسوی.

روش پخت.

1. پودر سیر را به همراه کاری در آب لیوان آب جوش ریخته و هم میزنیم.
2. دو عدد فلفل دلمه به همراه دو عدد پیاز متوسط را به صورت کاملاً ریز رنده میکنیم.
3. محلول آب جوش پودر سیر و کاری را به فلفل دلمه و پیاز رنده شده اضافه میکنیم.
4. سینه ی مرغ را با آب ولرم شسته و کاملاً گوشتها را از استخوان جدا میکنیم.
5. گوشت را به تکه های کوچیک برش داده و درون محلولی که در مراحله قبلی درست کرده بودیم می اندازیم و کاملاً میچرخانیم تا خوب مخلوط شوند و حدود 20 دقیقه  مخلوط را میگذاریم تا خوب گوشت رنگ بگیرد.
6. تا 20 دقیقه بعد ما بقیه ی فلفل دلمه ها و پیازها را خورد میکنیم, گوجه ها را میشوییم, آتیش را روشن میکنیم و خلاصه هرانچه که باید را برای پختن این نوع کباب مهیا مینماییم.
7. بعد از 20 دقیقه حدود تقریباً یک قاشق غذا خوری نمک به مخلوط اضافه کرده و به سیخ میزنیم و روی آتیش میگذاریم.
8. گوجه ها را نیز کباب کرده و به 4 قاش مساوی تقسیم میکنیم.
9. حال گوشتهای کباب شده را خورد تر میکنیم و دو قاشق آب لیمو ترش اضاف میکنیم و خوب هم میزنیم.
10. هم اکنون میتوانیم با استفاده از پیاز و فلفل دلمه و گوشت کباب شده به همراه گوجه ی کباب شده ساندویچ درست کنیم. پس به مقدار لازم از هر کدام در نان ساندویچ فرانسوی ریخته و از ساندویچ کباب درست شده لذت میبریم.
همچنین میتوانیم از دوغ ترش هم به عنوان نوشیدنی استفاده کرده و از خوردن این ساندویچ لذت بیشتری ببریم.

و اما شما.

بیایین از من دراوردیهای خوردنیتون بگین. دستور پختشو هم بذارین.
خلاصه تو این پست من دراوردنی هاتونو بگین  و به اشتراک بذارین تا ما هم استفاده کنیم.
البته من دراوردنی های خوردنی دیگه.
یادم رفت که بگم دیگه رو گازه.
پس الکی دنبالش نگردین. منتظریما.
تو کامنتا میبینیم هم رو. فعلاً بای.

۳۷ دیدگاه دربارهٔ «من دراوردی های بی ادعا, این بار از نوع خوردنیش.»

درود.
بسیار بسیار جالب بود, خو کباب همه مدلش خوش مزس این را نمیشه نادیده گرفت.
خیلی جالب بود و حتما حتما درستش میکنم.
من هم غذاهایی من در آوردی خیلی دوست دارم, گاهی هم یه کارایی میکنم, شاید یه جالبترینش را نوشتم. الان چیزی که جالب باشه یادم نیست.
اما جدا این دستور پختتون خیلی جالب بود..
باز هم مرسی و موفق باشید.

دروووووووود. ممنووون, حتماً درستش کنین, امیدوارم که خوشمزه باشه و خوشتون بیاد و لذت ببرین.
مرسی. کار خاصی نکردم.
منتظر من دراوردی های شما هم هستم, حتماً باید جالب باشند.
از اینکه به این کوچه ی خاکی اومدی سپاسمندم.

سلام شما فقط حرف بزن نههه!اصلان دیگه حرف نزن دوغ محلی را پایه هستم میخوردم ساعت ۳ میرفتم سر کلاس انگیزش حصابی میخوابیدم خواستی بیای اصفهان خبر بده کورمالیت کنم در خدمتد باشم البته فقط کبریت با من باقی مواد و وسایل با خودت کبریت هم خودم نمیارم از یکی میسونم تا أتیش روشن کنی حصابی بهت حال داده باشم خخخخ

سلام بی ادعای خلاق .
همیشه معتقدم که آدما برای اینکه از غذای خودشون لذت ببرن باید دست به ابتکار بزنن . چون مثلا تویی که از طعم سیر بدت نمیاد میتونی سیر زیادی به غذات اضافه کنی .
منم توی کتلت ها و کوکوهام جعفری خرد شده میریزم .
توی کوکو سیب زمینی که کلی سبزی دلمه میریزم به اضافه کمی فلفل دلمه و گردوی خرد شده خخخ
دلمه های برگ رو با طعم تررررررش تررررش درست میکنم خودم که کیف میکنم و برای شادی روحم همش بهبه و چهچه نثار خودم میکنم . ولی ننه رعد میگه این دلمه از بس ترشه چشمای کلاغ رو نبین میکنه خخخ
تو هم با توجه به ذائقه خودت غذا درست کن و بخور و بخند

درود بر رعد عزیز. دبیر فرهیخته.
آره, من همیشه سعی میکنم تو درست کردن غذا دست به خلاقیت بزنم و من دراوردی داشته باشم و خدا رو شکر همیشه هم هم خوشم اومده و هم تونستم جوری من دراوردی کنم که خانواده هم خوششون بیاد.
کلاً من سبک آشپزیم فرق میکنه دیگه. خدا خودش بهم رحم کنه.
ممنون که هستی. منتظر مندراوردی هات هم هستیم به شدت.

سلاااام سلااام و درووود بر داش علییی برو کناااار که همه کباب ساندویچی تمووووم شد و هیچ چی گیرم نیومد وااااییی این کبابت چه قد عالی و خوش مزه شده میگم یه چند تا هم اضافه درست کن میبرم میگم باید یه اردویییی مردوییی چیزی جور کرد تو رو هم برد و از مندرآوردیهات که درست میکنی خورد تا لذتش رو برد به هر حال مرسی بابت این غذای لذیذ خصوصاً که با سینه مرغ درست شده که من عاشق سینه مرغم و چون چربیم بالای هزاره عالیییی هستش به هر حال مرسی بابت کباب خیلی خوشمزه بود دستت درد نکنه روزت خوش و خدا نگه دار

درود. میگم این کباب رو بذار واسه بعد از باخت تیمت به فولاد درست کن، تا شاید یه ذره از غم حاصل از باخت تیمت کم شه، درست میگم یا نه؟
اگه بگم حتماً درستش می کنم دروغ گفتم، چون کلاً تجربه ی به سیخ کشیدن رو ندارم و فعلاً با همون برنج و غذا هایی که میشه باهاش پخت حال می کنم.
بی ادعا، تو که این قدر بی ادعایی چرا این قدر ادعای قهرمانیت میشه هاااااااااااان؟
ساعت ۸ امیدوارم دعام مستجاب شه و استقلال جونت ۲ تا از فولاد بخوره و یه دونه هم بزنه.
آخه تو سایت نود تو پیشبینی مسابقات این نتیجه رو زدم!

راستی قاچ درسته یا قاش؟
اگه بهم بگی ممنون می شم.
شاد باشی و کباب ها هم نوش جونت.

درووووود. اولاً که تیم من همیشه برنده هستش, حتی اگه در ظاهر هم ببازه عزیزم.
بعدشم به جمله ای که تو پست خودت نوشتی دقت کن.
طرف کلاً فکر کنم ته غذاش ۴ ۵ قاشق مونده بود، رفت ظرف یه بار مصرف خرید و با خودش برد!
باز نَگین تو که نمی بینی چه طور فهمیدی که ته غذاش چه قدر مونده بود!
خخخخخخخخ.
آخه بعضیا کل متن پست رو نادیده می گیرن، می چسبن به اون قسمتیش که مربوط به تصورات یه کم بینا یا نابینا نسبت به دور و برش میشه.
رو این حساب میگم فکر کنم ۴ ۵ قاشق مونده بود که اون پسره تند تند غذا می خورد و نان اِستاپ می رفت بالا.

خب عزیزم. من گفتم قاچ که محلیه.
مثل زنجفیل یا زنجبیل.
تو هم همه ی پست رو ول کردی چسبیدی به همون یه کلمه.
قاش یه کلمه محلی هست و منم همون به لهجه ی خودمون نوشتمش.
تو گفتی و دعا کردی که تیم من ببازه ولی من دعا میکنم که تیمت برنده باشه و همیشه پشت سر تیم من قرار بگیره.
چرا که پشت سر هر مرد موفقی, قطعاً زن باهوش و موفقی بوده خَخ.
مرسی از حضورت. تا تو باشی کَل کَل نکنی با یه استقلالی.

حالا قاتی نکن، به خدا هدف من اونی که تو فکریدی نبود، چه زودم مدرک جور می کنه واسه من!
آره پشت هر مرد موفقی، یه زن موفق هست، دقیقاً مثل پرسپولیس که اوله و استقلال، بذار فکر کنم؟ چندمه راستی هاااااااان؟
حیف شد مساوی کرد اما بازم خوبه.
نمی دونستم قاش کلمه ی محلی می باشه، ممنون که گفتی.
گل خوشگلی خوردین، اونم از یه پرسپولیسی، ساسان انصاری.
دمش گرم.
قربانت، شوما فقط حرف بزن!
پیروز باشی علی آقا

چراااا میری لا به لای کامنتا قایم میشی خَخ.
من هیچ وقت قاطی نمیکنم. به خدا خیلی ریلکس واست نوشتمش.
آخه همش اشاره میکنی به همین نکته که من اهل هاشیه نیستم.
منم گفتم بهت بگم که اینجوریاست خَخ.
جوجه ها رو هم آخر پاییز میشمارند دلبندم.
باز هم مرسی که هستی.
دیگه هم لا به لای کامنتا قایم نشی که نشه پیدات کنم هان.
خَخوخَخو.
مخلصیم.

شوما الان فقط حرف نزدی، عمل کردی!
ایول!
ای کاش همه بیشتر از این پستا بذاریم.
لذت بردم فقط من فلفل دلمه نمی ریزم توش که متنفرم از مزه ی پخته شده اش! چی به جاش بریزم به نظرت؟ میخوای اصن چیزی نریزم؟
شوما فقط راه حل بده!
خخخ

درووود. اون دیگه سلیقه ی خودته چی بریزی یا نریزی.
ولی بیشتر بوی فلفل دلمه هست که غذا رو خوشمزه میکنه. یعنی دیوونشم خداییش.
میتونی کمتر بریزی ولی خب زعفران هم میتونی بهش اضافه کنی.
چاااکریم. کاری نکردیم جز انجام وظیفه.

سلام. علی من گشنمه. سر صبحه که سر صبحه به من چه گشنمه. اوخجان اون بالا داخل کامنت ها شاید باز خوردنی پیدا بشه من نخوندم تا همه رو نخوردن بپرم برم کامنت ها!
علی جنگل و کباب و کیف خوش بگذره من رفتم کامنت!

سلام جناب بی ادعا.
ممنون از پست جالبتون، به نظرم خوش مزه میاد، من علاقه زیادی به کباب دارم از اونجایی که لر هم هستم. خداییش با دوغ ک بیشترم میچسبه.
فقط من یه مشکلی دارم، متاسفانه منو محمود هیچکدوم بلد نیستیم آتیش درست کنیم. شما چه جوری آتیش درست میکنید؟ میشه محبت کنید یه آموزش کباب درست کردن با زغال اون هم به روش نابینایی رو بزنید؟
فعلا خونه پدرامون هستیم. ولی انشا الله تا چند ماه آینده لازم میشه، اون هم واسه منو محمود که به شدت کباب خور هستیم.
اتفاقا امروز هم راجع به این که چطور باید کباب با آتیش درست کنیم صحبت میکردیم.
ممنون میشم تجربیاتتونو با ما هم به اشتراک بذارید.
بازم خیلی سپاس.

درود.
چشم, اگه وقت کنم حتماً در خدمت خواهم بود.
متأسفانه نه وقت میکنم و نه هم گوشی یا وُیس رکوردری واس ضبط صدا دارم. وگرنه که مستندات زیادی میتونم ضبط کنم بذارم تو محله که خدایی ناکرده به دروغگویی هم متهم نشیم.
چون بعضیهامون وقتی خودمون چیزی نمیدونیم, پس در نتیجه بقیه رو هم مثل خودمون میبینیم. منظورم شما نبودا. یه وقت سو تعبیر پیش نیاد. کلی گفتم.
بتونم و موقعیتش باشه, مطمئن باشین دریغ نمیکنم. خواسته ی شما هم محلیها رو چشم نداشته مون جا داره. چه چیزی بهتر از این.
امیدوارم این پست به دردتون خورده باشه و به کارتون بیاد تو زندگی. و همچنین واسه تون آرزوی خوشبختی در کنار محمود رو دارم و همراه با آرامش و عشق پایدار در کنار هم دیگه.
مرسی که اومدین به این کلبه ی درویشی.

سلااااااااااااااااااام.
پَه ببین چی آوُرده این علی بی ادعا!
کباب! اونم َ نوعِ سانْدیویچی!
خیییییییییییییی‌یییییییییی‌ییییییییلیییییییی خوووووووو‌وووووووووو‌وووووووو‌ووووووبِ!
کیف کردی؟ دیدی چطور نِوِشتمش؟
یه مندراوردی که شاید خیلی هم جالب نباشه براتون میگم.
برا خودمم خیییییییییییییییییی‌یییییییییییییییییییییییی‌ِیِیِیِیِیِی‌لی خوش مضه بود!
همبرگر خونگی درست کنین و با سالاد اُل‌ویه نوش جان بِنُمایید!
دیدی؟ خیلی جالب نبود!
البته وقتی بخوایی بخوریش، oh! به نظر من، خِییییییییییییییییییییییییی‌لیییییییییی خوش مزه میشه!
***‌***‌***!
بخور تا ببینی چطوره! ببخشین اگه بد باشه
شکلک غمگین.
اما به نظر من که بدمزه نشه!
خودم تُستِش کردم!
البته تِست!
خوب اینم وقتی رفتم باغ، سفارش میدم!
ببخشین درست میکنم!
بدرود!

دیدگاهتان را بنویسید