خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
بیایین که آشپزخونه رو در دست گرفتم, با یه من دراوردنیه خوشمزه ی دیگه.

درود.
خوبین همبندیهای عزیز. میگذره خوش یا نه.
از هوا و آب و آبو هوا راضی هستین؟ از سرما چه طور؟
لذت میبرین یا لذت داره شما رو میبره؟
از خودم والا چی بگم.
ابرو مَهو خورشیدو فلک در کارند, جوانان ما ولی هنوز بیکارند.
و از سر همین بیکاری, پست و کامنت میذارند.
تازه اون هم این نصب شبی خَخ.
اومدم با یه من دراوردی دیگه, باز هم از نوع خوردنیش.
امیدوارم درستش کنین و از خوردنش لذت کافی و وافی رو ببرین. من که خداییش از خوردنش کیفور شدم.
فقط اینو بگم که اصن نمیدونم اسمش چیه و شاید حتی وجود هم داشته باشه.
ولی خب خودم تا حالا اینجوریشو نخورده بودم.
دیگه خود شیرینی بسه. بریم سراغ این من دراوردی.

مواد مورد نیاز:

نیم کیلو سیبزمینی, ده عدد تخم مرغ, سه عدد سوسیس, یک کیلو آرد, نصب قاشق غذا خوری مخمر, دو پیاز نسبتاً متوسط.

روش پخت:

1. سیبزمینی را در آب گذاشته و آبپز میکنیم.
توجه داشته باشید که سیبزمینی میبایست کاملاً آبپز شود, به گونه ای که راحت پوستَش جدا شده و بتوان آن را ذره ذره کرد.
2. تخم مرغها را شکسته درون ظرفی ریخته و هم میزنیم تا سفیدی و زردیشان با هم کاملاً مخلوط شود.
3. سوسیسها را خورد کرده و ذره ذره میکنیم, به گونه ای که خمیر شوند.
4. حال سیبزمینی های آبپز شده را همانند سوسیسها  در مرحله ی قبلی به گونه ای خورد میکنیم تا خمیر شوند.
5. سیبزمینی های خمیر شده را همراه سوسیسهای خمیر شده درون ظرف بزرگتری ریخته و هم میزنیم.
6. در این مرحله تخم مرغها را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم.
7. حال مخمر را به مخلوط اضافه کرده و سپس آرد را نیز اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
توجه! میزان و مقدار آرد اضافه شده با توجه به شل بودن و یا سفت بودن مخلوط قابل تغییرست.
یعنی اینکه میبایست آرد را کم کم اضافه کنیم تا مبادا مخلوط بیش از حد سفت شود.
8. توجه داشته باشید که میتوانیم کمی فلفل را به همراه آب پیاز رنده شده جهت بهتر شدنه مزه ی غذا به مخلوط بیفزاییم.
9. حال مخلوط را کاملاً هم میزنیم تا خوب همه ی مواد با هم قاطی شوند.
10. یک بشقاب کوچک برداشته قسمتی از مخلوط آماده شده را در آن میگذاریم و سعی میکنیم به مخلوط درون بشقاب شکل دهیم تا کاملاً شبیه گِردی ته بشقاب شود.
11. حال پیازداغ را آماده کرده و مخلوطی که در مرحله ی قبلی آماده کرده ایم را درون ماگتابه میگذاریم تا سرخ شود.
توجه! برای اینکه بتوانیم غذای مورد نظرمان را بهتر بپزیم, کف ماگتابه را نمک میپاشیم تا مخلوط دچار چسبندگی و سوختگی نشود.
لازم به یاداوریست که به هیچ وجه به مخلوط مورد نظر نمک اضافه نکنید. چرا که بعد از اینکه آن را میخواهید بپزید, تکه تکه شده و به درستی پخت نمیشود و شکل نمیگیرد.
ضمناً توجه داشته باشید که این غذا و غذاهایی از این نوع را بهترست با شعله ی کم پخت کنید.

حالا شما.

اسم ایم من دراوردی رو میدونین آیا؟
تا حالا درستش کردین آیا؟
نظرتون در موردش چیه؟
فکر میکنین خوشمزه هست یا نه؟
ارزش امتحان داره آیا؟
اصن من دراوردی قبلیمو درست کردین یا نه؟
خلاصه که
منتظر نظرات, اشتراک تجربیاتتون و من دراوردیهاتون هستم به شدت.
خب دیگه. من برم و بیشتر از این هم وِر نزنم که واس خودم خوب نیست.
والا. خرج داره به قول کامبیز.
خب دیگه. ما رفتیم. منتظرتون هستم بینم چه کردین و چه کار قراره بکنین.
ما چه کار کردیم؟ شما چه کار کردین؟ چه کار قراره بکنیم خَخ.
فعلاً بای بای بای.

۴۲ دیدگاه دربارهٔ «بیایین که آشپزخونه رو در دست گرفتم, با یه من دراوردنیه خوشمزه ی دیگه.»

سلام صبح به خیر! علی۱۰تا تخم مرغ باهاش میشه۱مجلس رو کوکو دادش این۱دیگ بزرگ شبه کتلت میده که!
راستی۱چیزی! پیاز داغ رو قبل از شکل دادن شبه کتلتمون با مواد قاطی نکنیم آیا؟
گشنم شد علی سر صبحی عجب کاریه خخخ!
باید خوشمزه بشه خاطرم باشه۱دفعه که مهمون برام میاد بپزم بدم تست کنن خخخ شوخی کردم بپزم همگی تست کنیم!

درود. پیاز داغو که باید تو ماگتابه باشه و بعدش این مخلوطو بذاری توش.
والا من که خوردم خوشمزه بود دیگه تو رو نمیدونم درست کنی چه جوری در بیاد.
اصن حتماً دستپخت تو خعییلی بهتر از دستپخت به درد نخور من میتونه باشه.
بینم چه میکنی.

درود. ببین از همون موقعی که این کامنتو خوندی, از همون موقع شروع کن به یادگیری این چیزا.
فردا زنت منت میذاره سرتا.
اگه از همین الآن که کوچیکی شروع کردی, خعیلی بهتر یاد میگیری تا بعداً.
فرصتها رو از دست نده.
جسارت و سماجت به خرج بده و جلوی مشکلات به ایست و مقابله کن.
منم با همه در افتادم تا تونستم به اینجا برسم که بعضی چیزای به درد نخور و تهوع آور رو درست میکنم و میخورم.
البته بگما. وقتی خانواده هم خوشمزه بودن غذا رو میبینند, مجبور به خوردن میشند.
خلاصه که من منتظر گزارش کارت هستم.
یادت نره پشت گوش بندازی.

یا خداااااااااااااااا ده تاااااااااا تخم مرغ نیم کیلو سوسیس وای چه شود با این حساب باید یه بطری نوشابه ی کوکا هم بذاری تنگش تا از گلوت بره پایین وای ببخشی شکه شدم سلام یادم رفت ولی جدا سوسیس رو از برنامه ی غذاییت حذف کن به جاش میتونی از گوشت چرخ کرده استفاده کنی از پست خشمزت هم ممنون موفق باشی

درود. سه تا سوسیس بود نه نه نیم کیلو. بعدش من نمیدونم گوشت قاطی کنم چه جوری در میاد. خودت امتحان کن و اگه نتیجه داد باهامون به اشتراک بذار.
بنظرم دو تا اصل تو آشپزی هست که مهمند.
یکی نسبت و تناسب مواد به کار رفته تو غذا, و یکی دیگه جنس موادی که تو غذا به کار میرند.
من سعی میکنم اول غذا رو تو ذهنم طراحی کنم و بعد اقدام به درست کردنش کنم.
چیزی که تو میگی وقتی من درستش نکردم مث این میمونه که بادمجونو با تخم مرغ قاطی کنی. چون درستش نکردم, پس در نتیجه نمیدونم چه جوری در میاد.
ولی همون جوری که گفتم دست به من دراوردی هایی میزنم که از نتیجه شون مطمئن باشم.
رو من دراوردیام فکر میکنم و بعدش اقدام میکنم.
همین جوری هر چیزیو با هر چیزی قاطی نمیکنم که.
مرسی که هستی.

سلام
جالب بود تا حالا درستش نکردم اما توی گروه غذاهاییه که خوشم میاد ازش حتمن امتحان میکنم
فقط خخخ خخخ واسه چند نفره؟ فکر کنم واسه بیش از ده نفر باشه
استاااد میشه آمارش را به دلخواه دستکاری کنم؟ آخه اینهمه میخاااام برا چند روز هههه خخخ
مرسی آموزش خوشمزه ایی بود

درود. آره آمارشو هم میتونی دست کاری کنی. فقط باید نسبت و تناسب رو فراموش نکنی که خوشمزه در بیاد.
خب ما شش نفر هستیم و هر نفرمون که سه تاشو بخوره, تموم میشه میره پی کارش.
درست کن بینم چه میکنی. امیدوارم خوشت بیاد و به دلت بشینه.

سلام و درود بر داش علی جووون
من درآوردیان غذایی محله
خوبی آیا خوش میگذره آیا
خب مرسی بابت این غذا
ولی بدرد من که نمیخوره چون که کلاً سوسیس و تخم مرغ تعطیل
به هر حال مرسی بابت این پست
روزت خوش و خدا نگهدار

سلام علی. من درآوردی باحالیه. فقط اینو بگم که دوستانی که میگن سوسیسو از رژیم غذایی‌تون حذف کنین بهتره که بگن سوسیس وطنیو حذف کنین، چون این کارخونه های حقه باز وطنی اونقدر سگ و گربۀ مونده به خورد مردم دادن که از هر چی سوسیس و کالباسه متنفر شدن، من تو عراق، سوسیس اصل مکدونالد آمریکایی خوردم، یه بارم یه دوست عربم از دوبی سوسیس اصل آمریکایی واسم آورد، واقعا اگه اون سوسیس بود پس اینا چین؟ من درآوردی تو رو هم باید با اون سوسیسا درست کرد. زنده باشی بای.

درود. داش ما از اون موقع که تحریم شدیم, از اون موقع که ارتباطمون با دنیا قطع شد, از اون موقع که دیگه گفتیم خودمون قدرت برتریم, دقیقاً از همون موقع هست که دیگه همه چیمون چینی شده.
حتی خودمون هم چینی شدیم خَخ.
الآن حتی واس خرافات هم تقلبی و اصلش هست.
من جایی خونده بودم که نوشته شده بود خرمهره ی اصل خَخ.
خلاصه که این چینی بودن تو همه چی و همه جا رسوخ کرده عزیزم.
پس زیاد سخت نگیر.

سلاااااااااام!
خِیییییییییییییلییییییییی خوووووب اما منو سر ببِبُرّییَم سوسیس نمیییخورم!
به جاش خب هزار تا چیز دیگه هس بزاری دیگه!
مثل چرخکرده.
من که شخصا دوستدارم رویش قارچ کبابشده هم بزارن، بسیاااااااار از قارچ خوشم میاد تا جایی که حاظرم با برنج هم قارچ بخوری!
خخخخخخ!
میپذیم ایشالاه میخوریم ایشالاه میاییم کامنت دیگه ای میدیم ایشالاه!
خخخخخخخخخخخ!
به نظر من باید اسمشو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کوکو علی بزاریم!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*!
خب گفتی نظر بدین دادم دیگه!
به هرحال برو یه مندراوردی دیگه ام بپز بیار بخوریم!
اما تعععععکید میکنم سوسیس نخووووووووور!
یه وقتی بود یه بیماری تب برفکی اومده بود؛
دوتا از گاوای عمه ام که در روستا هستند داشتن بر اثر اون میمردن!
یکی اومد به هر یک گاو مرده هفتصد هزار تومن داد خرید!
دختر عمه ام گفت:
«ازش پرسیدیم: «واسه چی اینا رو میگیرین؟ اینا که مرده اند.» گفت: «فرقی نمیکنه بمیره یا نمیره»! گفتیم: «مگه واسه چه کاری میخواین؟» گفت: «میبرمشون کارخانه سوسیس کالباس پزی!»»
ما درسته قبل از اونم خییییلیییییی کم سوسیس میخوردیم و شاید اصلا یه سال یه بار سوسیس میخوردیم، اما از اون به بعد حتی همبرگرم نمیخوریم!
اون مواردی که از این به اون و از اون به تو رسیده، ممکنه یه چیزی روش بزارن. اما ما اینو دستکاری نکرده به شما میدیم!
به هر حال ممنوووووووووووووووون بابت مندراوردیت،
شااااد باشی که هستی شاااااااااااااااااااادتر باشی،
رفّماااا!
ِ یاد پستام افتادم!
خخخخخخ!

درود. بعله این پیشنهاد مینا بود که قارچ و پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کنیم.
اینو امتحان نکردم و نمیدونم بشه و خوشمزه تر بشه یا نه. ولی هستی هم به جای سوسیس گفته بود که گوشت چرخ شده بهش اضافه کنیم.
حالا من پیشنهادات رو بررسی کرده و نتیجه رو طی جلسه ای مشترک, به اطلاعتون میرسونم خَخ.
امیدوارم درست بکنی و حالشو ببری.

درود!
نواد لازم خوب بود ولی بجای سوسیس بهتره از کمی گوشت چرخ شده استفاده کنیم تا اون سوسیس که از مرغهای مرده و گوشتهای خراب و آشغال های مرغ و گوشت و پیر گاو و پیرترین حیوانات است استفاده نکنیم… سوسیس از بدترین خوراکیهاست…پس کمی گوشت چرخ شده استفاده میکنیم و غذای خوشمزه ای میپزیم!

درود بر تو، وقتت خوش.
من اصلاً نمی دونم مخمر چیه، باورت میشه؟
آردش آرد چی باشه؟
سوسیس رو هستم، بد جوووووووووور. به نظر غذایی میاد که خیلی باید وقت صرفش کرد، ولی حتماً چیز جالبیه.
زرد چوبه و نمک و فلفل و روغن نمی خواد آیا؟
سوسیس و سیب زمینی ها رو کامل کامل خُرد کنیم؟ یعنی ریز ریز یا خلالی مانند؟
خیار شور یا ترشی هم بعد از طبخش می زنیم تنگش، بَهبَه! چه شَوَََََََََََََد!
غذا های این مدلی رو باید با ترشی و این قبیل چیزا خورد، تو هم موافقی آیا؟
نوشابه هم که اگه نباشه هیچی دیگه.
من هیچ وقت خودم رو از خوراکی های خوش مزه، صرفاً به خاطر مضر بودنشون محروم نمی کنم.بزن روشن شی داش!
راستی نگران نباش، چهارمی حد اقل مال استقلاله، ظاهراً این جوان گرایی جواب داده.
شاد باشی و ممنون که تجربه ات رو با ما به اشتراک گذاشتی.
خدا نگهدارت

درود. نع چیز دیگه ای نمیخواد. البته فلفل رو میتونی اضافه کنی. نمک رو هم اصن نباید قاطیش کنی که خوب هم رو بگیره.
خیارشور هم خوبه. حالا دوغ و نوشابه رو هم هم باید خودت تصمیم بگیری کدومشو میخوای استفاده کنی.
سوسیس و سیبزمینی رو هم باید ریز ریز خمیر کنی. خمیر خمیر.
به امید خدا از سرخ پوشی در میای و به خاطر باخت تیم محبوبت, سیاه پوش خاهی شد. انشا اللاه. به امید خدا حتماً.
خَخ. منتظر تجربیات تو هم هستیم.

سلام علیجان خوشمزس خوشم اومد حتمً درستش میکنم فکر کنم ۲ یا ۳ نفر مثل خودمو سیر کنه. راستی یک پیشنهاد هم دارم روش را با قارچ و فلفل دلمه و گوجه فرنگی میشه تزعین کرد خوب میشه نه؟ ها؟ ها؟ نمیشنوم بگو خوب گفتم ها؟ هان؟ هان؟ هان؟ خخ موفق باشی

پاسخ دادن به Eagle لغو پاسخ