دسته‌ها
اجتماعی اطلاع رسانی صحبت های خودمونی کودکان و نونهالان معرفی ابزار نرم افزار های کاربردی

چه کار کنیم کنفرانس هامون دوباره تشکیل بشه؟

بچه ها؟ کمک!

من کنفرانس میخوام! شما نمیخواید؟

یادتونه از دوغ بز تا شیر گاو توی کنفرانس های محله حرف می زدیم؟

یادتونه مدیر جلسه داشتیم؟

یادتونه هیچ کنفرانسی به پای کنفرانس های پر محتوای محله ی ما نمی رسید؟

خب الان که من مود خوبم رو شده، الان کمک!

بیایید دوباره از سر بگیریمشون!

اونقدر با هم حرف نزدیم که ترکیدیم!

متأسفانه اسکایپ یه بدی ای که داره اینه که هرکی میتونه هرکیو عشقش کشید از تماس بیرون بندازه!

میگما:

آیا امکان این هست که همه از صفحه وب فیری کنفرانس استفاده کنیم و مدیریت کنفرانس ها هنوز امکان پذیر باشه؟

آیا باید پنل کنفرانس اختصاصی واس گوشکن بخریم؟

آیا پنل دسترسپذیر کی سراغ داره؟

آیا سرویس تلفن کنفرانس ارزان قیمت که سراسر کشور رو پشتیبانی کنه جایی هست؟

آیا برنامه ی رایگان کنفرانس دسترسپذیری وجود داره؟

آیا چیزی هست که من ندونم ولی شما بدونید و بشه واس از سر گیری کنفرانس ها پیاده سازی کرد؟

منتظرم…

از مجتبی خادمی

مجتبی خادمی.
متولد 7 بهمن 66.
دارای مدرک کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه
اصفهان.
ارزیاب مرکز تماس گروه صنعتی انتخاب.
مؤسس و گرداننده اسبق محله نابینایان.
مدرس علوم کامپیوتر و زبان انگلیسی.
طراح وب.
برنامه نویس.
مجری برنامه های رادیویی.
آشنا به راه اندازی و استفاده از چاپگر های خط بینایی و بریل.
دوره پیش دبستانی را در مدرسه کمتوانان ذهنی بصیرت زرین شهر گذراندم.
دوره های دبستان و راهنمایی را در مجتمع آموزشی ابابصیر اصفهان.
پایه اول دبیرستان را در دبیرستان غیر انتفاعی محمد باقر زرین شهر.
پایه های دوم و سوم هنرستان را در رشته کامپیوتر در هنرستان ملا صدرا.
مقطع کاردانی کامپیوتر را در دانشگاه های آزاد مبارکه و دولتی شهرکرد.
و مقطع کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی را در دانشگاه اصفهان گذراندم.
همزمان، در انجمن موج نور نابینایان، به عنوان مسئول تولید محتوا، مؤلف کتب صوتی ویژه نابینایان، صدابردار، مسئول کنترل کیفی مواد آموزشی، پاسخگو به پرسش های کامپیوتری نابینایان، طراح سامانه تلفن گویا، مدرس کلاس های آموزش رایانه و مسیر یابی ویژه نابینایان، مدرس دوره های تربیت مربی آموزش رایانه به نابینایان، و تحلیلگر نیاز های آموزشی نابینایان در خانه ریاضیات مشغول به خدمت شدم.
در ادامه، به عنوان اپراتور در مرکز تماس گروه صنعتی انتخاب مشغول بودم و اکنون در مقام ارزیاب در تیم پایش عملکرد در گروه صنعتی انتخاب خدمت می کنم.
از دوران کودکی، مخارج زندگی و تحصیل را شخصا
به عهده گرفتم و به سختی فراهم کردم.
در دوران دبیرستان، اولین رساله ی گویا در ایران از آیتالله مکارم شیرازی را به کمک خواهرم و روحانی محل، تهیه کردم و در سطح وسیعی بین نابینایان در کشور توزیع کردم.
در همان دوران، اولین مجموعه ی آموزشی بازی های کامپیوتری ویژه نابینایان را تولید و در سطح وسیعی بین نابینایان در کشور توزیع نمودم.
در دوران نوجوانی، اولین بازی رایانه ای ویژه نابینایان به زبان فارسی با نام دو در جنگل را طراحی کردم و توسعه دادم.
به ترجمه و دوبله ی بازی های رایانه ای محبوب نابینایان از جمله تخت گاز و شو‌دان جهت استفاده ی نابینایان این مرز و بوم مبادرت ورزیده ام.
اولین کتابچه ی راهنمای آموزش رایانه به کودکان نابینا را طراحی کردم و توسعه دادم.
در دوران دانشجویی، اولین، پر بازدید ترین و پر محتواترین سایت ویژه نابینایان ایران با نام گوشکن را تأسیس کردم.
همواره در سایت گوش‌کن، سه شعار آموزش، استقلال و تفریح نابینایان را دنبال کرده و در جهت سوق دادن نابینایان به سمت این سه هدف، اقدام به ضبط آموزش های مختلف، تولید و ترجمه ی مقالات مرتبط و تشویق دیگران به انجام نظیر این کار ها نموده ام.
تهیه کننده و مجری یکی از پر شنونده ترین برنامه های اولین رادیوی اینترنتی نابینایان ایران (که چند سال پیش تعطیل شده است)، بودم.
همیشه از مصاحبه های آگاهی بخش با رسانه ها از جمله برنامه به روز شبکه سوم سیما به عنوان یکی از کارشناسان فاوا و نابینایان استقبال کرده ام.
به دلیل تجربه ی تدریس موفق به دانش آموزان، همواره با استقبال والدین کودکان و نوجوانان جهت تدریس روبرو بوده ام.
از تألیفاتم می توانم به کتاب آموزش نرم افزار آماری SPSS به اتفاق استاد ندا همتپور اشاره کنم.
یکی از مهمترین نرم افزار های مسیریابی نابینایان را با نام نزدیک یاب به همراه دفترچه راهنمای استفاده، جهت کمک به استقلال نابینایان در رفت و آمد، ترجمه کردم و به رایگان در سطح بین المللی برای تمام فارسی زبانان منتشر نمودم.
در حال حاضر، رویای امکان سفر به استان های محروم جهت همسان سازی سطح آموزشی و پرورشی کودکان محروم با کودکان کلان شهر ها را در ذهن می پرورانم.
اطلاعات تماس:
شماره موبایل شخصی: 09139342943
آدرس ایمیل شخصی:
gooshkon2020@gmail.com
شناسه اسکایپ:
mojtaba1007
شناسه تلگرام:
@luckymojy
آدرس شناسه تلگرام:
https://t.me/luckymojy
شماره واتساپ:
09139342943
آدرس وبلاگ شخصی:
https://gooshkon.wordpress.com

35 دیدگاه دربارهٔ «چه کار کنیم کنفرانس هامون دوباره تشکیل بشه؟»

سلام. میگم که من از کنفرانس ها هیچ چی نمی دونم. اون زمان بین کنفرانسی ها نبودم. بعدش هم نبودم، بعد تر تر هاش هم نبودم، کلا نبودم! اسکایپ رو نصفه نیمه دارم ولی از اردیبهشت امسال دیگه خیلی داخلش نمیرم، از اون فری مری ها که گفتی هیچ چی سرم نمیشه، کلا شوتم! ولی همچنان در جایگاه تماشاگر های شلوغ محله جام محفوظه و هیچ طوری از دستش نمیدم و مثل همیشه تشوییییق می کنم و تشویق و تشویق و اگر خراب کاریه به خصوصی از دستم بر بیاد تمام قد هستم. مثلا بگو از چه فاصله ای ترقه پرت کنم وسط که ابعاد وحشت و از جا پریدن ها و ناله نفرین ها به حد اکثر برسه! خلاصه اینکه، آخ جون! داخل1گروه فسقلی واتساپی داشتم شیطونی می کردم اومدم اینجا رو شلوغ کنم الان کلی پیام جا موندم من رفتم باز میام جام نذارید ها!

مجتبی قرار بود برای تامین مالی سایت با شرکتهای تبلیغاتی تماس بگیری و گفتی که این کارو کردی و یک ماهی طول میکشه تا جواب بگیری آیا نتیجه حاصل شد؟ از هم اکنون فکر فردای خود باشیم. شرمنده که به هیچ کدام از آیاهایت نمیتونم ج بدم. ببخش مدیر، کم بضاعتیه و هزار دردسر.

دروووود. صفحه ی وب رو که سعید آموزششو ضبط کرده عزیزم. کافه ی ستاره هم تو همونجا برقراره تا جایی که میدونم.
در ضمن کال گروپ اسکایپ فرق کرده. یعنی ایجور نیست که کسی میزبان بشه و بقیه مهمان. حتی اگه کسی که کال گرفته قطع هم بشه, اون کال گروپ ادامه داره و این یعنی همون اتاق کنفرانس. یعنی به یه اندازه از همه حجم کم میشه.
دیگه نیاز به وب و موزیلا و این فلش پلیر و مسخره بازیا رو هم نداره.
یه تستیش بکن ببین چه جوریاست. مخلصیم.

آخ جون کنفرانس! من هم پایه ام. فری کنفرانس رو امتحان کن, اگه شد, به زودی کنفرانس ها رو شروع کنیم. از طریق تماس گروهی اسکایپ این کنفرانس ها به خوبی پیش نمیره, چون همه اعضای کنفرانس گزینه end call رو دارند و ممکنه یکی از دوستان حرف زننده رو از کال بندازه و این باعث دل خوری میشه.

وری گووود، منم که پایه …..
خب فری جان هستن که همه اون قابلیت ها رو داره.
فقط لینک میدیم به ملت و باز میکنن و کالو میزنن میره.
دوستان آموزش دادن کامل .
تیم تاک هم میگن چیز توپیه، اما اطلاع زیادی ندارم.

درود مجدد. خنده داره. یعنی چند نفر نمیتونند مث انسان با هم حرف بزنند. یعنی واقعاً ایجور قراره بشه. اگه این باشه که دیگه باید حد اقل من خودم برم یه جای نامعلومی بمیرم خَخ.
ولی خداییش ایجور باشه که فاجعست ها. پس همون فِری کنفرانس رو بچسبیم دیگه.

سلام
در مورد کنفرانسهای قبلی که خب چون هدفون نداشتم و چیزی هم از فری کنفرانس و اینا نمیدونستم شرکت نداشتم. فقط از طریق پستهای منتشر شده تو همین سایت دانلود و گوش میکردم. انصافا دوستان نکات خوبی رو میگفتند. الآن هم اگه مجدد بخواییم کنفرانس داشته باشیم، از طریق همین فری کنفرانس میتونم باشم. ولی نمیدونم در مورد موضوعاتی که مطرح خواهند شد، حرفی برای گفتن خواهم داشت یا نه. به هر حال طرح خوبی بود و امیدوارم مجدد شروع بشه و ادامه داشته باشه. ما هم در حد بضاعتمون بتونیم باشیم.
موفق باشید.

سلام. خب من توی این کنفرانس ها نبودم و قضاوتم هم نمی تونه دقیق باشه، اما به قول علی کریمی اگه واقعا چهار نفر نتونن توی اسکایپ با هم حرف بزنن بدون اینکه یکی اون وسط یه نفر رو از روی خط حذف کنه، هرچی هم نکات مفید توش باشه به اینش نمی ارزه. درمورد مسایل فنّی هم به نظرم اگر همه مون اینقدر شعور داشته باشیم که از قصد کسی رو از مکالمه حذف نکنیم، کار همه راحت میشه و می تونیم از مواهب کنفرانس استفاده بکنیم، اما اگه این شعور رو توی جمع خودمون سراغ نداریم، فکر کنم یه مدت وقت گرانبها رو که میشه توی کنفرانس ازش چیز یاد گرفت باید صرف این بکنیم که یه چیزی پیدا کنیم کسی نتونه کسی رو حذف بکنه. اما تحلیل نهاییم اینه که بهتره با همون تماس گروهی اسکایپ کار بکنیم و روی شعور جمعی خودمون حساب کنیم ببینیم چی میشه.

درود مجتبی داشی هنگات را تست کنید اکثر گوشیهای سیستم عامل اندروید هم این برنامه را دارند مال گوگل هم هستش کاملا اکسیسیبل حتی شما میتونید قبل از ورود بفهمید که کیا تو کنفرانس هستند من کلی برنامه که استفاده کرده ام بنظرم هنگات نرم افزار مناسبیست به هر حال تست کنید زرری نداره و هر کس هم با سرعت خودش join میشه اگه کسی در وسط بحث بره میتونه مجددا join بشه و تاکبک هم میخونه هیچ کسی هم نمیتونه کسی را بندازه یا یک برنامه دیگه هم بود با نام talk rey که صلاح نمیدونم کیفیت صداش بسیار بسیار پایین هستش و در هنگات هم با ایمیل وارد میشیم تشکر.

در ضمن شما میتونید لینک گروهی که میسازید با دیگران به اشتراک بزارید و همه که یک بار از طریق این لینک join میشند دیگه نیازی نیست دفعه بعدی این لینک را داشته باشند از داخل برنامه دیگه به گروه دسترسی خواهند داشت.

درودی مجدد در ضمن این برنامه ها هم تست شود.
TeamSpeak
که تو اینترنت اسمش را امروز شنیدم و یا یک برنامه ای بود تیم تاک که واسه کامپیوتر بود و باید سرور بگیری ولی قسمت مدیریتش واقعا عالی بود برای طرف یوزر پس میدی و فرد با اون یوزر پسورد وارد گروه شخصی میشه و ترکیه ای ها ازش استفاده میکردند. یا یکی دیگه که همتون آشنایی دارین نرم افزار zello هستش که به صورت بیسیمی عمل میکنه این هم انصافا نرم افزار خوبی هستش ولی یک مشکلی که داره هر کسی همزمان نمیتونه صحبت کنه یعنی کسی که دکمه hold and talk را میزنه صحبت میکنه این هم به رعایت عزیزانمان بستگی داره تشکر. خدانگهدار.

هاااا اینا که نوشدی ینی چه؟؟
من سفات ندارم کنفرانس چیه؟؟
اما با بی ادعا و آقای صالحی موافقم اگه ظرفیتها اونقدر پایین باشه که مقرضانه همو از کال حذف کنن بهترین حرفهام بی فایدس چون در عمل به بن بست ختم میشه
به امید کنفرانسهای خوب و مفید

سلام. تا وقتی ظرفیتمان اینقدر کم باشه که اگه به مشکلی بر بخوریم به داد هم نرسسیم و بگیم به من چه و حتا حاذر به قبول انتقاد نباشیم باید از اینها بدترها هم انتظار هم داشت. هرچه باشیم اولش هیچ بودیم

نظر علی و آقای صالحی رو به شدت لایک میکنم.
منم بدم نمیاد تو کنفرانسهای محله با مدیریت حسابی باشم.
در ضمن، اسکایپهای نسخه پایینتر وقتی کنفرانس میگیرند به همون شکل قبلیه.
یعنی کسی که کنفرانس رو درست میکنه اگه خودش از کال بره همه قطع میشن
هیچکس هم نمیتونه کسی دیگه رو ENDCALL کنه.
پیشنهاد دیگم هم تقلید از کافه ستاره هست.

درود
اول سؤال اینه که کی بحث ظرفیت رو کرد اصلا؟
تو خود پست که ندیدم باشه.
ماجرا اینه که هر کاری بکنیم یه مشت آدم مریض کرم ریز سراپا . . . . میان و میخوان به هر نحوی شده کرمشون رو بریزن.
حالا چند راه داریم.
۱- بی خیالش بشیم و همین جوری با همین فرمون ادامه بدیم.
۲- کنفرانس رو بالاخره با یه روش قابل اجرا به اجرا در بیاریم و بی خیال کرم ریزها بشیم.
۳- روشی پیدا کنیم که فقط اونهایی که از قبل ثبت نام کردن بتونن وارد کنفرانس بشن و حالا یا همه یا لا اقل مدیر جلسه بدونن کیا شرکت دارن.
پیشنهاد hangout از طرف وحید بدک نیست.
خوبه بررسیش کنیم و ببینیم اگه ممکنه بی در و پیکر نباشه و همه الکی نتونن واردش بشن از همین استفاده کنیم.
خب البته اون وقت بازم ممکنه کسانی اندروید نداشته باشن و در این صورت بهترین و ارزونترین راه که همه بتونن بیان استفاده از همون Free conference call هست.

درود. من که تا به حال در این کنفرانس ها حضور نداشتم و در اسکایپ هم حضورِ فعالی ندارم.
فقط هر چند روز یه بار میرم مود می نویسم، مودی که تو حالم باشه.
ما بقیِ بُحوث هم تخصصیه و من بسیار هنگیدم.
اما خوشحال می شم کانالی ایجاد بشه که با هم محلیان ارتباطِ کلامی داشته باشم، این جوری میشه خیلی بهتر در موردِ هم دیگه قضاوت کنیم.
عذر می خوام که کامنتم نمی تونه کمکی بهتون کنه مدیر.
از قضا من اندروید هم ندارم فعلاً و ظاهراً قسمت هم نیست که داشته باشم.
فعلاً پس انداز برای آیندم مهم تره واسم تا این که بخوام پا به پایِ دیگران پیش برم.
اِی کاش سیمبینِ ما هم این قدر مظلوم واقع نمی شد و لا اقل اسکایپِش رو از کار نمی انداختن…
شاد باشید مدیر.

جناب درفشیان منظور از ظرفیت کلی بود نه هرچه در این پست هست. منظور این بود که واقعا همدیگر رو بخواهیم. مشکلات همو حل کنیم تا هروقت صحبتیتقاذایی هم از طرفهای مشکلگشا باشه را همه به دیده منت بپذیریم.

سلاااام
چون دیییر عضو شدم از کنفرانس و این چیزا هیچی نمیدونم . در کل پایه ام . هستم .و عذر می خوام در مورد سئوالاهایی که پرسیدین هیچ کمکی نمی تونم بکنم . ولی تو جروبحث های سیاسی و انتقادی هستم . تا اردیبهشت آندروید هم ندارم .
موفق و دائر کننده کنفرانسها باشید

سلام خدمت جناب درفشیان گرامی. با دومین راه که گفتید موافقم. یعنی کنفرانس ها رو ادامه بدیم و بیخیال کرمریزها بشیم. در مورد سوء استفاده و کرم ریختن و اینا همینطور که یه جای دیگه هم گفتم، به قول معروف با پا راه بریم کفش پاره میشه، با سر راه بریم کلاه. خخخ. یعنی اگه یکی باشه که نیتش خیر نباشه، و هر طور هم که باشه بخواد کرمشو بریزه، به هر حال از یه راهی وارد میشه. مهم هدف کنفرانسها هست که خب به نظرم با توجه به هدفمون کار خودمونو انجام بدیم. هرچی برا اینطور افراد کمتر ارزش و اهمیت قائل بشیم، منظورم کارشون هست. در اصل خودشون سبک و خسته و خودمونیترش خیت میشند خخخ. به هر حال اگه راهی باشه که هم اکثریت بتونند شرکت کنند، و هم تا حدی بشه راه سوء استفاده رو بست، موافقم. ولی نظرم اینه که انقدر به خودمون سخت نگیریم که از هدفمون فاصله بگیریم و به نوعی غافل بشیم.
موفق و سربلند باشید.

سلام
از اینکه تک تک جواب نمیدم عذرخواهی می کنم پیشاپیش از همه ولی همه ی دیدگاه های مرتبط رو خوندم و خواهم خوند.
تیم تاک سرور اختصاصی میخواد که نداریم. وگرنه خوبه.
تیم اسپیک فکر کنم مشکل دسترس پذیری داشته باشه.
اگه خواستید از حال و هوای بیستو چهار کنفرانس قبلی محله اطلاع پیدا کنید، یه جستجوی ساده توی محله شما رو روشن میکنه.
برنامه ی وان چت رو بررسی می کنم.
از جمع پوزش میخوام که این حقیقت تلخو یادآوری می کنم، ولی تجربه به من نشون داده یک عده ی حد اقلی هستند که حالا یا مشکلات روانی دارند، یا واقعا هیچ وقت حرفشون توی جمع شنیده نشده و کسی تحویلشون نگرفته. اینه که دست به تخریب کنفرانس ها می زنند.
اینه که متأسفانه باید کنفرانسی بتونیم تشکیل بدیم که یه عده ای بتونند مدیریت کنند.
هنگات را تست می کنم.
تقلید از کافه ستاره اگه توضیح داده بشه بهمون کمک میکنه که بدونیم دقیقا اونا دارند چه فرایندی رو دنبال می کنند.
بریم جلو بینیم به کجا می رسیم.

سلام مدیر.
حالا که کنفرانس داریم، تیمتاک نصب کن رو سرور محله و آدرسشو به همه بده. بهترین جا برای کنفرانس همون تیم تاکه. هر مدل امکانات و کنترل که فکرشو بکنی هم داره. برای همه سیستم عامل ها هم هست. برو به سایت
http://www.bearware.dk
اونجا هرچی بخوای برای راه اندازی و تنظیمات هست. ???
بازم تکرار میکنم: به نظرم teamtalk بهترین گزینه برای کنفرانسه، بدون مزاحم، و حتی با قابلیت ثبت نام. هرچی بگم از این برنامه کم گفتم خلاصه

سلام خدمت دوستای گرامی. آقا امیدوارم روزای خوبی داشته باشید و تنتون سالم باشه. آقا مجتبی؟ من در کنفرانسهای شما نبودم اما تعریف زیاد شنیدم. کاش بشه دوباره بر پا بشه و ما هم بتونیم شرکت کنیم و کلی استفاده کنیم. به امید خدا. آرزوی سلامتی برای همه ی دوستان.

TeamSpeakTeamSpeak Client یکی دیگر از نرم افزارهای برقراری یک ارتباط اینترنتی است که داشتن یک مکالمه صوتی با کیفیت بالا را برای شما تضمین خواهد نمود. توابعی که این نرم افزار برای برقراری ارتباط صوتی از آن ها استفاده می کند بسیار قدرتمند بوده و استریم های صوتی شما را در کیفیت بالایی انتقال می دهند. TeamSpeak را می توان به عنوان یک نرم افزار کامل، حرفه ای و بسیار کاربردی برای کسانی که می خواهند به صورت دو نفره و یا حالت گروهی در بازی های اینترنتی شرکت کنند و یا کنفرانس های کاری و مشورتی برقرار کنند، نام برد. این نرم افزار دارای ویژگی های بسیار قابل توجهی است که باعث می شود شما در هنگام استفاده از نرم افزار و گفتگو با هم تیمی هایتان لذت یک گفتگوی دوستانه را تجربه کنید. گستره پشتیبانی این نرم افزار از ویندوزها باعث شده است که بسیاری از کاربران بتوانند از این نرم افزار استفاده کنند .

قابلیت های نرم افزار TeamSpeak :دفترچه مخاطبین برای دسترسی سریع تر و بهتر به دوستان و کاربران
ایجاد یک لیست از وب سرورهای مختلف
ساخت کانال های زیرشاخه ی گفتگو برای هر اتاق
نظارت داشتن و کنترل کامل سرور از طریق مرورگر وب
سازگار با فایروال ها و روترها
قابلیت پاسخگویی در شرایط سخت و هنگام شلوغی سرور
دارای قابلیت Whisper برای گفتگو بصورت خصوصی و محرمانه در اتاق های جداگانه
تنظیم رمز عبور برای دستیابی به سرور و یا اتاق های گفتگو
امکان تنظیم کلید های میانبر برای دسترسی به اتاق های گفتگو
پشتیبانی از سخت افزار Microsoft Gamevoice (TM)
مدیریت سرور در شبکه
حداقل استفاده از CPU و RAM
و …

از میان اپلیکیشن های مختلف پیام رسان ، ۹ اپلیکیشن را انتخاب کردیم که امکاناتی چون SMS ، Chat، email، مکالمه صوتی و تصویری، گروهی و برخوردارند. برخی از این اپلیکیشن ها این امکانات را به صورت رایگان در اختیار کاربرانشان می گذارند. برخی دیگر هم بعضی از سرویس ها را به صورت رایگان و برای برخی سرویس های خاص خود هزینه دریافت می کنند. در برخی از این اپلیکیشن ها هم تعدادی از امکاناتی که در سایر اپلیکیشن های پیام رسان وجود دارند به منظور حفاظت حریم شخصی، حذف شده اند. به هر حال اگر به دنبال یک پیام رسان مفید با امکانات کاربری متنوع می گردید می توانید از لیستی که در پیش روی شما قرار گرفته استفاده کنید.

۱ appear

آدرس سایت: http://www.appear.in

این سرویس مبتنی بر وب است و رابط کاربری بسیار ساده ای دارد. برای شروع کار ابتدا به آدرس این سایت یعنی appear.in بروید. سپس نامی برای اتاق مکالمه خود انتخاب کرده و آن را وارد کنید و روی دکمه «Create!» کلیک کنید. در نهایت سایت، لینکی برای دسترسی به اتاق برای شما ایجاد خواهد کرد. حالا لینکی که در اختیار شما قرار گرفته شده را برای افرادی که قرار است با آنها به گفت وگو بپردازید ارسال کنید. فرد دعوت شده ای که روی لینک کلیک کند در اتاق نمایان می شود. به هیچ نرم افزار یا افزونه ای جهت راه اندازی این سرویس نیاز نیست، تنها ابزاری که برای شروع به کار نیاز دارید همان لینک است که سایت در اختیار شما می گذارد. به دلایل امنیتی Appear.in از روش P۲P برای تبادل داده ها استفاده می کند. یعنی ویدئو درحال استریم بین افراد حاضر در مکالمه به اشتراک گذاشته می شود و هیچ داده ای روی سرویس دهنده خاصی ذخیره نمی شود.

۲ vLine

آدرس سایت: http://www.vline.com

vLine درست مانند Appear.in کار می کند. در واقع چت تصویری vLine یک کپی برابر اصل از Apear.in است. vLine رایگان است و دارای قابلیت هایی مانند: Always on و پشتیبانی از چت همزمان چند نفره است و تحت وب اجرا می شود.

۳ Slack

آدرس سایت: http://www.slack.com

Slack یک راهکار کامل برای ارتباط های تیمی است که دارای همه امکانات پایه است و علاوه بر آنها از امکانات متنوعی مانند: چت گروهی به همراه عکس و ویدئو، همسان سازی بین دستگاه های مختلف، امکان یکپارچه شدن با سرویس های ابری، مجهز به سیستم اطلاع رسانی، دسترسی به تاریخچه گفت وگو ها، امکان جست وجو از میان گفت وگو ها و مدیریت فایل است. همه این سرویس ها بدون محدودیت زمانی و تعداد کاربران به صورت رایگان ارائه می شوند.

۴ Hipchat

آدرس سایت: http://www.hipchat.com

Hipchat به عنوان جایگزین، هیچ چیز از Hangouts و Slack کم ندارد؛ علاوه بر امکانات پایه، داری امکاناتی مثل مکالمه و اشتراک گذاری فایل، سیستم رمزگذاری پیشرفته ۲۵۶ بیتی SSL، دسترسی به بیش از ۱۵۰ شکلک و فراهم کردن محیط امن برای کاربران میهمان و… است. HipChat برای سیستم عامل های مک، ویندوز، لینوکس، اندروید و آی او اس عرضه می شود. استفاده از Hipchat برای یک تیم پنج نفره به صورت رایگان است ولی در صورت افزایش تعداد اعضای تیم، برای هر نفر ۲ دلار ماهانه باید پرداخت کنید.

۵ Hall

آدرس اینترنتی: http://www.hall.com

Hall در شرکت هایی همچون آمازون و JC Penney برای انجام چت گروهی و خصوصی، همگام سازی بین دستگاه های مختلف، رمز گذاری داده ها به سمت سرویس ابری Hall و همین طور رمز گذاری داده ها از سمت سرویس ابری، سرویس یکپارچه ذخیره سازی ابری، مرکز اعلامیه ها و.. مورد استفاده قرار می گیرد. این سرویس برای استفاده ها شخصی رایگان است درحالی که برای مصارف تجاری باید برای هر کاربر ۸ دلار ماهانه پرداخت شود.

۶ Telegram

آدرس سایت: http://www.telegram.org

اگر امنیت داده های منتقل شده در سرویس های پیام رسان برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است پس بهتر است از این سرویس استفاده کنید.

Telegram یکی از معدود پیام رسان های موجود در بازار است که به امنیت داده ها توجه ویژه ای دارد. این سرویس برای محافظت از داده های کاربرانش متکی بر یک پروتکل سفارشی شده امن، بهینه و باز است. Telegram از دو لایه ایمن رمزگذاری ۲۵۶ bit symmetric AES، RSA ۲۰۴۸ و تبادل کلید امن Deffie Hellman استفاده می کند. همچنین تولیدکننده های این اپلیکیشن برای هر فردی که بتواند پیام هایی را که از طریق این نرم افزار تبادل می شوند رمز گشایی کند ۲۰۰۰۰۰ دلار جایزه در نظر گرفته است. این اپلیکیشن مناسب اشخاصی است که همیشه نگران ربوده شدن اطلاعات شان هستند. Telegram از چت گروهی تصویری و فضای ذخیره سازی ابری یکپارچه پشتیبانی نمی کند، اما از میان قابلیت های کاربردی این اپلیکیشن می توان به چت گروهی و خصوصی اشاره کرد. پلت فرم باز این پیام رسان به توسعه دهندگان مشاغل اجازه می دهد تا چت های گروهی شان را ایمن کنند. این اپلیکیشن تنها برای کاربران اندروید و ios در دسترس است.

۷ Voxeet

آدرس سایت: http://www.voxeet.com

داشتن کیفیت فوق العاده صدا یکی از قابلیت های اصلی سرویس Voxeet است. این سرویس ادعا دارد که کیفیت صدای تماس گروهی اش، بسیار طبیعی است و هنگام تماس گروهی احساس می کنید که همه در یک اتاق هستند. در Voxeet هنگامی که شخصی در تماس گروهی شروع به صحبت کردن می کند آیکونی کنار او به نمایش گذاشته می شود که این آیکن برای افراد دیگر مشخص می کند که چه کسی در حال صحبت است. Voxeet برای سیستم عامل های ویندوز، مک، iOS و اندروید ارائه می شود و تمرکز اصلی آن روی تماس گروهی است. این سرویس دارای قابلیت های گوناگونی مانند: One Click Conferences، Virtual Conference room، مدیریت مخاطب ها و.. است. برای داشتن تجربه بهتر، پیشنهاد می کنیم که به هنگام استفاده از Voxeet از هدفون استفاده کنید. نسخه رایگان Voxeet از تماس گروهی HD و ۸ شرکت کننده پشتیبانی می کند.

۸ Line

آدرس سایت: http://www.line.me

این پیام رسان نام آشنا محصول کشور ژاپن است. این اپلیکیشن پیام رسان تا به حال روی دستگاه های بی شماری نصب شده است. لاین برای سیستم عامل های اندروید، آی او اس، بلک بری، سیستم عامل آشا نوکیا، ویندوز فون و فایرفاکس عرضه شده و دارای امکاناتی مانند: پشتیبانی از چت همزمان تصویری، صوتی و نوشتاری، اشتراک گذاری عکس و ویدئو، پیام صوتی، امکان افزودن فید ها، تایم لاین یوزها (چیزی شبیه به تایم لاین فیس بوک) و قابلیت ۱۰ ثانیه ویدئو است.

۹ Meetings

آدرس سایت: Meetings.io

Meetings یک سرویس آنلاین دیگر برای انجام چت به صورت گروهی است. این سرویس امکان چت ویدئویی همزمان بین پنج فرد را به کاربران می دهد.

Meetings.io برای ویدئو کنفرانس های آنلاین چند بخشی ایده آل است. یعنی شما می توانید یک کنفرانس را از قبل با ثبت یک عنوان، تنظیم تاریخ، ساعت و مدت جلسه برنامه ریزی کنید. دوستانتان را به شرکت در کنفرانس آنلاین ویدئویی دعوت کنید. افراد دعوت شده می توانند هر زمان که خواستند به کنفرانس بپیوندند یا آن را ترک کنند بدون آنکه این رفت و آمد ها تاثیری روی کنفرانس بگذارند. دقیقا مانند برگزاری یک کنفرانس در یک فضای فیزیکی. اتاق جلسه یک URL خاص دارد و می توانید اتاق کنفرانس تان را به طور عمومی یا خصوصی تنظیم کنید. همچنین می توانید یک دفترچه یادداشت را بین شرکت کنندگان به اشتراک بگذارید تا وقایع یا هر نوشته دیگری در آن ثبت شود.

Microsoft Lync Server 2013 یکی از اساسی ترین نیازهای اکثر سازمان ها امروز تشکیل جلسات و کنفرانس های دو یا چند نفره می باشد. لینک با در نظر گرفتن این موضوع به بهترین نحو ممکن این نیاز را برآورده است. برگزاری کنفرانس به صورت صوتی و یا تصویری به همراه امکاناتی که Lync همزمان با کنفرانس ارائه می دهد آن را به یک راهکار کامل و بی رقیب در این زمینه تبدیل کرده است. افراد حاضر در کنفرانس می توانند در یک لابی منتظر باشند و توسط مدیر کنفرانس به داخل کنفرانس وارد شوند. همچنین مدیر کنفرانس می تواند افرادی را که لازم به حضور در کنفرانس نیستند را از کنفرانس بیرون کند یا افراد مورد نیاز را به کنفرانس دعوت کند، مایکروسافت در ادامه روند ارائه نرم افزار Communication Server برنامه Lync Server را تولید و روانه بازار کرده است که علاوه بر تمامی قابلیت های کاربردی و مفید نرم افزارهای موجود در این زمینه بسیاری از امکانات و ویژگی های جدید را در خود گنجانده است. در حقیقت نرم افزار Lync 2013 یک نرم افزار یکپارچه سازی ارتباطات در سطح Enterprise است که قابلیت فراهم کردن ارتباط ساده، ارزان و با کیفیت هزاران نفر در سراسر جهان و بر روی دستگاه های مختلف از PC گرفته تا Tablet ها و گوشی های هوشمند را داراست .

قابلیت های نرم افزار Microsoft Lync Server :
امکان برگزاری جلسات صوتی و تصویری به همراه قابلیت ارائه مطالب و اشتراک فایل ها
پشتیبانی کامل از ویندوز 8
امکان دسترسی کاربران و طرف های یک ملاقات در فضای وب ( که از این طریق امکان حضور کاربران سیستم عامل مک و گوشی های هوشمند غیر مایکروسافتی فراهم می شود )
ترکیب شده با نرم افزارهای آفیس همچون Outlook , SharePoint , OneNote و …
امکان استفاده ترکیبی به همراه Skype
دارا بودن امکانات فوق العاده پیشرفته پیام رسانی فوری ( Instant Messaging ، VoIP ، برنامه ریزی و اجرای کنفرانس های ویدیویی
قابلیت پشتیبانی از Contact های اوت لوک و مایکروسافت اکسچنج
امکان بدست آوردن تماس ها ( Contacts ) از طریق یک دایرکتوری محلی مانند Exchange Server
امکان نمایش کار افراد مختلف بر روی یک سند
برقراری بالاترین سطح امنیت برای ارتباطات برقرار شده
استفاده از پروتکل SIP برای ارتباط کلاینت ها
استفاده از روش های رمزگذاری TLS و SRTP و …
قابلیت اشتراک گذاری ساده و ایمن فایل ها
فراهم کردن امکان کارگروهی بر روی یک فایل و یا یک PowerPoint Presentation
قابلیت رای گیری
امکان اشتراک گذاری صفحه دسکتاپ
امکان اشتراک گذاری برنامه های کاربردی
و …

توضیحات : این نسخه به کرک یا سریال احتیاجی نداره.

فایل iso رو با استفاده از نرم افزار ساخت درایو مجازی Mount و نصب کنید.

درود مجدد مجتبی. مجتبی. میگم: نمیشه دست به دامن استاد صفا بشیم و بهش بگیم یه برنامه ی رابط واس فِری کنفرانس واسه مون بسازه آیا؟
اگه بشه که یه برنامه بسازیم مث google OCR خعیییلیی هم خوب میشه. حالا بگو میشه یا نه؟
اگه آره پستشو بزن تا پول بذاریم رو هم و درستش کنیم. ایجوری خیال همه هم راحت میشه.
نظر مثبتت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید