سلام بچه ها !امیدوارم که حالتون خوب خوب باشه.
چه میکنید با گرما ؟ اینجا که هوام ملت رو مسخره کرده 2 روز هوا خنک میشه تا میاییم ذوق کنیم که آخ جون هوا خنک شد اذ فرداش آتیش میباره خخخخخخ. خلاصه ماجرایی شده برا خودش,
ولش بریم سر بحث خودمون, بچه ها من پا کردم تو کفش یکی, میدونم برام گشاده خخخ, ازش اجازه نگرفتم, حالا با این کفش گشاد یواش یواش میرم جلو یا کله پا میشم خودم یا صاحب کفشا میاد کله پام میکنه خخخ, در هر صورت شما هوامو داشته باشین خخخ,
حتما فهمیدین پا تو کفش کی کردم! ههه, البته شاید بهتر بود عنوانشو میذاشتم اون دراوردی, خخخ. چون من از دوستم یادش گرفتم درستش کردم دیدم چیز جالبی میشه گفتم بیام با شمام به اشتراکش بزارم شاید همگی رستگار شدیم خخخ.
***
با اجازه جناب بی ادعا خخخ!؟
***
مواد لازم برای 3 نفر,
نصف سینه مرغ,
1 عدد فلفل دلمه ای,
2 عدد گوجه فرنگی,
1 عدد پیاز,
2تا سیب زمینی,
200 گرم قارچ که حدودا 9 تا میشه,
نمک, فلفل, ادویه به میزان دلخواه,
***
این از مواد لازم میریم سر پخت و پز.
مقداری روغن داخل ماهی تابه ریخته پیازای خورد شده رو بهش اضافه میکنیم نمیزاریم کامل سرخ شِه بعد گوشت مرغ رو که از قبل به تیکه هایی اندازه حبه قند خورد کرده بودیم به پیاز اضافه میکنیم, ی کم که گذشت و مرغ حالت سفت به خودش گرفت و پیازامونم بیشتر سرخ شد فلفل دلمه رو که نگینی خورد کرده بودیم به مواد اضافه میکنیم,من خودم طعم فلفل دلمه رو زیاد نمیپسندم ولی امتحان که کردم تو این غذا خوب از کار در اومد, پیشنهاد میکنم شمام یه دونه کامل استفاده کنید,
ی تفت کوچولو که به فلفلا دادیم نوبت گوجه ها میرسه, دوست دارید میتونید خیلی ریز خوردشون کنید اگرم نه رنده کنیدشون , گوجه ها رو که ریختید رو مواد همشون بزنید بعد سرشو ببندید تا مواد با آب گوجه پخته بشه.
در این فاصله قارچمون رو خورد میکنیم بهتره که تیکه هاش درشت باشه,
2 تا سیب زمینی رم خورد میکنیم از تیکه های مرغ کوچکتر سیبا رو سرخ میکنیم نگه میداریم برا آخر کار.
***
نکته,
بچه ها وقتی سیب زمینی خورد شده رو شستید نمک روش نریزید چون سیب زمینی آب میندازه و وقتی میریزیدش تو روغن داغ, روغن میپاشه تو صورتتون, میتونید نمک رو بعد از اینکه سیب زمینی رو ریختید تو روغن اضافه کنید.
***
خوب بریم سر غذا, فکر کنم نصف آب مواد تبخیر شده, الان وقت اضافه کردن قارچه, قارچ رو که اضافه کردیم سرشو میبندیم که کل آبش بخار شِه در ضمن باید مواظبش باشید که ته نگیره, نمک, فلفل و ادویه رم در طول کار میتونید اضافه کنید,مواد که به جِلِز وِلِز افتاد معلوم میشه آبش تموم شده اینجاست که زیرشو خاموش کرده و سیب زمینی سرخ کرده ها رو بهش اضافه میکنیم…
غذای ما آماده است, شما میتونید بر اساس ذائقه و تعداد نفراتتون میزان مواد رو تغییر بدین.
بچه ها! غذا رو به صورت ساندویچ همراه با سس سفید یا قرمز یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید میتونید بخورید. نوش جان, گوشت بشه به تنتون خخخ.
***
کفشای من خیلی گشاد بود, خخخ. میدونم خوب توضیح ندادم ولی شماها آشپزای قابلی هستید مطمئنم اصل مطلبو گرفتید امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
من فرار کنم تا بی ادعا نیومده کفشاشو از پام در بیاره و کله پام کنه خخخ.
بای بای
۳۱ دیدگاه دربارهٔ «من درآوردی. پا کردم تو کفش یکی خخخ!»
کمبود آدم بود که پا تو کفش این کردی؟ زرند عصری بارون بود آخ جون! فردا هم به مدت نامعلومی میرم کوه پایه که بازم آخ جون
سلام همشهری خخ,
قسمت اول کامنتتو بی ادعا خودش میاد جواب میده خخخ, اینجام ۵شنبه بارون بارید اونم چه بارونی! کوهپایه آخ جون, منم دلم خواست. خوش بگذره بهت. اگه شد اونجا این من درآوردی رو درست کن ,
لطف کردی که سر زدی
درود. نه بابا اختیار داری. پا تو کفش چیه؟ من دارم از هم محلیام یاد میگیرم.
من خودمم قبلنا از دلمه خوشم نمیومد. ولی وقتی یه بار خوردم, دیگه دیوونش شدم.
مرسی از من دراوردی. منتظر بعدیهاش هم هستیم.
سلام, مرسی ازینکه کفشاتو از پام در نیاوردی خخخ, البته من به پای شما نمیرسم ولی سعی میکنم دست و پا شکسته توضیح بدم. شاد باشی بی ادعای محله
سلام و درود بر خورشید بانو
امیدوارم که در صحت و سلامت باشید
خب کلاً که این غذای خوشمزه نوش جونتون ولی روغنش کمی زیاد هست و منم برام مضر هستش بجای من نوش جون کرده و لذت خوردن چنین غذایی رو ببرید
شبتون خوش و ایام به کام و خدا نگهدار
سلام آقای عبدالله پور گرامی,
غذاش روغن آنچنان زیادی نداره اگر همینقدرم براتون زیاده خوب میتونید کمترش کنید, روشهای آشپزی زیاده به طرق دیگه ام میشه درستش کرد,
در هر صورت خوشحال شدم از حضور گرمتون, پایدار باشید و سلامت
درود بر شما باید خوشمزه باشه حتما امتحانش می کنم
سلام بر معلم محله, آره حتما امتحانش کنید منم فکر نمیکردم اینقد خوب از کار در بیاد, مهرتان افزون
سلام بر آفتاب محله.
آفتاب مهتاب چه رنگه؟
من که نفهمیدم چی شد ولی اگه تونستی برام درست کن آدرس میدم پست کن بیاد
سلام بر طناز محله خخخ, سرخ و سفید, ۲ رنگه خخخ, تنبل بازی در نیار یه بار دیگه از اول پستو بخون سر در میاری, نکنه آشپزی بلد نیستی هااا!؟ زشته واقعا پاشو یه حرکتی بزن تو آشپز قابلی میشی, من مییییدوووونم خخخ, شاد باشی تا همیشه
درود
مرسی که پا توی کفش علی که ادعا میکنه که بیادعا هست کردی و ممنون از دستور غذای من درآوردی خیلی عالی به نظر میرسه. فقط کاش یکی از شما آشپزا میاومدید و اصول اولیه آشپزی رو برای ما که کلا هیچوقت ماهیتابه به دست نشدیم توضیح میدادید. مثلا از کجا بفهمیم که مرغ یا سیبزمینی یا پیاز یا هرچی دیگه به اندازه کافی سرخ شده؟ شاید این کار قبلا انجام شده باشه، باید بگردم. نابیناها کلا از ترفندای جالبی استفاده میکنم. مثلا توی یه مطلب انگلیسی یه بار خوندم که برای این که متوجه بشن که کیکی که توی فر گذاشتن پخته یا نه یه خلالدندون توش فرو میکنن. اگه کیک رو در اوردن و وقتی خلالدندون رو بیرون کشیدن تمیز بود و خمیر مایه بهش نچسبیده بود میفهمن که کاملا پخته.
بازم مرسی. شاد باشی دوست عزیز.
سلام, اصولا ما از روی تجربه و بو و صدای غذا متوجه مراحل پختش میشیم یا از روی مزه ش یا از روی وزنش, اینا کلا با تکرار و تمرین دست آدم میاد. مثلا سیب زمینی وقتی که خشک شد وبه حالت چیپس در اومد میفهمیم که سرخ شده وقتی با قاشق همش میزنیم متوجه خشکیش میشیم, یا پیاز که از بوش پی به سرخ شدنش میبریم, غذایی ام که بخوایم ببینیم که جا افتاده مزه ش رو میچشیم, ترفندا زیاده که تو این کامنت نمیشه گفت شایدم قبلا گفته شده, نمیدونم. امیدوارم بتونید این غذا رو درستش کنید زیاد سخت نیست. خوشحال شدم از حضورتون
خوبه خوبه خوش مزست خخخ خخخ
آره آره خیلی خوشمزه است اگه آشپزی بلد باشی میتونی درستش کنی یا بگین مامانتون واستون درست کنه نوش جان کنید خخخ, مرسی از لطفتون, شاد باشید
سلام خورشید خانم. میمیرم واسه قارچ و فلفل دلمه و از این مزه خوش مزه ها! خورشید خانم عالی توضیح دادی مختصر و مفید فردا ظهر از این ها درست می کنم آخ جون! راستی شناسنامه ها رو معمولا نمی خونم امروز به شناسنامهت ناخنک زدم ایول هنر دوست داری بیا بغلدست خودم با هم گل کریستال درست کنیم عاشق اینم که۱کسی علاقهش شبیه خودم باشه۲نفری بشینیم سر پردازش به علاقه های مشترکمون خخخ! من برم۱عالمه خونه مونده نرفتم آب زرشک ازشون بخوام تو اولیش بودی.
دلم تنگ شده بود خورشید خانم غیبتت طول کشید بیشتر ببینیمت!
موفق باشی!
سلام پریسا جان, خودت مطلبو خوب گرفتی وگرنه هنوز جای توضیح داشت, پس چرا کامبیز سر در نیاورد خخخ, آشپزی رو خیلی دوست دارم همینطور هنر رو, خوشحال میشم ازت چیز یاد بگیرم خانمی, مطلب ندارم پست بزنم به این دلیل غیبتم طولانی میشه, لطف کردی به خونه کوچولوی من سر زدی , همیشه دلت شاد باشه
درضمن من آب زرشک ندارم , آب هویچ میخوای در خدمتم به جای ی بطری ۲ تا خخخ
سلام اینکه شد مخلوط پز که من تو داستانم آوردم
ولی جدی باید خوش مزه باشه حالا ببینیم چطوریاست
مرسی از پست خوش مزتون
شاد و موفق باشید
سلام یعنی تقلب کردم خخخ, من که گفتم از یکی دیگه یادش گرفتم خخخ شاید اون از شما یادش گرفته باشه خخخ, ولی خوب از کار در میاد امتحانش کنید ضرر نمیکنید, شاد باشید و سلامت
سلام سلام.
آخ جون کفشش گشاده. پس من ظرف غذا رو بر می دارم و تا بیاد دنبالم کنه الفراااااااار.
مرسی از بابت پستت.
شاد باشی.
سلام بر شاعر خوش ذوق محله, ببین میگما وقتی غذا رو پختم کفشامو در آوردم ۲تا پا دارم ۲تای دیگه ام قرض میکنم دنبالت میدوم غذامو پس میگیرم, چی فکر کردی هااا خخخ, امتحانش کن خوشت میاد, شاد باشی
سلام موفق باشی من الان باهات آشنا شدم البته از طریق شناسنامه گوشکنی
ههه چه پست با مزه ای یه دفه تعجب کردم دیدم آشپزیه
سلام ثنا جون, منم خوشحال شدم از آشنایی با تو , سعی کن بیشتر باشی تو محله دوست خوبم, مرسی از لطفت دوست جون خخخ
سلام خیلی چیز خوبی باید باشه البته پیاز پخته دوست ندارم ولی امشب میدرستمش????????
سلام, منم با شک درستش کردم ولی وقتی دیدم مزش خوبه به اشتراکش گذاشتم میتونی پیازشو کمتر کنی چون فلفل جای پیاز بوی بد مرغ رو میگیره, کاش خوب از کار در بیاد برا شمام.
مرسی از حضورت
سلام به خورشید خانم عصرتون بخیر. ببخشید شما در قسمت در باره من نگفتید که اهل کدوم استان هستید؟ اگر براتون مشکلی نداره بگید اهل کجا هستید. آیا در باره مدالهایی که در مسابقات کسب کردید اسمتون را خورشید خانم سرچ کنیم پیدا میکنه یا نه موفق باشید
سلام به آقای ضیاییفر گرامی, تو کامنتای اولین پستم بچه ها پرسیدن و من گفتم که کرمانی ام, حالا شما ی سرچ بکنید ببینید نتیجه ای حاصل میشه خخخ,
مرسی از لطفی که به من دارید, شاد باشید تا همیشه
سلام به شما خورشید خانم بسیار ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربتون با ما
من خیلی مشتاق هستم به شروع آشپزی ولی دوست دارم اول قلق هاش رو یاد بگیرم و بعد عملیاتی بشم
پس فعلا میرم تو دسته مصرف کننده ها
سلام فکر کنم خیلی وقته جزو مصرف کننده هایین. وقتشه عملیاتی بشین خخخ. جدا از شوخی از ی جایی شروع کنید. آشپزی رم ب هنراتون اضافه کنید. مرسی از حضورتون
سلااام بر خورشید خانمی تابان که هرچی گرما می کشیم از دست همین سرکار خانم هستش …. خب یه خورده برو اون طرف ترررر جانم گرمه گرررم خییییلی ……
سرکار خانم کدبانو خانم خورشید خانم آفرین بر شما ولی دیگه پا نکنی تو کفش یکی ها بذار آقایون به وظایفشون برسند خب جانم ما خانم ها اصلا نباید غذا پختن بدونیم شکلک خب اگه گرسنه شدیم از اطلاعات درون گروهی خودمون که به بقیه هم نمی گیم استفاده می کنیم و خودمون دقیقا خودمون یعنی فقط خودمون رو سیر می نماییم خخخخخ شکلک مرررسی از آموزشت ولی من امتحان نمی کنم خخخخخخخخ باید یه پست طرز تهیه نون و پنیر بذارم محله فقدانش حس میشه خخخخخ
سلاااام بانو جون خودم. عه. عه. قرار نشد بدجنس بازی در بیاری. من ب این مهربونی. گرمامم لذت بخشه خخخ. وظایف آقایون که سر جاشه خواستم بگم مام بلدیییییییم خخخ. میگم ب خودت زحمت نده بالاخره یکی پست نون پنیر میزنه. خسته میشی ااااا خخخ.
میسی خانمی