خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
من دراوردی: ساندویچ ماهی.

درود دوستان. خوبید یا نع. خوشید یا نع. به هر حال امیدوارم تا همیشه ی همیشه و تا ابد دنیا و زندگی به کام همه تون شیرین باااشه.
امروز با یه پست از نوع من دراوردی و خوردنی در خدمتتونم.
ساندویچ ماهی.
لازم به ذکره که من نمیدونم یه همچین خوردنی وجود داره یا نه. و واس همین خودم اسمشو ساندویچ ماهی گذاشتم.

مواد مورد نیاز.

نیم کیلو ماهی بدون استخوان, ربع کیلو قارچ, ربع کیلو فلفل دلمه, نان فرانسوی, یک عدد پیاز بزرگ, یک عدد سیر بسیار کوچک, نمک, خیارشور و آرد به مقدار لازم.

قدم اول

قارچها و فلفل دلمه و سیر رو بعد از شستن خوب خورد میکنیم.

قدم دوم.

پیازداغ رو آماده میکنیم و نصبشو جدا میکنیم و قارچا و فلفل دلمه رو به همراه سیر خورد شده میریزیم توش.
بعدش میذاریمش رو اجاق و زیر شعله هم کم میکنیم تا خوب سرخ بشه.
خو حالا سرشو هم میذاریم تا خوب اساسی بپزه.
یه ربع تا 20 دقیقه این حالت باید ادامه داشته باشه.

قدم سوم.

حالا در حالی که اونجا نصب غذا داره پخته میشه, اینجا هم ماهی رو آرد میزنیم و تو اون نصب پیازداغ سرخش میکنیم.

قدم چهارم.

تا اون نصب غذا پخته میشه, ما هم ماهی رو باید سرخ کرده باشیم و بعدش خوب خورد خوردش کنیم.

قدم پنجم

ماهی سرخ شده ای که تو قدم قبلی خورد کرده بودیمو میریزیم تو اون نصب غذا. یعنی با فلفل دلمه و قارچ و سیر خورد شده مخلوطش میکنیم.
البته با توجه به ذائقه مون هم میتونیم نمک هم بهش اضافه کنیم.
بعدش مخلوطو میذاریم رو اجاق, سرشو میذاریم, و  زیر شعله هم کم میکنیم.
تا نیم ساعت این حالت باید ادامه داشته باشه.

قدم ششم.

بعد از نیم ساعت در ظرف رو به مدت 5 دقیقه نیمه باز بذارید تا عمل تبخیر صورت بگیره و اگه آبی تو مخلوط مونده تبخیر بشه.

قدم هفتم و آخر.

غذا رو در بیارید, تو بشقاب بریزید و بذارید یه کمی سرد بشه.
بعدش ساندویچ درست کنید و بخورید.
توجه داشته باشید که گوجه نمیشه تو نون بذارید و یه وقت این کارو از روی کنجکاوی نکنید خَخ.

و اما حرف آخر.

شما این غذا رو درست کردید یا جایی خوردید آیا؟
اسم دیگه ای داره آیا؟
روش پخت دیگه ای داره آیا؟
تجربه ای در مورد من دراوردی یا من دراوردنی دارید آیا؟
و اینکه, من دراوردی های قبلی منو امتحان کردید آیا؟
خبرهای خوبی در راهست. همچنان منتظر کشفیات بعدیه من باشید.
بخورید و لذت ببرید.
دست حق یارتون, خدا نگه دارتون.

۱۸ دیدگاه دربارهٔ «من دراوردی: ساندویچ ماهی.»

سلام علی. کارت درسته. با خیارشور فراوون بزن حال کن. در مورد مشابه، انگلیسیا یه ساندویچی دارن که خودشون بهش میگن: Tuna sandwich این ساندویچ تو آمریکا و استرالیام طرفدار داره. مادۀ غذایی اصلی این ساندویچم انواع گوشت ماهی هستش. هی کلک، نکنه از دوست دختر آمریکاییت یاد گرفتی رو نمی کنی! هاهاهاها.

درود دکتر. تو لطف داری. من مشابهه داخلیشو نمیدونم, دیگه چه برسه به مشابهه خارجیش.
چه جالب. میگم خو بیا بگو بینیم چه جوری درستش میکنند.
آره از اون دوست دخترم یاد گرفتم. به تو هم سلام رسوند. گفت اول با تو دوست بوده خَخ.

سلام بر جناب بی ادعای کد آقای محله
خب من که واقعیتش من درآوردیهای شما رو امتحان ننموده ام این رو هم دیگه مسلما امتحان نمی نمایم چراکه ماهی دوست ندارم ولی عجب سر آشپز قدم به قدم و جالب هستید شما ها باریک الله و کلا از هر انگشتتون هنری میریزد که براتون آرزوی شادمانی دارم و موفق باشید و راستی مواظب باشید زیاد چاق نشید رژیم غزایی رو حتمی رعایت نمایید

سلام علی جون.
من که کلا ماهی خیلی دوست دارم و حتما باید امتحانش کنم. مرسی از من دراوردی خوشمزت.
من اینو یه بار با تخم مرغ و گوجه فرنگی هم خورده بودم که همچین بدک نبود. اما چون از تخم مرغ زیاد خوشم نمیاد بدون اون حتما تست می کنم.
امیدوارم همیشه در حد انفجار شااااد باشی.

سلام. آقا من الان گشنمه حسش نیست بلند شم از این ها درست کنم تو درست کردی۱خورده هم به من بده دیگه! چه خسیس! این رو دیر خوندم هم موادش الان نیست هم گشنمه و زمانش نیست فعلا برم همون کتلتم رو درست کنم تا بعد خدمت این هم برسم. ولی ببین۱دونه از اون ساندویچ هات رو بده میرم واست تبلیغ می کنم بعدش این پختنیِ به نامت ثبت میشه.
همیشه شاد باشی!

درود, من کلا از ماهی بدم میاد, فقط تن ماهی میخورم اونم بعضی وقتها, هرچیزی باشه غیر از ماهی, موفق باشی. فقط بگم ساده ترین ساندویچ اینه که پنیر محلی را با کلخونگ مخلوت کنی بریزی تو نون ساندویچ اونوقته که میفهمی چی خوردی خخخخ.

پاسخ دادن به بی ادعا لغو پاسخ