خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
هوم هوم هوم,آموزش, آموزش دلمه ی برگ مو

شلالالاااامی,که,خوبید دوستای گوشکنی,من که عااااالی عالیم,امیدوارم شما هم حالتون فوق العاده باشه که,
هوم هوم هوم,از اونجایی که من تو پست قبلی که نمیدونم کی بود,فقط میدونم که خیلی وقته که میگذره خخخخ,کلا تاریخش از دستم در رفته, بهتون قول دادم که طرز تهیه دلمه رو واستون میذارم,اومدم که بگم و برم خخخخ,خلاصه کلی شرمنده و از این حرفا که دییییر شد یعنی دییییـیییییـیییییـییییر خخخخخ

هوم هوم هوم,لیلیلیلیلیلیلی,لی,لی,لی,لی,لی,لی,لی,لی,پیش به سوی آموزش

خب مواد لازم واسه 4 یا 5 نفر,

دلمه برگه مو 250 گرم,لپه یک پیمانه,برنج یک و نیم پیمانه,گوشت قرمز چرخ شده به میزان دلخوامیذاریده,یعنی کلا اگه گوشت خار هستید یا نیستید به هر اندازه که دلتون میخواد که,شوید 150 گرم,رب انار 2 قاشق غذا خوری,آب به میزان لازم,که بعد تو توضیحات و طرز تهیه ش میگم چطور اضافه کنید,روغن یک سوم پیمانه,پیاز,ادویه و نمک و فلفل به میزان لازم…….

////

طرز تهیه

خب خب شما اول میایید روغن رو داخل قابلمه میریزید,بعد پیازایی که از قبل نگینی خورد کردید یا کلا رنده زدید رو به روغنی که سرخ شده اضافه میکنید,بعد بلافاصله گوشت رو داخل پیاز میریزید,چرا گفتم بلافاصله چون گوشت رو که با پیاز سرخ نشده اضافه میکنید کلا بوی بد گوشت رو میگیره و باعث میشه که گوشت شما طعم نانازی به خودش بگیره,خلاصه هم میزنید و صبر میکنید که پیاز و گوشت با هم دیگه سرخ بشن,یعنی که کلا جیزان جیزانشون بشه که,خخخخ,بعد میایید ادویه هاتون رو اضافه میکنید,خوب هم میزنید,بعد لپه ای رو که از قبل آبپز کردین و برنج تون رو که از قبل آبکش کردین و تو صافی گذاشتید که آبشون بره رو به قابلمه گوشت و پیازتون اضافه میکنید,میذارید یه یکی دو دقیقه ای با هم تفت بخورن,بعد سبزی تون رو که اونم از قبل تمیز کردید و شستید و با سبزی خورد کن خوردش کردید رو به قابلمه اضافه میکنید,خووووووب یعنی خووووووب هم میزنید تا با هم دیگه مخلوط بشن,بعد در قابلمه رو میبندید میذارید یه ده دقیقه ای با هم تفت بخورن و کلا جا بیوفتن,
بععععد میایید دلمههایی که از قبل شستید و داخل آب جوش انداختید و یه سه چهار دقیقه ای داخل آب گذاشتید,نکته وقتی دلمه ها رو تو آب جوش ریختید گاز باید خاموش باشه پایان نکته,خخخخ, و بعد تو صافی ریختید و یکمی یعنی اندازه 5 ثانیه زیر شیر آب سرد گرفتیدرو بر میدارید,میذارید پایین یا روی میز,کلا هرجا که راحت ترترترترترترااااا بودید اون قابلمه محتویات رو هم میذارید کنارش,بعد با خیال راحت میشینید و کار پیچوندن دلمه رو شروع میکنید,به این صورت که یه دلمه بر میدارید و میذارید کف دستتون طوری که رگه های برجسته دلمه بالا قرار بگیره,بعد یه قاشق از اون مواد رو میذارید داخل دولمه و بعد به صورت رل یا اشکالی مثه مربع یا هر شکلی که خودتون دوست داشتید میپیچونید,بعد یه قابلمه دیگه ای رو بر میدارید یکمی کفش روغن میریزید در حدی که کف قابلمه چرب بشه یکمی بیشتر,بعد از اون برگ موهاتون کف قابلمه میچینید,بعد میایید دلمه هایی که پیچوندید یا دارید میپیچونید رو کف قابلمه رو اون برگا میچینید,به این صورت که لبه ی دلمه ای که پیچوندید رو به پایین قرار بگیره,یعنی رو به بالا نباشه که از هم باز میشه هااااااا,از من گفتن بود,بعد اشتباه بذارید دلمتون وا رفت نگید ملیسا گفته هاااا خخخخ,
خب کار پیچوندن و چیدن دلمه که تموم شد میذاریدش روی گاز آروم آروم داخل قابلمه آب میریزید تا جایی که آبی که ریختید بیاد تا یکم نرسیده به لبه ی آخرین ردیف دلمه هایی که چیدید,بعد زیر گاز رو روشن میکنید اولش یکی دو دقیقه گاز زیاد باشه که داخل قابلمه بخار بیوفته,بعد زیر گاز رو کم میکنید میزارید تا تقریبا 50 دقیقه تا یک ساعت باشه 5 یا ده دقیقه آخری که خواستید زیر گاز رو خاموش کنید رب انار رو که قبلا تو یه استکان آب داغ هل کردید رو قشنگ به صورت دورانی میریزید روی دلمه هاتونو در قابلمه رو میذارید تا یه ده دقیقه باشه,بعد گاز رو خاموش کنید,بیارید پایین نوش جان کنید,
اونقد خوشممزه میشه که انگشتاتون رو هم باهاش میخورید,فقط مراقب باشید از جا نکنیدشون که خخخخ,
هوم هوم هوم,بسه دیگه من بلم خب,خستم شد که,هووووم,آخی ناژی گناهی بودم خب,این همه نوشتم کههههه,
لی,لی,لی,لی,لی,لی,لی,لی,لیلیلیلیلیلیلیلییییی,خدافسیییییی

۴۵ دیدگاه دربارهٔ «هوم هوم هوم,آموزش, آموزش دلمه ی برگ مو»

ریتمتو دوس داشتم. تحریرات بدک نبود. صداتو گاهی زیادی می کشی. کنترلت خوبه. روی میزانت میتونی بیشتر کار کنی. کلا خلاقیت توی آهنگی که چیزه غذایی که انتخاب کرده بودی موج می زد. فقط دفعه ی بعدی موجشو روی اف اف. چیزه اف ام تظنیم کن. عذرخواهی می نمایانم ولییییییی لیلیلیلیلیلیلی، من برگ مو نداااااارم. از کجااااا بیااااارم آیا یعنی آیا؟

شلالالاااامی,که,خوبی مجی جوووون,بععععله من خیلی وقته که نمینویسم,کلا الآن یعنی که در هم بر هم نوشتم که خخخخ,برگ مو رو هم باید از درخت انگور بکنی که تازه تازه باشه اما اگه درخت انگور در دسترس نداشتی میتونی از عطاری یا بعضی سوپرمارکت های بزرگ تهیه کنی,مدیر میگم درست کن من بیام بخورم که خخخخخخ,حالشو ببرم خب,میسی میسی میسی از حضورت اینجا,خعععععلی خوشحالیدم که,هوم هوم هوم,خدافسی

شلاااامی,که,خوبی کامی,میسی که عالی بود,عروسی دیگه چی چیه بابااااا,بخدا ما هنو عقدیم,هنو عروسی نگرفتیم,باشه بذار عروسی که گرفتیم بعد دعوتت میکنم کادو بیار بعدش بهت دلمه میدم که خخخخ,میسی میسی از حضورت,لیلیلیلیلییییی,خدافسی

خخخخخخ,محمد,یعنی من گیرت نیارم,بخدا میکشمت یعنی مییییییکشمتتتت محمد,آریا خیلی هم دلش بخواد,تازه بععععله از موقع عقدمون دو بار واسش درست کردم,هر دو بار هم تا خرخره خورده بس که خوشمزه بود,دلت جیزان جیزان که, محمد,بمیری,خخخخخ,لهت میکنمااااا,برو بشین دعا کن که من فقط یه وقت نبینمت تو تابستون

سلام سر پست رو که دیدم فهمیدم تو ای ما جمعه همین غضا رو برداشتیم بردیم بیرون
جای همه خالی
خوب چیزه منم شیرینی عروسی میخوام اونم از نوع کتابیش که یا تو یا آریا بیارید برام منتظرم
خودت کلا شادی پس موفق باشی

درود ملیسا
اول مرسی بابت پست. من باید کم کم… یا زیاد زیاد شروع کنم چیزایی مثل آشپزی رو یاد بگیرم. بدبختی اینجاست که الآن توی این چند وقتی که می‌رم کار و بر‌می‌گردم بار‌ها ملت ازم می‌پرسم که آیا ازدواج کردم و وقتی می‌گم نه، می‌گن چرا؟ ازدواج کن خوبه. من می‌گم الآن که می‌خوان منو زن بدن، اگه آشپزی یاد بگیرم ممکنه سعی کنن شوهرم بدن. خخخ
شاد باشی.

سلاااااـاااام,چطوری میثم,میگم این عالیه که میخوایی آشپزی رو یاد بگیری,اگه کسی نیست بهت یاد بده بگو هرجا سوالی داری بهت کمک کنم که,بعدشم کی گفته اگه آقایون آشپزی یاد داشته باشن باید شوهرشون داد آیااااا,نه,اتفاقا بد نیست پسرا هم آشپزی بلدشون باشه چون خانم خونه که همش نمیتونه آشپزی کنه,مردشم باید یه جاهایی بهش کمک بده,مگه شماها ازدواج میکنید که آشپز یا کلا کلفت بیارید آیاااا,یا نه که باید واسه خودتون تاج سر بیارید که,خخخخ,ایشالاه تو هم به همین زودیا مزدوج بشی و پست عروسی یا عقدتو ما اینجا ببینیم که,لیلیلیلیلیلیلیلیلیییییی,میسی از حضور گرمت میثم,خوشحالیدم زیاد زیاد,خدافسی

سلام ملیساااا
یعنی واقعا دست پخت خوبی داری؟پس کی ما مهمونتیم؟
یادم نرفته شیرینی عروسی ندادیااااا.
مرسی عزیزم.خیلی خوب توضیح دادی.

ولی من دیدم دوستم که درست میکرد رب انار رو حمون اول ریخت نه آخرش
اینا با هم فرق دارن؟؟؟
شاااااد باشی

شلالالاااااـاااااـااااامی که,خوبی نیا,میسی عزیز دلم,امیدوارم به دردت خورده باشه که,چشم شیرینی هم سر جاشه بذا عروسی بگیریم,دعوت میکنم کادو بیارید,بعد شیرینی میدم که خخخخخ,میگم شماها بیایید از من که مهمون نوازی در حد فوق العاده ای داشته باشم,یعنی که کلا یه پزیرایی توووووپ,
نه عزیزم,رب انار رو باید آخر اضافه کنی چون اگه اول کار بریزی یه طعم گس و بدی به خودش میگیره گیگیلی جونم,میسی میسی از حضورت,لیلیلیلیلیلیلیلییییی,خدافسیییییی

برنامه آشپزیت ناقص بود؟ شما دخترا کی میخواید کار یاد بگیرید؟ خب دوستان من برنامه رو کامل میکنم
سرویس دوازده پارچه قابلمه های نچسبِ هوم هوم با ضمانت فسِی فِسی در ابعاد گنده مُنده با تخفیفهای قابل ارزیابی جهت جهیزیه و مهیزیه و مهمیزیه آماده ارائه به شما عزیزان لاغرو و چاقالو و تپلو و اخمالو و پشمالو میباشد. با ارسال شماره ۱۰۰۰۰۰۳۶۵۴۸۷۶۵۹۸۷۶۵۴۰۳۸۹ به سامانه پیامکی ملیس این قابلمه ها درب منزل بر کله شما فرود خواهد اومد و از چین و چروک پوست و سفید شدن موی شما جلوگیری خواهد نمود. از هم اکنون شامپوهای ما را بزنید به کله های طاستون. هوم هوم هوم.لی لی لی لی لی میسی میسی خدافسی

سلااااآاااااآااااااآااااااآاااااام ملیسای عزیز دلم. ایول خدا چه خوشم میاد این جمع شدن های دوباره رو دارم می بینم! خدایا بیدار نشم خیلی داره خوش می گذره! میگم ملیساااا من دلمه خیلی دوست دارم الان هم دلم خواسته نصفه شبی امکاناتش رو از کجا بدزدم من دلمه می خوام در دسترس نیست کسی هم نیست نق بزنم حالم جا بیاد الان می ترکم که تمامش تقصیر ملیسای عزیز دلم میشه خخخ. آخ جون۱کسی رو گیرش آوردم تقصیر بندازم سرش مدت ها بود یعنی مدت ها بود تقصیر سر کسی ننداخته بودم دلم واسه این عمل پلیدم بسیااار بسیااار تنگ شده بود. جدی می شویم!
ملیسا تا حالا تکی دلمه نپختم. باید از روی دستوری که نوشتی۱امتحان تک نفره کنم. کاش برگ مو گیر بیارم تا انجامش بدم! خدا کنه خیتی بالا نیارم خخخ! ملیسا دیگه بین پست زدن هات اینهمه فاصله ننداز بیشتر باش بیشتر خوش بگذره.
عالیه که پستت رو دیدم.
همیشه شاد باشی!

شلالالالالااااااااـاااااـاااااـاااااـاااااـاااااـااااام,ی,که,خوبی پریسایی,آره منم عاشق این جمع شدنای دوباره هستم,کلا میمیرم واسه محله و بچههاش,باشه گیگیلی من تو بیا زاهدان من هرچقدر که بخوایی واست درست میکنم, بنداز تو هر چقدر که دوست داری همه تقصیراتو بنداز گردن من,تو کلا صاحب اختیاری آرامشم,آره حتما درست کن اگه جایی هم سوالی داشتی حتما حتما حتما ازم بپرس نانازکم,ایشالاه که خعععععلی عالی در میاد,تو میتونی,یکمی پیچوندنش سخته اما من میدونم که همه بچههایی که واقعا بخوان یاد بگیرن میتونن از پسش بر بیان که,عالیه که همش اینجا میبینمت,خوش و خوشحال,تا کور بشه چشای کسی که دور همیامون رو نمیخواد,همیشه عاااالی و شاد شاد باشی نانازکم,بووووووووووس,خدافسی

سلاام ملیس جاان خوبی عزیز خانمیی خوشحال شدم که اینجا دیدمت دوباااره خانم بیشتر بیا تا بیشتر خوشحال بشم خب خخخ راستی پست خوبی بود ما هم به همین شکل درست میکنیم فقط با کمی تغییرات جزئی مثلا تاحالا با رب انار امتحان نکردم ما روی دلمه ها سرکه و شکر میریزیم تو دلمه هم کشمش میریزیم که اون بستگی به طرف داره که یکمی شیرین میشه راستی سبزیش هم یکمی بیشتر از شوید هست سبزی های معطر مثل ترخون نعنا و.. هم هست که میریزییم ولی خب در کل دستور پخت همینه که نوشتییی ایول بازم از این کارا بکن خخخ خوش بااشی

شلالالاااااااـاااامی,که خوبی سمانه,وااااای دلم واست یه ذره شده دخی,میسی گیگیلی جونم,منم از دیدنت اینجا بسی بسیاااار خوشحالیدم که,آره درست میگی,اینایی که گفتی همه بستگی به ذایقه آدما داره,مثلا ما جنوبیا اکثرا از ریختن شکر یا کیشمیش تو غذا حال نمیکنیم,کلا ذایقه مون ترش هست که خخخخ,امیدوارم به دردت خورده باشه نانازکم,میسی میسی از حضور گرمت عزیزم,بوووووس,خدافسی

با سلام خدمت شما
امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشید
از آموزشتون هم متشکرم هر چند تو عمرم من هیچ وقت آشپزی نکردم
ولی آشپزی را یک هنر میدونم
همچنان که خطاطی یک هنر هست همچنان که صنایع دستی که توسط بانوان عشایر تولید میشه یک هنر هست
آشپزی هم هنر هست
که متاسفانه من نوعی استعداد یادگیری این هنر را ندارم
و دنبالش هم نرفتم
هر کسی را بهر کاری ساختند
ولی من یک شعاری دارم تو زندگیم شعارم این هست
میگم هنر و علم اگر در ثریا باشد مردم فارس آن را به زیر خواهند کشید
بعضی وقت ها خدا را شکر میکنم که تو ایران متولد شدم
واقعا اینی که میگن هنر نزد ایرانیان است درسته
به هر حال از پستتون مجدد تقدیر و تشکر میکنم
موفق باشید

از عالم ملکوت و جبروت و لاحوت و….
فردوسی هم آمد سخن من را قبول کرد
ندادند شیر ژیان را به ‌کس
هنـر نــزد ایـرانیـــــان اسـت و بس  

این را هم از فردوسی آوردم خیلی ها حرف من را قبول ندارند ولی این را من نگفتم فردوسی گفته

درود بر ملیسای پر انرژی و شاد
واقعا که پست خوشمزه ای بود درباره رب انار که نیایش گفت موافقم که آخر کار ریخته بشه البته اون هایی که علاقه وافری به ترشی دارن می تونن اول کار رب انار را بریزن ولی من از غدذا های زیاد ترش خوشم نمیاد به همین دلیل هم شیوه ملیسا را کاملا می پسندم بازم سپاس

راستی بچه ها این رب انار ها قلابی هست به هیچ عنوان نخورید که خصارت دنیا و آخرت همراهشون هست خخخخ
جدی سعی کنید هر چیزی را خودتون درست کنید واقعا خیلی متاسفم که بگم کارخانه دار ها برای اقتصادی کردن یک چیز آن چیز را پر میکنند از افزودنی و شیمیایی
از سرکه گرفته تا ترشی و….
پر شدن از افزودنی
آبلیمو ها که دیگه نمیشه چیزی بگیم
پس خواهش میکنم تا حد ممکن خودتون تو خانه وسایل خودتون را تولید کنید
از این رب ها هم نخورید که گفتم خسارت در دنیا و آخرت میاره

سلام صادق خان. خدا خیرت دهد که این را اینجا گفتی.
دکتر روازاده سالهاست که می گوید: مواد کارخانه ای مطلقاً ممنوع. اما کو گوش شنوا. البته ما این کار را کرده ایم. امیدوارم که دیگران هم چنین کنند.

شب شبِ شعرو شوره !×شب شبِ ماه و نوره !با یار قرار گذاشتم !متاسفانه دیر کرده راهش دوره !
خب عروس گلم !همینجوری ادامه بدی کم کم پسرم آر آر از گشنگی تلف شده و به تاریخ پیوست خواهد .خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ.بقای عمر پدرش آقا پرواااااااااااااز !
دل بیقرار دارم من فکرِ فرار دارم من .تو کشورِ میانمار !یه یادگار دارم من .حالا شهرو دیارم اونجا !همه کسو کارم اونجا !پاییز و بهارم اونجا .عشقمو یارم اونجاااااااااااا. همونطور که حتما از شعر متوجه شدی دارم مهاجرت میکنم به میانمار ! تو مدتی ک نیستم .!نکشی بچه رو ک با خون دل بزرگش کردم سپردمش دستت مل مل …هعععععععععععععععععععععععععععععععععی !

چطوری پرپر خوبی احیانا گویا آیا که,میگم پسرت خیلی هم دلش بخواد که من خانم خونش شدم که خخخخ,پووووک تو هم با این پسر درب و داغونت چه دورانی داری هاااا,میخواد بخواد نمیخوادم باید بخواااااد که خخخخ,بعدشم میری به دیار ماااار مراقب باش نیشت نزنن هاااا,پرپر که هستی دیگه له نشی یه وقت خخخخ,میسی از حضورت دکی,خدافسی

شالالاااااااااااااامی که گیگیلی جونم میسی میسی از آموزشت دمت حسااااابی جیزان جیزان که بعدشم من دلمه مییییخواااام زووود باش.
آهان بازم از این آموزشای خوشمزه بذار دوستم دستپختش تکه که خوش به حال آریا که این دستپخت رو میخوره بعدشم که دیگه خدافسی

شلالاااامی,چطوری سعید,خوبی گویا احیانا آیا که,آخیییی نازی الاهی,خب غصه نخور وقتی مزدوج شدی خانمت واست درست میکنه ایشالاه,اگه هم که تشریف آوردی زاهدان که باز من و آریا کلا در خدمتیم,میسی میسی از حضورت سعید,خدافسی

سلام ملیسا. خیلی مرسی که دلمه بهمون یاد دادی. البته من پستو نخوندم ها! خخخخخ یه جوریم تمرکز ندارم. حوصله دنیای مجازی هم. به زور نشستم پشت سیستم که این چنتا پست که چند روزه قراره بخونم و هر روز زیاد میشن رو بخونم. ولی قول میدم بعدا بخونم ودرست کنم. آخه من عاشق دُلمم. مخصوصا وقتی حسابی ترش و تند باشه. الانم بدجور هوس کردم. خخخخخ
به هر حال مرسی.

پاسخ دادن به محمد جواد عسکری بشکانی لغو پاسخ