طرز تهیه کالباس خانگی، سالم و خوشمزه.

مواد لازم برای تهیه کالباس:
«« مرغ متوسط :•: یک عدد »»
«« مغز نان ساندویچی خرد شده :•: ۳ قاشق غذاخوری »»
«« سیر :•: ۳ الی ۴ حبه درشت »»
«« نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز :•: به مقدار لازم »»
«« سایر ادویه جات :•: در صورت تمایل و به مقدار دلخواه »»
«« باقلا یا مغز پسته :•: یک قاشق غذاخوری »»
«« هویج :•: ۱/۵ قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده) »»

طرز تهیه کالباس خانگی.
برای تهیه کالباس خانگی ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید. در مرحله بعدی مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بعد از آن یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ،
این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد. باید این نکته را هم بدانید، وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.
سپس به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.

بهتر است سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید چون به راحتی روی هم قرار می گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود. یک سر کالباس را با سیم های مخصوص بسته بندی و محکم کنید.
از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد. سر دیگر را هم با همان سیم ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید
که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد . در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .
(نکته مهم این است که آب حداقل ۲ سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود. یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).
در انتها بعد از پخت، کالباس را در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمیخورد.

درباره داوود حاجنصیری

سلام. من داوود حاجنصیری، متولد 1353 در قزوین هستم. دیپلومه علوم انسانی از مدرسه محبوبمون، شهید محبی هستم. در حال حاضر بیکارم و شغل قابل توجه ندارم فقط از مستمری بهزیستی و یارانه ها و گه گداری هم، از راه گویا کردن گوشیهای بچه ها یه پول باریکه ای بدستمون میرسه کهای! خدارو شکر. به برنامه های موبایل البته سیمبین خیلی علاقه دارم و اگه کمکی چیزی بلد باشم که ب درد دوستانم بخوره، دوس دارم در اختیارتون قرار بدم.
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, رستوران محله نابینایان ارسال و , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

12 پاسخ به طرز تهیه کالباس خانگی، سالم و خوشمزه.

  1. 1
    خانم کوچولو says:

    وایی .بازم چیزای خوشمزهه. چقدر اینجا خوووبه.

    • 1.1
      داوود حاجنصیری says:

      فقط یادت باشه وقتی خواستی درستش کنی و بخوریش، به پسر شجاع هم بدی ها! حواستم خیلی به شیپورچی و روباه و خرس قهوه ای هم باشه اونا خیلی موذی هستا! از ما گفتن بود خانوم کوچولوی مهربون

  2. 2
    خانم کوچولو says:

    چشم چشم.فقط فقط به پسر شجاع و خرس مهربون میدم.

  3. 3
    سیدمحمد says:

    سلام دمت گرم.

  4. 4
    پریسا says:

    سلام. کالباس! آخ جون. زمانی خیلی اهلش بودم البته هنوز هم هستم ولی به شدت ازش پرهیز می کنم چون این کارخونه ای هاش بنا بر شواهد و مدارک ارائه شده افتضاحن. جدی خیلی زمانه هوس کردم ولی جرأت ندارم بخرم از بس چیزهای عجیب در مورد بهداشت کارخونه هاش میگن. خدا کنه زمان گیرم بیاد بتونم از روی دستور شما درست کنم!
    پاینده باشید.

    • 4.1
      داوود حاجنصیری says:

      بله درسته کارخونه ها از گوشتهای حرام استفاده میکنن و خیلی هم تأکیده که اصلا از این کالباسها و سوسیسها به هیچ وجه نباید استفاده کرد! منم واسه همین گشتم و گشتم و گشتم، تا ایو کالباس خونگی رو پیداش کردم و براتون گذاشتم. البته راست حسینیش خودم هنوز نخوردم ولی اینطور که دستور العملش میگه باید خیلی خوشمزه باشه! امیدوارم اون کارخونه ها رو آمریکا بیاد و با بمب هسته این با خاک اتمی یکسانشون کنه همگی بگید آمین

  5. 5
    ابراهیم says:

    سلام خیلی هم عالی
    راستش منم مثله پریسا دوست دارم ولی نخوردنشو به خوردنش ترجیح میدم
    شاد باشید

  6. 6
    S.313 says:

    سلام داوود بسیار عالی منم خیلی دوست دارم ممنون که آموزش دادی . هیوا و پریسای عزیز اگه خونگی درست بشه خیلیییییی هم عالیه میدونیم توش چیییی ریختیم و با لذت کامل میخوریم
    داوود شاد باشی

    • 6.1
      داوود حاجنصیری says:

      سلام. من این آموزش رو با توجه به وظیفه خطیری که در قبال بی اطلاعی مخاطبین این محله البته احتمال بی اطلاعی برخی از مخاطبین، از چگونگی تهیه این غذای خوب و مقوی داشتم و احساس میکردم گشتم و گشتم و پیداش کردم و خوشحال هم میشم اگه بدرد همه بخوره! جدً بیاین از این کالباسای موجود در بقالیا و سوپرمارکتا به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی استفاده نکنیم!

  7. 7

    سلام.
    كيا ميتونن درست كنن؟
    حرفه اي هاي آشپزي يا تازه واردها هم ميتونن ياد بگيرن؟
    اينو واقعا ميگين كه گوشت حرام ميريزن اصلا باورم نميشه!
    ما خيلي دير به دير ميخوريم و چند سالي هم كلا هست كه نخورديم.
    اما اگه گوشت حرام قبلا خورده باشيم چي كار بايد كرد وقتي نميدونستيم؟
    ميشه كارخونه هاي معتبر رو معرفي بفرمايين كه چنين خطري نداشته باشه و نظارت بشن؟

    • 7.1
      داوود حاجنصیری says:

      سلام. والا راستش کارخونه های معطبرش رو نمیدونم چه نامهایی دارن یا بطور کلی اصل چنین کارخونه های هلالی وجود داره یا نه! آخه تا انجایی که هم من و هم خودتون شنیدیم، همگی کارخونه هایی که این محصول رو تولید میکنن چنین گوشتهای کثیفث استفاده میکنن که حتی اسمش رو هم نمیشه آورد! بنظر من بهتر اینه که خود ما هم من هم شما و همه اونایی که کالباس دوست داریم، از راه آزمون و خطا بفکر تهیه این غذای واقعا مغذی و مقوی باشیم چرا که مواد تشکیل دهنده این آموزش هم همگی از مواد ضد سرطانی و کاملا حلال هستن و مشکلی در مصرفشون وجود نداره! خود من، یک زمانی از طرز تهیه این کالباسها در کارخونه ها بیخبر بودم و خیلی میخوردم و احساس خیلی ناخوشآیدن و بدی بهم دست میداد ولی چون نمیدونستم قضیه شون چیه، خیال میکردم خودم بهش حساس هستم تا اینکه چندین و چندین و بازم چندین مطلب و مقاله و هشدار در مورد این کارخونه ها خوندم و شنید تا اینکه فهمیدم تازه چه کلاهی سرم میرفته و من بینوا و خیلیای دیگه روحمونم از این بلایا بیخبر بوده! بهر حال بعقیده من بهتره خودتون با این دستور العمل که خدمت همگیتون گفتم، از راه آزمون و خطا توی خونه تهیه اش کنیم و بدون هیچ نگرانی لذتش رو ببریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *