خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
حلوا هویج عراقی

به نام مهربان ترین دوست که سلام نام زیبای اوست.

سلام به همه هم محله ای های عزیزم. امیدوارم حالتون عالیه عالی باشه. آغاز ماه مبارک رمضان رو بهتون تبریک میگم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات تون رو دارم. این بار قصد دارم روش تهیه یک نوع حلوا رو توضیح بدم که متعلق به کشور عراق هست به نام حلوای هویج. این حلوا رو میتونید به عنوان صبحانه و عصرانه و یا دسر استفاده کنید. این دسر مقوی میتونه زینت بخش سفره های افطار شما باشه.

خوب بریم سراغ مواد این حلوا: هویج نیم کیلو, روغن یک استکان کوچک, نشاسته یک استکان کوچک] شکر دو قاشق غذا خوری, هل آسیاب شده یک قاشق چای خوری, گلاب یک قاشق غذا خوری, بادام ده عدد, پسته ده عدد,

برای شروع هویج ها رو خوب شسته و به چند تکه تقسیم میکنیم و با حدود یک لیوان آب میپزیم. آب باید به قدری باشه که هویج ها پخته بشن و آب اضافه نداشته باشن. بعد از اینکه کمی خنک شدن اونا رو در مخلوط کن ریخته و چند دقیقه ای دستگاه رو روشن میکنیم تا هویج ها به صورت یک خمیر در بیان. در یک قابلمه کوچک یا ماهی تابه گود روغن و نشاسته رو با هم مخلوط میکنیم و اون رو روی شعله متوسط گاز قرار میدیم و مرتبا هم میزنیم که نشاسته گلوله نشه. بعداز سه چهار دقیقه که نشاسته بی رنگ شد و بوی خامیش گرفته شد هویج ها رو به همراه شکر و بادام هایی که از شب قبل در آب گرم خیس کرده و پوست گرفته و خلال کردیم بهش اضافه میکنیم. در این مرحله باید شعله گاز رو کم کنیم و آهسته و پیوسته بهم بزنیم. دورانی و بی وقفه حدود پنج دقیقه هم میزنیم . بعد هل آسیاب شده و گلاب رو هم میریزیم و به هم زدن ادامه میدیم تا مواد یک دست و به هم پیوسته بشه و گلاب به خورد مواد بره. حالا باید حلوا رو مثل برنج دم کنیم. مواد رو وسط ظرف جمع کرده و درب ظرف رو در پارچه میپیچیم و روی ظرف قرار میدیم و شعله رو تا جای ممکن کم میکنیم و یا از شعله پخش کن استفاده میکنیم. این حلوا باید بیست دقیقه به همین صورت بمونه ولی هر پنج دقیقه یک بار اونو هم میزنیم و دوباره درب ظرف رو میبندیم. بعد از خاموش کردن گاز بهش اجازه میدیم  یه کوچولو خنک بشه و بعد حلوا رو توی ظرف مورد نظر میکشیم و روشو با پسته های پودر شده تزیین میکنیم. البته میشه از دارچین هم برای تزیین استفاده کرد.

خوب دوستای خوبم امیدوارم این حلوا رو  تهیه کنید و لذتش رو ببرید. همیشه سرزنده و پر انرژی باشید.

التماس دعا

۳۴ دیدگاه دربارهٔ «حلوا هویج عراقی»

سلام مهرناز خانم
همیشه پستهای آشپزی شما رو دوست دارم
راستش منم هویج رو بجز تو سوپ پخته شده دوست ندارم ولی به نظرم باید امتحانش کرد همه چیزشو داریم بجز هویج که ایشالا به زودی اونم پیدا میشه
راستی چند بار اومدم کامنت بزارم از پست شوت شدم بیرون به نظرم شما هم بدونید تقصیر کی هست امیدوارم این بار ارسال بشه
شاد باشید همیشه

سلام آقا ابراهیم. خیلی تشکر از لطف شما. آره انشاالله هویج هم به دستتون رسید تستش کنید. امیدوارم دوستش داشته باشید و لذت ببرید. بله بله میدونم زیر سر کیه. اشکال نداره با یک شیشه شربت چیز حل میشه. من در برم وگرنه منم میکشه.

سلام مهرناز جان این یکی رو اولین بار بود اسمشو میشنوم و اصلا نمیدونم چی هست انشاالله فرصت بشه درست کنیم و بخوریم و خوشمون بیاد ههه البته چند سال پیش که به شوشتر سفر داشتیم دیدیم که اکثر مغازه ها زدن حلوای زردک موجود است یکمی گرفتیم دیدیم شبیه به مربا هویج خودمونه آیا این همونه یا اون اینه خخخخ مهرناز جان التماس دعا و شاااد بااشی هههه

وااای ببین کی اینجاست! سلام بر سمانه خانم گل و گلاب خودمون. نه سمانه جان فرق دارن. زردک شبیه هویج هستش ولی رنگش زرده و طعمش کمی متفاوته و بومی شوشتره و حلوا زردک تقریبا به شیوه مربا درست میشه ولی پر ملات تر ولی این با هویج درست میشه و مربوط به ممالک بیگانه ست ههه. سمانه جان خیییلی ممنونم بابت حضور صمیمی و گرمت. روزگارت پر از شادی و موفقیت. محتاجیم به دعای دوستان.

سلام!
من هم فرا رسیدن ماه مبارک رمضان رو به شما و دیگر هم‌محله‌ای‌ها تبریک میگم.
اومدن شما به محله سبب شد دوباره بوی خوراکیای خوشمزه توی کوچه‌خیابونای اینجا بپیچه. من هیچ شیرینی‌جاتی با طعم هویج نخوردم یا حداقل یادم نمیاد که خورده باشم مگر مربای هویج. ولی فکر می‌کنم طعم خوبی داشته باشه.
عباداتتون مقبول درگاه ایزدی و در پناه حق!

سلام بر شما و طاعات شما هم قبول
اون شیرینی خرمایی بود که پستش رو زده بودید؟ یادتونه؟ نمی دونین تا حالا چه سودی کردم باهاش. درست کردم. تغییراتی بهش دادم و دارم میفروشم. خعععیییلی خوشمزس. دست شوما در نکنه.
خب حالا بریم پست حلوا هویج عراقی. راستشو بگم این حلوا اصلش مال … است. و وقتی آنجا منقرض شد به … برده شد و بعد از آن عراقی ها به اسم خود کردند. کامبیز میدونه جاهای خالی کجاست. خخخ
فکر کنم خیلی خوشمزه باشه و باید امتحانش کنم. فقط من به جای نشاسته قاووت میریزم و به توصیه رعد هم شکر سرخ می ریزم. نه شکر سرخ نه, عسل می ریزم. بابا کمپانی عسلیما. هاهاها
شاد باشید و از این شیرینی ها بازم بذارید که من حسابی دنبالشونم.می

سلام آقا مهدی. جدا؟ واقعا خوشحالم که اینو میشنوم. انشاالله هر روز رزق و روزی تون بیشتر بشه. نشاسته به خاطر اینه که بهم پیوستگی ایجاد کنه ولی اگه با تغییرات درستش کردید نتیجه رو به منم بگید ببینم چطور شده. حالا باید کامبیز رو برای پر کردن جای خالی پیدا کنیم ههه. سپاس از شما و التماس دعای فراوان.

من همینجا رسما اعلام می کنم که در اولین مهلتی که دستم بیاد پدر شما۲تا رو رسما درمیارم! مگه جفتتون گیرم نیفتید! مخصوصا تو ابراهیم که اون طرف راحت گیرت میارم و واسه خاطر اینجا و اونجا۲برابر به حسابت می رسم. حالا اون طرف حال منو می گیری؟ باش تا دستم بهت برسه! شکلک۱کامیون بطری خالی اختصاصی سفارش دادم شبانه بیارن فقط واسه ضربه زدن.

پاسخ دادن به سمانه لغو پاسخ