طرز تهیه آش دوغ

نخود                                  250 گرم.
سبزی (تره ، جعفری و شوید)   700 گرم.
برنج                                   1 پیمانه.
دوغ تازه ترش                       2 لیتر.
نمک،
فلفل
، سیرداغ به مقدار لازم.
نخودها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید. برنج را نیز از شب قبل با آب و مقداری نمک خیس کنید. نخودها را در ظرف مناسبی بریزید تا همراه
6 لیوان آب بپزد. بعد از اینکه نخودها نرم شدند (تقریبا پختند)، برنج را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که آب آش زیاد نباشد
و جا برای اضافه کردن دوغ داشته باشید.
بعد از اینکه برنج کاملا مغز پخت شد، سبزی خرد شده را به آش بیفزایید و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی ها رنگشان تیره نشود. 15 دقیقه قبل از آماده شدن
آش، دوغ را به آش بیفزایید و مرتب هم بزنید تا کاملا با آش مخلوط شود.
وقتی دوغ را اضافه کردید، در ظرف باید کاملا باز باشد تا دوغ دچار تغییر شیمیایی نشود. بعد از حدود 15 دقیقه، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید. موقع سرو کردن، در آخر آش را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با نعنا داغ یا سیرداغ تزیین نمایید.
نکات تکمیلی در باره آش دوغ: آش دوغ جزو غذای محلی – اردبیل میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه می باشد .
آش دوغ را می توانید در وعده نهار – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب می باشد .

درباره داوود حاجنصیری

سلام. من داوود حاجنصیری، متولد 1353 در قزوین هستم. دیپلومه علوم انسانی از مدرسه محبوبمون، شهید محبی هستم. در حال حاضر بیکارم و شغل قابل توجه ندارم فقط از مستمری بهزیستی و یارانه ها و گه گداری هم، از راه گویا کردن گوشیهای بچه ها یه پول باریکه ای بدستمون میرسه کهای! خدارو شکر. به برنامه های موبایل البته سیمبین خیلی علاقه دارم و اگه کمکی چیزی بلد باشم که ب درد دوستانم بخوره، دوس دارم در اختیارتون قرار بدم.
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, رستوران محله نابینایان ارسال و , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

29 Responses to طرز تهیه آش دوغ

  1. 1
    m.aliwerdi says:

    سلااااام سلااااام بابا دمت گرم یه مرد بیاد آشپزی رو آموزش بده خَیلی باحاله! من برام پیش اومده در مسافرتها جاهایی بین راه آش دوغ بخورم ولی در شهر و دیار ما از این خبرها نیست! خلاصه دمت گرم! ایشالا بر و بچز درست کنند ما رو هم دعوت کنند خخخخخ!

  2. 2
    خانم کوچولو says:

    سلام سلام. آخجون آش دوغ. ما هم امشب آش دوغ داریم.خخخ.برای اولین بار گفتم این غذارو خوردم.

  3. 3
    خانم کوچولو says:

    چشم سعی خودم رو میکنم اما نمیشه .هرکاری میکنم و یا بقیه یه کاری میکنن اشتهام باز بشه نمیشه.

    • 3.1
      داوود حاجنصیری says:

      من امیدوارم با این غذاهای خوشمزه که میگم بشه هرچه بیشتر و بهتر. امیدوار بودم البته اما چرا میگی نمیشه؟ توی این دنیا تنها چیزی که نمیشه لوگیری از مرگه. اونو واقعا نمیشه کاریش کرد! تا میتونی چلوکباب بخور. ماکارونی بخور. قورمه سبزیای خوشعطر و بو بخور گوشتای قلنبه سلنبه توش فراون باشه. قیمه پلو بخور اونم همینجور. چلومرغ بخور با مرغای بریون شده که هوش از سر آدم میپرونه با هل و زعفران سرخش کن. لوبیاپلوی هلدار و زعفروندار با تهدیگ کلفت بخور. دیگه چی بگم، آهان استنبولی بخور. شیرینپلو بخور وقتی میذارن جلوت از بوی خوشش هوش از سرت بپره. جگر سیخ کشیده گوسفند یا گاو بخور! چلوکباب برگ، جوجه کباب همه رو با زیره شیراز و کرمان درست کنن بخور که هوش از سرت بپره هرچی بخوری بازم سیر نشی!. آبگوشت مابگوشتو بنداز دور فقط چربی الکی داره و هیچ انرژی مثبتی که نداره هیچ بدتر آدمو مریض میکنه! اییییییییییییییییییییین همه غذا چرا از نعمتای خدا محروم کنی خودتو باباجان

  4. 4
    خانم کوچولو says:

    اینشالله . مرسی مرسی.

دیدگاهتان را بنویسید