طرز تهیه شیرین پلو با مرغ و کوکوی شیرین

این غذا یعنی شیرین پلو و کوکوی شیرین از جمله غذاهای بسیار خوشمزه ایران و قزوین میباشد که من سرآشپز پیر آنرا برای شما میگذارم تا خودتان تجربه اش کنید.

مواد لازم برای شش نفر: برنج ۱ کیلو
• مرغ ۱.۵ کیلو
• خلال بادام ۱۰۰ گرم
• خلال پسته ۵۰ گرم
• خلال پرتقال ۵۰۰ گرم
• شکر ۱ کیلو
• زعفران سائیده ۱ قاشق مرباخوری
• روغن ۱۵۰ گرم
• پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
• نمک و زردچوبه فروش ویژه خمیر فوندانت ایران.
طرز تهیه: پوست پرتقال ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید. در یک قابلمه ۳ لیوان آب را همرا با شکر
بجوشانید. سپس خلال های پرتقال را درون آبجوش بریزید و بجوشانید تا شیرین شوند.

برنج را خیس کنید. ۳ قاشق روغن در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازها را درون روغن کمی تفت داده و سرخ کنید. تکه های مرغ را درون پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس کمی نمک و زرد چوبه و ۱ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا مرغ بپزد.

آب مرغ را صاف کنید و نصف لیوان از آن را با ۲ قاشق روغن، یک ملاقه از آب خلال و زعفران سائیده شده مخلوط کنید. استخوانهای مرغ را بگیرید و گوشت آن را قطعه قطعه کنید.

برنج را آبکشی کنید. قابلمه پخت شیرین پلو را حاضر کنید و کف آن را ۳ قاشق روغن و ۱/۲ لیوان آب بریزید. نصف برنج را داخل قابلمه ریخته و به ترتیب خلال پرتقال
و نصف خلال بادام را روی برنج بریزید. کمی برنج روی خلالها ریخته و قطعات مرغ را روی آن قرار دهید. برنج باقی مانده را روی مرغها بریزید و روی حرارت متوسط
قرار دهید.
مواد لازم برای کوکوی شیرین
کوکوی شیرین:
سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم
ماست ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
زعفران آب کرده به میزان لازم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
زرشک ۱۵ گرم
خلال بادام ۳۰ گرم
آب نصف پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۴ قاشق سوپخوری
خلال پسته ۳۰ گرم.
طرز تهیه: سیب زمینی آب پز را رنده می کنیم. تخم مرغها را با چنگال کمی می زنیم و بعد به سیب زمینی اضافه می کنیم به مقدار خیلی کم نمک به مواد اضافه می کنیم چون غذا
شکر دارد نمک نباید زیاد باشد.
مقدار خیلی کم فلفل اضافه کرده مخلوط می کنیم. سپس ماست و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم با قاشق هم می زنیم تا مواد به خورد هم برود. تابه نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن داخلش می ریزیم. می توان برای اینکه مواد یک دست شود با همزن برقی آنها را هم زد. برای تهیه شربت کوکو آب را داخل ظرف دیگری روی حرارت می ریزیم
و شکر، زعفران، گلاب اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مواد کوکو را داخل روغن داغ شده می ریزیم و پهن کرده و صاف می کنیم. از
روغن زیتون استفاده می کنیم. خلالها و زرشک را به شربت اضافه می کنیم. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد بر می گردانیم و روی آن شربت را می ریزیم و می گذاریم طرف دیگر نیز سرخ شود و مواد شربت هم روی کوکو همراه با سرخ شدن آن بپزد. حرارت زیر کوکو باید خیلی کم باشد تا آرام آرام بپزد. در ظرف را نمی گذاریم تا عرق نکند و کوکو خوب سرخ شود.

درباره داوود حاجنصیری

سلام. من داوود حاجنصیری، متولد 1353 در قزوین هستم. دیپلومه علوم انسانی از مدرسه محبوبمون، شهید محبی هستم. در حال حاضر بیکارم و شغل قابل توجه ندارم فقط از مستمری بهزیستی و یارانه ها و گه گداری هم، از راه گویا کردن گوشیهای بچه ها یه پول باریکه ای بدستمون میرسه کهای! خدارو شکر. به برنامه های موبایل البته سیمبین خیلی علاقه دارم و اگه کمکی چیزی بلد باشم که ب درد دوستانم بخوره، دوس دارم در اختیارتون قرار بدم.
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, رستوران محله نابینایان ارسال و , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

5 پاسخ به طرز تهیه شیرین پلو با مرغ و کوکوی شیرین

  1. 1
    رعد بارانی رعد بارانی says:

    سلام داوود خان .
    ی سئوال :میگم شما خودت اینا رو درست کردی ؟یا فقط دستور پخت میدی فرزندم ؟؟
    من غذاهای شیرین دوست ندارم . بیشتر ملس و ترش به مذاق من جور در میاد که اونم ی جورایی برام ممنوع شده . خخخ اگه میشه آشهای محلی راحت برامون بیار .

  2. 2
    داوود حاجنصیری says:

    سلام. من که خودم به تنهایی بلد نیستم یعنی از دستم برنمیاد اینارو میپرسم بعد که مطمئن شدم چیزیش از قلم نیفتاده میارمشون رستوران محله. من خودمم عاشق غذاهای ترش و خوراکیهای ترشم. ایشالا رستورانو تا اولین افطار ماه رمضون تعطیل میکنم تا بازم ایشالا اولین افطارو مهمون من میشید با آش امام زین العابدین. خیلی خوشمزست

  3. 3
    خانم کوچولو says:

    سلام.فکر کنم خوشمزه باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *