خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
بیایید یه استانبولی پلو با هم بخوریم

سلام سلام سلام و خیلی سلام خدمت شما دوستای عزیز هم محله ای.

خوبید؟ حال دلتون چطوره؟

امیدوارم ذهناتون آروم باشه. این دفعه هوس استانبولی پلو کردم و یه استانبولی تر و تمیز و خوشمزه پختم.

خب میدونید که من خیلی حال نوشتن ندارم پس بریم سراغ مواد و بعدم پخت و پز.

مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو:

روغن مایع، دو تا سه قاشق غذاخوری.

پیاز نگینی خورد شده، یه عدد متوسط.

نمک و فلفل، به میزان لازم.

گوشت، صد تا صد و پنجاه گرم.

رُب گوجه فرنگی، یه قاشق غذاخوری سر پر.

سیبزمینی خورد شده، دو عدد متوسط.

برنج، یک پیمانه.

دیگه خیلی طولش نمیدم و میریم سراغ فایل که میتونید از اینجا دانلودش کنید.

۴۰ دیدگاه دربارهٔ «بیایید یه استانبولی پلو با هم بخوریم»

سلام مهدیجان. امیدوارم حالت خوب باشه دوست گلم. خدا رو شکر بدک نیست آره بخدا شکم آدم رو به چه کارایی وامیداره. آره خب با خودم میگم من که باید یه چیزی درست کنم بذار با بقیه ی دوستای گلم هم اینو به اشتراک بذارم. مرسی ازت که همیشه هستی.

سلام. به جان خودم هوس کردم. یعنی که چی من دانلودش نمی کنم داخل تیمتاک کم اذیت کردی نشستی جلوی جفت گوش های من همه رو خوردی حالا فایله رو هم دانلود کنم دوباره شکنجه معده ای بهم بدی؟
تو قشنگ یاد میدی احمد. ممنون از اشتراک تجربه های مفیدت. لطفا ادامه بده.
موفق باشی!

سلام مهرناز خانوم. خخخخخخ. آفرین سوال خوبی بود. آخه میدونی زنگ زدم به یکی از دوستام که یه کاسه ماست ازش بگیرم. چون سرد بود و واقعا حالشو نداشتم این همه راه برم. مرسی مهرناز خانوم از این که انرژی میدین.

درود. من این غذا رو خعیلی دوس دارم احمد. ایول داری پسر. ادامه بده.
در خصوص انجمنهای نابینایی, نوع برخود دولت اونجا, و کلاً هر چی مربوط به نابیناها تو اونجایی که هستی اتفاق میفته هم واسه مون پست بذار.
پستهای شکمی واسه آدم هزینه میتراشه خَخ. ولی دمت گرم که حسو حال شکم و معدتو هم باهامون به اشتراک میذاری.
منم دو روز پیش یه من دراوردی درست کردم. باید همین روزا پستش کنم تو محله.
راستی تو من دراوردیهای منو تست کردی یا نه آیا؟
مرسی که هستی. محله رو هم مثل تیمتاک بترکون با پستهای خوردنیت.

سلام علیجان. باشه حتما. سعی میکنم یه سری اطلاعات جمع کنم که اگه هم خواستم یه همچین کاری بکنم جامع و کامل باشه. بعدشم میدونی. همه میان حس و حال مغض و قلبشونو به اشتراک میذارن گفتم منم از حس شکم بگم خخخخخخخخخخ. در مورد من درآوردیها هم باید بگم منم عاشق من درآوردیم. حتما میپزم یه چند تایی. مرسی ازت.

سلام احمد. وای من این غزا رو خیلی دوست دارم. پارسال طو محبی دوشنبه ها میدادن این غزا رو. بیشتریها نمیخوردند میگفتند آشپز درست نمیپزه. البته تخصیر آشپز نبودا! مواد خوب نبود. اما من و بعضی از بچه هاش مشکل نداشتیم. من که عثلن به مواد کم کیفیت توجه نداشتم. چون دوست داشتم این غزا رو، برام مهم نبود.

سلام علاء الدین عزیز. باشه حتما این کارو میکنم ولی فعلا در حد خلاصه بگم که بخدا هلندیها غذاهای خوبی ندارن. میدونی بیشتر یه حالت ساده ای توی غذا خوردن دارن. مثلا سیبزمینی رو میجوشونن و یه تیکه گوشت هم آبپز میکنن یه چند تا تیکه سبزیجات هم کنارش میذارن و میخورن. ولی چشم حتما این کارو میکنم. واقعا ازت ممنونم که اینجا هستی.

احمد سلام. میخاستم بدونم که مردم آنجا این غذا ها را میخورند؟ و همچنین اگه برات امکان داره از کار های روزاند بنویس که به چه کاریمشغولی. و همچنین از وضعیت نابینایان آنجا برامون بنویس. از ضحماتد متشکرم.

سلام فرامرز جان. باید بگم که هلندیها عاشق غذاهای ایرانی هستند و من هرجا که دیدم هلندی بوده و غذای ایرانی غذا برای خود ایرانیها کم اومده. در مورد کارهای منم راستش باید بگم فعلا که بخور و بخوابم و میرم شودان بازی میکنم و میچرخم و اینجور چیزا. فعلا کار خاصی نمیکنم. در مورد نابیناها هم چشم حتما. مرسی که وقت گذاشتی.

سلام احمد آقا. خسته نباشید.
وای واسه یه پیمانه برنج دو سه قاشق غذا خوری خیلی زیاده هاااا!
تو رو خدا مراقب سلامتیتون باشین و این قدر روغن مصرف نکنید تو غذا هاتون.
من از بچگی علاقه ی وافری به این غذا داشتم و شاید باورتون نشه اما تو دوران دانشجویی اول این غذا رو درست کردم، بعد نیمرو.
حالا گاهی اوقات شفته می شد ولی من با ولع و حرص تمام می خوردم. چون اولا دستپخت خودم بود، ثانیا غذای مورد علاقم.
البته من گوشت نمی ریختم چون قصابی نزدیک خوابگاه نبود ولی گاهی اوقات از کنسرو مرغ استفاده می کردم.
تو پست قبلیتون کامنت گذاشتم اما جواب نگرفتم.
البته دیگه خیلی از زمان انتشار پستتون گذشته بود.
به لوییس فنخال و پاتریک کِلایفِرت سلام گرم من رو بِرِسونید.
خوش باشید

سلام پوریا جان. خیلی خیلی ازت معذرت میخوام در مورد پست قبلی. چشم حتما اگه دیدمشون سلامتو میرسونم. خخخخخخخ. در مورد روغن هم باید بگم نمیدونم چرا ولی روغنهای اینجا خیلی چرب نیست انگار. ولی چشم این کارو میکنم. مرسی ازت که هستی.

احمدی! علیک سلام و زهر مار! مگه قرار نشد به من یه چیزی یاد بدی بپزم؟ همون که دیروز بهت گفتم! میام دوتا تخم مرغ آبپز می کنم، پادکستشو می زنم دیگه هم منتت رو نمی کشم! ولی خب میخوام آخر هفته یه چیزی درست کنم فقط خودم بخورم. اگه پیشنهادی داری بگو. نیمرو و آبپز رو فولم، اما یه چیز ساده بگو که واسه شروع خوب باشه. منتظرم.

سلام به سرآشپز بزرگ آقای حیدری،باید چیز خوشمزه ای از آب در اومده باشه.
برام جالبه وایستم یه گوشه و به آشپزی یه مرد نگاه کنم.
همش فکر می کردم آقایون زیاد حوصله پخت و پز رو ندارند چه برسه به پیاز نگینی کردن.اما انگاری فصل رو باید عوض کنم . تیتر جدید نظرم رو عوض کرده.
کاملا مشخصه ترو تمیز آشپزی میکنید.
مرسی از آموزش . سبز باشید و استوار. بدرود.

سلام یلدا خانوم. وااااااای!!! سر آشپز!!! اصلا رفتم تو هوا!!!! مرررررررسی از این همه لطفت. میدونی هر مردی دو سال و نیم تنها زندگی کنه و اگه یه ذره فکر کرد به این نتیجه برسه که اگه سه روز هم گشنه بمونه هیچکی به دادش نمیرسه پامیشه و دست و آستین بالا میزنه. البته به قول بانو مضاهری دست و آستین بالا زدن مال کار دیگَست. خیلی خیلی مرسی ازت که وقت میذاری.

سلام بر احمد خوشخوراک خوشپز.
خیلی عالی بود.
حقیقتش تا زمانی که دانشجو نشدم و مجبور، خیلی کنجکاو نحوه درست کردن غذا نشدم.
ولی از موقعی که فهمیدم، آشپزی خیلی وقت ها به کار میاد، هر غذایی که درست میشه، کنجکاو دستور پختشم.
این غذا هم جالب بود.
نمیدونستم خوراکش رو اینطوری با برنج میپزن.
بعدش دویست گرم گوشت برای یه نفر؟
اینطوری برای یه خونواده ۵ نفره میشه یک کیلو گوشت.
یعنی با این حساب و قیمت گوشت تو ایران، غذایی حسابی لاکچریه.
غذا هم نوش جانت.
به قول یکی از دوستان، از غذا های اونجا هم بنویس.
یکی از دوستانم که انگلیس بود، می گفت اونجا مردم حوصله و وقت ما ایرانی ها رو برای غذا پختن ندارند.
غذا هایی می پزن که راحته و وقت نگیره.
مثل مرغ آبپز و از این دست.

بازم تشکر.
بهترین خوراک ها رو برات آرزومندم.

سلام سلام. آره تنهایی آدمو به خیلی کارا وامیداره. بعدشم آره گوشتش واقعا زیاد بود لامصب. خخخخخخ. آخه اینجا گوشت خیلی قیمت بالایی نداره شاید باور نکنی ولی من اینجا هر یه هفته و نیم تقریبا یک کیلو و خورده ای گوشت میخورم. غذاهای اینجا هم خیلی ساده هستن. توی یکی از کامنتهای بالا نوشتم در مورد غذاها. بخدا دیگه حال ندارم بنویسم. مرسی ازت محسن جان دوست گلم.

سلام احمد, منم با آشپزی کردن با احساس و علاقه خیلی موافقم, بعدش معرکه میشه. اما استانبولی رو با برنج لنجونی یا شمالی اگه درست کنی حتی اگه فقط با سیب زمینی و گوجه فرنگی و پیاز حسابی باشه, البته با ادویه جات خوش عطر, خیلی خوشمزه میشه. موفق باشی.

آفرییییین پسر باید کدباندو باشه عصای دست خانمش تو آشپزخونه باشه
قابل توجه اقایون محله همگی از ایشون یاد بگیرین
نمیدونم متاهلی مجردین
اگه متاهلین که خوش به حال خانمتون
اگه مجردین که ی تاییدیه از محله ببرین جواب مثبتعروس خانم اوکیه

سلام احمد آقا من که انقد سرم شلوغه الآن این پست واقعا باحالو دیدم!
خیلی سبک پستاتونو دوست دارم.
یه وقت تنها بودم با این پست یه پاتیل درست میکنم میخورم!
تا حالا جز نیمرو چیز دیگه ای درست نکردم!
نه این که خدایی نکرده چُلُفت دست و پا باشم، خودم نرفتم سمتش!
به نظرتون همراه شما توی این پست، خودم پیروز بیرون میام، یا آتیش جون منو بدرقه میکنه؟
کلا خیلی ممنونم.

سلام به به خسته نباشید عجب غذای این اگر ی کم زیره و یا چنتا دونه میخک و از این دست موارد داشت فکر کنم محشر میشد و باید ی دیگ میپختید ها. خیلی عالی بود سبک شما شخصی هست البته و من پیشنهاد یا نظر خواسی نمیدم که بگم متفاوت تر و چطوریش شاید درستتره. هرچیه فقط خوشمزس نوش جون. و بازم از این غذاهای خوشمزه بزارید، پستش رو نه ها خودش رو خخخ .

پاسخ دادن به علی اکبر خویی لغو پاسخ