خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
طرز تهیه ساندویچ با اتوی بخار

خیلی وقت پیش ها بود که داشتم از گرسنگی وسوسه می شدم برم سراغ جویدن سنگ های توی کوچه.

بعد با خودم فکری شدم اگه یه روزی آتیش نباشه چطوری غذا بسازم.

البته نه اینکه خودمو با انسان های اولیه ثانویه قیاس کرده باشم ها،

همین گاز کوفتی اگه یه روزی روزگاری قطع باشه واقعا خدایی چه باید کرد.

فرض بر اینکه نه زغال داشته باشین، نه این سوسول بازی های امروزی که تو خونه ها انجام میشه.

چه میدونم همین ساندویچ ساز، مایکروویو، یا بخار پز، هوا پز، زمین پز آسمان پز اینا.

خب اگه هیچی نداشته باشین چطوری شکم وامونده رو باید سیر کنیم. هوم ?.

از فرط گرسنگی گفتم یه دور بزنم تو اینستا یکمی آشپزی بجورم و اینا که رسیدم به یک خلاقیت جالب،

طرز تهیه یک ساندویچ ساده بود اما روش کار خیلی شیک به نظر می رسید.

داشت با یک اتوی بخار ساندویچ می ساخت.

خود خود خلاقیت بود لامصب یعنی؛

حالا اونایی که ساندویچ ساز ندارن یا اصلا دارن حال شستن سینیشو ندارن حتما به آموزش گوش بدند.

آموزش رو ضبط کردم و اینجاست؛ همینجا،

لینک دانلود

نوش جانتون یعنی.

۲۰ دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه ساندویچ با اتوی بخار»

سلام. ایول هم چیز یاد گرفتم هم خندیدم هم، … ووییی گشنمه سر صبحی از این ها کجا پیدا کنم آخه؟ میگم۱چیزی من دلم می خواد محتویات ساندویچم کره مربا باشه با اتو درستش کنم موردی که نداره داره؟ البته بعدش باید در برم چون مادرم با اتو و میز اتوی داغون تا اون سر دنیا هم باشه دنبالم میاد که روی همون میز مخم رو اتو کنه.
من برم۱چیزی پیدا کنم بخورم نمیشه اینجورییییی.
موفق باشی یلداجان و شاد باشید همگی.

سلام
خوب حالا یهو دیدیم گاز و برق با هم بای بای کردن اون وقت باید چکار کرد آیا؟؟؟
خوب یلدا خانم میشه شما با گوشی تلفن ثابت یه نیمرو ای چیزی بسازید و اگه جواب داد این طرح رو به اسم شما ثبت کنیم آیا؟؟؟
خیلی جالب بود
موفق باشید

سلام، ممنون که سر زدید.
والا اینقدر از گوشیم کار می کشم که صد در صد میشه روش تخم مرغ سرخ کرد.
الانم دارم فکر می کنم که شاید بتونم کمی روغن بکشم رو درپوشش و سیب زمینی هم سرخ کنم.
ثبت کردمش حتما مینویسم پیشنهاد شما بوده.
سبز باشید و استوار

سلاام بر یلدای عزیزم خوبی خانم؟ خیییلی جالب بود. مخصوصاً اینکه خودت در تیم تاک کلی برامون توضیح دادی و سوالی هم که برامون ایجاد شده بود جواب دادی. ممنونم بازم منتظر آموزشهای آشپزیت هستیم. موفق باشی دوست خوبم.

پاسخ دادن به فاطمه جوادیان لغو پاسخ