اینم یه دم پخت البته به سبک لنجونی

سلام دوستای گلم. خوبید, خوش هستید. امیدوارم که آروم و سلامت باشید. امروز اومدم با یه دم پختی ولی یه کم متفاوت. این دم پخت به سبک لنجونی هستش. جالبه که ما به لهجه ی خودمون به این غذا میگیم آش. درسته آش باید همیشه یه چیز شل و ول باشه ولی خب نمیدونم چرا به این میگن آش.

خب بریم سراغ مواد و بعدم فایل.

مواد لازم برای درست کردن دم پختی لنجونی: یک عدد پیاز متوسط نیم خلالی خورد شده, حدود سه قاشق غذا خوری روغن, حدود یک قاشق چای خوری زرد چوبه, گوشت گوسفندی به مقدار لازم که البته میتونید از گوشت مرغ هم استفاده کنید, نمک به میزان لازم, دو تا سه عدد گوجه ی رنده شده, برنج یک پیمانه, لوبیا تقریبا نصف پیمانه, یک عدد تخم مرغ,. البته تو این غذا خیلی چیزهای دیگه هم میشه ریخت که دلبخواه هستن, مثل کشمش سیبزمینی ماش یا چیزای دیگه. البته اینها برای تنوع هستن و هر دفعه هر کدوم که در دسترس هست استفاده میشه.

خب بریم سراغ فایل که میتونید از اینجا دانلودش کنید.

همیشه آروم و موفق باشید.

درباره احمد حیدری

سلام من احمد حیدری هستم متولد 25 آبان 1368 اصفهان شهرستان لنجان شهر چمگردان رشته ی مترجمی زبان خوندم و از سال 88 تا 90 توی یه شرکت ISP تکنسین فنی بودم از سال 90 که اینترنت ADSL 2020 توی شهرستان لنجان راه افتاد تا آخر 91 مسئول رفع خرابیهای اینترنت کل شهرستان توی مخابرات بودم. سال 93 تا 94 توی شرکت اسنوا کار کردم چند وقتی هم با یه دوست مشغول خرید و فروش ماشین بودم تا این که 27 خرداد 95 ساعت هفت صبح ایران رو به مقصد هلند یعنی بهشتی که دوست داشتم بقیه ی زندگیم رو توش بگذرونم ترک کردم. اینم راههای ارتباط با من ایمیل: ahmad.h1368@gmail.com اسکایپ: ahmad4368 شماره ی واتساپ: 0031623764618
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, رستوران محله نابینایان, صوتی, طنز ارسال و , , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

7 Responses to اینم یه دم پخت البته به سبک لنجونی

  1. 1
    رعد بارانی رعد بارانی says:

    سلام بهبه .
    دان کردم گوش کردم و حاصل کار گشنگی شد خخخ
    و اما حرفهایی که باید بگم
    از این همه مثبت نگری و راضی بودن به شرایط موجود و حس شکرگزاریت حسابی کیفور شدم.

    مورد دوم؛ پسر کاردون چرا توی روغن آب میره که این جوری سر و صدا راه انداخته. سر و صدا هیچی ی موقع روغن میپاچه به دست و سر و صورتت و بی ریخت میشی پسرم بعد بیا و درستش کن آخه

    • 1.1
      احمد says:

      سلام رعد بزرگ. ممنونم ازت که وقت میذاری واقعا برام خیلی ارزشمنده. میدونی حال خوب رو آدم خودش برا خودش میسازه. خخخخ لامصب روشن کردم ولی یه ذره عجله کردم ولی چشم حتما از این به بعد حواسمو جمع میکنم.

  2. 2
    رعد بارانی رعد بارانی says:

    فک کنم به خاطر این بوده که قابلمه روکه شستی آب تهش مونده .‌
    برای اینکه به این مشکل نخوری بهتر بود یک دقیقه قبل از ریختن روغن زیر قابلمه رو روشن میکردی.‌ تا آبها تبخیر بشه.
    ی کار دیگه هم اینه که ی پارچه سفید و تمیز دم دس داشته باشی و ته قابلمه رو خشک کنی.‌
    این پارچه سفید و تمیز کارآیی های زیادی داره. باهاش سیب زمینی های شسته هم میتونی خشک کنی .

  3. 3
    مهدی عابدی says:

    سلام, به به, عالی بود: باید آشپزی رو یااد بگیرم, منم میخوام غذا بپزم بخورم! خخخ

  4. 4
    نیره says:

    سلام
    قبلا چندتا از فایلهاتون را با وجود سیر بودن دانلود کردم و باز گشنم شد این دو تا را هم می ذارم حداقل برای همان زمانهای سیری خطرش کمتره
    ممنون از شما

    • 4.1
      احمد says:

      سلام خانوم نیره ممنونم از شما که حمایتم میکنین. یه روز یه جایی جمع میشیم براتون غذا درست میکنم. خخخخخ. ممنونم

  5. 5
    شهاب الدین فروزش says:

    سلام احمد جان وای که چقدر این دم پخت رو من دوست دارم زیاد خوردم دم پخت اسفهان رو واقعا بی نظیر هست.
    مرسی از بابت این آموزش حتما و حتما درستش میکنیم بازم دمت گرمممم .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 3 =