بیایید بیایید یه کباب تابه‌ای پختم، شما هم یه لقمه بخورید.

سلام سلام به شما دوستای عزیزم، هم‌محله‌ای‌های گل.

ببخشید یه چند وقتی به خاطر مشکلاتی که داشتم، نتونستم خدمتتون برسم. ولی خداییش دلم براتون تنگ شده بود.

خب من دوباره گرسنه‌ام شد و پا‌شدم یه غذا پختم، که فایلش رو ضبط کردم و اینجا براتون میذارم تا شما هم با من توی پختن این غذا حضور داشته باشین.

بریم سر اصل مطلب.
من تو این فایل کباب تابه‌ای درست کردم، که اول اینجا مواد لازمش رو براتون مینویسم و بعد میریم سراغ لینک دانلودش.

مواد لازم برای درست کردن کباب تابه‌ای برای یک نفر:
حدود دویست و پنجاه تا سیصد گرم گوشت چرخ‌کرده با چربی مناسب، یک پیاز متوسط، حدود نصف قاشق غذا‌خوری نمک، نصف قاشق چای‌خوری زرد‌چوبه، نصف تا یک قاشق غذاخوری بسته به میلتون فلفل قرمز، نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه، ادویه کاری یا تخم گشنیز و یا هِل هم اگه دم دستتون بود و طعمش رو دوست داشتید، میتونید به همین اندازه‌ها بهش اضافه کنید، البته من تو این غذا از یه ادویه استفاده کردم، که همه اینها رو به مقدار مناسب داره، روغن مایع یک تا دو قاشق غذاخوری و دو عدد گوجه فرنگی.

خب حالا میریم سراغ فایل که میتونید از اینجا دانلودش کنید.

ممنونم که با من همراه بودین.

درباره احمد

سلام من احمد حیدری هستم متولد 25 آبان 1368 اصفهان شهرستان لنجان شهر چمگردان رشته ی مترجمی زبان خوندم و از سال 88 تا 90 توی یه شرکت ISP تکنسین فنی بودم از سال 90 که اینترنت ADSL 2020 توی شهرستان لنجان راه افتاد تا آخر 91 مسئول رفع خرابیهای اینترنت کل شهرستان توی مخابرات بودم. سال 93 تا 94 توی شرکت اسنوا کار کردم چند وقتی هم با یه دوست مشغول خرید و فروش ماشین بودم تا این که 27 خرداد 95 ساعت هفت صبح ایران رو به مقصد هلند یعنی بهشتی که دوست داشتم بقیه ی زندگیم رو توش بگذرونم ترک کردم. اینم راههای ارتباط با من ایمیل: ahmad.h1368@gmail.com اسکایپ: ahmad4368 شماره ی واتساپ: 0031623764618
این نوشته در آموزش, رستوران محله نابینایان, صوتی ارسال و , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

23 پاسخ به بیایید بیایید یه کباب تابه‌ای پختم، شما هم یه لقمه بخورید.

  1. 1
    سید عباس حسینی says:

    سلام احمد. دمت گرم. خانواده ی من هفته ی بعد دارند میرند آنکارا و من تنها میشم. این غذای
    مشتی به شکمم یه جو خوبی میده. ممنونم ازت. خوش اشتها باشی.

  2. 2
    مهدی عابدی says:

    سلام: آخجووووووووووون بازم فایلای غذا و اینا با احمد حیدری, چه شود: زدم برا دانلود

  3. 3
    فرامرز شیخی says:

    احمد سلام خیلی وقته نبودی دلم برات تنگ شده بود پستت را خوندم و انشا الله فایل را هم دانلود میکنم . موفق باشید.

  4. 4
    ابراهیم says:

    سلام شما اصفهانی ها برید وسط آمریکا هم باز اصفهونی هستید.
    خوب برادر من میدونی که نمیتونیم ما هم یکی بخوریم بخاطر همین میگی شما هم یکی بخورید.
    خوشحالم که اینجایی بیشتر باش

  5. 5
    شهاب الدین فروزش says:

    سلام به احمد عزیز .
    امروز قراره این غذا رو درست کنیم یعنی خانومم میخواد درست کنه خخ از روی آموزشت پیش میریم ببینم چی میشه میام بهت میگم خخخ.
    موفق باشی کارت حرف نداره شک ندارم .

  6. 6

    سلام.
    من فایل های قبلی آموزش آشپزی شما رو دانلود کردم و واقعاً از سادگی ای که بر کار هاتون حاکمه و تسلطی که بر کارتون دارید لذت می برم.
    شما رو نمی شناسم و فقط از طریق همین پست ها باهاتون آشنا شدم.
    صدای گرمی دارید و حس می کنم از جمله آدم هایی هستید که خوشی هاتون رو با دیگران قسمت می کنید و همه چیز رو برای خودتون نمیخواید؛ وگرنه کدوم ایرانی که از این کشور نجات پیدا کرده میاد و این همه زحمت می کشه و فایل ضبط می کنه و خلاصه کار هایی که انجام دادید و میدید.
    درسته که هر کس چنین کار هایی انجام میده خودش هم قطعاً ازشون لذت می بره ولی می تونستید در فضایی کوچک تر به اشتراکشون بذارید و به هر صورت از آشنایی شما خوشوقتم و امیدوارم همیشه موفق و مستقل و سربلند باشید.
    راستی گوشت چرخ کرده هلند میشه پیدا کرد تو ایران و مخصوصاً با زندگی دانشجویی که من و امثال من داریم مدتیست که خریدن گوشت اون هم از نوع چرخ کرده اش شده برامون یک رؤیا.
    واقعاً قصد سیاسی کردن بحث رو ندارم ولی جدی عرض می کنم که وقتی پولدار شدم حتماً این غذا رو هم درست می کنم 😦

    • 6.1
      احمد says:

      سلام به شما این که واقعا لطف شماست و من واقعا ازتون سپاسگزارم. ولی خب آره واقعا من نمیتونم چیزی رو تنهایی داشته باشم و باید تقریبا تا اونجایی که میتونم همه رو توی چیزهایی که میتونم سهیم کنم.. در مورد گوشت چرخ کرده هم باید بگم آره به بهترین شکلش هست خوشبختانه و متاسفانه چیزی که میگید رو میدونم و واقعا ناراحتم به خاطر این موضوع که چرا باید اینقدر وضعیت بد باشه. باز هم ازت ممنونم که کنارم بودی.

  7. 7
    Negara says:

    سلام
    میگم من خسته ام آقای حیدری، میشه خودتون ی کم برام بفرستین؟ خخخخ.جدی کاش میشد مثلا شما میفرستادید بعد من در لپتاپمو باز میکردم میگرفتمش. دنیا بهشت میشد.، ولی کلا مرسی، شاید بعدا ها که از خستگی در اومدم درست کنم

  8. 8
    رعد بارانی رعد بارانی says:

    سلام احمد خان زبر و زرنگ‌
    کمی جعفری خورد کن و بریز داخلش خوشمزه تر میشه.
    کمی هم جعفری نگه دار و پیاز رو نگینی خورد کن و مخلوط کن و بریز توی نون با کاهو و گوجه و با کباب خوشمزت نوش جان کن

    • 8.1
      احمد says:

      سلام رعد بزرگ مرسی واقعا ازت. آره دقیقا میشه کباب لقمه. این ساده ترین شکلش بود که من درست کردم. حالا سعی میکنم اونا رو هم درست کنم حتما. اینم بگم که باعث افتخار بود برام دیدن اسمتون اینجا.

  9. 9
    حمیدرضا آب روشن says:

    واااای دلم خوااااست!
    راستی من هم ۲۵ آبانم! منتها از نوع هفتاد و پنجییش.

  10. 10
    بانو خلیلی says:

    سلاااااااااااااام واقعا عاالی بود آفرین خیلییی خوبههه که خودت انقده به شکم محترمت احترااااااام میزاااااااااااری. فقط ی چیز بگم پیاز اندازه مشت تو با ما فرق داااااره هااااااا باور کن یعنی هر وقت پیاز خواستیم بریزیم توی این غذا باید چ کنیم که چون پیمانه مشت تو بوده ما هم که در دسترس نداریم این پیمانه رو

  11. 11

    سلام حیدری. ممنون از فایل خوبت. خیلی چاکرم. عالی بود. تنها شدم درست میکنم.

  12. 12
    سالی سوبا says:

    سلام ممنون به خاطر آموزش کباب آخجوننننن کباااااااب عالی موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *