خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
اینم یه دم پخت البته به سبک لنجونی

سلام دوستای گلم. خوبید, خوش هستید. امیدوارم که آروم و سلامت باشید. امروز اومدم با یه دم پختی ولی یه کم متفاوت. این دم پخت به سبک لنجونی هستش. جالبه که ما به لهجه ی خودمون به این غذا میگیم آش. درسته آش باید همیشه یه چیز شل و ول باشه ولی خب نمیدونم چرا به این میگن آش.

خب بریم سراغ مواد و بعدم فایل.

مواد لازم برای درست کردن دم پختی لنجونی: یک عدد پیاز متوسط نیم خلالی خورد شده, حدود سه قاشق غذا خوری روغن, حدود یک قاشق چای خوری زرد چوبه, گوشت گوسفندی به مقدار لازم که البته میتونید از گوشت مرغ هم استفاده کنید, نمک به میزان لازم, دو تا سه عدد گوجه ی رنده شده, برنج یک پیمانه, لوبیا تقریبا نصف پیمانه, یک عدد تخم مرغ,. البته تو این غذا خیلی چیزهای دیگه هم میشه ریخت که دلبخواه هستن, مثل کشمش سیبزمینی ماش یا چیزای دیگه. البته اینها برای تنوع هستن و هر دفعه هر کدوم که در دسترس هست استفاده میشه.

خب بریم سراغ فایل که میتونید از اینجا دانلودش کنید.

همیشه آروم و موفق باشید.

۷ دیدگاه دربارهٔ «اینم یه دم پخت البته به سبک لنجونی»

سلام بهبه .
دان کردم گوش کردم و حاصل کار گشنگی شد خخخ
و اما حرفهایی که باید بگم
از این همه مثبت نگری و راضی بودن به شرایط موجود و حس شکرگزاریت حسابی کیفور شدم.

مورد دوم؛ پسر کاردون چرا توی روغن آب میره که این جوری سر و صدا راه انداخته. سر و صدا هیچی ی موقع روغن میپاچه به دست و سر و صورتت و بی ریخت میشی پسرم بعد بیا و درستش کن آخه

سلام رعد بزرگ. ممنونم ازت که وقت میذاری واقعا برام خیلی ارزشمنده. میدونی حال خوب رو آدم خودش برا خودش میسازه. خخخخ لامصب روشن کردم ولی یه ذره عجله کردم ولی چشم حتما از این به بعد حواسمو جمع میکنم.

فک کنم به خاطر این بوده که قابلمه روکه شستی آب تهش مونده .‌
برای اینکه به این مشکل نخوری بهتر بود یک دقیقه قبل از ریختن روغن زیر قابلمه رو روشن میکردی.‌ تا آبها تبخیر بشه.
ی کار دیگه هم اینه که ی پارچه سفید و تمیز دم دس داشته باشی و ته قابلمه رو خشک کنی.‌
این پارچه سفید و تمیز کارآیی های زیادی داره. باهاش سیب زمینی های شسته هم میتونی خشک کنی .

دیدگاهتان را بنویسید