آب گوشت که میخورید؟

سلام خدمت شما دوستای گلم. حالتون چطوره؟

امیدوارم سالم و سر حال باشید.

امروز اومدم با یه غذای خوشمزه از نوع کاملا ایرانی که چیزی نیست به جز آبگوشت.

خب بریم سراغ مواد اولیه

که حدود 250 گرم گوشت سر دست گوسفند هست؛ یه دونه سیبزمینی بزرگ، یه پیاز متوسط، یه حبه سیر، نصف پیمانه نخود، نصف پیمانه لوبیا، یه دونه لیموی تازه که تو فایل صوتی یادم رفت بگم، یه قاشق غذاخوری رُب گوجه فرنگی و ادویه که شامل نمک، فلفل سیاه و قرمز، دارچین، تخم گشنیز و زیره هستن.

فایل صوتی درست کردن این غذای بی نظیر که در حدود 25 دقیقه هست رو میتونید با حجم 23 مگابایت از اینجا دانلود کنید.

ممنونم که با من همراه میشین.

درباره احمد حیدری

سلام من احمد حیدری هستم متولد 25 آبان 1368 اصفهان شهرستان لنجان شهر چمگردان رشته ی مترجمی زبان خوندم و از سال 88 تا 90 توی یه شرکت ISP تکنسین فنی بودم از سال 90 که اینترنت ADSL 2020 توی شهرستان لنجان راه افتاد تا آخر 91 مسئول رفع خرابیهای اینترنت کل شهرستان توی مخابرات بودم. سال 93 تا 94 توی شرکت اسنوا کار کردم چند وقتی هم با یه دوست مشغول خرید و فروش ماشین بودم تا این که 27 خرداد 95 ساعت هفت صبح ایران رو به مقصد هلند یعنی بهشتی که دوست داشتم بقیه ی زندگیم رو توش بگذرونم ترک کردم. اینم راههای ارتباط با من ایمیل: ahmad.h1368@gmail.com اسکایپ: ahmad4368 شماره ی واتساپ: 0031623764618
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, رستوران محله نابینایان, صوتی ارسال و , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

30 Responses to آب گوشت که میخورید؟

  1. 1
    زهرا مرادی says:

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و جناب آقا ی حیدری ی بزرگوار, آقا ی حیدری من همیشه از پستهای آشپزی ی شما استفاده میکنم و کلی چیز یاد میگیرم, یه دنیا تشکر, موفق باشید

  2. 2
    رهگذر says:

    ظهر آبگوشت داشتیم من نون ماست خیار خوردم. خخخخخخخخ

  3. 3
    پسر پاییز says:

    سلام احمدجان چه خبر خوشی دادا خیلی وقت بود رستوران محله تعطیل بود خوب شد اومدی کرکرهشو بالا کشیدی چون از بقیه سرآشپزا هم خبری نیست به هر حال شاد باشی

  4. 4
    رعد بارانی says:

    سلام بر احمد زبرو زرنگ و کار بلد.‌
    میگم کمی گوجه هم داخلش رنده کنی ای بدک نمیشه. ی جورایی شاید لعابی هم بهش بده.‌
    فردا پسفردا برای خودم آبگوشت درست میکنم. خخخ من عاشق دسپخت خودمم هستم.‌ به قول رهایی قربون خودمم برم که این همه هنرمند و کدبانو و کاربلدم هههه

  5. 5
    مهدی عابدی says:

    سلام, رفتش برای دانلود برای روزی که شاید آشپزی کنم

  6. 6
    داوود حاجنصیری says:

    نو ز لان زا فا رنگی سه تن گوجه فرنگی اَوِک تی دیی اَّو گوشت یو سبیلت اَ وِ زون. این یه شعر فرانسوی بود که ما دوران شهید محبی هر وقت شام آبگوشت داشتیم اینو برا همدیگه میخوندیم. البته عباس عطایی اینو بهمون یاد داده بود نمیدونم عباس عطایی رو میشناسی یا نه یک پسر بذله گوی شیرینسخنی بود این بشر که حد نداشت! الآنم در قسمت کتابخانه بریل رودکی فعاله.

  7. 7
    سمانه says:

    سلااام. بهبه آبگوشت که واقعا عاالیه من به شدت به غذاهای سنتی ایران علاقه خاصی دارم. اینجا هم بازم میگم خوش به حالتون چه همتی دارید که تنهایی اینجور غذاها رو درست میکنید. خوشحالم که لذت میبرید از آشپزی و غذاهایی که خودتون درست میکنید و میخورید. در خصوص آبگوشت منم یکی دو نکته خیلی کوچیک درحد خودم میگم یکی اینکه لوبیای آبگوشت باید حتما لوبیا سفید باشه از این جهت گفتم که انواع لوبیاها زیاده و لوبیای آبگوشت باید از نوع سفیدش باشه دقیقا مثل عصای ما نابینایان خخخخ دوم اینکه با نظر خانم رعد موافقم گوجه هم خوشمزه اش میکنه برای این مقدار میتونید علاوه بر اون مقدار رب گوجه ای که ریختید دو تا گوجه رو پوست بکنید و نصفشون کنید و بریزید تو قابلمه که همراه باقی موادش بپزه اگرم حوصله پوست کندن گوجه ندارید میتونید رنده کنید که بنظرم اولیش بهتر میشه البته این فقط نظر شخصی منه خخخ نکته بعدی هم بنظرم قلم گوسفندی خصوصا اگه تکه شده باشه به طوری که شکسته یا نصف شده باشه آبگوشت رو خیلیی خیلیی خوشمزه تر میکنه. خخخ اینم چند نکته از یه آدم شکموی دیگه خخخخ. خوشحال و پر همت بمانید همیشه و تند تند برامون و خصوصا برای خودتون آشپزی کنید.

    • 7.1
      رعد بارانی says:

      آسمانه جون من توی آبگوشت لوبیا قرمز میریزم.‌وقتی کوبیده میشه بیننده فک میکنه نود درصدش گوشته خخخ چون لوبیا قرمز رنگ گوشته وقتی کوبیده میشه معلوم نیست چی چیه هههه البته طعم بدی هم نمیده. اینبار امتحان کن بعد میبینی نه بابا اصلا اونجوری هم که فک میکنی لوبیا سفید حکم عصا رو نداشته. خخخخ
      البته چون شوهرم در هنگام خوردن منتقد بسیار بسیار کار کشته ای ایرادی نگرفت.

      • 7.1.1
        سمانه says:

        رعد میدونم این روزا قیمت لوبیا سفید بالا رفته و شاید مجبور بشه آدم از رنگهای دیگه لوبیا هم استفاده کنه خخخخ تاثیر زیادی که تو مزه اش نمیذاره فقط تو رنگ کوبیده تاثیر میذاره که یکمی تیره میشه و ممکنه افراد بینایی که رنگ غذا براشون مهمه ایراد بگیرند خخخخ وگرنه برای ما نابیناها که رنگ معنا نداره!!

        • رعد بارانی says:

          خب گوشت کوبیده هر چی رنگ گوشت بگیره که بهتره. لوبیا قرمز رنگشو به رنگ گوشت میکنه . شما لوبیا قرمز بریز اون با من.‌
          حیف که این روزا هوا خیلی گرمه و آبگوشت توی گرما بهم مزه نمیده.‌ ایکاش ی سر بریم پیش احمد کاردون اونجا هوا خنکه و آبگوشت هم مزه میده

    • 7.2
      احمد حیدری says:

      سلام به سمانه. ممنونم ازت که وقت گذاشتی. شما از جمله کسایی هستی که به عینه توی تیمتاک دیدی که این کار واقعا برای من لذتبخش هست. بعدم باید بگم دقیقا درست میگی لوبیا های منم سفید بودن و این که قلم گوسفندم که دیگه یه شاهکار بیبدیل هست توی آبگوش و قرمه سبزی. بازم ممنونم.

  8. 8
    مهدیه says:

    سلام سلام ما آب گوشت ظهر خوردم دست پخت مامان عزیزم خیلی هم عالی بود مرسی از آموزش خوبتون بسیار غذای خوش مزه ای آموزش دادین البته اینم بگم که من گاهی گوجه رو رنده میکنم تو اب گوشت میریزم عالی میشه موفق باشین

  9. 9
    آرتیمان says:

    سلام میگم احمِد یه آبگوشتی آموزش بده که گوشت نخواد. گوشت مون کجا بود ریفیق

  10. 10
    ابراهیم says:

    سلام بفرماید آبگوشت رو خودتون بخورید آخه منم آبگوشت زیاد دوست ندارم اونم اگه تو تابستون باشه.
    مرسی از پست خوشحالم بعده مدتها اینجا هستی

  11. 11
    قاسمی says:

    سلام وقت بخیر. آبگوشت خوبی به نظر میومد. منم با نظر رعد موافقم. کلا نه تنها آبگوشت، بلکه برای اکثر غذاهایی که رُب گوجه لازمه، رُب رو کمتر بریزیم، از دو سه تا گوجه رنده شده استفاده کنیم هم طعم خوبی به غذا میده و هم لعابش رو بیشتر میکنه.
    راستی شیشه پر آب به جای گوشتکوب ابتکار قشنگی بود.
    یه نکته فقط منم بگم : برای جدا کردن آب و مواد آبگوشت، به نظرم یه کفگیر پهن بردارین و توی قابلمه بچرخونین و گوشت و سیبزمینی ها رو به ظرف دیگه منتقل کنین. نخود لوبیاها فقط می مونن که قابلمه رو به حالت شیبدار بگیرین رو زمین یا میز بعد همون کفگیر رو ببرین ته قابلمه جایی که آبای آبگوشت جمع شدن، آروم لوبیا و نخودها رو بالا بیارین و بریزین توی ظرف گوشتا. اینطوری دست تونم نمیسوزه. ممکنه یکی دوتا لوبیا نخود بمونه که اونقدی مهم نیست. اگه کفگیر ندارین، از ملاقه و قاشق هم میشه استفاده کرد. فقط باید توجه داشته باشین وقتی مواد رو از آب دارین جدا میکنین، قاشق یا ملاقه رو به دیواره قابلمه بچسبونین و شیبدارش کنین تا آبای اضافیی که توی ملاقه اومده پیش بقیه آبا برگردن.
    موفق باشید.

    • 11.1
      احمد حیدری says:

      سلام به شما. آره با گوجه موافقم و دفعه بعد حتما امتحان میکنم. راستی اینم بگم که ملاقه نداشتم و با قاشق هم خیلی سخت میشد بهترین راهی که به ذهنم میرسید که وقت کمتری هم ببره همین بود. ممنونم که هستین.

  12. 12
    علی سعدالله خانی says:

    سلام.
    بمیری با این پستت.
    خدا خَفَت کنه با این آبگوشت بیموقع ات.
    لامصب اینجا ایرانه .
    میدونی گوشت کیلویی چنده.
    اونم گوشت سردست گوسفند.
    فقط میتونم بگم ایول.
    البته به اضافه ی بمیری.
    عالی بود عالی.

دیدگاهتان را بنویسید