بفرمایید یه نیمروی داغ

سلااااام بچه ها حالتون چطوره؟

خیلی وقت بود که هیچ پستی نذاشته بودم حسابی دلم براتون تنگ شده بود.

یه زمانی یکی دو سال پیش توی پستایی مثل

این

و

این

یه سری پادکست های آشپزی از تجربیاتی که خودم به دست آورده بودمشون، منتشر می کردم.

اما چون به شدت به قول پریسا احساس می کردم انتقال دهنده خوبی نیستم، تصمیم گرفتم که این کار رو به بلد تر ها بسپارم. اما با استفاده از بازخورد هایی که بعد از اون دو تا فایل گرفتم فهمیدم که انتقالم ای همچینم بد نیست. و تصمیم گرفتم این سری از پادکست هارو ادامه بدم. به امید این که همنوع های من سختی هایی که من موقع یاد گرفتن آشپزی کشیدم، کمتر تجربه کنن.

خلاصه این که توی این پست قراره یه نیمروی خوشمزه باهم بخوریم.

شما هم میخواین؟  معطل چی هستین؟

بفرمایین!

امیدوارم که از این فایل لذت ببرین. و کسایی که هنوز درست کردن این غذای خوشمزرو بلد نیستن برن و یه نیمروی مشتی بزنن بر بدن

به خدای بزرگ و مهربون می سپارمتون.

با آرزوی بهترین ها!

مینا

درباره مینا

سلام. من مینا مَلِکی هستم، 23 سالمه، در رشته ی علوم تربیتی شاخه ی تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی درس می خونم. به علت ازدواج فامیلی، از بَدو تولد نابینا بودم، دلیل نابیناییم هم عدم رشد صحیح شبکیه هست. کتاب، مخصوصاً رمان رو خیلی دوست دارم، عاشق پیانو هستم و تا حدیم می تونم بزنم. به کامپیوتر هم تا حد قابل قبولی مسلطم، البته نه در حد برنامه نویسی و کارای خیلی خیلی حرفه ای. خیلی دوست داشتم برنامه نویسی یاد بگیرم ولی چون قسمت مهمی از برنامه نویسی ریاضیه کلا بیخیالش شدم. عاشق وسایل تکنولوژیکی جدیدم. از درس ریاضی و هر چیزی که توش ریاضی داشته باشه متنفرم. احساساتیم ولی اعضای خانوادم میگن بی احساسم. خخخ، البته دوستای نزدیکم میگن که تو از بس سعی کردی احساساتتو نشون ندی همه این طوری فکر میکنن. کلاً با دوستام خیلی صمیمیترم تا خانواده. یه کمی زود اعتماد میکنم که خیلی وقتا باعث شده ضرر کنم، خیلی دارم سعی می کنم این عیبم رو رفع کنم، اصولاً آدم آرومی هستم، رُکَم طوری که خیلی وقتا این رک بودن باعث آزار بقیه میشه. کمی تا حدی لج بازم، خیلی سرسختم و اگه چیزیرو بخوام ولو کل دنیا نخواد انجامش میدم و بالعکس. دوستی برام بی نهایت ارزشمنده ولی معمولاً خودم خیلی کم پیش قدم میشم و بیشتر به خاطر خجالت. متاسفانه خیلی خجالتیم شاید خیلیا بگن که رک بودن با خجالتی بودن تضاد داره. اما من از لحاظ ارتباط بر قرار کردن خجالتیم و مثلا اگه کسی نظرمو درباره شخصیتش بپرسه ممکنه تا کوچکترین عیبشم بگم خخخ. از نظر مذهبی معتدلم و سعی میکنم با همه جور عقاید ولو 180 درجه با خودم متفاوت باشه بپذیرمش. عقیده دارم طرز زندگی هر فرد از پوشش گرفته تا دین تا انتخاب همسر و غیره و غیره جز خود اون شخص به هیچکس هیچکس و هیچکس مربوط نمیشه و اگه ببینم کسی داره تو این مسایل دخالت می کنه به شدت باهاش برخورد می کنم. درون گرا هستم، راز دار بودن خیلی برام مهمه و اگه تصادفاً خودم باعث بشم راز کسی فاش بشه بی نهایت حتی بیشتر از خودش ناراحت میشم و اگه کسی رازیرو از زندگیم فاش کنه برای همیشه از دایره ی ارتباطیم خارجش میکنم. آزادی خط قرمز منه. اگه ببینم کسی یا چیزی داره محدودش می کنه یا رفتاریرو می کنه که مجبورم برای امن بودن، آزادیم رو کنترل کنم به بدترین وجه باهاش برخورد می کنم و به هر قیمتی آزاد بودنمو حفظ می کنم. البته منظورم از آزادی هرج و مرج نیست، منظورم اینه که من حق دارم برای زندگیم هر تصمیمی که دلم میخواد بگیرم ولو اشتباه باشه. راهنمایی رو با جون و دل می پذیرم اما دخالت رو هرگز. بهم میگن طرز فکرت اروپاییه و تو ایران نمیشه این طوری زندگی کرد. خخخ. مثلاً من عقیده دارم که فرزند بعد از 18 سال کاملا مختاره که با والدین زندگی کنه یا به تنهایی. به هر حال تا حالاش که تونستم همینطوری زندگی کنم و مشکل به خصوصیم برام پیش نیومده. راستی حس کردم شناس نامم خیلی خشن شد باور کنین خودم به این خشنی که اینجا نوشتم نیستم! فعلاً همین قدر یادم میاد. امیدوارم عضو مفیدی برای محله باشم. با آرزوی بهترین ها برای همگی شما
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, رستوران محله نابینایان, صوتی ارسال و , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

27 پاسخ به بفرمایید یه نیمروی داغ

  1. 1

    سلام مینا خانم. ممنون که دستور العمل این غذای خوشمزه رو گذاشتین. شاد باشید.

  2. 2
    زهرا مرادی says:

    سلام خدمت دوستان هم محله ای و همچنین خدمت مینا جان عزیز, امیدوارم که هر کجا که هستید حالتون خوب باشه, ممنونم که تجربه ی درست کردن نیمرو را با ما به اشتراک گذاشتید, خیلی استفاده کردم و عالی بود, دلم نیمرو خواست یه دفعه ای , خخخخخخخ, البته درسته که من خیلی با نیمرو جور نیستم ولی حقیقتش حالا که شما درست کردید دلم خواست, خخخ, امروز واسه ناهارم درست میکنم, شما هم بفرمایید! خخخ, موفق و پیروز و سلامت باشید, خدا نگهدار

  3. 3
    ابراهیم says:

    سلام مینا خانم حال شما؟؟

    مرسی راستش من نیمرو دوست ندارم.
    اگه میشه سهم من رو بدید پریسا بخوره تا برای نوشتن اون ماجرا که در جریانش هستید انرژی داشته باشه.
    خخخخخ
    دلتون شاد

    • 3.1
      مینا مینا says:

      سلام پریسا چرا؟ سهمشو خودم می خورم انرژیم بیشتر بشه قوطی آبزرشکو محکم تر به سمتش پرتاب کنم پریسارو با رشوه نمیشه خام کرد باید بهش زور گفت. خخخ

  4. 4

    سلام مینا جانم. چقدر صداش وسوسه انگیز بود! پاشم همین الآن یه نیمرو درست كنم بخورم! ولی اگر باقی پست هات هم بخواد اینجوری تحریك كننده باشه كه ما خرجمون میره بالا!! اما گذشته از شوخی بنظرم خیلی اصولی بود كه از نیمرو شروع كردی!!

  5. 5
    احمد عبدالله پور احمد عبدالله پور says:

    سلام وقت شما بخیر بسیار سپاس گذارم از این پستتون حتماً که به کار همه مخصوصاً کسایی مثل من که کلاً در زمینه آشپزی تعطیلن میان باز هم سپاس و روزتون خوش

  6. 6
    manchester says:

    سلام، جسارتاً می خواستم بدونم مگه نیمروی خنک هم داریم. در انتخاب تیتر پستها دقت بیشتری از خود به خرج دهید تا به این شکل از روی هیجان ننویسید.

    • 6.1
      مینا مینا says:

      سلام برای انتقاد کردن حتما لازم نیست انقدر تلخ باشیم. ضمنا هر غذایی وقتی که طبخش کامل میشه طبیعتا داغ هست و هر چه از موندنش بگذره و روی یه منبع حرارتی نباشه کم کم گرماشو از دست میده. منظور من تازگی غذا بود.

  7. 7
    پریسا says:

    سلاااام مینای عزیز. اولا آهایی سهم خودمه بدید اینجا. ای بابا! دوما یعنی من خودت و این ابراهیم رو دستم بهتون برسه, … اوخجان قوطی آب زرشک بده بیاد ایول!
    ایول که باز اینجایی! ایول که باز اینجام! ایول که باز خودم و خودت و ابراهیم و بقیه اینجاییم! ولی با تمام اینها من گشنمه.
    دلت آرام!

  8. 8
    زهرا مرادی says:

    سلامی دوباره خدمت همه ی دوستان و مینا جان عزیز, خواستم عرض کنم که اگه میشه این جور پاتکستها را ادامه بدید خیلی خوب و مفیده, ممنونم خدا نگهدار, موفق باشید

    • 8.1
      مینا مینا says:

      سلام زهرا جون من به سهم خودم سعی می کنم تا جایی که بتونم و تجربم اجازه بده این پادکست ها رو ادامه بدم. ممنونم از لطفی که داشتی.

  9. 9

    سلام خانم مَلِکی. خیلی ممنون از آموزش نیمرو. خیلی وقت بود که پستی رو تو این سایت به صورت کامل نخونده بودم راستش وسوسه شدم و آموزشتون رو گوش کردم. خواستم اگه جسارت نباشه دو سه تا نکته بگم: اولش که بهتره نمک و فلفل رو قبل از اینکه تخم مرغها رو بشکنین تو ظرف به روغنتون اضاف کنید اینجوری همه جای ایران سرای من است یعنی همه جای نیمرو یه طعم میده بعدش هم نیمرو رو با کره درست کنید خوش مزه تره بعد بعدش هم میتونین نیم رو رو با پیاز داغ و فلفل دلمه ای یا یه کم رب و آبلیموی تازه درست کنید. پیشنهاد میکنم نیمروتون رو با بربری به همراه گوجه خیار و پیاز خام میل کنید. لذت ببرید از نیمرو.

    • 9.1
      مینا مینا says:

      سلام آقای خیر اندیش با مورد اولی که گفتید موافقم از این به بعد همین کارو می کنم. وای کره من عاشقشم به معنای واقعی. کلا توی اکثر غذا ها کره معجزه می کنه. و درباره مورد سوم دهنم آب افتاد. حیف که تازه صبحانه خوردم وگرنه قطعا به شدت گرسنم میشد.

  10. 10
    میرزا مهدی خان says:

    آفرین به شما که جرات ضبط پادکست به این خوبی رو پیدا کردین .من که واقعا لذت بردم .ازتون ممنونم و خیلی خوب میشه که بازم برامون غذا های خوشمزه بیارین .

  11. 11
    آرتیمان says:

    درود بر آبجی مینا لطفا روش درست کردن آب یخ را هم توضیح بدید آخه یاد همون روش درست کردن آب یخ افتادم. می دونی که خدمتت ارادت دارم آبجی. الفرار

  12. 12

    سلام.
    من اومدم از به اشتراک گذاشتن این تجربه تشکر کنم.
    از دبیرستان آشپزی رو شروع کردم و همچنان با چالش های مختلف در آشپزی درگیرم منظورم بیشتر چالش هایی هست که به خاطر پختن غذا های جدید به وجود میان مثلاً تازگی ها دارم روی غذا های ایتالیایی کار می کنم که اگر ازش تجربه ی خوبی به دست اومد سعی می کنم در محله هم بذارم ولی متأسفانه آشپزخانه های خوابگاه های پسرانه این قدر شلوغ و پر سر و صدا هستند که فکر نمی کنم بتونم غیر از نیمه شب پادکست صوتی ضبط کنم.

    • 12.1
      مینا مینا says:

      سلام خیلی متشکرم. به نظرم این اشتراک تجربه ها میتونه خیلی مفید باشه برای بچه ها. امیدوارم شرایطی پیش بیاد تا شما هم بتونید پادکست های ارزشمندتون رو اینجا منتشر کنید.

  13. 13

    سلام.
    منم واقعا به چنین آموزشهایی نیاز دارم، اجرت با خدا و اهل بیت و تشکر میکنم از لطفت و وقتی که گذاشتی برای آموزش دادنش.

  14. 14
    مینا مینا says:

    سلام زهرا جون خوشحالم که مورد استفادتون قرار گرفته.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *