خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
طرز تهیه نیمرو

سلااااام بچه ها حالتون چطوره؟

خیلی وقت بود که هیچ پستی نذاشته بودم حسابی دلم براتون تنگ شده بود.

یه زمانی یکی دو سال پیش توی پستایی مثل

این

و

این

یه سری پادکست های آشپزی از تجربیاتی که خودم به دست آورده بودمشون، منتشر می کردم.

اما چون به شدت به قول پریسا احساس می کردم انتقال دهنده خوبی نیستم، تصمیم گرفتم که این کار رو به بلد تر ها بسپارم. اما با استفاده از بازخورد هایی که بعد از اون دو تا فایل گرفتم فهمیدم که انتقالم ای همچینم بد نیست. و تصمیم گرفتم این سری از پادکست هارو ادامه بدم. به امید این که همنوع های من سختی هایی که من موقع یاد گرفتن آشپزی کشیدم، کمتر تجربه کنن.

خلاصه این که توی این پست قراره یه نیمروی خوشمزه باهم بخوریم.

شما هم میخواین؟  معطل چی هستین؟

بفرمایین!

امیدوارم که از این فایل لذت ببرین. و کسایی که هنوز درست کردن این غذای خوشمزرو بلد نیستن برن و یه نیمروی مشتی بزنن بر بدن

به خدای بزرگ و مهربون می سپارمتون.

با آرزوی بهترین ها!

۲۷ دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه نیمرو»

سلام خدمت دوستان هم محله ای و همچنین خدمت مینا جان عزیز, امیدوارم که هر کجا که هستید حالتون خوب باشه, ممنونم که تجربه ی درست کردن نیمرو را با ما به اشتراک گذاشتید, خیلی استفاده کردم و عالی بود, دلم نیمرو خواست یه دفعه ای , خخخخخخخ, البته درسته که من خیلی با نیمرو جور نیستم ولی حقیقتش حالا که شما درست کردید دلم خواست, خخخ, امروز واسه ناهارم درست میکنم, شما هم بفرمایید! خخخ, موفق و پیروز و سلامت باشید, خدا نگهدار

سلام مینا جانم. چقدر صداش وسوسه انگیز بود! پاشم همین الآن یه نیمرو درست کنم بخورم! ولی اگر باقی پست هات هم بخواد اینجوری تحریک کننده باشه که ما خرجمون میره بالا!! اما گذشته از شوخی بنظرم خیلی اصولی بود که از نیمرو شروع کردی!!

سلام برای انتقاد کردن حتما لازم نیست انقدر تلخ باشیم. ضمنا هر غذایی وقتی که طبخش کامل میشه طبیعتا داغ هست و هر چه از موندنش بگذره و روی یه منبع حرارتی نباشه کم کم گرماشو از دست میده. منظور من تازگی غذا بود.

سلاااام مینای عزیز. اولا آهایی سهم خودمه بدید اینجا. ای بابا! دوما یعنی من خودت و این ابراهیم رو دستم بهتون برسه, … اوخجان قوطی آب زرشک بده بیاد ایول!
ایول که باز اینجایی! ایول که باز اینجام! ایول که باز خودم و خودت و ابراهیم و بقیه اینجاییم! ولی با تمام اینها من گشنمه.
دلت آرام!

سلام خانم مَلِکی. خیلی ممنون از آموزش نیمرو. خیلی وقت بود که پستی رو تو این سایت به صورت کامل نخونده بودم راستش وسوسه شدم و آموزشتون رو گوش کردم. خواستم اگه جسارت نباشه دو سه تا نکته بگم: اولش که بهتره نمک و فلفل رو قبل از اینکه تخم مرغها رو بشکنین تو ظرف به روغنتون اضاف کنید اینجوری همه جای ایران سرای من است یعنی همه جای نیمرو یه طعم میده بعدش هم نیمرو رو با کره درست کنید خوش مزه تره بعد بعدش هم میتونین نیم رو رو با پیاز داغ و فلفل دلمه ای یا یه کم رب و آبلیموی تازه درست کنید. پیشنهاد میکنم نیمروتون رو با بربری به همراه گوجه خیار و پیاز خام میل کنید. لذت ببرید از نیمرو.

سلام آقای خیر اندیش با مورد اولی که گفتید موافقم از این به بعد همین کارو می کنم. وای کره من عاشقشم به معنای واقعی. کلا توی اکثر غذا ها کره معجزه می کنه. و درباره مورد سوم دهنم آب افتاد. حیف که تازه صبحانه خوردم وگرنه قطعا به شدت گرسنم میشد.

سلام.
من اومدم از به اشتراک گذاشتن این تجربه تشکر کنم.
از دبیرستان آشپزی رو شروع کردم و همچنان با چالش های مختلف در آشپزی درگیرم منظورم بیشتر چالش هایی هست که به خاطر پختن غذا های جدید به وجود میان مثلاً تازگی ها دارم روی غذا های ایتالیایی کار می کنم که اگر ازش تجربه ی خوبی به دست اومد سعی می کنم در محله هم بذارم ولی متأسفانه آشپزخانه های خوابگاه های پسرانه این قدر شلوغ و پر سر و صدا هستند که فکر نمی کنم بتونم غیر از نیمه شب پادکست صوتی ضبط کنم.

پاسخ دادن به مینا لغو پاسخ