بفرمایید یه کتلت برشته

سلام بچه ها!

حالتون چطوره؟

این دفعه اومدم با یه کتلت خوشمزه.

امیدوارم که خوشتون بیاد و مورد استفاده قرار بگیره

بفرمایید

با آرزوی بهترین ها

مینا

درباره مینا

سلام. من مینا مَلِکی هستم، 23 سالمه، در رشته ی علوم تربیتی شاخه ی تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی درس می خونم. به علت ازدواج فامیلی، از بَدو تولد نابینا بودم، دلیل نابیناییم هم عدم رشد صحیح شبکیه هست. کتاب، مخصوصاً رمان رو خیلی دوست دارم، عاشق پیانو هستم و تا حدیم می تونم بزنم. به کامپیوتر هم تا حد قابل قبولی مسلطم، البته نه در حد برنامه نویسی و کارای خیلی خیلی حرفه ای. خیلی دوست داشتم برنامه نویسی یاد بگیرم ولی چون قسمت مهمی از برنامه نویسی ریاضیه کلا بیخیالش شدم. عاشق وسایل تکنولوژیکی جدیدم. از درس ریاضی و هر چیزی که توش ریاضی داشته باشه متنفرم. احساساتیم ولی اعضای خانوادم میگن بی احساسم. خخخ، البته دوستای نزدیکم میگن که تو از بس سعی کردی احساساتتو نشون ندی همه این طوری فکر میکنن. کلاً با دوستام خیلی صمیمیترم تا خانواده. یه کمی زود اعتماد میکنم که خیلی وقتا باعث شده ضرر کنم، خیلی دارم سعی می کنم این عیبم رو رفع کنم، اصولاً آدم آرومی هستم، رُکَم طوری که خیلی وقتا این رک بودن باعث آزار بقیه میشه. کمی تا حدی لج بازم، خیلی سرسختم و اگه چیزیرو بخوام ولو کل دنیا نخواد انجامش میدم و بالعکس. دوستی برام بی نهایت ارزشمنده ولی معمولاً خودم خیلی کم پیش قدم میشم و بیشتر به خاطر خجالت. متاسفانه خیلی خجالتیم شاید خیلیا بگن که رک بودن با خجالتی بودن تضاد داره. اما من از لحاظ ارتباط بر قرار کردن خجالتیم و مثلا اگه کسی نظرمو درباره شخصیتش بپرسه ممکنه تا کوچکترین عیبشم بگم خخخ. از نظر مذهبی معتدلم و سعی میکنم با همه جور عقاید ولو 180 درجه با خودم متفاوت باشه بپذیرمش. عقیده دارم طرز زندگی هر فرد از پوشش گرفته تا دین تا انتخاب همسر و غیره و غیره جز خود اون شخص به هیچکس هیچکس و هیچکس مربوط نمیشه و اگه ببینم کسی داره تو این مسایل دخالت می کنه به شدت باهاش برخورد می کنم. درون گرا هستم، راز دار بودن خیلی برام مهمه و اگه تصادفاً خودم باعث بشم راز کسی فاش بشه بی نهایت حتی بیشتر از خودش ناراحت میشم و اگه کسی رازیرو از زندگیم فاش کنه برای همیشه از دایره ی ارتباطیم خارجش میکنم. آزادی خط قرمز منه. اگه ببینم کسی یا چیزی داره محدودش می کنه یا رفتاریرو می کنه که مجبورم برای امن بودن، آزادیم رو کنترل کنم به بدترین وجه باهاش برخورد می کنم و به هر قیمتی آزاد بودنمو حفظ می کنم. البته منظورم از آزادی هرج و مرج نیست، منظورم اینه که من حق دارم برای زندگیم هر تصمیمی که دلم میخواد بگیرم ولو اشتباه باشه. راهنمایی رو با جون و دل می پذیرم اما دخالت رو هرگز. بهم میگن طرز فکرت اروپاییه و تو ایران نمیشه این طوری زندگی کرد. خخخ. مثلاً من عقیده دارم که فرزند بعد از 18 سال کاملا مختاره که با والدین زندگی کنه یا به تنهایی. به هر حال تا حالاش که تونستم همینطوری زندگی کنم و مشکل به خصوصیم برام پیش نیومده. راستی حس کردم شناس نامم خیلی خشن شد باور کنین خودم به این خشنی که اینجا نوشتم نیستم! فعلاً همین قدر یادم میاد. امیدوارم عضو مفیدی برای محله باشم. با آرزوی بهترین ها برای همگی شما
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, رستوران محله نابینایان, صوتی ارسال و , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

30 پاسخ به بفرمایید یه کتلت برشته

  1. 1

    سلاام!
    خیلی عالی مثل همیشه!
    راستی طلا یادتون نره!

  2. 2
    پریسا says:

    خدایا واسه چی من باید الان صدای آژیر گوشیم که اعلام انتشار پست در محله میده رو بشنوم و بیام اینجا آخه؟ واسه چی الان آخه؟ الان که۱ساعت دیگه باید سر کلاس باشم و الان که هیچ چیز کتلت درست کردنم آماده نیست و الان که دلم کتلت می خواد و الان که خاطرم هست دیشب دیر وقت نمی دونم کدوم بدجنسی از همسایه ها داشت احتمالا واسه امروز ظهر کتلت درست می کرد و من بیدار بودم و وحشتناک دلم کتلته رو می خواست و و و و و و و و و و همچنان۱قطار و. امیدوارم مشابهش رو به همین زودی تجربه کنی تا حالم جا بیاد. و پیش از اون امیدوارم دلت شبیه دریای قصه پری ها آروم و آبی باشه.
    ادامه بده.
    موفق باشی!

  3. 3
    فرشته says:

    سلام مینا جون. مرسی بی نهایت که تجربیاتت رو در اختیارمون میذاری عزیزم. حتما دانلود میکنم و یه کتلت مشتی میپزم خخخ. شاااااد باشی

  4. 4
    زهرا مرادی says:

    سلاااااام, بَه بَه, بازم مینا خانم و یه کتلت خوشمزه, مرسی, یه دنیا تشکر هر چی تشکر کنم بازم کمه, موفق و سلامت و شااااد و پیروز باشی مینا جان, خدا نگهدار

  5. 5
    میرزا مهدی خان says:

    سلام.آفرین به مینا خانم کدبانو.آموزشتون مثل همیشه خوب بود.بازم برامون از این غذا های خوشمزه درست کنین.خیلی ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربه ی خوبتون

  6. 6

    سلام, عالی بود, فقط میشه یه کم بیشتر در باره پوست گرفتنو اینا توضیح بدید؟ مرسی

  7. 7

    سلام.
    خیلی خوب بود
    من کوکو سیب‌زمینی البته با سیب‌زمینی خام و رنده‌شده درست کردم تا حالا سیب‌زمینی ها رو آبپز نکردم ببینم چه طوری میشن.
    کتلت هم کلاً فقط خوردم و تا حالا درست نکردم
    باید این دفعه که رنده خریدم درست کنم
    رنده ام در خوابگاه گم شد و دیگه پیدا هم نشده تا الآن و فکر هم نکنم بیابمش چون قانونی در خوابگاه هست که هر چیزی که گم شد دیگه شده و باید دنبال یکی دیگه باشیم تا اون قبلیه.

    • 7.1
      مینا مینا says:

      سلام به نظرم این گم شدن باید توی خوابگاه پسرونه بیشتر باشه. چون دخترا بی نهایت روی وسایلشون حساسن. خخخ به هر حال امیدوارم که زودتر رنده بگیرین و درست کنین.

  8. 8
    مروارید says:

    سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه. خیلی ممنونم از آموزشتون. اگر لطف کنید همونطور که دوستمون گفتن، درباره پوست گرفتن به ویژه سیبزمینی خام توضیح بیشتری بدید ممنون میشم.

    • 8.1
      مینا مینا says:

      سلام به مروارید عزیز. پوست گرفتن سیبزمینی خیلی سادست کافیه با چاقو روی سیبزمینی یه شکاف ایجاد کنی و خیلی آروم چاقورو بین پوست و و انگشت شست قرار بدی و با انگشت اشاره هم میزان کلفتی و نازکی پوست رو احساس کنی.

      • 8.1.1
        هاجر اورنگ says:

        سلام مینا جون! ممنون بابت این آموزش! من هم تا حالا کتلت درست نکردم. مامانم درست کرده و من خوردم. من ترجیح میدم کتلت رو تو ماهیتابه دو طرفه درست کنم یا توی فر بذارم! در ضمن برای پوست گرفتن سیبزمینی من از پوستگیر استفاده میکنم. پوستگیر راحتتره! موفق باشی! گلم!

  9. 9

    سلام.
    منم دقیقا با پوست گرفتن سیبزمینی خام مشکل دارم. ممنون میشم توضیح بدی.
    مینا جون این یکی رو هنوز فرصت نشده دانلود کنم.
    انشاءالله در آینده دانلود خواهم کرد.
    اما آموزش کوکو سبزی رو دانلود کردم و واقعا عالی و بینَظیر بود.
    تو پست مربوطه هم کامنت گذاشتم و تشکر میکنم از شما که جواب میدی.
    بازم تشکر میکنم خدا خیرت بده!

  10. 10
    Eagle says:

    خوب بود چون همیشه، هیچی کتلت نمیشه.
    بعدش زدی به بدن یا نه؟

    • 10.1
      مینا مینا says:

      مرسی دستتون درد نکنه. بله البته. مگه میشه از کتلت گذشت خخخ روزتون قشنگ

    • 10.2
      اسماعیل رفاهی says:

      سلام به همه. با عرض پوزش از نویسنده، برای پوست کندن سیب‌زمینی و مواردی مثل آن می‌توانید از پوست‌کن استفاده کنید؛ این وسیله یک دسته دارد و یک تیغه که تیغه‌ی آن دارای یک شیار است و آن شیار روی پوست آن چیزی که قرار است پوست کنده شود قرار می‌گیرد و با کمی فشار و کشیدن به راحتی پوست آنچه مورد نظر ما است را می‌کند.

      • 10.2.1
        مینا مینا says:

        درسته حق با شماست. هرچند من خودم باهاش راحت نیستم اما افراد زیادیرو دیدم که فقط برای پوست کندن چیزهایمختلف از پوست کن استفاده می کنن خیلی خیلی ممنون از نظرتون.

  11. 11
    عطا says:

    سلام خب من که قرمه قیمه بمیرم.
    یعنی خیلی این دوتا رو دوست دارم
    ممنون

  12. 12
    آرتیمان says:

    سلام خیلی خوشمزه بود ولی چرا بعضی از اون ها یه ورش سوخته یه ورش نپخته؟ دقت کن دخترکم خخخخخ آفرین ادامه بده لطفا راستی یادت باشه با غذا ترشی نخوری که اگر بخوری دیگه نمی تونی پست آشپزی بگذاری خخخخخ

  13. 13
    شنونده says:

    سلام خانم.
    ببخشید جسارت نباشد.
    _ما به جای اینکه رنده کنیم، گوشت و سیب زمینی آب‌پز شده و پیاز و سیر را تکه تکه کرده و با هم در وسیله گوشت لِه کن یا همان دستگاه یک‌دو‌سه یا مولی‌نِکس می‌ریزیم.
    _مقدار کمی هم سبزیجات معطر خشک مانند نعناع یا شنبلیله یا ترخون هم اضافه می‌کنیم که خوش‌بو و خوشمزه میشه.
    _برای پخت کتلت، کوکو، . . . که به سیب زمینی آب‌پز شده نیاز است، اگه سیب زمینی رو کمی در آب سرد خیس کرده بعد خوب بشوییم بعد آب پز کنیم و نیم پز که شد (خیلی پخته و لِه نشود.) بگذاریم کمی سرد شود، بعد خیلی راحت با دست پوستش جدا می‌شود. پوستش نازک است.
    سلامت و پایدار باشید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *