خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
طرز تهیه کتلت

سلام بچه ها!

حالتون چطوره؟

این دفعه اومدم با یه کتلت خوشمزه.

امیدوارم که خوشتون بیاد و مورد استفاده قرار بگیره

بفرمایید

با آرزوی بهترین ها

۳۰ دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه کتلت»

خدایا واسه چی من باید الان صدای آژیر گوشیم که اعلام انتشار پست در محله میده رو بشنوم و بیام اینجا آخه؟ واسه چی الان آخه؟ الان که۱ساعت دیگه باید سر کلاس باشم و الان که هیچ چیز کتلت درست کردنم آماده نیست و الان که دلم کتلت می خواد و الان که خاطرم هست دیشب دیر وقت نمی دونم کدوم بدجنسی از همسایه ها داشت احتمالا واسه امروز ظهر کتلت درست می کرد و من بیدار بودم و وحشتناک دلم کتلته رو می خواست و و و و و و و و و و همچنان۱قطار و. امیدوارم مشابهش رو به همین زودی تجربه کنی تا حالم جا بیاد. و پیش از اون امیدوارم دلت شبیه دریای قصه پری ها آروم و آبی باشه.
ادامه بده.
موفق باشی!

سلام.
خیلی خوب بود
من کوکو سیب‌زمینی البته با سیب‌زمینی خام و رنده‌شده درست کردم تا حالا سیب‌زمینی ها رو آبپز نکردم ببینم چه طوری میشن.
کتلت هم کلاً فقط خوردم و تا حالا درست نکردم
باید این دفعه که رنده خریدم درست کنم
رنده ام در خوابگاه گم شد و دیگه پیدا هم نشده تا الآن و فکر هم نکنم بیابمش چون قانونی در خوابگاه هست که هر چیزی که گم شد دیگه شده و باید دنبال یکی دیگه باشیم تا اون قبلیه.

سلام به مروارید عزیز. پوست گرفتن سیبزمینی خیلی سادست کافیه با چاقو روی سیبزمینی یه شکاف ایجاد کنی و خیلی آروم چاقورو بین پوست و و انگشت شست قرار بدی و با انگشت اشاره هم میزان کلفتی و نازکی پوست رو احساس کنی.

سلام مینا جون! ممنون بابت این آموزش! من هم تا حالا کتلت درست نکردم. مامانم درست کرده و من خوردم. من ترجیح میدم کتلت رو تو ماهیتابه دو طرفه درست کنم یا توی فر بذارم! در ضمن برای پوست گرفتن سیبزمینی من از پوستگیر استفاده میکنم. پوستگیر راحتتره! موفق باشی! گلم!

سلام.
منم دقیقا با پوست گرفتن سیبزمینی خام مشکل دارم. ممنون میشم توضیح بدی.
مینا جون این یکی رو هنوز فرصت نشده دانلود کنم.
انشاءالله در آینده دانلود خواهم کرد.
اما آموزش کوکو سبزی رو دانلود کردم و واقعا عالی و بینَظیر بود.
تو پست مربوطه هم کامنت گذاشتم و تشکر میکنم از شما که جواب میدی.
بازم تشکر میکنم خدا خیرت بده!

سلام به همه. با عرض پوزش از نویسنده، برای پوست کندن سیب‌زمینی و مواردی مثل آن می‌توانید از پوست‌کن استفاده کنید؛ این وسیله یک دسته دارد و یک تیغه که تیغه‌ی آن دارای یک شیار است و آن شیار روی پوست آن چیزی که قرار است پوست کنده شود قرار می‌گیرد و با کمی فشار و کشیدن به راحتی پوست آنچه مورد نظر ما است را می‌کند.

سلام خانم.
ببخشید جسارت نباشد.
_ما به جای اینکه رنده کنیم، گوشت و سیب زمینی آب‌پز شده و پیاز و سیر را تکه تکه کرده و با هم در وسیله گوشت لِه کن یا همان دستگاه یک‌دو‌سه یا مولی‌نِکس می‌ریزیم.
_مقدار کمی هم سبزیجات معطر خشک مانند نعناع یا شنبلیله یا ترخون هم اضافه می‌کنیم که خوش‌بو و خوشمزه میشه.
_برای پخت کتلت، کوکو، . . . که به سیب زمینی آب‌پز شده نیاز است، اگه سیب زمینی رو کمی در آب سرد خیس کرده بعد خوب بشوییم بعد آب پز کنیم و نیم پز که شد (خیلی پخته و لِه نشود.) بگذاریم کمی سرد شود، بعد خیلی راحت با دست پوستش جدا می‌شود. پوستش نازک است.
سلامت و پایدار باشید.

پاسخ دادن به Eagle لغو پاسخ