اینم یه برنج خوشطعم خوشبو

سلام بچه ها چطورین؟

بعد از دو هفته تاخیر اومدم با یه برنج خوشمزه  و پر از عطر.

امیدوارم که لذت ببرید از

برنج.

شمارو به خدای بزرگ می سپارم

مینا

درباره مینا

سلام. من مینا مَلِکی هستم، 23 سالمه، در رشته ی علوم تربیتی شاخه ی تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی درس می خونم. به علت ازدواج فامیلی، از بَدو تولد نابینا بودم، دلیل نابیناییم هم عدم رشد صحیح شبکیه هست. کتاب، مخصوصاً رمان رو خیلی دوست دارم، عاشق پیانو هستم و تا حدیم می تونم بزنم. به کامپیوتر هم تا حد قابل قبولی مسلطم، البته نه در حد برنامه نویسی و کارای خیلی خیلی حرفه ای. خیلی دوست داشتم برنامه نویسی یاد بگیرم ولی چون قسمت مهمی از برنامه نویسی ریاضیه کلا بیخیالش شدم. عاشق وسایل تکنولوژیکی جدیدم. از درس ریاضی و هر چیزی که توش ریاضی داشته باشه متنفرم. احساساتیم ولی اعضای خانوادم میگن بی احساسم. خخخ، البته دوستای نزدیکم میگن که تو از بس سعی کردی احساساتتو نشون ندی همه این طوری فکر میکنن. کلاً با دوستام خیلی صمیمیترم تا خانواده. یه کمی زود اعتماد میکنم که خیلی وقتا باعث شده ضرر کنم، خیلی دارم سعی می کنم این عیبم رو رفع کنم، اصولاً آدم آرومی هستم، رُکَم طوری که خیلی وقتا این رک بودن باعث آزار بقیه میشه. کمی تا حدی لج بازم، خیلی سرسختم و اگه چیزیرو بخوام ولو کل دنیا نخواد انجامش میدم و بالعکس. دوستی برام بی نهایت ارزشمنده ولی معمولاً خودم خیلی کم پیش قدم میشم و بیشتر به خاطر خجالت. متاسفانه خیلی خجالتیم شاید خیلیا بگن که رک بودن با خجالتی بودن تضاد داره. اما من از لحاظ ارتباط بر قرار کردن خجالتیم و مثلا اگه کسی نظرمو درباره شخصیتش بپرسه ممکنه تا کوچکترین عیبشم بگم خخخ. از نظر مذهبی معتدلم و سعی میکنم با همه جور عقاید ولو 180 درجه با خودم متفاوت باشه بپذیرمش. عقیده دارم طرز زندگی هر فرد از پوشش گرفته تا دین تا انتخاب همسر و غیره و غیره جز خود اون شخص به هیچکس هیچکس و هیچکس مربوط نمیشه و اگه ببینم کسی داره تو این مسایل دخالت می کنه به شدت باهاش برخورد می کنم. درون گرا هستم، راز دار بودن خیلی برام مهمه و اگه تصادفاً خودم باعث بشم راز کسی فاش بشه بی نهایت حتی بیشتر از خودش ناراحت میشم و اگه کسی رازیرو از زندگیم فاش کنه برای همیشه از دایره ی ارتباطیم خارجش میکنم. آزادی خط قرمز منه. اگه ببینم کسی یا چیزی داره محدودش می کنه یا رفتاریرو می کنه که مجبورم برای امن بودن، آزادیم رو کنترل کنم به بدترین وجه باهاش برخورد می کنم و به هر قیمتی آزاد بودنمو حفظ می کنم. البته منظورم از آزادی هرج و مرج نیست، منظورم اینه که من حق دارم برای زندگیم هر تصمیمی که دلم میخواد بگیرم ولو اشتباه باشه. راهنمایی رو با جون و دل می پذیرم اما دخالت رو هرگز. بهم میگن طرز فکرت اروپاییه و تو ایران نمیشه این طوری زندگی کرد. خخخ. مثلاً من عقیده دارم که فرزند بعد از 18 سال کاملا مختاره که با والدین زندگی کنه یا به تنهایی. به هر حال تا حالاش که تونستم همینطوری زندگی کنم و مشکل به خصوصیم برام پیش نیومده. راستی حس کردم شناس نامم خیلی خشن شد باور کنین خودم به این خشنی که اینجا نوشتم نیستم! فعلاً همین قدر یادم میاد. امیدوارم عضو مفیدی برای محله باشم. با آرزوی بهترین ها برای همگی شما
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, رستوران محله نابینایان, صوتی ارسال و , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

12 Responses to اینم یه برنج خوشطعم خوشبو

  1. 1
    آرش says:

    سلام! مرسی از آموزشهای خوبتون. خیلی خوب آموزش میدین و من واقعا لذت میبرم.
    ادامه بدین لطفا.
    راستی: مدال فراموش نشه. لبخند.

  2. 2
    زهرا مرادی says:

    سلاااااااام, بَه بَه! بازم مینا خانم و بازم یه برنج خوشمزه, مرسی از شما, موفق و سلامت باشید, یه دنیا تشکر

  3. 3
    آرتیمان says:

    با درود و سپاس ولی لازم هست چند تا نکته را یادآوری کنم
    ۱ سیب زمینی ها را به صورت ورقه ورقه در میاریم نه حلقه حلقه
    ۲ وقتی می خوایم برنج آب کش شده را داخل قابلمه بریزیم باید برنج را داخل قابلمه به صورت یک تپه در بیاریم به نحوی که از اطراف مقداری با دیواره قابلمه فاصله داشته باشه
    ۳ وقتی برنج را به این حالت در آوردیم باید با ته کفگیر چند تا سوراخ توی برنج ایجاد کنیم تا برنج بهتر دم بکشه
    ۴ برای حصول اطمینان از دم کشیدن برنج بعد از مدت معین انگشت خود را خیس کنید بزنید به بدنه قابلمه اگر صدای جیز داد یعنی برنج شما دم کشیده
    ۵ تفاوت برنج ایرانی با خارجی این هست که برنج ایرانی باید بیشتر جوش بخوره
    و نکته آخر هم این که آبجی هیچ برنجی با چنگ زدن خرد نمیشه مگه این که باهاش کشتی بگیریم راستی آبجی کوچیکه این آموزشت اصلا به پای قبلی ها نمی رسید ولی همین قدر که می خوای کاملا مستقل باشی ارزشمند هست و بنده تحسینت می کنم

  4. 4
    مینا مینا says:

    سلام خیلی ممنونم که این نکاتو گفتید من یادم رفته بود که بیانشون کنم خیلی ممنون.

  5. 5

    سلام.
    برنج رو در خوابگاه میشه پخت ولی به خاطر ازدحامی که در آشپزخونه ها موجوده و نمیشه هم چند ساعت به عنوان ناظر در آشپزخونه بمونیم که خورش بپزه من استفاده از یک پلوپز آرام‌پز رو که میشه هم درش برنج پخت هم خورش رو به نابینایان خوابگاهی پیشنهاد میدم.
    ممنون بابت این آموزش ها.

    • 5.1
      مینا مینا says:

      سلام دقیقا باهاتون موافقم خودمم زمانی که خوابگاهی بودم یه نمونشو داشتم که حتی توش ماکارونی هم درست می کردم. ممنون که سر زدید.

      • 5.1.1

        سلام مجدد.
        من نمی دونستم که میشه توی پلوپز ها ماکارونی هم پخت
        چه جوری باید این کار رو انجام بدیم؟

        • مینا مینا says:

          ببخشید که دیر پیامتونو دیدم. اول اگه میخواین تهدیگ بذارین بعد از ریختن روغن تهدیگ سیبزمینی یا نونتونو بذارین بعدشم یه لایه ماکارونی یه لایه مواد و بعدشم پلو پز رو روشن کنین و یه ساعت زمان بهش بدین کاملا درست میشه

  6. 6
    Eagle says:

    درود بر تو مینا خانم آشپز. کارت درسته. البته همیشه بوده. یه وقتایی قبلا مهرناز اینجا پستای آشپزی میذاشت. من بهش می گفتم: «استاد آشپز». هی مینا، نکنه میخوای دست دختر خوزستانو از پشت ببندی؟ دمت گرم و البته سرت خوش باد. همین فرمون برو جلو. راستی! برنجه خوشمزه رو زدی به بدن یا نه؟ تا های.

    • 6.1
      مینا مینا says:

      سلام ممنونم شما لطف دارید واقعا. خخخ بله برنج رو هم همراه با قرمه سبزی زدم به بدن ایشالا به زودی پادکست اونم میذارم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 3 =