خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
طرز تهیه چلو ساده

سلام بچه ها چطورین؟

بعد از دو هفته تاخیر اومدم با یه برنج خوشمزه  و پر از عطر.

امیدوارم که لذت ببرید از

برنج.

شمارو به خدای بزرگ می سپارم

۱۲ دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه چلو ساده»

با درود و سپاس ولی لازم هست چند تا نکته را یادآوری کنم
۱ سیب زمینی ها را به صورت ورقه ورقه در میاریم نه حلقه حلقه
۲ وقتی می خوایم برنج آب کش شده را داخل قابلمه بریزیم باید برنج را داخل قابلمه به صورت یک تپه در بیاریم به نحوی که از اطراف مقداری با دیواره قابلمه فاصله داشته باشه
۳ وقتی برنج را به این حالت در آوردیم باید با ته کفگیر چند تا سوراخ توی برنج ایجاد کنیم تا برنج بهتر دم بکشه
۴ برای حصول اطمینان از دم کشیدن برنج بعد از مدت معین انگشت خود را خیس کنید بزنید به بدنه قابلمه اگر صدای جیز داد یعنی برنج شما دم کشیده
۵ تفاوت برنج ایرانی با خارجی این هست که برنج ایرانی باید بیشتر جوش بخوره
و نکته آخر هم این که آبجی هیچ برنجی با چنگ زدن خرد نمیشه مگه این که باهاش کشتی بگیریم راستی آبجی کوچیکه این آموزشت اصلا به پای قبلی ها نمی رسید ولی همین قدر که می خوای کاملا مستقل باشی ارزشمند هست و بنده تحسینت می کنم

سلام.
برنج رو در خوابگاه میشه پخت ولی به خاطر ازدحامی که در آشپزخونه ها موجوده و نمیشه هم چند ساعت به عنوان ناظر در آشپزخونه بمونیم که خورش بپزه من استفاده از یک پلوپز آرام‌پز رو که میشه هم درش برنج پخت هم خورش رو به نابینایان خوابگاهی پیشنهاد میدم.
ممنون بابت این آموزش ها.

ببخشید که دیر پیامتونو دیدم. اول اگه میخواین تهدیگ بذارین بعد از ریختن روغن تهدیگ سیبزمینی یا نونتونو بذارین بعدشم یه لایه ماکارونی یه لایه مواد و بعدشم پلو پز رو روشن کنین و یه ساعت زمان بهش بدین کاملا درست میشه

درود بر تو مینا خانم آشپز. کارت درسته. البته همیشه بوده. یه وقتایی قبلا مهرناز اینجا پستای آشپزی میذاشت. من بهش می گفتم: «استاد آشپز». هی مینا، نکنه میخوای دست دختر خوزستانو از پشت ببندی؟ دمت گرم و البته سرت خوش باد. همین فرمون برو جلو. راستی! برنجه خوشمزه رو زدی به بدن یا نه؟ تا های.

پاسخ دادن به حسین آگاهی لغو پاسخ