یک خبر بد در مورد Google OCR for persian blinds

درود هم محلیها. متاسفانه امروز یکی از دوستان با من تماس گرفت و در خصوص این پست که من در سایت منتشر کرده بودم و توضیح داده بودم که تازِگیا چطور میشه با نرم افزار  Google OCr کار کرد بِهِم گفت که طبق آموزش پیش رفته اما نتیجه نگرفته.

من طبق روالِ معمول ازش خواستم که خطایی که نهایتا میگیره رو بهم بگه. خطای not VeriFide, از طرفِ گوگل به این مفهوم هست که ما از این به بعد، متاسفانه قادر نیستیم از این نرم افزار مفید استفاده کنیم و گوگل اجازه ی تاییدِ دسترسیِ این نرم افزار به اکانت رو نِمیده. من راهکاری براش پیدا نکردم و صرفا قصدم از انتشارِ این مطلب اطلاعرسانی بود که متاسفانه آموزشی که بنده حدودِ دو ماهِ قبل منتشر کردم و نسخه ی فعلی نرم افزار Google  OCR از این به بعد کارایی نداره.

از اونجایی که خیلی از ماها از این نرم افزار استفاده میکردیم واقعا امیدوارم یه راهکاری براش پیدا بشه. لطفا اگر کسی راهکاری برای حلِ مشکلِ این نرم افزار داره، و یا راه‌حلِ جایگزینی پیدا کرده اینجا باهامون به اشتراک بذاره.

 

سربلند باشید.

درباره مسعود

مسعودِ ملایی هستم. نابینای کامل، متولدِ بیستُ یِکُمِ شهریورماهِ سالِ 1373. طرفدارِ پَر و پا قرصِ تیمِ بارسلونای اسپانیا، علاقه مندِ شدید به والیبال، و معمولا شاااد و پر انرژی. به نِویسَندِگیم توی وبسایتِ محله ی نابینایان (گوش کن) افتخار میکنم. تلاش میکنم در ضمینه ی موبایل روز به روز دانسته هامُ بیشتر کنم. و خوشحال میشم اگه کاری برای کسی از دستم بر بیاد.
این نوشته در اخبار, اطلاع رسانی, کامپیوتر, نرم افزار های کاربردی ارسال و , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

17 Responses to یک خبر بد در مورد Google OCR for persian blinds

  1. 1

    درود
    من همین چند روز پیش ازش استفاده كردم و مشكلی نداشت.
    امیدوارم یه خطای مقطعی باشه و به زودی رفع بشه.
    خودم دوباره امتحانش میكنم و نتیجه رو خبر میدم.
    از شما دوستان هم خواهش میكنم همین كار رو بكنید تا اگه تجربه مشابهی رو خدای نكرده همه داشتیم، یه راهكاری براش جستجو كنیم.
    در هر صورت ممنون ازت مسعود كه اطلاع دادی.

  2. 2
    Avatar photo mjb says:

    سلام. اگر ایرادی هست با سازنده ی برنامه باید مطرحش کنید.

  3. 3
    laleh says:

    سلام وقت بخیر من تقریبا هر روز از این برنامه استفاده میکنم مشکلی هم ندارم با تشکر

  4. 4
    مهرداد صفا says:

    با سلام خدمت تمام دوستان عزیز و تشکر ویژه از آقا مسعود بابت اطلاع رسانی مشکل نرم افزار.
    قبل از اینکه به مشکل نرم افزار بپردازیم و انشاالله برای حلش اقدام کنیم از دوستان خواهش می کنم یه سر به “درباره نرم افزار” در منوی help بزنند، ایمیل پشتیبانی اونجا ثبت شده و من تا جای ممکن برای حل مشکلات نرم افزار در خدمت همه دوستان هستم انشاالله.
    در خصوص بحث مجوز گوگل که ظاهرا مشکلی هست که دوستان مطرح کردند، من چند روز پیش این مورد رو تست کردم و مشکلی نبود.
    فقط ظاهرا گوگل اینترفیس اون قسمت اخذ مجوز رو تغییر داده که دوست عزیزمون لطف کرده بود و یک آموزش در این خصوص ضبط کرده بود.
    در هر حال اگر مشکلی هست و فکر می کنید از دست حقیر هم کاری ساختست من در خدمتم، لطفا یکی از دوستان که این مشکل رو داره با من تماس بگیره تا از طریق ریموت مشکل رو بررسی کنیم و راهکار رو در اختیار سایر دوستان قرار بدیم.
    البته دوستان لطف کردند و چند مشکل دیگه از نرم افزار رو گزارش کردند که ظاهرا نسخه ای که منتشر کردیم نسخه release نهایی نبوده و نسخه debug بوده و باعث شده این مشکل پیش بیاد. یعنی در نسخه ای که روی سیستم خودم هست همچین مشکلاتی نیست و به همین دلیل من دیر متوجه این مشکلات شدم. به زودی انشاالله اون نسخه رو هم به دست عزیزان میرسونیم تا مثل سابق بتونن از نرم افزار خودشون استفاده کنند.
    دوستان اگر مطلبی در خصوص نرم افزار هست که فکر میکنید از من کمکی ساختست، لطف کنید و مطرح کنید، بنده در خدمتم.
    با تشکر.

    • 4.1

      با سلام خدمت آقای مهندس صفا و هرکس کامنتم رو میخونه.
      آقای مهندس اول که پوزش من رو پذیرا باشین که ویندوز هفت ندارم که بتونم بهتر بهتون کمک کنم.
      ولی به نظرم اومد کامنتی بنویسم و یک سری توضیحات رو مطرح کنم شاید تونسته باشم کمکی کرده باشم!
      1. نظرتون درباره اینکه با شرکت گوگل تماس بگیرین و بهشون برنامه رو معرفی بفرمایین تا دیگه نگران مجوز برنامه و از دسترس خارج شدن برنامه در آینده نباشیم چیه؟
      بعید میدونم اونها وقتی پشتیبانی از زبان فارسی رو هم در برنامه شون قرار دادن، با استفاده نابینایان ایرانی از برنامشون و مجوز دادن به نرم افزاری که استفاده از این امکان رو تسهیل میکنه مخالفت کنن!
      2. به نظرم میاد این مشکل مقطعی باشه و به زودی حل بشه.
      مثلا من وقتی میخوام وارد ایمیلم بشم، و جاوا اسکریپت رو هم که در مرورگرم غیر فعال کردم، بهم میگه که جاوا اسکریپت در مرورگرم فعال نیست، برنامه گوگل به جاوا اسکریپت نیاز داره، و نمیتونم از ایمیلم استفاده کنم.
      در حالی که در اکثر مواقع بدون اینکه من کاری انجام بدم، بعد از نمایش این پیام، بعد از چند ثانیه، بلافاصله صفحه inbox برای من باز میشه!
      ولی مواردی هم هست که inbox خودکار برای من باز نمیشه و باید مرورگرم رو ببندم و از اول باز کنم.
      خب برای من که مرورگرم رو طوری تنظیم کردم که history, cache, cookie, password, loggin, و … سایر اطلاعات بعد از باز و بسته کردن مرورگر پاک بشه، معمولا مشکل به راحتی حل میشه.
      چون مرورگرم با این تنظیمات، هر بار که باز و بسته میشه، مثل اینه که برای اولین بار نصبش کرده باشم!
      3. اینکه جدیدا نمیدونم چه مشکلی پیش اومده بعضی وقتا گوگل، جیمیل، یا حتی سایتهای ایرانی مثل سایت شرکت پکتوس رو وقتی باز میکنم،
      پیام دسترسی به تارنمای مورد نظر امکانپذیر نمیباشد!
      برای من نشون میده که باید مرورگرم رو ببندم و مودم رو خاموش و بعد از چند ثانیه روشن کنم که در اکثر موارد، با خاموش و روشن کردن مودم، مشکل برطرف میشه.
      4. ای کاش کلا برنامه آفلاین بود که نگران استانداردهای جدید گوگل، لغو مجوز دسترسی به سرویس گوگل، اتمام حجم اینترنت و عدم دسترسی به اینترنت، و … نبودیم.
      5. من یک برنامه مخصوص فایلهای pdf سراغ دارم که شنیدم میگن این برنامه حتی فایلهای pdf متنی رو هم به عکس تبدیل میکنه که البته خیلی دربارش مطمئن نیستم.
      ولی مشکل بزرگش عدم سازگاریش با صفحه خوانه، اگه دسترسپذیر بود، حداقل فایلهای pdf متنی رو میتونستم باهاش بخونم!
      الآن اکثر کتابهای مربوط به تکنولوژی و یک سری از کتابهای اسلامی pdf هستن که من چون راهی برای خوندن اینجور کتابها ندارم، از خیر دانلود و خوندن کتابها هم میگذرم و از خیلی از آموزشها و مطالب مفید محروم شدم!
      اسم این برنامه که گفتم:
      SumatraPDFReader هستش.
      و چون متنباز هم هست، گفتم شاید بتونین برای حل مشکلات دسترسپذیری اون هم کاری انجام بدین.
      ولی مشکل مهم اینه که دیگه از windows xp هم پشتیبانی نمیکنه، و آخرین نسخه برنامه، چند وقت پیش بعد از چهار سال وقفه منتشر شد!

    • 4.2

      مهندس کامنت شما رو چند بار خوندم و یک سؤال به نظرم اومد که بپرسم.
      میشه درباره این جملاتی که نوشتین بفرمایین منظورتون رو؟
      البته دوستان لطف کردند و چند مشکل دیگه از نرم افزار رو گزارش کردند که ظاهرا نسخه ای که منتشر کردیم نسخه release نهایی نبوده و نسخه debug بوده و باعث شده این مشکل پیش بیاد. یعنی در نسخه ای که روی سیستم خودم هست همچین مشکلاتی نیست و به همین دلیل من دیر متوجه این مشکلات شدم. به زودی انشاالله اون نسخه رو هم به دست عزیزان میرسونیم تا مثل سابق بتونن از نرم افزار خودشون استفاده کنند.
      اما من یادمه که نسخه ای که منتشر کردین، نسخه نهایی بوده و عناوین پستها و آموزشها و مطالبی که درباره نرم افزارتون نوشته شده بوده،
      google ocr version 1.0
      بوده نه
      google ocr beta version!
      و یادمه ورژن 1.0 بعد از عناوینی که به نرم افزار مربوط میشه نوشته شده بود.
      آیا من منظورتون رو درست متوجه شدم یا من چون متخصص نیستم، اشتباه برداشت کردم، و اگه اشتباه کردم، من رو ببخشید.
      من اینطوری برداشت کردم که منظورتون این بود که به جای نسخه پایدار و نهایی، به اشتباه نسخه beta رو منتشر فرمودین
      که بازم خواهش میکنم من رو ببخشید اگه برداشتم اشتباه بوده و من که مهندس نیستم و اطلاعات تخصصی ندارم.
      اما کامنتتون رو که چند بار خوندم، این سؤال برام پیش اومد و گفتم بپرسم که اگه اشتباه متوجه شده باشم، شما من رو راهنمایی بفرمایین. و از اشتباه بیرونم بیارین!

  5. 5
    امید هاشمی says:

    جناب مسعود خان عزیز من به محض ملاحظه پست شما اپلیکیشن رو امتحان کردم اما بی هیچ مشکلی عملیات انجام شد. شاید یه اشکال مقطعی در سیستم یا اتصال شما به وجود اومده باشه.

  6. 6
    مسعود says:

    سلام. ظاهرا کسایی که مجوزشون از قبل تایید شده مشکلی ندارن. خب این بازم خوبه. ولی من حالا هم دوباره تست کردم و خطای not verifide گرفتم متاسفانه.
    منم امیدوارم این یه خطای مقطعی باشه. ممنونم از توجهِ همگیِ دوستان.

    • 6.1
      علی ایازی says:

      درود خدمت شما میخواستم بگم من هم این مشکل رو داشتم و تصمیم گرفتم از این برنامه که اسمش هست Readiris 17 استفاده کنم شما هم test کنید ببینید که آیا بدرد میخوره یا نه من امتحان کردم قابل قبول بود تقریبا موفق باشید

  7. 7
    شاهرخ says:

    با درود بنده همین امروز نصب کردم و بدون مشکل وارد شدم پس آن دوست محترم یا دچار اشتباهی شده یا در آن لحظه اینترنت و گوگل بازی درآوردند تا ایشان به مقصود نرسند.
    البته روزی این اتفاق خواهد افتاد و آن اتفاق به خاطر قدیمی شدن نرم افزار بوده که در آن زمان با استانداردهای گوگل هماهنگی نخواهد داشت.
    پس راه حل پیش گیرانه اینست که دوستانی که توسعه دهنده این اپ هستند دوباره با استانداردهای جدید دست به تولید نسخه جدیدتر کنند. بدرود

  8. 8

    خب منم همون طور که قول داده بودم امتحان کردم و مشکلی نبود.
    البته برنامه همیشه پیغام در حال بررسی مجوز میده ولی کارش رو هم انجام میده.
    به هر روی خوشبختانه آقای صفا خودش اینجاست و برای رفع مشکلات احتمالی هم اعلام آمادگی کرده که بسیار نیکوست.

  9. 9
    حمیدرضا آب روشن says:

    سلام خبرت کاملا درسته برنامه نویسان باید روش احراز هویت کاربر رو تغییر بدن
    اطلاعات بیشتر

  10. 10
    حمیدرضا آب روشن says:

    من نمیدونم که چرا این برنامه رو open source نمیکنید؟ خب شاید به هر دلیلی آقای صفا نتونستن روزی این برنامه رو support کنن ما باید از اول بنویسیمش؟

  11. 11
    Avatar photo mjb says:

    سازنده ی برنامه جناب مهرداد صفا گفتند اگر مشکلی در برنامه ای که ساختند میبینید با خودشون در ارتباط بشید تا مشکل رو برطرف کنند.
    پس دیگه نیازی نیست که برنامه را متن باز منتشر کنند. منتشر کردن برنامه های متن باز برای شرکتهایی باید باشد مثل گاتا که الآن ماهور به هیچ شکلی روی سیستم فعال نمیشه و من هم نیاز شدید دارم.

  12. 12

    سلام، من هم امروز مجدد تست کردم و مشکلی نبود. به دوستان هم میگم که تست کنند و خبر میدهم.
    https://bit.ly/3eMI1sk

  13. 13
    امین مسافرتی says:

    سلام به آقا مسعود و بقیه دوستان.
    حقیقتش من هم تستش کردم مشکلی نداشت.
    البته من تقریبا یک ماه و خورده ای پیش که ویندوز عوض کردم این برنامه رو نصب کردم.
    شاید کسانی که جدیدا بخوان نصب کنن دچار مشکل بشن که کاش این مشکل برطرف بشه. چون خیلی به کار ما میاد.

  14. 14
    داریوش قادری says:

    سلام دوستان بله این برنامه به مشکل خورده و اگر بخواهید ورود رو بزنید و ایمیل بدید هشدار میده که این برنامه مجوزهای گوگل رو برای ورود ندارد ….اگر سازنده این برنامه اینجا تشریف دارند لطفا به این مشکل رسیدگی کنند چون واقعا برنامه کار راه اندازی بود …البته این برنامه هنوز برای دوستانی که قبل‌تر نصبش داشتند هنوز کار میکنه اما به محض اینکه دوباره نصبش کنند حتما با این مشکل روبرو میشن

دیدگاهتان را بنویسید