دوست داران هنر آشپزی به گوش. آموزش پخت کیک خیس

سلااامی گرم و با ارادت قلبی به همه هم محله ای های با صفا. امیدوارم در هر کجا که هستین آرامش مهمون دلای پر مهرتون باشه، و طعم زندگیتون همیشه شیرین.
در دومین پست خودم میخوام طرز تهیه یه کیک خوشمزه خونگی رو آموزش بدم.
نمیدونم این کیکی رو که میخوام آموزش بدم، قبل از من دوستی آموزش داده یا نه؟ اما اگر این آموزش قبلا در سایت قرار گرفته عذر میخوام بابت تکرار دوبارش.
خب از هر چه بگذریم، سخن شیرین آشپزی خوش تر است.
کیک خیس:
یه کیک با پخت راحت و فوق العاده خوشمزست.
مواد لازم:
شیر یک و نیم پیمانه.
روغن یک و نیم پیمانه.
شکر یک و نیم پیمانه.
آرد دو پیمانه.
پودر کاکائو چاهار قاشق غذا خوری سر پر.
وانیل یک قاشق چای خوری.
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری.
تخم مرغ سه عدد.
طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف گود شکر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم.
اونقدر هم میزنیم تا گوله های شکر و پودر کاکائو خوب از هم باز بشند.
سپس شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط بشند.
بعد روغن رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
سپس باید حدود یک لیوان از مواد رو کنار بذاریم.
وقتی یک لیوان از مواد رو جدا کردیم، بعد نوبت به شکستن تخم مرغ ها میرسه.
هر تخم مرغ رو باید به مواد اضافه کنیم و به مدت یک و نیم دقیقه هم بزنیم.
مجدد تاکید میکنم که نباید تخم مرغ ها رو با هم بریزید.
بعد از حدود پنج تا هفت دقیقه که تخم مرغ ها رو هم زدیم، آرد رو اضافه میکنیم و به مدت یک تا دو دقیقه هم میزنیم.
وانیل و بیکینگ پودر رو هم به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.
توجه: اگر از فر استفاده میکنید، باید ده دقیقه قبل فر رو روشن کنید و درجش رو روی ۲۸۰ سانتیگراد تنظیم کنید.
اگر هم از کیک پز یا قابلمه استفاده میکنید، بذارید خوب گرم بشه و کف کیک پز یا قالبتون رو با کمی روغن چرب کنید.
۴۵ دقیقه زمان بدید تا کاملا کیکتون بپزه.
برای این که مطمئن بشید کیکتون کاملا پخته شده یا نه یک خلال دندون رو فرو کنید داخل کیکتون اگر مواد به خلال دندون چسبید نشونه اینه که هنوز کیک خوب نپخته و باید مجدد بهش زمان بدید.
اگر که مواد بهش نچسبید نشون از اینه که کیک شما آمادست.
کیک که پخت، نصفی از موادی که جدا کرده بودیم رو روی کیک بریزید طوری که کل سطح کیک رو پوشش بده.
بعد کیک رو برگردونید و بقیه مواد رو هم روی سطح کیک کامل پخش کنید.
سپس با چاقو حفره های کوچیکی رو روی کیک ایجاد کنید که مواد به خورد کیک بره.
بعد کیک رو توی یخچال بذارید و دو الی سه ساعت بهش استراحت بدید.
بعد میتونید نوش جان کنید.
برای تزیینش هم میتونید از شکلات های چیپسی یا فندق استفاده کنید.
امیدوارم که این آموزش مفید واقع بشه برای کلیه دوستان و من رو ببخشین اگر آموزشم کمی یا کاستی داشت.
اگر سوالی هم بود، در بخش کامنت ها در خدمت همه شما خوبان هستم.
شما خوانندگان عزیز رو به ایزد منان میسپارم مراقب دل های مهربونتون باشین.
خدا یار و نگهدارتون.

درباره ستاره

ستاره حسینخانی متولد ۱۱/۹/۷۷ ساکن تهران. نابینا. دانشجوی روانشناسی مقطع کارشناسی
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, رستوران محله نابینایان ارسال و , , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

2 Responses to دوست داران هنر آشپزی به گوش. آموزش پخت کیک خیس

  1. 1
    Eagle says:

    سلام بر تو ستاره. اینی که لطف کردی و آموزش دادی، جون میده واسه قهوه. درستش کنی و با یه لیوان اسپرسوی باحال بزنیش به بدن. اسپرسوشو که خودم دارم، کیک خیسم که تو ردیف کردی. پس دیگه حله. تا های.

دیدگاهتان را بنویسید