با سلام.
بخش نابینایان کتابخانه مرکزی ایلام در نظر دارد در راستای کمک به ضبط کتب درسی دانشجویان و تهیهی منابع صوتی دانشگاهی با در نظر گرفتن نکاتی چند در آمادهسازی نسخه صوتی کتبی که ویراست آنها تغییر کرده یا مطالب آنها بروز نیست و یا اصلاً در آرشیو صوتی موجود نیستند با کسانی که قصد ضبط داشته باشند، همکاری نماید.
لذا دانشجویانی که میخواهند کتابهای درسی خود را ضبط کنند همه روزه بجز روزهای تعطیل از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح تا 13:30 دقیقه بعد از ظهر میتوانند برای هماهنگی و سفارش کتاب و تحویل نسخه کامل و ویرایش شده، با شماره 08432247694 بخش نابینایان کتابخانه مرکزی ایلام تماس بگیرند.
اما نکاتی که باید مورد توجه قرار گیرد:
1- کتاب بزرگ و از کتب مرجع نباشد.
2- دانشجو شاغل و از افرادی که خود میتواند هزینه خدمت خود را بپردازد نباشد.
3- تهیه کتاب بر عهده دانشجو بوده و خواستار بازگشت کتاب نباشد.
4- کمک به تهیه کتاب محدود بوده و اولویت با کسانی است که زودتر اقدام نمایند و در صورت پایان یافتن تعداد کتب دریافتی از پذیرش کسانی که دیرتر اقدام میکنند معذور هستیم.
به امید روزی که تمام مشکلات سر راه مطالعهی نابینایان مرتفع گردد.
ورود به محله
تغییر اندازه ی متن
جستجوی قدرتمند محله
-
نوشتههای تازه
- مروری بر پستهای محله نابینایان در اسفندماه 1401!
- به مناسبت فرا رسیدن نوروز 1402، بیست و چهارمین هاتگوشکن محله نابینایان تقدیم به شما
- پانزدهمین شماره ماهنامه نسل مانا، در اسفندماه ۱۴۰۱ منتشر شد
- انیمیشن «بچه رئیس 1»، (The Boss Baby 2017), نوزدهمین انیمیشن توضیحدار شده توسط محله نابینایان در بخش انیمه محله، تقدیم به شما
- ماهِ من، مهتاب. شماره 20.
درود بر سرکار شفیعی محترم،
کاملاً دغدغه های شما در خصوص فراهمسازی کتب برای دانشجویان را درک میکنم.
میدانم قطعاً تلاشهای شما بینتیجه نخواهد ماند.
فقط جسارتاً با یکی از قوانین موافق نیستم و یه سؤال هم داشتم.
قانونی که با اآن موافق نیستم، مربوط به قانون شماره 3 میشود.
3- تهیه کتاب بر عهده دانشجو بوده و خواستار بازگشت کتاب نباشد.
کسی که کلی هزینه کتاب را داده، آن هم با گرانی کاغذ، شما چطور انتظار دارید طرف توقع برگشت کتاب را نداشته باشد؟ شاید اصلاً خود طرف بعد از مدتی به خود کتاب، جهت دادن رفرنس لازم داشته باشد.
و اما سؤال این جانب:
آیا شما گوینده ضبط کتب به زبانهای خارجه، خاصه زبان انگلیسی را دارید؟
با تشکر فراوان از تلاشهای ارزنده شما،
امیدوارم در این مسیر سخت که خیلیها از روی حسادت و یا هر چیز دیگری سعی بر سنگاندازی جلوی امثال شما را دارند، موفقتر از پیش باشید.
سلام.
از حسن نظر شما کمال تشکر رو دارم. امیدوارم بتونم در راهی که پیش گرفتم موفق باشم که موفقیت من خدمت به هم نوعانم محسوب میشه.
اما اول راجع به قانون بگم: تجربه ی کاری به من نشون داده که کتب ارسالی پیش اومده از طرف گوینده دچار آسیب و خدشه شده و یا گوینده قادر به بازگردانی اون کتاب نبوده. با احتساب مشکلاتی از این دست بر خودم لازم میدونم که از اول به خواهان کتب صوتی این مشکل رو یادآوری کنم تا امیدی به بازگشت کتاب نداشته باشن. راجع به رفرنس هم گوینده ها رو توجیه کردیم که صفحه به صفحه شماره صفحه رو اعلام کنن که برای این منظور مشکلی پیش نیاد.
در مورد سؤالتون هم بله گوینده برای متون انگلیسی هم دارم.
درود بر شما دوست عزیز! امیدوارم در این راه که در پیش دارید موفق باشید. راستش من زیاد با کتابهای گویا به عنوان منابع درسی موافق نیستم. دلیلش هم این هست که از طریق کتابهای گویا نمیشه به راحتی یادداشتبرداری کنیم. من وقتی دانشجو بودم تمام منابعم به صورت pdf یا word بودند. کتب گویا به نظر من صرفا برای سرگرمی خوب هستند. چرا دانشجویان در ایران نباید به کتابهای متنی دسترسی داشته باشند؟ درست هست که گوینده صفحه به صفحه کتاب رو اعلام میکند, ولی باید این نکته رو هم در نظر داشته باشید که وقتی یک کتاب متنی رو با Jaws nvda و یا صفحه خوانهای دیگر مطالعه میکنیم میتونیم با املای کلمه آشنا بشیم و اینکه یادداشتبرداری و نوشتن مقاله هم برای دانشجوی نابینا راحتتر هست و اینکه حجم کتاب کمتر هست. امیدوارم که دانشجویان داخل ایران هم بتوانند از کتابهای اسکن شده استفاده بکنند. سربلند و پیروز باشید!