هات گوش کن 23 را با یک بزم سبز بهاری در محله نابینایان، به مناسبت فرا رسیدن نوروز 1401، با آیتم های جذاب بشنوید! از گفتگو با آقایان احمدرضا نخجوانی، رامین زمانی، عوامل استودیو کوالیما و محمد همایونی تا آیتم هایی نظیر میگ میگ و پت و مت، مستند، سفر به هند و جنگل، تجربه هیجان انگیز دراگون بوت و آیتم های جذاب دیگر تقدیم به شما گرامیان!

عزیزان همراه، همراهان عزیز، یاران محله نابینایان! سلام!

آغاز سال جدید، قرن جدید، و بهار جدید مبارک!

امید که برای تک‌تک شما، در هر کجا که هستید، این آغازهای سه‌گانه ورود به عزیزترین لحظات تمام عمرتون رو به ارمغان آورده باشن!

و در این گذر فرخنده از این دروازه‌های هزاران  رنگ، محله ما هم مثل همه جاهای دیگه سرشار از رنگ و صدا بود. جای غایب‌ها خالی، قیامتی بود در بزم هات‌گوش‌کنی محله! آیتم‌های دستساز عوامل و اعضای محله اونقدر متنوع بودن که به زحمت داخل دوتا شب پشت سر هم جا شدن و هنوز گفتنی بسیار بود که این دفتر به ناچار باید بسته می‌شد و باقی حکایات باقی موند برای مناسبت‌ها و بهانه‌های شاد بعدی.

اگر در هات‌گوش‌کن عیدانه 1401 محله به هر دلیلی از همراهیت بهره مند نشدیم، در لابلای سطرهای این پست یک قدمی بزن. بهت قول میدم به انتهاش که برسی بغلت پر از گل‌های رنگارنگه.

محفل کوچیک و دوستانه‌ای بود که در دو شب پیاپی برگزار و با یک تیتراژ جمع و جور شروع شد. برنامه‌ها زیاد بودن و از هر رنگ و جنس. تبریک، موزیک، مسابقه، چالش‌های رنگارنگ، خبرهای خوش، همدلی‌های دیدنی، مهمون هم داشتیم. شکر خدا خیلی هم بودن. مهمون برکت محفله و محفل کوچیک محله حسابی پربرکت بود. اجازه بدید ببینیم وصف و شرح چندتا از نقطه‌های درخشان هات‌گوش‌کن نوروزی 1401 اینجا جا میشن!

 

آغازی سبز از جنس بهار:

تیتراژ ابتدایی: سمفونی بهار.

اجرا: علیرضا رازانی.

متن و تنظیم: مهشید حسنی.

 

دانلود سمفونی بهار در هات گوش کن بیست و سوم

 

سلام و احوالپرسی‌ها مثل همیشه بودن. شلوغ و گرم و تا دلت بخواد صمیمی.

 

بعد از یک معرفی کوتاه، همگی با هم رفتیم هند. مهمون یک همراه در اون سرزمین سراسر داستان شدیم و با راهنمایی‌های دقیقش حسابی گشتیم و یاد گرفتیم.

 

جهانگرد محله، سفر به هند

اجرا: خانم طناز.

تنظیم: ارغوان حمسی.

 

دانلود جهانگرد محله سفر به هند

 

یکی از مهمون‌های بزم گوش‌کنی این بار ما تنظیم کننده و صدابردار هم‌وطنمون، جناب آقای رامین زمانی بودن که همینجا از حضور گرمشون حسابی تشکر می‌کنیم و امیدواریم در هر کجا که هستن، روز و روزگار به کامشون باشه.

 

مصاحبه محله نابینایان با جناب آقای رامین زمانی.

متن نریشن: مهشید حسنی.

اجرای نریشن: علیرضا رازانی.

اجرای مصاحبه: پریسا جهانشاهی.

تنظیم: محسن صالحی.

با تشکر از جناب رامین زمانی.

 

دانلود مصاحبه جناب آقای رامین زمانی.

 

یک دسته از بچه‌های محله این اواخر تصمیم گرفتن قدم از دنیای اینترنت فراتر بذارن و در یک دور همی خاطره انگیز در جهان واقعی دیداری تازه کنن و عجب دیداری هم بود دور همی اعضای محله نابینایان!

 

دور همی تهران.

تنظیم: بهنام نصیری.

با تشکر از دوستان همراه در دور همی.

 

دانلود پارت اول دور همی در تهران

 

 

دانلود پارت دوم دور همی تهران.

 

دانلود پارت آخر دور همی تهران.

 

همگی با هم رفتیم بازار. بازاری که شبیه هیچ بازاری نبود. بازاری سراسر گل! اونقدر دیدنی که فقط میشه با نام رویا ترسیمش کرد. همراه خوب محله خانم فرناز امیری راهنمامون شد تا بریم و حس کنیم و، ببینیم!

 

آیتم بازار گل.

اجرا: فرناز امیری.

تنظیم: فاطمه خلیلی.

 

دانلود آیتم زیبای بازار گل

 

در جمع ما بساط خنده و تفریح هم تا دلت بخواد فراهم بود. گفتیم که انواع چالش هم داشتیم که یکیش حسابی فضا رو شاد و شلوغ کرد و باز هم جای غایب‌ها حسابی خالی!

 

چالش هدفون.

ضبط: عباس زمانی.

تنظیم: ممد بروژی.

 

دانلود پارت اول چالش هدفون.

 

دانلود پارت دوم چالش هدفون.

دانلود پارت سوم چالش هدفون.

دانلود پارت چهارم چالش هدفون.

 

یکی از دیدنیترین‌های خاک خدا جنگله. جنگلی که منتظر رسیدن بهار هر درختش و هر گوشه‌اش پره از سرزندگی و رنگ و عطر و زندگی ناب! دست در دست هم رفتیم به مهمونی سبز یک جنگل. هوا پر بود از بوی خوش زندگانی. ممنونیم از همراه صمیمی محله، جناب آقای تقوی که همراهمون شد تا این برگ از دفتر خاطراتمون با سبزترین رنگ خدا نقاشی بشه.

 

آیتم سفر به جنگل.

اجرا: سهیل تقوی.

تنظیم: ممد بروژی.

 

دانلود سفر به جنگل شور مست

 

جا واسه هر سلیقه‌ای بود. طرفداران انیمیشن هم بینمون کم نبودن. نشستیم و تماشا کردیم. دوستان لبخندهای کودکی‌های خیلی‌هامون، پت و مت هم از دل خاطرات دور به جشن محله ما اومده بودن تا مهمون دل‌هامون بشن.

 

پخش آیتم پت و مت.

پارت اول انیمیشن پت و مت.

روایت و اجرا: خانم حباب عظیمی.

نویسنده متن: زهرا محمدی.

تنظیم فاطمه خلیلی.

 

دانلود پارت اول انیمیشن پت و مت.

 

پارت دوم انیمیشن پت و مت.

روایت و اجرا: مسعود ملایی.

نویسنده متن: زهرا محمدی.

تنظیم: فاطمه خلیلی.

 

دانلود پارت دوم انیمیشن پت و مت.

 

از دیگر آشنای دیروزها، میگ‌میگ شیطون و زبل هم یادی کردیم و در هر سن و سالی که بودیم، به شیطنت‌هاش از ته دل خندیدیم.

 

انیمیشن میگ میگ.

پارت دوم انیمیشن میگ میگ.

روایت و اجرا: احمد حیدری.

نویسنده متن: زینب وِرادی.

تنظیم: فاطمه خلیلی.

 

دانلود پارت دوم انیمیشن میگ میگ

 

پارت سوم انیمیشن میگ میگ.

روایت و اجرا: ارغوان حمسی.

نویسنده متن: زهرا محمدی.

تنظیم فاطمه خلیلی.

 

دانلود قسمت سوم انیمیشن میگ میگ.

 

کمی هم با برخوردهای مدل به مدل مردم با نابیناها در زمان‌هایی که میخوان کمکمون کنن شوخی کردیم که البته هم برای خنده بود و هم کمی آگاهی واسه عزیزانی که میخوان کمی بیشتر ازمون بدونن.

 

مستند این ره که تو میبری.

 

نویسنده: میرهادی نایینی زاده.

گوینده: محمد صادقی.

بازیگران: سعید درفشیان، احمد حیدری، فاطمه خلیلی.

تنظیم کننده: سعید درفشیان.

 

دانلود مستند این ره که تو میبری.

 

با یک ورزش جدید هم آشنا شدیم که فقط تصورش هیجان رو به جای خون در رگ‌هامون به جریان انداخت و تپش‌های نبضمون رو تا حد امکان برد بالا.

 

آیتم دراگون بوت.

 

تنظیم: بهنام نصیری.

 

 

دانلود آیتم دراگون بوت

 

در یک آیتم شنیدنی به استدیو کوالیما هم رفتیم و با بخش‌های مختلفش آشنا شدیم. روش کار دوبلورها رو از نزدیک شنیدیم، به بخش ضد صدا سر زدیم، شاهد کار صدابرداری بودیم و کلی به اطلاعاتمون در مورد این بخش جذاب اضافه شد.

 

آیتم استدیو کوالیما.

 

تنظیم کننده: محسن صالحی.

 

 

دانلود آیتم استدیو کوالیما

در پیشواز بهار، حتی ستاره‌های آسمون هم جشن گرفته بودن. و ما همه به مهمونی آسمون دعوت داشتیم. رفتیم. گردشی کوتاه در کهکشان و همنشینی با ستارگان آسمون پر‌اسرار.

 

مصاحبه محله نابینایان با جناب آقای محمد همایونی، (ستاره شناس).

 

اجرا: عبدالله کهنه زاد.

با تشکر از جناب آقای محمد همایونی.

 

 

دانلود مصاحبه محله نابینایان با جناب آقای محمد همایونی، (ستاره شناس).

چند نفر از ما اسم و رسم آقای نخجوانی مدیر عامل شرکت شاتل رو شنیدیم؟

تا پیش از هات‌گوش‌کن شماره 23 شاید تعداد اون هایی که ایشون رو داخل محله می‌شناختن کمتر بوده ولی از زمانی که ایشون در لیست مهمون‌های بزم این بار محله ما وارد شدن و افتخار آشناییشون رو به ما دادن، هم نفرات بیشتری از ما ایشون رو شناختیم و هم از سعادت همراهی با یک دوست جدید و بسیار عزیز حسابی شاد شدیم.

مصاحبه محله نابینایان با جناب آقای نخجوانی.

اجرا، فاطمه خلیلی، سعید درفشیان.

با تشکر ویژه از جناب آقای نخجوانی.

 

 

دانلود مصاحبه محله نابینایان با جناب آقای نخجوانی.

 

برگ‌های این دفتر رنگارنگ بسیار بیشتر بودن که به تدریج در طول نوروز به همین پست اضافه میشن. کاش می‌شد تمام لبخندها، صمیمیت‌ها و شور اون دو شب پیاپی رو در یک پست جا بدیم و تقدیم تویی کنیم که این بار از حضورت بهره نبردیم. ولی باکی نیست. بهانه‌های شاد در قالب مناسبت‌های قشنگ در سال جدید منتظر رسیدن هستن تا باز هم دست در دست و دل به دل همدیگه پدیدآورنده بزم‌های شاد و شور انگیز باشیم.

به امید اینکه امسال، زیباترین آغاز تمام عمرت تا امروز رو تجربه کنی دوست و همراه عزیز ما و محله!

سالت خوش، بهارت مبارک!

 

درباره محسن صالحی

محسن صالحی هستم, متولد 11 آبان 1369 و ساکن شهرستان سمیرم. به علت بیماری RP از سال 93 تا 94 با افت شَدید بینایی رو‌به‌رو شدم و در حال حاضر فقط تشخیص نور دارم. جهت ارتباط و ارسال پیشنهادات و همکاری با برنامه هات گوش کن, با آیدی تلگرام @HotGooshkon1 و ایمیل HotGooshkon@Gmail.Com در تماس باشید.
این نوشته در اختصاصی محله نابینایان: فیلم و سریال توضیحدار, برنامه های رادیویی ویژه نابینایان, پادکست, خاطره, صحبت های خودمونی, صوتی, طنز, فیلم های توضیح دار, گاهنامه ی صوتی هات گوش کن, مسابقه, موسیقی ارسال و , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

14 Responses to هات گوش کن 23 را با یک بزم سبز بهاری در محله نابینایان، به مناسبت فرا رسیدن نوروز 1401، با آیتم های جذاب بشنوید! از گفتگو با آقایان احمدرضا نخجوانی، رامین زمانی، عوامل استودیو کوالیما و محمد همایونی تا آیتم هایی نظیر میگ میگ و پت و مت، مستند، سفر به هند و جنگل، تجربه هیجان انگیز دراگون بوت و آیتم های جذاب دیگر تقدیم به شما گرامیان!

  1. 1

    سلام. سال نوی همگی مباااارک! دارم دانلود میکنم!

  2. 2
    مسعود says:

    سلام. واقعا خسته نباشی محسن. تو قلب تپنده ی این مجموعه ای. من این بار بیشتر از همیشه در کنار مجموعه ی برنامه ساز هات گوش کن بودم و خیلی چیزها رو برای اولین بار دیدم. امیدوارم بچه ها هم دوست داشته باشن و بازخوردها و نقدهای سازندشون رو ازمون دریغ نکنن. بازم بهت خسته نباشید میگم محسن و آرزو میکنم اِنِرژیت برای این پروژه همیشگی باشه.
    پیش به سوی موفقیتهای بیشتر.

  3. 3

    سلام. همگی خسته نباشید. سال نو هم مبارک. ببخشید پارت چهارم هدفون را مجدد قرار بدید. آخه روش که اینتر میزنم پیغام دوبلی کِیت دانلود ظاهر میشه.

  4. 4
    Avatar photo محسن محمدقلی says:

    سلام و خدا قوت به تمامی دوستان و همراهان و تیم هات گوش کن و خسته نباشید جانانه خدمت تهیه کننده عزیز این برنامه امیدوارم که سالی پر از سلامتی برای همگی باشه و دست مریزاد میگم به سبب ارائه لحظاتی شاد و مفرح.
    به امید این که شاهد موفقیت های روز افزون دوستان در عرصه های مختلف ملی و بین المللی باشیم و این محله همواره زنده باشه و روحش در تکاپوی حیات جاودان پیروز باشه.
    باز هم خسته نباشید به تک تک دوستان در تیم نازنین هات گوش کن اعم از تهیه کننده، صدا برداران، مجریان و تیم تولید محتوای این مجموعه.
    در راستای اعتلای سطح فرهنگی علمی و اجتماعی از هر کمکی دریغ نخواهیم کرد.

  5. 5
    ابوالفضل اصغری says:

    سلام عرض ادب خدمت اعضای محله ابتدا سال نورو خدمت همگی دوستان تبریک عرض میکنم و امیدوارم سالی پر از موفقیت داشته باشید آیتم کوالیما بسیار عالی بود و جذاب امیدوارم همیشه موفقتر از همیشه رو به جلو حرکت کنید

  6. 6

    برگ‌های این دفتر رنگارنگ بسیار بیشتر بودن که به تدریج در طول نوروز به همین پست اضافه میشن.

    در لحظه ی ثبت این کامنت، هرچی دارم فکر میکنم که این چندمین باریه که به خاطر یک آیتم این پست رو باز کردم، حافظه م فقط میگه بالای ده بار بوده. آقا خداوکیلی این آیتم آقای نخجوانی رو اضافه کنین ما برداریم بریم پی کارمون! دمتون گرم و خدا قوت

  7. 7
    قاسمی says:

    سلام وقت بخیر و خدا قوت به همه دست اندرکاران این برنامه. همه چیز بینهایت عالی بود. مثل قبل متنوع، جالب و سرشار از انرژی بود. فقط یه نکته: همه میدونن که دوستان زحمت میکشند و برای مصاحبه و تهیه یه آیتم ارزشمند کلی وقت میذارن خیلی حیفه که به خاطر نبودن یک میکروفون خوب و مناسب این آیتمها مثلا استدیو کوالیما، کیفیت ضبط کم بشه. بازم درود و خدا قوت به همه فعالین این برنامه.

  8. 8

    سلام. یه تذکر دیگه. لطفاً لینکی که داخل کانال تلگرامی محله نابینایان با همین عنوان قرار گرفته را اصلاح کنید. آخه من خواستم پست را باز کنم. این پیغام ظاهر شد که چیزی پیدا نشد. بنابر این رفتم از سایت بازش کردم. واقعاً مرسی که هستید. دمه همگیتون حسابی گرم. انشا الله سالی سرشار از سلامتی و موفقیت براتون باشه.

  9. 9

    سلام. سال نو رو تبریک میگم. خدا قوت جناب صالحی عزیز. و دیگر دستندرکاران.

  10. 10

    درود. خب ممنونم که در نهایت آیتمی که من از 29 اسفند منتظرش بودم و به خاطرش با بالا ترین مقام رادیو گوش کن صحبت کردم و وعده اش رو گرفتم رو توی پست قرار دادید.
    و اما آقای مهندس نخجوانی.
    از همون روز اولی که کاربر شاتل شدم، به تفاوتش با شرکت های دیگه پی بردم. از نحوه پاسخ گویی کارشناسان واحد فروش و فنیش گرفته، تا ارائه ی سرویس های به شدت با کیفیت و ارزونش. همه ی این ها، میتونست به من بفهمونه که یک شخص قدرت مند و پر از ایده و خلاقیت پشت کاره.
    این مصاحبه، درستی فکر من رو بهم اثبات کرد و خوب فهمیدم که چرا کارشناسان شاتل، بهترین کارشناسان ایرانن. هم در بحث اطلاعات و توانایی، و هم در بحث بر قراری ارتباط با مشتری و فن بیان.
    حقیقتا من نه رباتم که تبلیغ بفرستم، و نه حقوق بگیر شاتلم که بخوام بیخودی جو بدم. 1 مگ ترافیک رایگان هم از شاتل نگرفتم که مدیونش باشم. اتفاقا از گرون ترین سرویسش دارم استفاده می کنم، بدون 1 ریال تخفیف. لازم به ذکره که گرون ترین سرویس شاتل که اینترنت رادیویی هستش، ارزون ترین سرویس اینترنت رادیویی بین تمام شرکت های اینترنتی ایرانه. برام عجیبه که کاربران ADSL که سرعت نهایتا 16 مگ دارن برای هر 1 گیگ ترافیک آزاد 2000 تومن می پردازن، و من با سرعت 72 مگ هم ترافیک آزاد رو با قیمت فوق الذکر میخرم.
    آقای نخجوانی، برام فرقی نداره که پیغامم رو ببینین یا هیچ وقت حتی اسمی از من به گوشتون نخوره. شما، بهترین و لایق ترین مدیر ایرانین. دمتون گرم و مرسی که داریمتون.
    اما هات گوش کن.
    من صرفا 1 آیتم رو شنیدم و راجع به همون نظر میدم. البته هر آنچه که می نویسم، نظرات شخصی خودمه و میتونه صحیح نباشه.
    بعد از پاسخ های آقای نخجوانی، یه مکس عجیییییب بود که برای هر شنونده ای این تصور رو ایجاد میکنه که 2 مجری، دارن به هم برای پرسیدن سوال بعدی به هم بفرما میزنن. کاش حداقل این مکس های حوصله سر بر توی فایل آرشیو شده نبود و از کار کات میشد. انصافا اگه سعید رو نمی شناختم، فکر می کردم که همینجوری داره میزنه روی دکمه های صفحه کلیدش و هیییییچ متنی زیر دستش نیست و سوالات هم کاملا یلخی وار میاد سر زبون مجری ها و از مهمون میپرسن. حالا راجع به سوالات هم بگم که خداوکیلی همچیییین زحمتی براشون کشیده نشده بود و میتونستن بهتر باشن و شنونده رو بیشتر وارد محیط کار آقای نخجوانی کنن. سوالات خیلی کم زنجیر وار بودن و بیشتر یکی به نعل یکی به میخ بودن. البته این روش کار نویسنده ست، و به من هیچ ارتباطی نداره. آخرین نکته. نمی دونم که چرا از روز اولی که سعید به عنوان مجری هات گوش کن انتخاب شده تا این لحظه، من سعید رو در زمان اجرا، طوری تصور می کنم که انگار در راحت ترین حالت ممکن در جهان نشسته و یا شایدم … من صدای سعید رو بیشتر از محیط اتاقش میشنوم تا پشت میک. درسته که با کمترین امکانات ممکن برنامه داره بسته میشه. ولی به جان خودم سعید امکانات خیلی خوبی داره و میتونه یه صدای استدیویی به شنونده تحویل بده. قطعا این دیگه نمی تونه سلیقه ی صدا بردار باشه و قابل حله. به نظرم هات گوش کن به حدی قدرت مند شده که سعید رو حتی برای ساعات زیادی بفرسته توی یه کمد لباسی.
    در نهایت، از این که اوقات خوشی رو برای همه ساختین و من رو به یکی از خواسته های مهمم رسوندین، واقعا ازتون ممنونم.

    • 10.1

      آقا من یه نکته راجع به سوالات بگم که البته از نظر خودم، تاکید می کنم! از نظر خودم عدم خلاقیت نویسنده ی متن برنامه رو در این بخش، باز هم تاکید می کنم در این بخش! اثبات کنم. به خداوندی خدا من با داغون ترین و شیرین ترین عقل این مجموعه اگه نویسنده ی متن برنامه بودم، حتی اگه نخجوانی بهترین سیگنال های دنیا رو میداد یا رییس سازمان بورس بود، سوال نظرتون راجع به بورس ایران چیه اولویت N میلیاردمم هم نبود. آخه عزیزِ من انتظار داشتی که چی ازش بشنوی؟ نه خداوکیلی دوست داشتی بیاد چی بگه؟ مرگ من بیا و جوابی که منتظرش بودی رو برام بنویس. میدونم که نخجوانی کارشناس اقتصاده. ولی باز هم سوالات قشنگ تری بود. آقای نخجوانی، شما معیار هایی برای استخدام یک فرد در شرکتتون دارین؟ یا کارشناسان پاسخگوی شما، چه مراحلی رو میگذرونن تا برای پاسخگویی آماده بشن، آیا شرکت شاتل چقدر با شرکت ایدعال شما فاصله داره؟ اگه الآن بخواین یه تغییر ناگهانی توی شرکتتون ایجاد کنین، مثلا حذف یا اضافه کردن یک خدمت، اون تغییر چیه؟ درسته که شما به توانمندی نابیناها پی بردین! اما همین لحظه چند درصد حاضرین که نیروی نابینا استخدام کنین؟ یه کم از محیط کارتون برامون بگین. یا شرکت شاتل رو برای ماهایی که نمیبینیم، توصیف کنین. این آخریه میتونست یه چالش باشه براش. گور بابای بورس ایران و نظر نخجوانی در این مورد!

      • 10.1.1
        مسعود says:

        سلام محمد.
        1. گپی که ما با آقای نخجوانی زدیم صرفا یه مصاحبه ی پابلیک بود برای اینکه صداشون رو توی ویژه برنامه ی تحویل سال بشنویم و خب هدف اون برنامه صرفا دورهمی هست و نه چیز دیگه. بنابر این سؤالها در لحظه مطرح میشد. بیشتر هدف این بود که خیلی صمیمانه با احمدرضا نخجوانی عزیز و بزرگوار و متواضع گپ بزنیم و جامعه ی نابینایان با همچین مدیر لایقی به لحاظ شخصیتی آشنا بشه. متاسفیم اگر سؤالا باب میلت نبود.
        2. سعید میتونه صدای استدیویی تحویل بده و برنامه ساز هات گوش کن همچین چیزی ازش نمیخواد؟ اینم از اون حرفا بوداااا. در واقع با شرایط موجود سعید همین کیفیت صداش هست و دمش گرم که همیشه نهایت همکاری ای که میتونه رو با محله میکنه. برعکس خیلیهامون.
        3. تا زمانی که اجراهای ما تیمتاکیه، با تأخیری که در شنیدن صداها در تیمتاک هست، متاسفانه باید این مکسها رو تحمل کنیم. چون این تنها راه هماهنگ شدن مجریها برای کله توو کله نخوردن و صدا رو صدا نیومدنه. حتما میپذیری که اون خیلی بدتره.
        امیدوارم یه اجرا یا یه کنفرانس تیمتاکی رو مدیریت کنی تا دقیق متوجه بشی که چی میگم.
        در نهایت خیلی خیلی ممنون از اینکه حواست هست و کامنت میدی. خوشحال میشیم اگه بقیه قسمتها رو هم گوش کنی و نظرتو اینجا بنویسی.
        موفق باشی.

  11. 11

    دراگون بوت:
    وای چه معلمی! وای چه کلاس با شکوهی!
    بسیار عالی! بسیار جذاب!
    درود بر گزارشگر. درود بر تدوینگر ماهر.
    درود بر تک تک شما که سؤالهای حساب شده پرسیدید.
    من هم سکاندار را در جلو تصور کرده بودم.
    درود بر کیوان شایسته که نام شایستگی برازنده این معلم آگاه و روشنگر است.
    آگاه، روشنگر، مشوق و مشفق.
    جناب شایسته! شیرینی لحظه ای که بچه ها 0 تا 100 کار را از شما آموختند و آن طور که در نظر شما بود پارو زدند، آن حس دلی، آن حس روحانی، گوارای وجودتان.

دیدگاهتان را بنویسید