سلام.
میگم من چی کار کنم ترجمهم بهتر بشه؟ این دستور آشپزی را از انگلیسی به فارسی ترجمه کردم. لطفا کسانی که میتونند, اشکالات احتمالیشا بگیرند واسم ایمیل کنند. ممنون میشم.
Title: ZARDALU POLO - PERSIAN LAMB AND APRICOT PILAF
Categories: Lamb, Rice, Oriental
Yield: 6 servings
1/2 c Butter
1 Onion, finely chopped
1 lb Lean lamb, cubed
Salt, pepper
1/2 ts Ground turmeric
1/2 ts Ground cinnamon
2 1/2 tb Seedless raisins, preferably
-golden
4 oz Fresh or dried apricots,
-halved
2 c Long-grain rice, washed in 3
-changes of water
Heat butter in heavy pan and fry onion until golden.
Add meat and brown on all sides. Season to taste with
salt, pepper, turmeric and cinnamon. Mix in raisins
and apricots. Add water (about 3/4 cup) to cover.
Cover and simmer over very low heat 1 1/4 to 1 1/2
hours or until meat is very tender. Stir occasionally
to prevent scorching, adding water if necessary.
Texture should be thick but pourable.
Boil 4 cups water, add 1/2 teaspoon salt and rice.
Bring to boil again and boil 2 minutes, then reduce
heat, cover pan and cook over low heat 10 to 15
minutes or until almost tender. Fluff with fork.
Arrange rice and stew in alternate layers in heavy
saucepan, beginning and ending with layers of rice.
Set over very low heat, stretch clean cloth over pot
and place cover over cloth. Steam 20 minutes, or until
rice is tender. Makes 6 servings.
دستور آشپزی:
عنوان غذا: زردآلو پلوی ایرانی با گوشت.
دسته بندی: غذا های گوشتی, برنجی, شرقی.
حجم غذا: برای شش نفر.
مواد لازم:
روغن یا کره: یک دوم پیمانه.
پیاز خرد شده: یک عدد.
گوشت بدون چربی خرد شده: 450 گرم.
نمک و فلفل: به میزان لازم.
زردچوبه: یک دوم قاشق چای خوری.
دارچین: یک دوم قاشق چای خوری.
کشمش پاک کرده: دو و یک دوم قاشق سوپ خوری. (ترجیحا طلایی).
زردآلوی تازه یا خشک شده نصف شده: صد گرم.
برنج سه بار شسته شده در آب: دو پیمانه.
کره را در یک قابلمه داغ کنید.
پیازها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آیند.
گوشت را اضافه کنید و در تمام جهات سرخ کنید.
جهت طعم دادن به غذا چاشنی های نمک, فلفل, زردچوبه و دارچین را اضافه کنید.
کشمش و زردآلو را اضافه کنید.
به اندازه سه چهارم پیمانه آب اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.
در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا مواد بین یک ساعت و ربع تا یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد و گوشت ترد شود. هرز گاهی مواد را هم بزنید و در صورت نیاز آب اضافه کنید تا ته نگیرد.
مواد باید قلیض باشد ولی نه طوری که تمام آب آن گرفته شود.
در یک قابلمه, چهار پیمانه آب بجوشانید, یک دوم قاشق چای خوری نمک و برنج را اضافه کنید.
حرارت را افزایش دهید تا به مدت دو دقیقه بجوشد سپس حرارت را کم کنید.
بگذارید مواد و برنج به طور جداگانه ده تا پانزده دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا جا بیفتند.
دانه های برنج را با چنگال از هم جدا کنید تا برنج پف کند و حالت خمیری به خود نگیرد.
برنج و مواد را یک لایه در میان در قابلمه بریزید, طوری که لایه رویین و لایه زیرین را برنج تشکیل دهد.
با یک پارچه تمیز (دمی) روی قابلمه را بپوشانید و درب قابلمه را بگذارید.
صبر کنید غزا حدود بیست دقیقه روی حرارت ملایم بپزد و برنج جا بیفتد.
مناسب برای شش نفر.