حتماً تا آخر بخوانید:
با نام و یاد خدا سلام دارم خدمت دوستان و اهالی محله.
این مطلب را محذ اطلاع مینویسم.
اخیراً در کشور مان ایران در بعضی شهرها دزدیهای غیر مستقیم و هوشمندانه صورت میگیرد.
جوری پیش میره حتي آدم نمیخاد به کسی که میشناسدش درو وا کند!!
حالا علتش هرچی هست کاری ندارم:
فقر، اقتصاد، امنیت، ووو.
چند فنی که اخیراً دزدها برای خود پیشه کرده اند را براتون مینویسم:
1- دزدها برای دزدیدن کودک در کوچه های خلوت و حتي در بیست متریها با عنوان فروشنده اسباب بازی گردنبند یا خود بچه ها را میدزدند.
2- بچه دزدها در مساجد نیز هنگام برپایی نماز قادر به دزدی بچه ها هستند.
3- دزدها دم در میایند و با بیان اینکه به پول یا مواد غذایی نیاز دارند ناظر بر وضعیت محیطی خانه میشوند وقتی که محیط خانه را شناختند به هنگام شب و یا ساعاتی که کنترول میکنند شما از خانه بروید وارد خانه و مشغول دزدی میشوند.
4- دزدها به عنوان فروشنده از محیط زندگی شما آشنا میشوند:
اهالی روستاها یا اونایی که توی کوچه های بنبست یا کم تردد زندگی میکنید میکنید حواستان باشه فروشنده به شما اجناس دیگران را دزدی کرده به شما نفروشد حتماً از مارک آن و نیز دست اول بودنش مطمئن شده وسیایل را بخرید.
حد الامکان از اونا نخرید.
5- اگر کسی دم در آمد در دست یه پوشه و چند ورقه داشت و ادعا کرد از یک اداره ی خاصی آمده به همین سادگی مدارکتان را در اختیارشان قرار ندهید.
آنها با نام شما مدارکی جعلی که معلوم نمیشود ساخته و وسایل خریداری میکنند و نام شما را در مدرکی جعلی که زیاد معلوم نیست ضامن میگذارند.
یا حتي با عنوان بیمه کردن خانه شما پولی ازتون میگیرند و دیگه از بیمه ای هم خبری نیست.
6- به مسئولین پست که روزنامه ایران سپید براتون میارند پول ندهید چون ظاهراً اینها را بعنوان خدمات رایگان انجام میدهند.
7- اگر کسی به خانه شما آمد گفت این وسیله را مثلاً شوهر شما خرید و گفت من پول ندارم برو از خانه بگیر حتي ادعا کرد عجله داره و ضروریه، در این مواقع حتماً به شوهر خود زنگ بزنید و بعد از اطمینان پول بدهید.
8- در این روزها با شیوه های زیرکانه دزدی تشت و طبل و زنجیر و شیرآلات و وسایل برقی مانند اکو، باند و آمپیلی فایر و … صورت میگیرد.
اگر شما مثلاً وسایل مسی میفروشید حتماً حواستان باشه وقتی برای شما برای فروش تشتی آوردند بسته را کاملاً ببینید بعد ازو بخرید
یا اگر شما فروشنده وسایل لوله کشی هستید اگر کسی به شما گفت فلان مسجد شیرهایش خراب شده به من یک دست شیر مثلاً اهرمی بدهید پولشو بهتان میدم اگر دیر شد در فلان مسجد در خدمتتان هستیم، هیچ وقت وسایل را بهش ندهید.
به هنگام خرید وسایل مذهبی مانند طبل و زنجیر از نمایندگی بخرید و از عمده فروشها که مطمئن نیستید خریداری نکنید.
9- دم در مدرسه ها چشمتان رو بچه خودتان باشد چون اخیراً بچه دزد ها دور ور مدارس را کمین میکنند.
دست بچه را در محیطهای شلوغ ول نکنید.
10- اگر راننده هستید در داخل ماشین مثلاً یه مدارک مهم یا سیستم صوتی با قیمت بالا دارید شب هنگام آنرا با خود به خانه ببرید.
چون با طرفندهایی شیشه را بی صدا خورد میکنند تا دزدگیر ماشین هم متوجهش نباشد و وسایل را با خود میبرند.
11- اگر کسی با عنوان نابینا یا هر معلول زنگ زد و درخواست وسیله ای کرد بعد از دریافت پول وسیله را تحویل بدهید چون اخیراً یه سری افراد سالم با نام معلول خود را به کوچه علیچپ میزنند و از مردم طلب میکنند.
یعنی به بعضی از فرمها که با نام امور خیریه دارند پول جمع میکنند از ریشه اصلیش خبردار بشوید.
12- موقع خرید آنلاین از اینترنت مواظب باشید چون بعضی از سایتها دروغکی تبلیغاتی زده اند و فرمی هم طراحی کرده اند و در اصل هیچ چیزی نمیفروشند و یه جورای گدایی مجازی راه اندازی کرده اند.
بهترین راهش پرداخت به پستچی هست اونم باز هم باید مطمئن باشید وسیله ای براتون آورده توش با آجر پاره پر شده هست یا همان تلویزیونی هست که شما سفارش داده بودید!!!!
13- خیلی نسح هم هستش:
موقع گشت و گذر در پارک و خیابان حواستون باشه کسی تو جیبتون چیزی نزاره چون ممکن است اون مواد مخدر باشد و به جای افرادی که قاچاغچی هستند، پلیس شما را بگیرد و عمری در گوشه زندان با ناز و نعمت زندگی فرمایید.
14- دزدان حرفه ای دو گروه میشوند یه گروه وسایل را میفروشد و گروه بعدی ادعا میکند این مال من است شما دزدیدید.
اصلاً جای تعجب ندارد.
از اونایی که در بعضی از شهرها مثلاً گوشی موبایل یا ضبط صوت و… بدون کارتون میفروشند وسیله ای نخرید ممکن است تا اینکه سیمکارت را تو گوشی گذاشتید از سوی مخابرات دزد محسوب بشوید.
15- قبض موبایل خود را به هر کسی نشان ندهید چون ممکن است طوری عمل کند که با گوشی خود صحبت کند ولی پولش از خط شما حساب بشود.
باور ندارید ترفندش توی اینترنت هم هست.
16 و آخریش اینکه بعضاً پیامکهایی با عنوان جایزه یا شرکت در مسابقه و برنده شدن و.و.و. براتون ارسال میشود که در بعضی موارد از شما میخواهند شماره کارت یا رمز دومتان را در اختیار آنها قرار بدهید تا از پول شما کسر کرده شما را با یک تلویزیونی 40 اینچ سه میلیون تومانی مستفیض کنند،در این موارد به هیچ وجه شماره حساب یا کارت و حتي رمز دومتان را در اختیار آنان قرار ندهید.
من خودمتجربه کرده ام یه بار برام پیامک اومد اگه این سؤالها را جواب بدهی صد امتیاز بگیری یه تلویزیون سامسنگ برنده میشی، یک شبه هرچی سؤال کردند جواب دادم امتیزم به 70 رسید و قرار بود تا هفت صبح صد امتیاز بگیرم تا یه تلویزیون برنده بشم تا ساعت شش و نیم صبح جواب دادم و 30 هزار تومان هزینه پیامک ازم بردند وقتی ساعت شش و سی و یک دقیقه شد هرچی کردم جوابهایم را دریافت نکردند و شب بعدی همین طوری درخواست کردند اینبار دیگه من چون یه بار تجربه کرده بودم پیامک اونارو جواب ندادم.
—–توجه داشته باشید من دزد نیستم و دزدی هم بلد نیستم! و قصد نا امن نمایش دادن کشورمان را هم ندارم
در حر کجای دنیا کم و یا زیاد این مشکلات هست.
بعضی از اینارو بر حسب تجربه و بعضیهاشون هم داره تو جامعمون علنی رخ میده، براتون نوشتم.
هرگز کلک نخورید و به کسی هم کلک ندهید، چون آخر هردو شکست و رسوایی هست.
نوچ,نوچ,نوچ
خدا نصیب نکنه
من که خعلی میترررسم