آشپزی کردم, برای اولین بار,

این پست حذف گردید

درباره مظاهری

درود , زهره مظاهری, متولد 14 آبان 68, فقط نور رو میبینم, دلیل نابینایی: ازدواج فامیلی و نازکی پرده شبکیه, علایق, طبیعت ورزش, شرکت در فعالیتهای اجتماعی, مسافرت, اطلاعات عمومی, کتاب به خصوص زندگی نامه, چون آدمی واقعبینم و زندگینامه هم تجربه ی یه زندگی واقعی هستش, عضو تیم گلبال اصفهان, بیشتر ورزشهای نابینایی رو تجربه کردم, در گلبال و دو مدال دارم, عاشق خانوادم به خصوص مادرم, دانشجوی رشته ی علوم تربیتی پیام نور اصفهانم, یه کمکی انگلیسی بلدم, سعی میکنم به کسی وابسته نباشم, برای کسی که برام ارزش قائل باشه ارزش قائلم در غیر این صورت کاملا بی تفاوتم, با همه به راحتی ارتباط برقرار میکنم, عقیده دارم خواستن به تنهایی کارساز نیست و باید همراه با برخاستن باشه, و در آخر ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست,بخت رام, دل آرام و نیک فرجام باشید
این نوشته در آموزش, آموزش های رایگان, خاطره, رستوران محله نابینایان, صحبت های خودمونی ارسال و , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

70 Responses to آشپزی کردم, برای اولین بار,

  1. 1
    میلاد says:

    سلام چه خوب تلاش کن زیاد تو میتوانی هوووووووووووووووهوهوهوهههههههووهوهو

  2. 2
    مسعود says:

    سلام زهره.
    مرسی از پست فوق العاده پر انرژیت.
    من میفهمم که آدم چه ذوقی میکنه وقتی میبینه کسی واسش نظر میذاره.
    مخصوصا هم که مث تو از خوشحالی رو به انفجار باشه.
    امیدوارم همیشه به همین خوشی باشی.
    خدافسی.

  3. 3
    محمدرضا قنبری says:

    سلام. تبریک میگم. این حسو تجربه کردم فوق العادس. البته من فقط بخاطر ترس از سرازیری قبر نظر دادم. خخخ! خوشحالم که از این بلا نجات پیدا کردم.

  4. 4
    cheshmak says:

    تبریک می گم
    انگار تمام دخترا برای اولین بار وقتی غذا درست کردند که مجبور شده بودند

  5. 5
    علی اصلانی says:

    خدا را سپاس می‌گویم و از شاد بودن تو شاد شدم!
    خانم گرامی! یکی از آرزوهایم این است که هیچ گاه به ذوقت نخوره و پرت نریزه ولی اجازه بده که من چندی تو را آگاه کنم:
    ببین! آفرین و صد آفرین بر دختران عزیز نابینا که با همه‌ی سختی‌ها مبارزه می‌کنند و با همه‌ی جفاهایی که می‌بینند و دردهایی که می‌کشند و نمی‌گویند و حتی دردهایی که می‌کشند و نمی‌دانند٬ تلاش می‌کنند و خوب٬ آش‌پزی هم خیلی مهم است. بلاخره ای بسا فرصتی برای ازدواج پیش بیاید یا اصلاْ نه٬ موقعیت و اقتضایی برای خودکفایی پیش بیاید و آش‌پزی نقش مهمی را ایجاد کند. ببین عزیزم! هرگاه شمای بزرگوار برای خدا زندگی کنی و به داوری این و آن دل خوش نکنی و در پیش‌برد اهدافت درون‌گرا باشی و به انگیزه‌هایی که از آبش‌خورهای عقل سیراب می‌شود تا تعریف این و آن اتکا کنی٬ بیشتر و بهتر به والایی می‌رسی.
    معلومه که به خداوندی خدا من که شاد شدم ولی خیلی دیگه ذوق کردی عزیز بزرگوار! شما خوب می‌دانی که نه بالا بودن هیجان و عوامل محرک روانی خوب است و نه پایین بودنش. اگر زیاد ذوق کنی٬ با شکستن ذوقت٬ زیادتر آسیب می‌بینی. خانم بزرگوار! آش‌پزی کردی٬ ذوق کن بله! ولی بیش از آن که ذوق کردی٬ در دلت از خویشتن خویش خوشنود شو و برای زدودن ناکارامدی‌هایت در آن کار٬ دیگران را به یاری بخواه.
    البته این مطرح کردن هم خیلی ارزش داره زیرا ای بسا تلنگری بشود برای دیگر خانم‌های عزیز نابینا!

    • 5.1
      زهره says:

      درود و هزاران درود بر شما
      اولش که ممنون که کلا قابل دونستین نظر دادین ندیده بودمتون تا حالا
      دوم اینکه چقدر فامیلتون خاطره انگیز ناک هست واسم
      یه آقایی بود تو کربلا وای چه همسفر خوش اخلاق و خوبی بود خدا حفظش کنه هرجا هست ایشون هم خیلی نکته سنج بودن
      و اما سومش
      تمام حرفاتون رو با جان و دل میپذیرم
      و حتما به کار میگیرم
      ولی خب من یه شخص برونگرام و خیلی وقتا تعیید بقیه واسم مهمه
      و اینکه منم انکار نمیکنم که خیلی خوشحال نبودم چرا بودم ولی خب اینجا هم خیلی با آب وتاب نوشتم دیگه اینقدر هم نبود انگار
      دقیقا شما درست میگی باید تمرین کنم اینقدر هیجاناتمو بروز ندم
      ممنون که از شادی بقیه شاد میشین
      امیدوارم همیشه شاد و قبراق بمونین
      بازم تشریف بیارین ازین طرفها
      بازم مسپوسم زیااااااااد
      آهان نه تمرین کنم
      مسپوسم زیاد
      همین

  6. 6
    Adasi says:

    درود! اکنون من در خانه تنهام،‏ من غذاهای آسون را میپزم،‏ آبگوشت با استوخوان و نخود و لوبیا و سیبزمینی که در حال پختن است و چند دقیقه پیش نزدیک بود بسوزه،‏ خوب زیاد پر حرفی نمیکنم،‏ زهره خانم ادامه بده تو موفق میشی،‏ تو میتونی،‏ تو آینده ی درخشانی داری،ولی بدون که با یه گل بهار نمیشه! من فقط غذاهای آبکی مثل مرغ-آبگوشت با گوشت چرخ شده-انواع عملت-برنج آبکش نشده -را کمابیش پخته ام و میپزم! راستی قرار بود امسال هم طبق سالهای قبل با دوستان از فردا شب بریم خونه مجردی و متإسفانه ‏3نفرشون رفیق نیمه راه شدند!‏

    • 6.1
      زهره says:

      رفت اون پایین یه بار دیگه میگم
      درووود
      من اکنون جواب کامنت میدم
      من تا حالا یک بار غذا پخته ام
      من خیلی آشپزی را دوست دارم
      من خیلی از رفیق نیمه راه بدم میآید
      من خیلی 3پاس گزارم که شما نظر دادین

  7. 7
    javanmardeh daana says:

    خب خیلیم خوبه حالا که آشپز شدید یه راه تماس بدید برای افتاری دادن تو ماه رمضان دعوتتون کنیم برای آشپزی هَهَهَهَهَه

  8. 8
    ثنا says:

    به به ماشا الله سلااام علیک دس دس تبریییک میگم بذاریش ها آفرین ادامه بده تو میتونی خیلی هم خوب احسنت واقعً جالب بود دفعه اول واسه شش نفر تهنایی منم دفعه اول واسه خونواده غذا پختم ولی با نظارت البته کوچکولو بودم یعنی خیلی هم نه همین 15 سالم بود عالیه میخوام بگوشم

  9. 9
    راضیه says:

    سلام زهره جان, اولین تجربه تو رو, در آشپزی تبریک میگم.
    امیدوارم همیشه با انرژی , شاد و موفق باشی.

    • 9.1
      زهره says:

      به به ستاره سهیل رو ببین
      چه عجب, قدم رنجه فرمودین
      راستی چرا قدم رنجه
      یعنی چه
      قدم گنجه قشنگتره ها نه؟
      یا مثلا قدم راحت,, نه, قدم,, متضاد رنج چیه؟
      ولش کن مغزم هنگید
      خلاصه که صفا اوردی
      ممنون از لطفت

  10. 10
    gentleman says:

    سلام خیلی تبریک میگم اما این همه خوشحاله درحد چلو کباب بود هاهاها
    من بیشتر غذاهارو خودم تنهاهی میپزم با استقلال کامل ۰موفق باشی

  11. 11
    اصغر خیراندیش مقدم says:

    سلام زهره خانم خیلی خوشحال شدم امیدوارم ادامه بدین و غذاهای خوشمزهتر و با کیفیت بهتر درست کنین راستی اون فایل ضبط شده رو هم بذار بگوشیم.
    راستی من هم بعذی غذاها رو خودم درست میکنم البته با کمک الهام خانم.
    موفق باشی. راستی من از سراشیبی قبر و این چیزها نمیترسم هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها

    • 11.1
      زهره says:

      درود اصغر آقا
      ممنون از لطفت
      امیدوارم مصمم باشم و این آخریش نباشه
      میگما راستی آشپز که دوتا بشه ….
      ولی خب مطمئنا الهام خانم کدبانو کاملی هستن عمرا اتفاقی واسه غذاهاتون بیفته
      سفره تون رنگین

  12. 12
    اشکان آذرماسوله says:

    سلام.‏ بهتون تبریک میگم و براتون خوشحالم.‏ با خوشحالی بیحدتونم هیچ مشکلی ندارم چون خوشحالی هم داره!‏.‏ اما از انتقاداتی که بهت شد ناراحت نشو و سعی کن نقاط ضعف و قوت کارتو از دل همین انتقادات بیرون بکشی.‏ به هدفت إعتقاد داشته باش.‏ حتا اگر پس از تجربه ی ناموفق و چندباره در زمینه ی آشپزی،‏ دیگرانی بودند که خاستند بهت القا کنند که تو به درد این کار نمیخوری،‏ دلسرد نشو به تلاشت برای رسیدن به هدفت ادامه بده.
    چون هیچ آدمی کامل نیست و به اصطلاح ‏‏(همه چیز را همگان دانند که همگان هنوز زاده نشدند.‏)‏.
    موفق باشی.

    • 12.1
      زهره says:

      سلااام سردبیر پر انرژی
      خوشحالم که خوشحالی
      نه اصلا ناراحت نشدم
      دقیقا همین طوره که شما میگی
      کلا اگه انتقاد سازننده ای نباشه که درجا میزنم
      من کلا شکست ناپذیرم ههه
      من میتووووونم
      میگما یعنی همگان یه آدمه یا خیلی آدمن
      هههاهههاهها
      کلا من امشب تو فاز کودک درونم هههه
      بازم ممنون از لطفت و هم چنین متذکر شدن نکات در جهت پیشرفت
      زندگیت ادامه دار و پر از موفقیت

  13. 13
    عباس هاشمی says:

    کلا حس خوبی داشتیا خیلی خوبه آفرین تبریک میگم دفع بعد ما هم دعوتیما

  14. 14
    زهره says:

    درووود
    من اکنون جواب کامنت میدم
    من تا حالا یک باربه طور جدی غذا پخته ام
    من خیلی آشپزی را دوست دارم
    من خیلی از رفیق نیمه راه بدم میآید
    من خیلی 3پاس گزارم که شما نظر دادین

  15. 15
    gentleman says:

    بازم سلام برای شروع خوب بود اما اگه خاستی سختترش کنی اینبار کوبیده درست کن فکر کنم حسابی سخت باش در hade bondesliga ‎
    ایام بکام

  16. 16
    یلدا says:

    سلام که جیگیلی
    چقدر عالی که زدی به تیپو تاپ برنجو گوشتو لوبیا
    آورین آورین
    خب من برنجی که کشو قوسش کم باشه و به دیوار نچسبه رو ترجیح میدم
    تازشم جیگیلی یه کمی نم که میدادیش عالی میشد
    یکمی با دستت بهش آب می پاشیدی
    دستتم تمیز نباشه بهتره
    شکلک مرموزم الان
    راستی صوتیشو حتما بزار ها حتما ها

    • 16.1
      زهره says:

      سلااام جیگیلی جونم
      ممنون
      شما که استادی باید ازت کمک بگیرم
      میگما فقط نفهمیدم کش و قوسش کم باشه یعنی چی
      آره جات خالی اضافه اومده بود خب حیف بود بریزیم دور, امروز نم دادیمش کلی باحالترتر شده بود تا تهشم خورده شد خخخ
      آب روغن دادم روی برنجا ولی باید میذاشتم تو آب جوش بیشترترترتر قل بخوره
      راستش مامانم حساسه دلم نمیاد این کارو بکنم
      شکلک یه دختر خیلی مظلوم هههه
      شاید بعدها این کارو کردم
      شکلک فهمیدی که چه وقتی رو میگم هههه

  17. 17
    فاطمه جوادیان says:

    آفرین زهره جان. درود بر تو.
    یادم باشد سالاد لوبیا قرمز را که دیشب درست کردم اینجا بذارم.
    فکر کنم بپسندید.
    راستی مسپوس یعنی چی؟

    • 17.1
      زهره says:

      قرررربووونت فاطمه جااان
      حتما بذار من عاشق حبوباتم
      مسپوس؟, راستش خودم هم نمیدونم یعنی میدونی تغییر یافته ی سپاس گزارم هستش
      من کلا بازی با کلمات رو دوست دارم ههه
      راستی شما معلمی من باید رعایت کنم وگرنه صفرـصفرـصفر میگیرم
      حالا سپاس گزارم به معنای واقعی کلمه

  18. 18
    سلمان روستا says:

    سلام. اول اینکه کاملا بهتون حق میدم که خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحال باشید. چون اگه من هم جای شما بودم، یه همچین حسی داشتم. دوم اینکه، من هم به خاطر خوشحالی شما خوشحالم!

  19. 19
    gentleman says:

    سخت نیست بابا یکم گوشت چرخ کرده پیاز بقات باهم دستاتم نمیخاد بشوری بعد بزن بسیخ و برای راحتی بیشتر بزار تو فر بعدش راحت پخته میشه بعدش بگو رو زغال کباب کردم کی میفهمه بابا شکم گشنه که نمیاد چکش کنه بعد هم که نوش جان کردین برای گردش یه سر به بیمارستان بزنید بد نیست
    اتیش غذاتون همیشه شعلهور هاهاها

    • 19.1
      زهره says:

      خب تا حالا با فرمون کار نکردم
      اینم خوبه
      تازشم عمرررررا با غذای من برن بیمارستان
      اگه از خوشمزگیش یه قاشق چیزی همراهش بخورن بخایم بریم درش بیاریم ههه
      گازتون همیشه روشن
      البته قبضتون هم کم هزینه

  20. 20
    gentleman says:

    مرسی زهره از اینکه نظرات موافق و مخالفو تحمل کردی و با حوصله بهمشون ج دادی موفق باشی بای

  21. 21
    شهاب says:

    سلام منم بهتون تبریک میگم..وای چی شده!! عجب غذایی شده.ولی اگه من بودم کلی ازت ایراد میگرفتم! واسه خنده.

  22. 22

    سلام زهره خانم آفرین بر شما خیلی خوبه که یه قدم برای استقلال برداشتی بهت تبریک میگم اشکالی نداره دفعه های دیگه دست پختت عالی میشه انشاءالله
    افسوس که من دیرتر از همه اومدم استنبولی گیرم نمیاد هاهاها موفق باشی

  23. 23
    پریسیما says:

    سلام زهره جونم آفرین عزیزم ادامه بده تو موفق میشی راستش منم اولین باری که غذا درست کردم برای شش نفر بود خب تقریبا شانزده سالم بود استرس داشتم در حد المپیک ولی خب خوشمزه شده بود همه تعریفش میکردن منم اون وقتا خیلی خوشحال بودم.

  24. 24
    فریبا علیزاده says:

    لام زهره جون. من بسیار خوشحالم از موفقیتت. اما حیف که این کلمات نمیتونن بیانش کنند. حتما تو اسکایپ دیدمت مستقیم ابراز میکنم خوشحالیمو
    اما باید بگم همیشه اولینها بیشتر به یاد آدم میمونن.کیفش هم بیشتره. ادامه بده عزیزم. پاینده باشیدت رو عشقست.
    هان راستی دیر اومدم که به تهدیگش برسم. آخه خیلی دوست میدارم.

    • 24.1
      زهره says:

      ممنونم دوست خوب و با مرام من, همین که کامنتیدی حس خوبی رو بهم منتقل کردی
      دقیقا اولینها همیشه با جذئیات هرچه تمامتر تو خاطر و ذهن آدم میمونن
      بیا این تهدیگارو واسه تو قائم کرده بودم بخور تا کسی نیومده ههه

  25. 25

    سلام زهره جون
    آفرین خیلی خوبه
    آشپزی هیچی نیست منم برای اولین باری که آشپزی کردم خیلی میترسیدم که خراب بشه ولی نشد
    الآن با خیالی راحت تر از قبل آشپزی میکنم
    انشا الله بقیه غذا ها رو هم یاد بگیری بیام خونتون برام درست کن

  26. 26
    gentleman says:

    سلام منم که دیشب خوابیدم الانم احتمالا دیگو باید بشورم چون فکر کنم از تهدیگشم دیگه خبری نباشه هاهاها

  27. 27
    مروارید says:

    سلام زهره جووووووووووووون
    خاب من که تا همین لحظه آشپزی نکردم
    فایل صوتی رو هم بذاری خوشحال میشیم

  28. 28
    حسین بلوردی says:

    الااااااااااهیییییی! بهت تبریک میگم زهره. خوشحالم کردی! امیدوارم با همین انرژی بری جلو یه آشپز تمام فول بشی دست پخت خوبتو بخوریم.

  29. 29
    فرشته حسینی says:

    سلام بر زهره ببین دیروز من هرچی تلاشیدم واست کامنت بذارم نشد که نشد وگرنه من اول میشدم میدونی به قول ما سیاسیا بوی توطئه تو فضا پیچیده بود خب بگذریم شنیدم آشپزی کردی آره نه واقعا آره وااایبابا کدبانو بابا آشپز اولین برنج اشکالی نداره که این طور شد ایشالله برنج بعدیا رو تلاش کن شفته کنی یک حال میده من یه توسیه بهت بکنم ببین همیشه سعی کن تو آشپزی نوآوری داشته باشی از تجربه های دیگران استفاده کن اما آشپزی رو فرمول ریاضی ندون که اگه طبق اون عمل نکردی به جواب نمیرسی آشپزی مثل تحلیل یک اتفاق سیاسی که هرکی در چارچوب های کلی تعیین شده به نظریه پردازی میپردازه راستی من ته دیگ میخوام به من چه که تموم شد شکلک طلب کار دوستت میدارم

    • 29.1
      زهره says:

      وااااییی ببین کی اینجاست فرشته تو واقعا فرشته ایاااا
      توطئه!! خخخخ
      تو همیشه اووووولولولولولولولی واسه ی من
      آره به جان خودم واقعی واقعی بود بهم نمیاد نه؟
      آره تو فکرشم که شفته کنماااا
      خیلی با حال نوشتی
      آره درست میگی اتفاقا خودم هم خیلی معتقدم که ابتکار به خرج بدیم
      بیا یه کم از تهدیگ فریبا رو برداشتم به آقای جنتل من هم ندادم ولی واسه تو نگه داشتم
      هههه

  30. 30

    سلام زهره. به جان خودم کامنت میذاریم. چرا قسم میدی.
    خخخ
    خب به نظر من، برای دختران نابینا بعد از استقلال رفت و آمد، مهمترین چیز آشپزی هستش. اونم به نحو احسنت.
    خوشحالم که سر انجام شروع کردی. دیره اما همینم عالیه و باید قدر این موقعیت رو بدونی. اونم به این شکل که دیگه نذاری برای دفعات بعد، وقفه بیفته. تازشم هیچ اشکالی نداره برای شروع از مامان یا خواهرت کمک بگیری.
    دفعات بعد، با کمک اونا شروع کن. غذا های مختلف رو امتحان کن و بدون که افراد بینا هم حد اقل در 10 15 بار اول در آشپزی اشکالات یا نقص هایی رو داشتن و این کاملا طبیعیه.
    خب حالا یکمم بریم تو فاز شوخی.
    میگما. تمرین کن، تمرین کن، تمرین کن، دیگه تا عید سال 94، یه کت بانو، کت بانو نه ها کَت بانو بشی. تا اون وزنه برداره بودا خب!!!!!
    آره دیگه.
    دیگه دیگه.
    خخخ
    راستی فایل صوتی رو هم بذار تا بقیه تشویق بشن و از تجربت درس بگیرن

    • 30.1
      زهره says:

      سلااام خبر نگار صبور چطوری؟
      آفرین شما هم میری تو بهشت البته فعلا طبقه آخری ببینم میشه کاری کرد ببریمت طبقات بالاتر خخخ
      میگما من الآن ذوق کردم در حد لالیگا دو خصیصه ی مهم رو دارم ههه استقلال و آشپزی خب به خودم امیدوار شدم انگار زرنگی ام بد نیست
      آره انشا الله با کمک اونا وارد میدان جنگ قابلمه و اینا میشم خخخ
      کتبانو عمرا من کدبانو بودم و خواهم ماااند
      هاهاهاها باشه انشا الله میذارم

  31. 31
    شهروز حسینی says:

    سلااااااااااام.
    آهاااااااااااااااااای.
    کسی صدای منو میشنوه؟
    من این پایینم.
    از سرازیری قبر سر خوردم.
    من دارم کامنت میذارم.
    به جون خودم.
    آقا نریز اون خاکو.
    جان من.
    یکی دست منو بگیره بیام بالا.
    آهان.
    بکش.
    بکش.
    ول نکنیها.
    دارم میام.
    آخییییییییییییش.
    دستت درد نکنه.
    نجات پیدا کردم.
    چه قدر تنگ و ترسناک بودها.
    حالا ببینم غذا مذا مونده چیزی؟
    نه؟
    یعنی هیچی هیچی؟
    بابا یه ذره نگه میداشتید خب.
    ای بابا.
    بابا یه کم لا اقل بدید برای مریض میخوام.
    زهره یعنی همرو خوردید رفت؟
    باااااااااشه.
    لا اقل فایل صوتی رو بذار شاید یه کم ته دلمون رو بگیره.
    خودش که گیرمون نیومد.
    شاید صداش سیرمون کنه.
    دستت درد نکنه.
    از این قسما میدی نمیگی یکی سرش شلوغ باشه نتونه بیاد مثل من بدبخت بشه؟
    ما رفتیم.
    رفتیما.
    کاری ندارید؟
    حتمً؟
    باشه.
    خدافسی.

    • 31.1
      زهره says:

      ههه شهروز مثل همیشه با حال نظر دادی مثل پستات
      نه دیگه واقعا تموم شد واسه فریبا و فرشته هم قائم کرده بودم
      تموم شد
      حالا ایشالا فایلشو میذارم لذتشو ببر
      میدونی نمیدونم چرا با اینکه بدی هم نشده ولی نمیدونم حس میکنم میذارم بعد میگم بهتر بود نمیذاشتم
      ویییییییژ خدافسی

  32. 32
    gentleman says:

    بمن غذا نمیدی؟؟؟ منم دیگتو میفروشم ۲ پرس چلو مرغ میخرم اولیشو خودم میخورم دومیشم بخاطر اینکه دلت نشکنه بازم خودم میخورم هاهاها
    فکر کردی میدم بتو؟؟؟ حالا اگه دلت سوخت شعلشو کم کن

    • 32.1
      زهره says:

      تا این آقای جنتل من خوابه برم تو تو رستوران محله دیگمو بردارم
      وای کجا گذاشته؟
      بذار لمس کنم
      خب تو کابینت که جاش نمیشه
      باید یه گوشه موشه ای باشه
      بذار یه کم پا بکشم,,,,, … . . .
      دالاق دلولق, دین دادان, بومب,
      آهااان پیداش کردم یهوووو
      خدافسی

  33. 33
    gentleman says:

    سلام اینم یه بسته پونز اطراف دیگ حالا بیا بگرد و یه دزدگیر مجیکار

  34. 34

    سلام خاله جونم.
    من که خیلی گرسنمه، شما چطور؟
    این پستهای آشپزی محله تو حلقم.
    این استانبولی خاله زهرهم هم تو جیگرم.
    همهش رو با اتوبوس بده بیارن کرج خودم شهیدش میکنم، کرایه بار هم با خودم.
    آخ که چقدر گشنمه.
    شاید هم به همین دلیله که همهش رو میخوام.
    خدا یه طاقت درست و حسابی به من بده و یک دست پخت خوب هم به زهره، آمین.

  35. 35
    زهره says:

    عمو چشمه بقشمید دیر جواب میدم
    حالا میفرستم کرج تا افطار رسیده حتما هاهاها
    آآآآآمییییین

دیدگاهتان را بنویسید