خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
لازانیا لقمه ای

لازانیای لقمه ای.

دوستان سلام.

حالتون چطوره؟

سلامتی که برقراره؟

خب اگه این یکی باشه بی خیال چیزهای دیگه.

حتما میگید مگه میشه؟ اینا همه اش شعاره.

ولی بایدخدمتتون بگم اصلا هم شعار نیست.

چون من عادت ندارم چیزی رو که تجربه نکردم درباره اش صحبت کنم.

حالا که پس از ماه ها دوباره تونستم راه برم. البته هنوز به اندازه قبل نمیتونم خوب راه برم

میتونم بفهمم راه رفتن یکی از نعمتهایی هست که ما کمتر خدا رو به خاطرش شکر کردیم.

خب ضمن اینکه خدا رو شاکر هستیم, میخوام مهمونتون کنم به یک غذای لذیذ.

البته اونایی که ماکارونی خیلی دوست دارند از این غذا بیشتر خوششون میاد.

من تا به حال لازانیا رو ورقه ای درست میکردم.

اما حالا متوجه شدم لقمه ای هم میشه درستش کرد.

ولی به خاطر اینکه باز هم دسته گلی به آب ندم, روز جمعه درست کردم و کلی هم از خوردنش و هم از ظاهرش بسیار لذت بردم.

با خودم گفتم تک خوری تو مرام بچه های محله نیست.

پس اومدم تا طرز تهیه اون رو به شما هم آموزش بدم.

شما پس از آنکه پیازها رو سرخ کردید گوشت چرخ کرده رو به آن اضافه کنید و خوب آن را سرخ کنید.

بعد قارچها رو هم نگینی خرد کنید و با کمی روغن جداگانه تفت بدید.

سپس قارچها رو به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و کمی ادویه به آن بیفزایید و بعد از چند دقیقه به میزان دلخواه

رب گوجه به آن بیفزایید.

در آخر هم حدود سه یا چهار قاشق فلفل دلمه ای خرد شده به آن اضافه کنید
میتوانید بسته ی ادویه ای که همراه لازانیا هست رو بردارید و به مخلوط اضافه کنید.

سپس قابلمه ای رو پر از آب کنید و یکی دو قاشق نمک در آن بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.

بعد ورقهای لازانیا را در آب جوش بریزید.

دقت کنید که ورقها رو یکی یکی در آب بیندازید.

تا به هم نچسبند.

بگذارید تا بجوشند و از حالت شکنندگی بیرون بیایند.

وقتی خوب به اندازه کافی نرم شدند آنها رو آبکش کنید و بگذارید تا سرد شوند

سپس هر ورق رو به دو قسمت تقسیم کنید و مقداری از مواد روی آن بگذارید و سپس کمی پنیر پیتزا اضافه کنید و آن را با دقت بپیچید.

باید مواظب باشید که مواد از ورق لازانیا بیرون نزنه.
وقتی کار پیچیدن لقمه ها تمام شد درون یه قابلمه روغن میریزیم و ورقه های سیب زمینی رو ته آن می چینیم و سپس لقمهها را به طور مرتب روی سیب زمینی ها میگذاریم.
سعی کنید لبه های لقمه ها به طرف پایین باشه تا از هم باز نشه.

در قابلمه را با دمکن می پوشانیم و قابلمه رو روی شعله کم گاز قرار میدهیم

اگه بخواهیم سیبزمینیهایمان کاملا سرخ و خشک بشوند حدود یک ساعتبرای پخت زمان لازم داریم.
و در آخر بایدبگم اگه طالب غذاهای چرب هستید میتوانید چند دقیقه آخر کمی روغن روی آن بریزید.

من اندازه مواد رو به طور دقیق نگفتم چون فکر میکنم همه بدونند.
فقط هدفم این بود که بگم میتونیم این غذا رو به صورت لقمه در بیاریم تا هم شکل قشنگتری به خودش بگیره و هم تنوعی در کار باشه و هم خوردنش آسونتر باشه.

نوش جان و گوارای وجود.

همیشه آپدیت باشید.

۲۳ دیدگاه دربارهٔ «لازانیا لقمه ای»

وااااای که چقد این پست خوششششمززززست.
هر جوری که شده بااااید بخورمش امشب.
خب الآن چی بگم؟
خدا وکیلی دوس داری بگم مرسی از این که آب از لب و لوچمون راه انداختید؟
شوخی کردمااااااااااا.
پست خوشمزه ای بود.
حتما میخورم نظر میدم.
البت خودم از آشپزی راستش زیااااااد…
مرسی از پست خوشمززززتون.

دست شما بی بلا الآن که دارم کامنت میذارم ۱۰ دقیقه ای میشه که لازانیا را دم کردم یه سوال وقتی لازانیا را آبکش کردم و سرد شد ورقه های لازانیا کمی به هم چسبیده بودند چطور میشه وقتی سرد میشه جلوی چسبیدن ورقه های لازانیا را گرفت ضمن این که اندازه ورقه های لازانیایی که من داشتم کوچیکه و اگر هر ورقه را به ۲ نیم تقسیم میکردم نمیشد جمعش کرد و مواد از ورقه های لازانیا بیرون میزد.

زهرا جون شما باید مثل ماکارونی عمل کنید و با آب سرد لازانیاها رو بشویید. اما دقیق نمیدونم که اندازه های مختلف دارند یا نه ولی به خاطر اینکه مواد شما از ورقه ها خارج نشه میتونید مواد رو به طول ورقه ها پخش کنید. ممنونم که به این زودی دست به کار شدید. گوارای وجود.

شما لطف دارید. واقعا فکر نمیکردم این قدر خواهان داشته باشه این غذا. خب حالا که اینطور شد هم خیلی خوشحالم و هم تشویق میشم که پستهای خوشمزه بیشتر بذارم. هر چند همه دوستان به پیری بنده رسیده اند.
تو رودکی را ای ماهرو کنون بینی
بدان زمانه ندیدی که این چنینان بود.

عزیزم سلام. از اینکه قابل دونستی مطلبم رو خوندی به معنای واقعی کلمه مرسی. صداشو در نیار اینا خیلی انگار از تهدیگ سیبزمینی خوششون نیومده یا علاقه خاصی ندارند. همه اش مال خودت. اینم به خاطر این همه هندونه ای که بهم دادی.

سلام ببخشید دیر نظر دادم
خب اولش که من خبر ندارم چرا نمیتونستی راه بری, ولی خوشحالم که سلامتیتو به دست اوردی
دقیقا سلامتی نعمت بزرگیه
حیف که زیاد قدرشو نمیدونیم
دومش من لازانیا زیاد دوست ندارم ولی این شکلیشو تا حالا نخوردم به نظر خوشمزه میاد
ممنون از پست مفیدت
دوست خوب من

زهره جونم به قول شاعر
دیر آمدی ای نگار سرمست
زودت ندهیم دامن از دست.
اول این که ببخشید که لازانیا دوست ندارید.اگه با نخودی به تفاهم میرسید سیبزمینی ها رابا هم قسمت کنید. اما باید بگم من پارسال تصادف سختی کردم و پای مبارکم شکست و یک سال منو از کار و زندگی انداخت. به خاطر اینکه حمل بر بی احتیاطی بنده نکنید باید بگم ما سرنشین خودرو بودیم. اما خدا رو شکر الآن راه میرم هر چند نه مثل اول. برایم همچنان دعا کنید که هموارتر راه برم. مرسی از لطفت.

دیدگاهتان را بنویسید