خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
نوشیدنی های ساده و سریع چهارم خرداد

با نام یگانه دادار: الله
سلام هم محله ای های مهربون حالتون چطوره ؟
می خوام با هم چهار تا دیگه از نوشیدنی ساده و خوشمزه سبز بهاری درست کنیم که فکر نکنم تو ایران زیاد امتحان شده باشن سریع برین سراغ مخلوط کن یا میکسراتون .امیدوارم با ذائقه تون جور در بیاد .ولی من همیشه می گم خوراکیای سالم همیشه ارزش یه بار امتحان کردنو دارن
الف)
1/2 (حدود 2.2kg) هندوانه بی هسته، پوست کنده، درشت خرد شده
زنجبیل 2 قاشق چای خوری ریز رنده شده
آب لیمو 2 قاشق غذا خوری
شکر باندازه ی دلخواه
برگ نعناع، برای میل کردن
تکه های یخ، برای میل کردن
هندونه آب لیمو زنجبیل و شکر رو در میکسر بریزین بعد اونو در ظرفی که میل می کنین بریزین و این بار برگ نعناو یخ رو داخل میکسر بریزین و سپس اونو هم به مواد قبلی اضافه کنین می تونید تکه های یخ و برگهای نعنا رو میکس نشده هم بهش اضافه کنین که قشنگتره
نوش جون .

ب)
1/2 ​​(750G) آناناس متوسط، پوست کنده،تکه تکه شده به صورت مکعبهای تقریبا” 2cm
750ml ماءالشعیر سرد
2 فنجان آب پرتقال سرد
1/4 فنجان لیمو ترش
حالا داخل هر لیوان چند تکه آناناس بریزین مقداری ماءالشعیر آب پرتقال و لیمو ترش اضافه کنین مزه ش رویایی میشه نوش جان .

ج-یک نوشیدنی گرم هم میل کنین
4 سیب (ما جاناتان به کار بردیم
2 چوب دارچین
4 غلاف هل، ترک خورده
هسته سیب ها رو در بیارین و اونا رو به دو قسمت تقسیم کنین بعد سیب دارچین و هل رو داخل ماهیتابه ریخته و به اون 5 فنجان آب سرد بیافزایید ماهیتابه رو روی شعله متوسط قرار بدین و اجازه بدین تا بجوش بیاد سپس شعله رو کم کنین در ماهیتابه رو تا حدی بذارین و حدود 20 دقیقه دیگه بذارین تا سیب ها نرم بشن اون رو داخل یه پارچ صافی کنین و سپس داخل فنجونتون بریزین اگه مایل بودین میشه برای تزیین تکه هایی از سیب رو ریز تر کنین و داخل فنجونا بریزین و چوب دارچینا رو هم داخلش بذارین نوش جون این بهترین درمان برای سرما خوردگیه از دارو هم ب

۱۴ دیدگاه دربارهٔ «نوشیدنی های ساده و سریع چهارم خرداد»

سلام وااییی چه جالب بودن من که گیج شدم نمیدونم کدومش بهتره خب بذار ببینم خب دومی میچسبه واسه رفع گرما سومی هم وقتی نیاز به نوشیدنی گرم میشه به به
خدای من حتمً توی بهشت هم نوشیدنیها و غذاهای شگفت انگیز و عالی ذمیخوریم ههه

سلام من هم مالشعیر رو خیلی خوشم اومد هم نعنا رو کلا عاشق طعم نعنام سیب و دارچین رو معمولا زمستونا که سرما می خورم امتحان می کنم عالی جواب میده مزه ش هم خوبه نوشیدنی رو هم خوردم من عاشق شیرینی پزی هم هستم منتها فکر کردم ممکنه اینجا کمتر فر داشته باشن یا سخت باشه یا گرون وسایلش واسه همینم فقط نوشیدنی گذاشتم ولی یه وقتی براتون یه کیک ساده و خوشمزه رو هم میزارم که همه راحت میتونین درستش کنین حتی بدون فر

سلام ترانه. وای امروز عصر میخوام اولیشو درست کنم. البته زحمتش دیگه میفته پای مامان.
بهش پستت رو نشون دادم. میگه این هسته های هندونش رو خودت بشین بگیر.
به نظرم سخت ترین کار دنیاست. بابا خب این همه تو ژن ای میوه ها دست میبرین، حتی مربعش رو هم درست میکنید، خب هندونه بی هسته هم پرورش بدین دیگه.
ترانه فکر کنم همین هسته های هندونه باعث بشه برم رو گزینه دومت کار کنم.
خخخ
به هر حال مرسی.

دیدگاهتان را بنویسید