خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
دانلود آشپزی صوتی قسمت ششم و معرفی املتهای آرشیو آشپزی من و طرز تهیه یک کوکی کرم دار خوش مزه

با سلام خدمت کدبانوها و کدآقاهای محترم و اونهایی که قصد دارند با گوش کردن آشپزیهای صوتی من یه کدبانو یا کدآقای حرفه ای بشند.

در این پست ابتدا به درخواست جناب آقای شهروز حسینی که در کامنتها خواسته بودند 28 فایل املت از آرشیو آشپزیمو معرفی کنم نام املتهای آرشیومو براتون ذکر میکنم و سپس طرز تهیه یک کوکی کرمدار رو براتون میذارم و در پایان هم تعدادی فایل صوتی آشپزی که جدیداً دانلود کردم رو براتون میذارم.

نام املتهای آرشیو صوتی من عبارتند از:

املت اسپانیایی, املت اسفناج و قارچ با مغز آفتابگردان, املت اسفناج, املت باقلا سبز, املت توت فرنگی, املت تره فرنگی, املت جو پرک, املت سبزی جات خانم جعفری, املت سبزیجات سرآشپز ایرانی, املت سبزیجات برنامه کاشانه مهر, املت شیره ی خرما, املت قارچ و ریحان, دو آموزش املت قارچ, املت قارچ و مرغ, املت گردو, املت گل کلم, املت گوجه تنوری, املت گوجه و پیازچه ی چینی, املت گوجه ی پپرونی, املت گوجه ی خشک, املت لوبیای مکزیکی, املت مخصوص سرآشپز, املت معطر, املت مکزیکی با پنیر, املت نودلیت و املت یونانی.

هر کی مایله این 28 املت رو داشته باشه برای دریافت و خرید آرشیو صوتی من در 8 dvd و آرشیو تصویری من در 27 dvd  با همان تعداد فایلهای آشپزی صوتی با موبایل من 09136278072 تماس بگیره.

طرز تهیه کوکی کرم دار به مناسبت روز عشق ایرانی 29 بهمن

مواد لازم کوکیز کرم دار
کره     ۱۲۵ گرم پودر قند    ۲ ق سوپ خوری وانیل    ۱/۴ قاشق چایخوری نشاسته ذرت    ۴۰ گرم آرد    ۱۲۰ گرم
مواد کرم
کره    ۶۰ گرم پودر قند   ۲۰ گرم رنده پوست لیمو ترش    ۱/۲ ق چ
آبلیمو    ۱ ق چ
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره ، پودر قند و وانیل را به مدت ۴ دقیقه با همزن بزنید تا کره کامل سبک و کرم رنگ شود. نشاسته ذرت را با مواد مخلوط کرده و سپس آرد را در ۳ مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.
اگر خواستید کوکیز کاکائویی داشته باشید به جای ۱ ق س از آرد ، کاکائو اضافه کنید.
سینی فر نیازی به چرب کردن ندارن
با استفاده از قیف و ماسوره شکوفه متوسط کوکیزها را داخل سینی فر بریزید.
شیرینی هایی که با ماسوره میزنیم بهتر است ۲۰ دقیقها داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود تا در فر شکلش بهتر حفظ شود.
کوکیز ها ۱۰-۱۵ دقیقه نیاز به پخت دارند.
برای تهیه کرم : تمام مواد را با هم مخلوط کرده و ۲ دقیقه با همزن بزنید.
این شیرینی ۱ ماه ماندگاری دارد.
میتوانید بین شیرینی ها کرم نگذارید و کمی پودر شکر رویش بپاشید و با کمی مارمالاد تزئین کنید.
ترفندهای پخت کوکیز
اندازه گیری را کاملا دقیق انجام دهید.
تمام مواد را خارج از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد.
به جای نشاسته ذرت میتوانید از آرد ذرت هم استفاده کنید ولی با نشاسته شیرینی لطیفتر خواهد شد.
از سینی ای برای پخت شیرینی ها استفاده کنید که از هر طرف ۴ سانتیمتر با دیواره فر فاصله داشته باشید تا چرخش هوای گرم به خوبی در فر انجام شود.
به هیچ عنوان از شعله ی بالای فر استفاده نکنید.
۲۰ دقیقه در یخچال گذاشتن شیرینی ها کمک میکند که کره سفت شده و موقع پخت حالت شیرینی بهتر حفظ شود.

حالا بریم سراغ فایلهای آشپزی صوتی امروز. در این قسمت براتون آموزشهای آب میوه پیناکولادا, اسکاچ مرغ و فلافل لبنانی, املت پراگ, ترشی شامی گیلانی, چیپس سیبزمینی و سس گوجه فرنگی, چیز کیک پرتقال, ساندویچ مرغ و بادام, سالاد هفت رنگ, خوراک قارچ و پنیر و کلم پلوی شیرازی رو میذارم.

قبل از گذاشتن لینک دانلود فایلها باید خدمتتون عرض کنم فایل کیک شکلات و بادام که در قسمت قبل براتون گذاشتم به اشتباه نامگذاری شده و اسمش کیک بادام و پرتقالِ.

برای دانلود این 10 فایل آموزش آشپزی با حجم 47 مگابایت از

 

اینجا

وارد شوید.

خدا یار و نگهدار.

۹ دیدگاه دربارهٔ «دانلود آشپزی صوتی قسمت ششم و معرفی املتهای آرشیو آشپزی من و طرز تهیه یک کوکی کرم دار خوش مزه»

دیدگاهتان را بنویسید