خانه
جستجو
Close this search box.
جستجو
دانلود آشپزی صوتی قسمت سی و یکم و طرز تهیه کیک شاه توت

با سلام و عرض ارادت خدمت کدبانوها و کدآقاهای محترم محله. امیدوارم حالتون خوب باشه. روز جوان را پیشاپیش خدمت همه ی جوانان و دل جوان های محله تبریک عرض میکنم و امیدوارم همیشه سلامت و سر زنده روزهای زندگی رو سپری کنید.

در این پست ابتدا طرز تهیه ی کیک شاه توت رو که از یکی از آموزشهای آرشیوم نوشتم رو براتون مینویسم و سپس لینک دانلود فایلهای تصویری و صوتی رو قرار میدم.

کیک شاهتوت

مواد لازم

آرد 300 گرم 2 پیمانه

کره 180 گرم

شکر 150 گرم

وانیل 1 چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

شیر نصف پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

شاه توت 1 و نیم پیمانه

طرز تهیه

1 شاهتوت ها را شسته و در صافی میریزیم تا آب آن کشیده شود.

میتوان شاه توتها را میکس کرد ولی در این صورت رنگ شاه توت در کیک تیره میشود.

2 شاهتوت ها را با 1 قاشق غذاخوری از آردمان مخلوط میکنیم تا در کیکمان تهنشین نشود.

3 کره را به همراه شکر به مدت 5 دقیقه خوب مخلوط میکنیم تا دانه های شکر در کره حل شود.

4 سپس تخم مرغها را به همراه وانیل دانه دانه به مخلوطمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.

5 آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و به تدریج و به تناوب به همراه شیر به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

6 کف یک قالب را چرب کرده و آرد پاشی میکنیم و یک لایه ی نازک از مایه ی کیک را در کف قالب میریزیم و روی آنرا صاف میکنیم.

7 سپس شاهتوت ها را به بقیه ی مایه ی کیک اضافه میکنیم و مواد را هم میزنیم تا شاهتوت با مواد مخلوط شود و سپس مخلوط مایه ی کیک و شاهتوت را داخل قالب ریخته و روی آنرا صاف میکنیم.

8 قالب را در فر گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 40 الی 45 دقیقه میگذاریم تا کیکمان پخته شود.

آموزشهای آشپزی این پست شامل موارد زیر میباشد:

 

اسموتی سیب و کیوی

 

بستنی زعفرانی

و

 

سوفله سبزیجات

برای دانلود فایلهای صوتی آموزشهای آشپزی فوق با حجم 30 مگا بایت از

 

اینجا

وارد شوید.

برای خرید آرشیو صوتی یا تصویری بنده با موبایل من 09136278072 تماس بگیرید.

خدا یار و نگهدار.

۱۲ دیدگاه دربارهٔ «دانلود آشپزی صوتی قسمت سی و یکم و طرز تهیه کیک شاه توت»

سلاااام سلاااام و درووود درووود درودی همچو تعم شربت عرق بیدمشک به همراه نعنا و بهار نارنج تقدیم به کدبانوی کبیر محله خانم سلامی وای کیک شاه توت وای عجب کیکی هست این کیک میگما بجای شکر نمیشه از شیره ی خرما که طبیعی هست و برای ما قندیها ضرر کمتری نسبت به شکر داره استفاده کرد آیا و بجای کره نمیشه از روغن زیتون برای ما چربیداران خون استفاده کرد آیا در کل مرسی بابت آموزش این کیک و فایلهای خوبتان که در این جا گذاشتید در پناه حق بدرود و خدا نگه دار

سلام خدمت شما من در این زمینه اطلاعی ندارم ولی شاید بتونم از آشپز این برنامه سؤال کنم. بنظر من شما اگه یه تکه کوچک ککیک بخورید و بعدش حدود یه ساعت پیاده روی کنید میتونید قند و چربی این تکه ی کوچک کیک رو بسوزونید. اگه آشپز برنامه به من جواب داد حتماً همین جا جوابتونو مینویسم. ممنون از لطف همیشگی شما

سلام.
منم اومدم هم این اعیاد مبارک رو تبریک بگم هم از شما تشکر کرده باشم.
خدا خیرت بده که این مطالب رو منتشر میکنی خدا کنه منم بتونم به همین زودی آشپزی و شیرینی پزی یاد بگیرم.
برای شما هم دعا میکنم همیشه شاد باشی و شیرینیهای خوشمزه و شادی در زندگیت باشه به عنایت خدا.

سلام گلم امیدوارم هر چه زودتر شروع کنی و مطمئنم که میتونی خیلی زود همه چی رو یاد بگیری ما یه گروه آشپزی توی واتس آپ داریم اگه یه روزی واتس آپ نصب کردی خوشحال میشیم به جمعمون اضاه بشی. لازم به ذکره که گروه آشپزی ما فقط مخصوص خانمهاست محض اطلاع دیگران عرض کردم.

دیدگاهتان را بنویسید